- Konu Sahibi hayal_perisi07
-
Benim 3. Haftam şuan şişlik nerdeyse yok...ama ilk hafta şişlik vardı ...hatta burnum kalkık geliyordu ...doktorum daha inecek dedi ...2. Hafta burnumda şişlik azaldı...şuan kimse anlamıyor...çok yakın tanıdıklarım farkında kemerin gitmiş diyor...çok abartılı da değil doğal bşr burun oldu işte :)Arkadaşlar merhaba... ben Konya da çalışıyorum öğretmenim. Antalyalı yım.. yazlarımı memlekette geçiriyorum. Ben de burun estetiği düşünüyorum. Aslında burnum büyük falan değil sadece ucunun düşüklüğüne sinir oluyorum.. Araştırmalara yeni başladım. Yazın ameliyat olayım diyorum ama hadi Nural beyin ismini çok okudum.. İyileşme süresi ne kadar sürer yani buraya şiş bir burunla mı dönerim? Yani doğal bi görüntü olsun kimse üzerinde yorum yapsın istemiyorum Bir de maliyeti ortalama ne kadar?
Merhaba hakan demir hangi hastanede acaba ya da muayene hanesine mi var? Ücretleri hakkında bilginiz var mı? Ben de bu yaz antalya da olmayı düşünüyorum araştırma sürecindeyiM.Arkadaşımın burun ameliyatının sonucunu görünce doktor Hakan demir e gittim. benim bildiğim bir altı yedi Kişi var burun estetiği yapmış ve memnun olan.Bir çok ünlü ve önde gelen insanları ameliyat etmesine rağmen Sakinliği mütavaziliği güler yüzü gerçekten insanı rahatlatıyor..ilk gün ayaga kalktım 3.gün tamamen normale döndüm hiçbir sıkıntım yok .bence cok kalite bir estetik cerrah.
Bana atabilir misin bn de dusunuyorumArkadaşlar ameliyat oldum bugun 24 gün oldu çook ama çok memnunum . Antalyada Mustafa Deniz Yılmaz 'a ameliyat oldum .Kesinlikle tavsiye ediyorum . Mükemmel bir burnum oldu . Çok ilgili çok titiz mükemmelliyetçi . ameliyattan sonrada hep güleryüzlülüğünü sürdürdü. Aklında soru olanlar içinden resimlerimi atabilirim kesinlikle tavsiye ediyorum
Duydum görüştüm sonra vazgeçtim bilmiyorm içime sinmedi,itti birşey beni o hocadanBen Mustafa Türkere olmuştum 6 ay önce Antalyada çokta memnunum açıkçası bilmiyorum duyan var mı ?
Merhaba ben de 16 kasımda ameliyat olcam hakan bey e acaba bana özelden ulaşır mısınız operasyon sonrası hakkında merak ettiklerim varBence en güzel olanı yapıldığı belli olmayan burun.İnsanlarda tek tip takma burun gibi olması hoş görünmüyor.Burnundan şikayetçi olanlara olmalarını öneririm.Ama dediğim gibi yüze uymayan takma burun takılmış gibi olmalarını değil. en de ameliyatımı oldum, burnum hala şiş fakat gelişmeden oldukça memnunum.göğüste oldum ondan bahsedeyim size.Gerçekten büyüklüğü görüntüsü tam istediğim gibi oldu,eşim de begendi.Su anda hafif elelektrk çarpması gibi ara sıra agrılarım var ama normalmiş. kontrole gidicem kendisine,dikişlerimi de alıcak.Karın germe de yapıyor annem için sormuştum çünkü.İyileşeyim annemide doktor Bey'e emanet edicem:)Özellikle doktorumdan çok ama çok memnunum! Doktorunuzun isteğinizi anlaması çok önemli. hakan demiri tercih etmemin nedeni doğallıktan yana olmasıydı. Ayrıca o yoğun programına rağmen ameliyat sonrası hastalarının gelişimini aksatmadan yakından takip ediyor olması nedeniyle kendisine çok saygı duyuyorum. Ameliyattan sonra ilk üç gün oldukça zorlu bir süreç fakat bir hafta geçip o alçıdan kurtulduktan sonra hayat kaldığı yerden tün neşesiyle devam ediyor:teytey:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?