Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

lara has. bir tane varmıs dr naısl oldugunu bilen varmı arkadaşlar malum benim ikiz olunca sezeryan olucak bunuda fiyatlarını verirlermi acaba sorunca yada sezeryan fiyatlarını bilen arkadaslar varsa yazarsa cok sevinirim

cnm lara kalp hastanesi güzeloba tarafında onu soruyorsan 350 ytl sezeryanla doğum.

saol canım herhald ebüyük ijhtimal oraya yönlenicem zaten bir tane kadın dogum dr varmıs netten baktıgım üzere

selam kızlar bende 16 haftalık hamişim şuanda ssk doktoru muhammet öztürkün özeline gidiyorum doğum için karasızım ama sanırım sskda olucak diye düşünüyorum... özellere pek güvenemiyorum .. tamam ilgi çok iyi oluyor ama kullanılan malzemeler devletteki kadar kaliteli değil... ssk da ameliyathanede çalışan arkadaşım var özelde yapma gel burda yap diyor ben hala karasızım....

günaydın kızlarrr,
yeni katılanlar hoşgelmişlerr..
serdicim bende senin gibi düşünüyorum. benim yengem sskda ebe.doğumhanesi gercekten steril ve oradakiler inanılmaz deneyimli risk oranı cok dusuk.
birçok tanıdığım özel hastanede doğum yaptı genelınde değil ama büyük problemler yaşayanlar oldu.
tıp fakültesine de ben güvenemiyorum orada asistanlar giriyor doğuma diye duyuyorum....
Allah hepimizn yardımcısı olsunnn ama fikri olanlar ya da daha önce doğum yapmıış arkadaşlar deneyımlerini yazarlarsa bizim için çok iii olurrr....

kızlar bugü dr gittimlara has. dr cok ilgilendi artık bundan sonra devam edicem bende bisürü tahlil istedi birde üst solunumu üsütmüşüm şimdi yatıyorum

kızlar bugü dr gittimlara has. dr cok ilgilendi artık bundan sonra devam edicem bende bisürü tahlil istedi birde üst solunumu üsütmüşüm şimdi yatıyorum

geçmiş olsun cnm lara hastanesinin doktoru çok iyi ebeside bnm arkadaşımdı ama ordan ayrıldı bnm doğumuma girecek.ben daha önce doğum yapmadım ama bi elemanım çocuk düşürüyordu ambulansta yanında ben gittim devlet hastanesine götürdük ve inanılmaz bi rezaletti çocuk düşürüyor ayakta bekliyoruz kızcağızdan kanlar akıyor ve boş yatak yok kadın doğumda ve ilgilenen bi allahın kulu yok akşama kadar yanında bekledim ve ben akşam evime döndüm yatırdıktan sonra ta gece nöbetçi doktor bakmış ve artık yapcak bişey yok çocuk düşmüş kürtajla alıcaz demiş ben o sahneleri gördükten sonra hayatta gitmem ama tabi yeni doğan ünitesi vs bakımından haklısınız özel hastaneler onlar kadar donanımlı değil.sskyı bilmiyorum nasıl ama tıpda güzel orda asistanda oluyor ama her doğuma hocalar proflar giriyor mutlaka ama birde şöyle bişey var orası araştırma hastanesi çok öğrenci var deneme tahtası gibi günlerce tutuyorlar herşeyini araştırıyorlar öğrenciler öğrensin diye ablam orda doktordu onuda ordan biliyorum

Kızlar ben bu topiği unutmuşum ya. Biraz önce sayfalar arası zap yaparken karşıma çıktı birden. Sürekli eylül annelerine takılıdığım için. Pembe, snm ve serdi insan bir uyandırır dimi kardeşim ya :mymeka:

kızlar bir hafta bekedim baktım kimse girmiyor ben de buraya gelmemeye başlamıştım. ama bu arada bir sürü yeni konuğumuz olmuş. çok sevindim. aynı şehirde olanların yazışmasıyla inanın çok faydalı bilgi tecrübe alışverişlerimiz oluyor. daha sık gelelim :)

azrafak, çok sıkıntılı dönem atlatmışsın. ama bu down sendromu olsaılığı bir sürü kadına boşuboşuna korku yaşatıyorlar... ama iyi sonuçlanmasına sevindim. çok geçmiş olsun

özsev merhaba, bu belek anadolu, diğer anadolu hast. ile bağlantılı mı? bir de andeva hakkında nasıl bir izlenimin oldu. hiç orada doğum yapmış birileri ile konuşma şansın oldu mu?

gala07 merhaba, araştırma hastanesi nerede?

canım ben dün hıfzısıhhadan sonuçlarımı aldım. doktorum özelde. ama testi orada yaptırdım. hazır gitmişken tam kan ve idrar kültürü de istemiştik. onlar ertesi gün ikili test ise 2 gün sonra çıktı. şsüreç çok kolay ve sıkıntısız.

azrafak senin tecrüben biraz sıkıntılı olmuş. şansıma doktorum ve hemşire hanım testi dışarıda yaptıracağımı söylediğimdde ısrarla aman ya bugün ya da yarın vermelisin kanını diye uyarmışlardı. hıfzısıhhaya gittiğimde de ultrason zamanımı not düştüler. test sonuçlarının güvenilirliği konusunda inan ben ne kamu ne özel hiçbir kuruma tam olarak güvenemiyorum. ve özelin kamudan bu konuda daha üstün olduğunu düşünmüyorum. baksana doktorlar hastaneler hakkında bile gönül rahatlığıyla karar veremiyoruz hepsi bir noktada falso veriyor... malesef.

özsev merhaba, bu belek anadolu, diğer anadolu hast. ile bağlantılı mı? bir de andeva hakkında nasıl bir izlenimin oldu. hiç orada doğum yapmış birileri ile konuşma şansın oldu mu?
selam diğer anadoluyla bağlantısı yok bildiğim kadarıyla.belek anadolu sk anlaçmalı ama antalya anadolu ssk anlaşmalı degıl fıyatlarsa dudak uçuklatacak derecede.anadolu hastanesı normal dogum2500tl sezryan3000 fakat belek anadoluda normal130 sezeryan160tl epidural istersende extra ücret ödemıyorsun.andevaya gelınce andeva hakkındaa pek bılgım yoktu gebelıkten once bır kere rutın knt.gıtmıstım aslı vural servar vardı çok ıyı tatlı bır bayandı.fakat o ayrılmıs hastaneden.şimdı başka bır doktor bayan varmış.benım arkadasım andevada kadın dogumcunun yanında tıbbı sekreter ve dogumunu andevada yatı epıdural normal yaptı.vede çok memnun.dogu garajı andevadan bahsedıyorum dıyerlerını bılmıyorum.sırf tanıdık bırısı var dıye guvenıyorum aslında.sormak ıstedıgın başka bısey olursa sorabılırsın.fıyatlar hakkında falan.

Kızlar ben karar veremiyorum hala hangi hastanede doğum yapacağıma. Andevayı düşünüyorum ama doktorum oraya gelirse baya pahalıya patlayacak bize sanırım. Ssk da da yapmak istemiyorum. Çünkü ordaki ebelerin ve doktorların davranışları beni çok ürkütmüştü. Varmı bir fikri olan?

selam canım geçmişi okuma fırsatım olmadı.hangi dr. gıdıyorsun.eger andevada dogum dusunuyorsan andeva doktorlarına geçmenı onerırım.

selam canım geçmişi okuma fırsatım olmadı.hangi dr. gıdıyorsun.eger andevada dogum dusunuyorsan andeva doktorlarına geçmenı onerırım.

Selam cnm. Ben Muhammet Öztürke gidiyorum normalde. Ama geçen hafta Andevada Havva hanıma gittim. Çok tatlı bir kadın sorularıma falan cevap verdi. Ama ultrasonu Muhammet beyin ultrasonuna göre daha eskiydi. Sadece o biraz benim kafamı karıştırdı. Eğer Havva hanıma devam edersem doğumum için çok fazla para ödemeyeceğim oraya çünkü havva hanım oranın doktoru olduğu için ekstradan para almıyor. Ama Muhammet bey ekstradan para alır ayrıca benim mesela sabahtan sancım tutsa sskdaki hastalarını bırakıp benim doğumuma giremez muhtemelen.

selam canım muhammet özturke 4arkadasım gıttı.3unu sezryan yaptı.bırı normal dogum yaptı sadece.çok ılgılı bır okadarda paraya düşkün bır ınsan haberın olsun.normal dogum yaparsan şayet ssk da olsan bıle doguma gırmıyo haberın olsun.çunku bahsettıgım normal dogum yapan arkadasım ona gıttıgıne bın pişman.9ay boyunca paramı yedı dogumdan sonra gelıp muayene bıle etmedı dedı.havva hanımın ısmını çok duydum.iyi bir uzman için ultroson okadarda sorun degıl ultroson aletıne takılı kalma derım sana.eğer andevayı dusunuyorsan tekrar soyluyorum havva hanıma devam et bence.yok sskda dogum yaparım dersende soyledıgım gıbı sezeryanın olursa gırer ılgılenır ama normal yaparsan dogum anındada dogumdan sonrada gormez senı.karar senın canım daha yolun basındasın şimdıden kararını ver.hersey gonlunce olsun canım..

Evet cnm biliyorum normal doğum olursa ssk da eğer nöbetçi gününde değilse Muhammet bey doğumuma girmeyecek. Ve geneldede sezeryan yapıyormuş. E ben ne anladım o zaman. 9 ay boyunca git doğumunu yapmasın. Banada saçma geliyor. Son bir kez gidicem Muhammet beye. Sonra sanırım bende Havva hanıma devam edicem. Hem andevada doğum yapan arkadaşlarım var. Hepside çok memnunlar. Sen nerde yapıcaksın doğumunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…