Antalyada burun estetiği doktor tavsiyesi

Bende Bu araştırma döneminde çok fazla insanla konuşup, çeşitli tavsiyeler ve kulaktan doğma yanlış bilgiler edindim. Çok ünlü hekimlere ameliyat olan ancak sonrasında oluşabilecek muhtemel hatalardan dolayı mağdur olan insanların sayısının ne kadar çok olduğunu gördüm. Uzun araştırmalarım sonrası sevgilHakan Demir'e rastladım ve randevu aldım. Uzun bir konuşma yaptık ve sağlıklı ve estetik bir form belirledik, nisan2014 tarihinde 4 sattlik bir operasyon geçirdim,burnumun düzeltimesiyle birlikte göğüs büyütme. ameliyat öncesinde ve sonrasında bana hiçbir zaman çekinmeden arayabileceğimi ve çıkabilecek her sorunda yanımda olacağının güvenini verdi. Estetik operasyonlarda bazı problemler ya da memnuniyetsizlikler olabilir bunlar olağan durumlardır ancak önemli olan doğru hekimle bir araya gelmek ve memnun olmaktır. Bu bağlamda Hakan Demir sizinle sonuna kadar bu yolda yürüyor ve bir sene sizi takibe alıp her türlü memnuniyetsizliğini gideriyor. Kesinlikle doğru tercih yaptığıma eminim, bu nedenle çok yakın arkadaşımda operasyon geçirdi ve sonuçtan çok memnun kaldı. Estetik zor ve çok önemli bir süreç lütfen doğru; yani bu süreçte bütün sorumluluğu alabilecek ve hastanın mutluluğunu sağlayabilecek hekimlerle görüşelim ve mutlu yüzlerimiz olsun.

bende Dr hadi Nural a yeni ameliyat oldum.. Çok çok güzel doğal bir burun oldu... Tabiki her burun güzel olacak diye birşey yok...biraz şans birazda beklenti ile alakalı memnuniyet ....ayrıca yorumunuzda şunu anlamadım doğal burun yapmak gibi bir takıntısı var demişsiniz ...ne güzel işte...bende doktoruma aman doğal olsun aman çok kalkık olmasın diye tekrarladım ...hatta tam uyutulmadan önce bile tekrar ettim...memmuniyet kişiye göre değişir ...ben çok memnun kaldım kendine teşekkür ederim ...ellerine sağlık doktorumun :)))

Arkadaşlar merhaba... ben Konya da çalışıyorum öğretmenim. Antalyalı yım.. yazlarımı memlekette geçiriyorum. Ben de burun estetiği düşünüyorum. Aslında burnum büyük falan değil sadece ucunun düşüklüğüne sinir oluyorum.. Araştırmalara yeni başladım. Yazın ameliyat olayım diyorum ama hadi Nural beyin ismini çok okudum.. İyileşme süresi ne kadar sürer yani buraya şiş bir burunla mı dönerim? Yani doğal bi görüntü olsun kimse üzerinde yorum yapsın istemiyorum Bir de maliyeti ortalama ne kadar?

Benim 3. Haftam şuan şişlik nerdeyse yok...ama ilk hafta şişlik vardı ...hatta burnum kalkık geliyordu ...doktorum daha inecek dedi ...2. Hafta burnumda şişlik azaldı...şuan kimse anlamıyor...çok yakın tanıdıklarım farkında kemerin gitmiş diyor...çok abartılı da değil doğal bşr burun oldu işte :)

Arkadaşımın burun ameliyatının sonucunu görünce doktor Hakan demir e gittim. benim bildiğim bir altı yedi Kişi var burun estetiği yapmış ve memnun olan.Bir çok ünlü ve önde gelen insanları ameliyat etmesine rağmen Sakinliği mütavaziliği güler yüzü gerçekten insanı rahatlatıyor..ilk gün ayaga kalktım 3.gün tamamen normale döndüm hiçbir sıkıntım yok .bence cok kalite bir estetik cerrah.

Merhaba hakan demir hangi hastanede acaba ya da muayene hanesine mi var? Ücretleri hakkında bilginiz var mı? Ben de bu yaz antalya da olmayı düşünüyorum araştırma sürecindeyiM.

merhaba ben 18 yasindayim antalyada yasiyorum burnumdan cok rahatsizim ama butcem cok degil uygun fiyatli ama iyi yapan bi yerler onerebilr misiniz, tesekkurler ^.^

Merhaba arkadaşlar burun estetiği olmayı düşünüyorum ama çok kararsızım ameliyat iyi olmazsa diye korkularım var onun için en iyi doktora gitmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Hele ki ameliyat olmuş kişiler yardımcı olursanız sevinirim.

daha öncede belirttiğim gibi estetik operasyonlarda bazı problemler ya da memnuniyetsizlikler olabilir bunlar olağan durumlardır ancak önemli olan doğru hekimle bir araya gelmek ve memnun olmaktır. Bu bağlamda Hakan Demir sizinle sonuna kadar bu yolda yürüyor ve bir sene sizi takibe alıp her türlü memnuniyetsizliğini gideriyor. Kesinlikle doğru tercih yaptığıma eminim, bu nedenle çok yakın arkadaşımda operasyon geçirdi ve sonuçtan çok memnun kaldı.

Doktor ATİLLA FESLİ benim burnumu rezil etti iki defa ameliyat etmesine ragmen hala kotu bi gorunumu var ve aramalarima cevap vermiorlar burnumda sislik egrilik ve agri mevcut Burnumu begenmiorum dedigim zamanda bana verdigi cevap eski burnun daha kotuydu zaten guzel bir buruna sahip olmak icin para verdik sana rezil et diye degil

antalyada opr.dr deniz sucuya yaptırmıtım nazar eğikliğim vardı burnum kemersizdi ama ucunda hafif düşüklük vardı hocamda estetikle beraber deviasyon ameliyatı önerdi başta korkmuştum ama iyiki ikisini beraber olmuşum sadece nazar eğikliği olan arkadaşlar burun düşüklüğünden dolayı tekrar tekrar ameliyat oldular bense tek ameliyatla doğal bir görünüme kavuştum teşşekkürler hocam ve sıcak kanlı talya tıp merkezi :)

Bence en güzel olanı yapıldığı belli olmayan burun.İnsanlarda tek tip takma burun gibi olması hoş görünmüyor.Burnundan şikayetçi olanlara olmalarını öneririm.Ama dediğim gibi yüze uymayan takma burun takılmış gibi olmalarını değil. en de ameliyatımı oldum, burnum hala şiş fakat gelişmeden oldukça memnunum.göğüste oldum ondan bahsedeyim size.Gerçekten büyüklüğü görüntüsü tam istediğim gibi oldu,eşim de begendi.Su anda hafif elelektrk çarpması gibi ara sıra agrılarım var ama normalmiş. kontrole gidicem kendisine,dikişlerimi de alıcak.Karın germe de yapıyor annem için sormuştum çünkü.İyileşeyim annemide doktor Bey'e emanet edicem:)Özellikle doktorumdan çok ama çok memnunum! Doktorunuzun isteğinizi anlaması çok önemli. hakan demiri tercih etmemin nedeni doğallıktan yana olmasıydı. Ayrıca o yoğun programına rağmen ameliyat sonrası hastalarının gelişimini aksatmadan yakından takip ediyor olması nedeniyle kendisine çok saygı duyuyorum. Ameliyattan sonra ilk üç gün oldukça zorlu bir süreç fakat bir hafta geçip o alçıdan kurtulduktan sonra hayat kaldığı yerden tün neşesiyle devam ediyor:teytey:.

Bana atabilir misin bn de dusunuyorum

Merhaba ben de 16 kasımda ameliyat olcam hakan bey e acaba bana özelden ulaşır mısınız operasyon sonrası hakkında merak ettiklerim var

22 ocak itibariyle antalya kepez devlet hastanesinde bahadır bey e burun ameliyatı oldum. Hem estetik hemde nefes problemleri vardı. İlk defa ameliyat olan biri olarak inanılmaz rahat geçti diyebilirim. Ameliyat olmadan önce okuduğum bütün kötü yorumlar tamamen yersiz çıktı. Ben daha önce hastası olan bir arkadaşımın referansıyla gitmiştim. Öncelikle devlet hastanesi olduğu için mhrs sistemi üzerinden randevu alıyorsunuz. Daha sonra size gün veriyorlar. Ameliyat gününe yakın bir zamanda tahlillerinizi yaptırıyorsunuz. Ben tavsiyem tahlil yaptırmaya gittiğinizde isteğiniz konusunda görsellerle gitmeniz. Bahadır bey bu konuda çok duyarlı bakıp hastanın nasıl bir şey istediğini saptıyor. Ameliyattan çıktıktan sonra ağızdan nefes almanız konusunda zaten sizi uyarıyorlar. Onun dışında narkozun etkisiyle zaten ağrı yada acı hissetmiyorsunuz. Odaya alındığımda kendimdeydim. herhangi bir şikayetim olmadı. hemen akabinde zaten antibiyotik mide bulantısı ağrı kesici ilaçlarla tamamen rahatlıyorsunuz. Tek sıkıntım 2 gün boyunca ağızdan nefes almak oldu. delikli tampon özellikle istemedim. Delikli tampon daha büyük ve daha can acıtan bir tampon doktor bey özel bir tampon kullanıyor. ertesi sabah taburcu oldum. Bu süre zarfında ameliyattan çıktıktan 4 saat sonra su içebiliyorsunuz çorba tüketebiliyorsunuz bir sıkıntı olmuyor. Bir sınırlama yoktu. 2. günün sonunda tamponlarım çıktı şunu söyleyebilirim gerçekten asla acı hissetmiyorsunuz. o konuda doktoruma sonsuz minnettarım küçücük oldukları için 2 saniyede çıktılar. 1 hafta sonra da dikişlerim ve alçım alındı yine sıfır acıyla. bence en ağrı duyulan kısmı masaj kısmı:) artık korumaya geçtik ve yeni ve oldukça ödemli olmasına rağmen şimdiden doğal bir burum var. Özel hastanelere verilen onca para o kadar yersiz ki. Devlet hastanesinde estetik mi olur demeden önce iyi bir doktorun neler yapabileceğini görün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…