- 11 Şubat 2013
- 132
- 4
- 318
- Konu Sahibi hayal_perisi07
-
merhaba hayalperisi07 ,ocak ayının 23ünde burun ameliyatımı oldum.Yaklaşık 2 yıldır aklımdaydı ancak bir türlü cesaret edemiyordum.Ben Dr Hadi NURAL beye yaptırdım.Şu anda bandajsız halini de görünce en doğru kararı verdiğime inanıyorum.Ellerine,emeğine,yeteneğine sağlık doktorumun.Ben çok araştırdım bu konuda,bu forumu cok okudum.etrafımdaki insanlardan en eli hafif ve yetenekli doktorun Hadi bey olduğunu duydum,kendisiyle de görüşünce o güveni aldım.İyiki de en doğru şeyi yapmışım.Acıyı,ağrıyı hiç yaşamadım.morluk ve şişliklerim ameliyattan 2 gün sonra buz,krem vs sayesinde hemen geçmeye başladı.Tampon alınırken de 1 saniye sürüyor resmen.30 küsur yıldır birlikte yaşadığım eğri, kemerli ve ucu düşük burnumdan kurtuldum..bu ameliyatta bence eli hafiflik olarak nitelendirebileceğim az morartma olayı Hadi beyde mevcut.1 haftada morluklarım tamamen bitti.şimdi damla ve deniz suyu tedavime devam ediyorum(burnumun içi iyileşsin diye),hala hassas oldugunu hissediyorum ucunun.onun dışında hiç bir sorunum yok.dun 10.gün kontrolüm vardı (alçısı alındıktan sonraki),gayet iyi oldugunu daha şişliklerimin inecegini söyledi.yanlarında şişlik var,ama bunu birtek bilenler görebiliyor:)..dediğin gibi 6 ayda oturacakmış.bence senin vaktin yeter,şimdiden yaptır kurtul.antalyanın sıcagı başlamadan yaptırmak gerekli,çünkü sıcak havada şişlikler daha geç iyileşir.ben 3.500e yaptırdım.ama işlemine göre bu artar veya azalır bence.çunku değişik kişilerden değişik fiyatlar duydum.
Kesinlikle HADİ BEY diyorum. Ocak 25 de ameliyat oldum bende. Ağrısız acısız az morluk az şişlik süreç mükemmel geçiyor diyebilirim. Benim 2. ameliyatımdı ilkinde sadece eğrilik düzeltilmisti ki o bile faciaydı ömrümden ömür gitmişti. bunda estetik olmasına rağmen çok iyi atlattım ve daha doğla bir burun da zaten yapamazdı. Ben öğretmenim ve ameliyattan 15 gün sonra dersler başladı inan okulda bütün öğretmenler bu şiş haliyle bile bayıldılar burnuma ki 15 gün çok az bir süre. Ben de çok araştırdım çok stresli bir süreç fakat Hadi Nural diyorum başka da birşey diyemiyorum. :)
güzel olmuş gerçekten ben bi kaç dr düşünüyodum ama bide hadi beyle görüşymumarım becerebilmişimdir.kendim de bu konuda cok merakta kaldıgım için halinizi anlıyorum.
Onca doktordan sonra İLK DEFA Herşey harika,,görüşmemiz çok samimi ve gerçekçi geçti çok çok uçmaya gerek yok hayalinize yakın ama sizin yüzünüze size uyan doğal bir burun!! işte buuuuu..Güvenmek çok önemliymiş,aslında burun diye başlayan görüşmede hep istediğim muhteşem göyüslere o an karar verdik vee memeye silikonda lazım :)) iki defa narkoz ve ameliyat heyecanı yaşamaktansa ikisi aynı anda çıkıcak daha ne istiyim :) önce ve sonra fotoları gördüm çok başarılı ameliyatlara imza atmışlar,,estetik için kesinlikle estetik cerrah diyorum...doktorumu çok sevdim pazartesi için ameliyat günüm saatimde hazır,herşey bitince kontrole gittiğimde hediye botox sözüde aldım :)) yeni bir ben olacak fena mutluyum valla :)))) gelişmeler görüşürüz kızlarrrrrr................
mrh 19 mart 2013 salı günü antalya medstar hastanesinde op.dr.ENGİN ERKAL beye burun ameliyatı oldum.uzun yıllar ertemiştim hatta korkumdan birkaç kez ameliyattan hemen önce de kaçmıştım.bir çok dr gittim hatta bunların içinde çok medyatik isimler ve çok tanınmış hastaneler de vardı kısmetim ve şansım beni ENGİN ERKAL beye getirdi.ben antalya da yaşamıyorum.kapadokya da nevşehirde yaşıyorum ve bir sağlıkcı kardeşiyim abim de antalya da dr.araştırmalarımız bizi tamamen bir tesadüf eseri engin beye getirdi ve iyikide getirmiş öncelikle hasta psikolojisi konusunda bence alanında uzman o kadar ki sanki uyuşturucu almış gibi hiç korkmadan kuzu kuzu sakin sakin ameliyathanenin yolunu tutuverdim onca yıl korkan ben ameliyathanedeydim ve hiç korkum yoktu.fazlasıyla güvendim engin beye ve oda bu güveni boşa çıkarmadı sağolsun nevşehirden buraya kadar gelmeye ve kendisine kendimi teslim etmeye değdi..çok zahmetli ve uzun bir ameliyattan sonra (ki bu benim burnumun çok sorunlu olmsaından kaynaklıydı) şimdi 14.gün ve ben memnun ,ayrıca mutluyum,engin beyin ilgisine hekimliğine ve emeğine sonsuz teşekkürler...bu haftayı da burda geçirdikten sonra son kontrolümü de olup döneceğim nevşehire ve artık rutin tarihli kontrollerimde geleceğim antalya ya..ilgilenenler için söyleyeyim burun ameliyatı olcaksanız birde op.dr. Engin ERKAL ı tanıyın ve mutlaka muayeneye gidin derim..onun sakin duruşu ve gülümsemesi sorularınıza verdiği net yanıtları sizi ameliyat öncesi mutlaka rahatlatacaktır.....mutlu sağlıklı ve güzel burunlar dilerimmmm...hoşcakalın...
umarım becerebilmişimdir.kendim de bu konuda cok merakta kaldıgım için halinizi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?