Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Antalya'da tüp bebek yaptıracaklar... Burda mısınız?
5 yumurta oluştu 4 tane toplandı. 3 tanesi döllendi. 2 tanesi iyi 1 tanesi orta kaliteli oldu. 3 tanesi de tranfer edildi ancak hiç biri tutmadı ne yazıkki azrass
antalya Gelecek tüp bebek merkezinde tedavi oldum. doktorum batu beydi.
Doktorunuz kim? Orada da pozitif sonuç alan insanlar var inş güzel sonuçlar alırsınız ben bundan bir önceki tedavimi oraya oldum sonuç negatif olduğu için beni memnun etmedi ama inş sizi memnun eder
Doktorunuz kim? Orada da pozitif sonuç alan insanlar var inş güzel sonuçlar alırsınız ben bundan bir önceki tedavimi oraya oldum sonuç negatif olduğu için beni memnun etmedi ama inş sizi memnun eder
Merhaba,
Allah sağlıkla, hayırlısıyla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin
Size birkaç şey sormak istiyorum.
Bizde ilk tüp bebek tedavimizi memorial da mehmet öztürkmene yaptırdık. Fakat ilk denememiz negatif. Dondurulmuş embriyolarımız var. 1-2 ay sonra tekrar deneyeceğiz. Mehmet beyin genel olarak yaklaşımından memnunmuydunuz? Size kaç embriyo transfer edildi? Transfer sonrası neler yaptınız?
Merhaba,
Allah sağlıkla, hayırlısıyla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin
Size birkaç şey sormak istiyorum.
Bizde ilk tüp bebek tedavimizi memorial da mehmet öztürkmene yaptırdık. Fakat ilk denememiz negatif. Dondurulmuş embriyolarımız var. 1-2 ay sonra tekrar deneyeceğiz. Mehmet beyin genel olarak yaklaşımından memnunmuydunuz? Size kaç embriyo transfer edildi? Transfer sonrası neler yaptınız?