Antalyada burun estetiği doktor tavsiyesi

hayal_perisi07

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
132
4
318
burnumdan ameliyat olmak istiyorum.burun ameliyatı çok rahat diye söylüyorlar ama bıçak altına yatıyoruz sonuçta bu yüzden çok korkuyorum.eylülde evleneceğim.forumlarda burundaki şişliklerin 6 ayda anca indiğini söyleyenler olmuş benim düğünümde zaten 6 ay sonraya denk geliyor.en kısa sürede ameliyat olmam gerek.fiyat konusunda da 4 5 bin hatta daha uçuk fiyatlar yazanlar var.Antalya da biraz daha uygun fiyata iyi bir doktora ameliyat olan arkadaşlar var mı acaba?

merhaba hayalperisi07 ,ocak ayının 23ünde burun ameliyatımı oldum.Yaklaşık 2 yıldır aklımdaydı ancak bir türlü cesaret edemiyordum.Ben Dr Hadi NURAL beye yaptırdım.Şu anda bandajsız halini de görünce en doğru kararı verdiğime inanıyorum.Ellerine,emeğine,yeteneğine sağlık doktorumun.Ben çok araştırdım bu konuda,bu forumu cok okudum.etrafımdaki insanlardan en eli hafif ve yetenekli doktorun Hadi bey olduğunu duydum,kendisiyle de görüşünce o güveni aldım.İyiki de en doğru şeyi yapmışım.Acıyı,ağrıyı hiç yaşamadım.morluk ve şişliklerim ameliyattan 2 gün sonra buz,krem vs sayesinde hemen geçmeye başladı.Tampon alınırken de 1 saniye sürüyor resmen.30 küsur yıldır birlikte yaşadığım eğri, kemerli ve ucu düşük burnumdan kurtuldum..bu ameliyatta bence eli hafiflik olarak nitelendirebileceğim az morartma olayı Hadi beyde mevcut.1 haftada morluklarım tamamen bitti.şimdi damla ve deniz suyu tedavime devam ediyorum(burnumun içi iyileşsin diye),hala hassas oldugunu hissediyorum ucunun.onun dışında hiç bir sorunum yok.dun 10.gün kontrolüm vardı (alçısı alındıktan sonraki),gayet iyi oldugunu daha şişliklerimin inecegini söyledi.yanlarında şişlik var,ama bunu birtek bilenler görebiliyor:)..dediğin gibi 6 ayda oturacakmış.bence senin vaktin yeter,şimdiden yaptır kurtul.antalyanın sıcagı başlamadan yaptırmak gerekli,çünkü sıcak havada şişlikler daha geç iyileşir.ben 3.500e yaptırdım.ama işlemine göre bu artar veya azalır bence.çunku değişik kişilerden değişik fiyatlar duydum.

yorumunuz için çok teşekkürler.çok geçmiş olsun.umarım kısa sürede bütün sorunlarınz ortadan kalkar.hadi bey nerede çalışıyor acaba?birde resimlerinizi görmem mümkün mü?

teşekkurler.hadi beyin kendi yeri var lara'da mediface.dedemanın tam karsısındaki yolda,solda.burnumun resmini nasıl gösterecegim bilmiyorum.deneyecegim.

Son düzenleme:
Kesinlikle HADİ BEY diyorum. Ocak 25 de ameliyat oldum bende. Ağrısız acısız az morluk az şişlik süreç mükemmel geçiyor diyebilirim. Benim 2. ameliyatımdı ilkinde sadece eğrilik düzeltilmisti ki o bile faciaydı ömrümden ömür gitmişti. bunda estetik olmasına rağmen çok iyi atlattım ve daha doğla bir burun da zaten yapamazdı. Ben öğretmenim ve ameliyattan 15 gün sonra dersler başladı inan okulda bütün öğretmenler bu şiş haliyle bile bayıldılar burnuma ki 15 gün çok az bir süre. Ben de çok araştırdım çok stresli bir süreç fakat Hadi Nural diyorum başka da birşey diyemiyorum. :)

geçmiş olsun egesue.ben de ögretmenim.ve şu anda rahatlıkla derslere giriyorum..herkese Hadi beyi tavsiye ediyorum aynen gönül rahatlığı ile.

Onca doktordan sonra İLK DEFA Herşey harika,,görüşmemiz çok samimi ve gerçekçi geçti çok çok uçmaya gerek yok hayalinize yakın ama sizin yüzünüze size uyan doğal bir burun!! işte buuuuu..Güvenmek çok önemliymiş,aslında burun diye başlayan görüşmede hep istediğim muhteşem göyüslere o an karar verdik vee memeye silikonda lazım :)) iki defa narkoz ve ameliyat heyecanı yaşamaktansa ikisi aynı anda çıkıcak daha ne istiyim :) önce ve sonra fotoları gördüm çok başarılı ameliyatlara imza atmışlar,,estetik için kesinlikle estetik cerrah diyorum...doktorumu çok sevdim pazartesi için ameliyat günüm saatimde hazır,herşey bitince kontrole gittiğimde hediye botox sözüde aldım :)) yeni bir ben olacak fena mutluyum valla :)))) gelişmeler görüşürüz kızlarrrrrr................

ameliyattan sonra bilgi verirsen çok mutlu olcam çünkü aklımdaki ilk dr gökhan özerdem diğeri hadi nural şimdiden geçmiş olsn

ben olimposhastanesinde ragıp özdemirle görüştüm iki hafta önce görüşmem iyi geçti burnumda çok sorun olmadığını hatta hiç sorun olmadığını söyledi ama ben kararlıyım dedim oda tamam kararlıysan ufak düzeltmeler yapılcak dedi konuştuk anlaştık ben öğrenci olduğumdan ağustos gibi gün istedim ama oda 1 mayısta ıspartaya gitcekmiş artık orda göreve başlıcakmış yani oda olmadı şimdi olamam okul da falan konuşulmasını istemiyorum mayısa kadar olcaklar için söylyrm bide olimpsa sorun isterseniz isteklerinizi dinleyip fikir veriyor

mrh 19 mart 2013 salı günü antalya medstar hastanesinde op.dr.ENGİN ERKAL beye burun ameliyatı oldum.uzun yıllar ertemiştim hatta korkumdan birkaç kez ameliyattan hemen önce de kaçmıştım.bir çok dr gittim hatta bunların içinde çok medyatik isimler ve çok tanınmış hastaneler de vardı kısmetim ve şansım beni ENGİN ERKAL beye getirdi.ben antalya da yaşamıyorum.kapadokya da nevşehirde yaşıyorum ve bir sağlıkcı kardeşiyim abim de antalya da dr.araştırmalarımız bizi tamamen bir tesadüf eseri engin beye getirdi ve iyikide getirmiş öncelikle hasta psikolojisi konusunda bence alanında uzman o kadar ki sanki uyuşturucu almış gibi hiç korkmadan kuzu kuzu sakin sakin ameliyathanenin yolunu tutuverdim onca yıl korkan ben ameliyathanedeydim ve hiç korkum yoktu.fazlasıyla güvendim engin beye ve oda bu güveni boşa çıkarmadı sağolsun nevşehirden buraya kadar gelmeye ve kendisine kendimi teslim etmeye değdi..çok zahmetli ve uzun bir ameliyattan sonra (ki bu benim burnumun çok sorunlu olmsaından kaynaklıydı) şimdi 14.gün ve ben memnun ,ayrıca mutluyum,engin beyin ilgisine hekimliğine ve emeğine sonsuz teşekkürler...bu haftayı da burda geçirdikten sonra son kontrolümü de olup döneceğim nevşehire ve artık rutin tarihli kontrollerimde geleceğim antalya ya..ilgilenenler için söyleyeyim burun ameliyatı olcaksanız birde op.dr. Engin ERKAL ı tanıyın ve mutlaka muayeneye gidin derim..onun sakin duruşu ve gülümsemesi sorularınıza verdiği net yanıtları sizi ameliyat öncesi mutlaka rahatlatacaktır.....mutlu sağlıklı ve güzel burunlar dilerimmmm...hoşcakalın...

Geçmiş olsun memnun olmana sevindim Bende kesin kararlıyım haziranda türkiye ye gelip bir an önce yaptırmak istiyorum fakat doktor konusunda hala muallaktayım.. İstediğim şekil belirli yüzüme çok yakışacağından da eminim fakat doktorun buna ne derece önem verdiğini ve şekil verme konusunda ki başarı oranı benim için ön planda.. Fotoğraflarını görebilmem mümkün mü acaba ?

biraz daha foto paylaşabilirmisiniz özellikle önden ben burun ucumun değişmesini istiyorum gittiğim dr larda gördüm kendileride söyledi burun ucu yandaki kemiğin alındığı kadar düzelir çok değişmez diye değişenlerde var bu formda gördüm çok beğendim şimdi aklımdaki tek dr hadi nural bide gökhan uğur varmış yeni duydum onunlada görüşcem bide akın demirlay vardı ona ulaşamadım ama hadi nuralın konuşmasını dinledikten sonra hadi nuralın olmasını istiyorum fotoları da görmrk istiyorum mümkünse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…