lara has. bir tane varmıs dr naısl oldugunu bilen varmı arkadaşlar malum benim ikiz olunca sezeryan olucak bunuda fiyatlarını verirlermi acaba sorunca yada sezeryan fiyatlarını bilen arkadaslar varsa yazarsa cok sevinirim
kızlar bugü dr gittimlara has. dr cok ilgilendi artık bundan sonra devam edicem bende bisürü tahlil istedi birde üst solunumu üsütmüşüm şimdi yatıyorum
kızlar bende bu konularda baya tecrübeliyim şu an 35 haftalık hamileyim ilk aylarda özel bi doktora gidiyordum dedemanda ama oda özel bi hastaneyle anlaşması oduğu için bütün testlerde oraya yönlendirdi ve çok pahalıya mal oluyorduayrıca doktor bağımsız çalışıyordu o yüzden gitmeyi bıraktım ve hastanedede çalışan bi doktor olsun istedim doğumumuda yaptırması için ve son kez gittiğimde 2li 3lü tarama testi zamanı geldiğini söyledi özel hastanede çok masraflı olduğu için hıfzısıhhada yaptırdım down sendorumu riski çok yüksek çıktı ve sigortanın doktoru olan suat kayalppe gitmeye başladım sonucu götürdüm artık çok geç dedi doğuma kadar beklicez sonucu görmek için dedi sabah akşam ağladım bi düşünün çocuğunun sağlıklı olup olmadığıını bilmeden 6 ay geçireceksin çevremde bazı kişiler başka doktorlarada git dediler ve antalyada gitmediğim özel hastane özel doktor kalmadı mdical park berbat bi yer iyi bir özel doktorda yok denecek kadar az en iyisi özel hastanel konuda lara kalp hastanesi,meditalya ve konyaaltı tıp merkezi doktorları ve ebeleri çok iyi.ben en sonunda akdeniz üni.amniyosentez yaptırdım ve sonuç temiz çıktı şimdi konyaaltı tıpda devam ediyorum ordada doğum yapmayı planlıyorum akdeniz üni. özel doktorları hocalara yani çok soğuk kanlılar çok geriliyorsunuz.muayene ücretide 150 ytl.özel hastanelerde sadece 10 ytl veriyorsunuz muayene ücreti testler falan en fazla aylık 30 u buluyor ve çok güzel ilgileniyorlar doğumda çok ucuz konyaaltı tıpda 200 ytl normal doğum tecrübeli ebe giriyor doktor girerse 600 ytl.lara hastanesinde sezeryan doğum 350 ytl.ayrıca devlet hastanesi ve sigortada kadın doğum bölümlerinde yer bile zor buluyorsunuz.
ÇİĞDEM79selam belek anadolu hastanesine gıdıyorum.elbette normal doğum düşünüyorum bir aksılık çıkmazsa son anda tabıkı.andevayada gıttım son gunlerde işi garantıye almak için.sonuçta belek yetısemeybılırız.epidural normal hakkında düşüncelerımı sormuşsun.bılımın yenılıklerınden,avantajlarından nıye yararlanmayalımkı gerçi epidural çıkalı 30yıl olmus ama bıze yenı ulaştı.tansıyn hastası olmaman gerekıyor yanlız.eger tansıyonun çok duşukse epidural yapmıyolar.
aynen ben de bütün tahlillerimi hıfzısıhhada yaptırıyorum tek kuruş ödemeden.. doktora da andevaya gidiyorum.. bu arada doğum için burada başka bir topicte araştırma hastanesini tavsiye etmişler.. sizin bir bilginiz var mı bu konuda kızlar? ben ya tıp fakültesi ya da araştırma hastanesi düşünüyorum ama açıkcası tıp fakültesi çok sıcak gelmiyor.
Cidden baya deneyim kazanmışsın Allahtan sonuçların temiz çıkmış çok geçmiş olsun tatlım Konyalatı tıp benim oturduğum yere çok yakın çok ilgili ve güleryüzlüler doğru ama doğum yaparken yenidoğan ünitesi olması cihazların gelişmiş olmasıda çok önemli ben orayı bu konuda yetersiz gördüm bu ara dedemanda kime gidiyordun isminide yazsaydın keşke benimde yakında 2 li tarama testim var doktorum istersen anadoluda istersen hıfzıssıhhada yaptırabilirsin dedi sanırım 2 li taramayıda hıfzısıhhada yaptırıcam güvenilir olmasa orayı söylemezdi sanırım ne diyorsun sonuçları güvenilirmidir hıfzısıhhanın
konyaaltı tıpın yeni doğan ünitesi hakkında görüşlerinde çok haklısın cnm aynısını bende sordum bende düşündüm ama acil bi durum olduğu zaman hemen önlemini anldıklarını yakında hemen tıp fakültesi olduğunu söyledi birde zaten herşey ama herşey normal olmadığı sürece normal doğum demiyorum dedi en ufak bi problem görünce doğuma yaşam hastanesine yönlendiriyorlar ben zaten bebek iri olduğu için normal doğuam yapamayacağım lara kalp hastanesinde sezeryanla doğum yapmayı düşünüyorum.bu arada tabi herkesin kendi görüşü fakat ben hıfsısıhhanın hiçbir sonucuna güvenmiyorum 3lü tarama testi en son çekilen ultrason değerlerine göre yapılıyormuş aynı gün olması şartmış çünkü çocuk hergün büyüyor bnmkinin arasında 3 gün vardı ve hıfzısıhhada söylemediler bunu amniyosentez yapıldı ben o kadar üzüldüm ve sonra öğrendim aynı gün olmadığı için büyük ihtimalle sonuç yanlış çıkmıştır dedi konyaaltı tıpın doktoru.ayrıca annemde guatr olduğu için tiroid testleri istedi doktor ve bana yanlış test yapmışlar kanımda başka bişeye bakmışlar sonrada biz o kanları atıyoruz gelin tekrar yapalım dediler bana sorarsanız her testi değil ama böyle çok öenmli testleri fiyatı çok değilse iyi bi özel hastanede yada tıpda yaptırmanız.
kızlar bugü dr gittimlara has. dr cok ilgilendi artık bundan sonra devam edicem bende bisürü tahlil istedi birde üst solunumu üsütmüşüm şimdi yatıyorum
selam diğer anadoluyla bağlantısı yok bildiğim kadarıyla.belek anadolu sk anlaçmalı ama antalya anadolu ssk anlaşmalı degıl fıyatlarsa dudak uçuklatacak derecede.anadolu hastanesı normal dogum2500tl sezryan3000 fakat belek anadoluda normal130 sezeryan160tl epidural istersende extra ücret ödemıyorsun.andevaya gelınce andeva hakkındaa pek bılgım yoktu gebelıkten once bır kere rutın knt.gıtmıstım aslı vural servar vardı çok ıyı tatlı bır bayandı.fakat o ayrılmıs hastaneden.şimdı başka bır doktor bayan varmış.benım arkadasım andevada kadın dogumcunun yanında tıbbı sekreter ve dogumunu andevada yatı epıdural normal yaptı.vede çok memnun.dogu garajı andevadan bahsedıyorum dıyerlerını bılmıyorum.sırf tanıdık bırısı var dıye guvenıyorum aslında.sormak ıstedıgın başka bısey olursa sorabılırsın.fıyatlar hakkında falan.özsev merhaba, bu belek anadolu, diğer anadolu hast. ile bağlantılı mı? bir de andeva hakkında nasıl bir izlenimin oldu. hiç orada doğum yapmış birileri ile konuşma şansın oldu mu?
selam canım geçmişi okuma fırsatım olmadı.hangi dr. gıdıyorsun.eger andevada dogum dusunuyorsan andeva doktorlarına geçmenı onerırım.Kızlar ben karar veremiyorum hala hangi hastanede doğum yapacağıma. Andevayı düşünüyorum ama doktorum oraya gelirse baya pahalıya patlayacak bize sanırım. Ssk da da yapmak istemiyorum. Çünkü ordaki ebelerin ve doktorların davranışları beni çok ürkütmüştü. Varmı bir fikri olan?
selam canım geçmişi okuma fırsatım olmadı.hangi dr. gıdıyorsun.eger andevada dogum dusunuyorsan andeva doktorlarına geçmenı onerırım.
selam canım muhammet özturke 4arkadasım gıttı.3unu sezryan yaptı.bırı normal dogum yaptı sadece.çok ılgılı bır okadarda paraya düşkün bır ınsan haberın olsun.normal dogum yaparsan şayet ssk da olsan bıle doguma gırmıyo haberın olsun.çunku bahsettıgım normal dogum yapan arkadasım ona gıttıgıne bın pişman.9ay boyunca paramı yedı dogumdan sonra gelıp muayene bıle etmedı dedı.havva hanımın ısmını çok duydum.iyi bir uzman için ultroson okadarda sorun degıl ultroson aletıne takılı kalma derım sana.eğer andevayı dusunuyorsan tekrar soyluyorum havva hanıma devam et bence.yok sskda dogum yaparım dersende soyledıgım gıbı sezeryanın olursa gırer ılgılenır ama normal yaparsan dogum anındada dogumdan sonrada gormez senı.karar senın canım daha yolun basındasın şimdıden kararını ver.hersey gonlunce olsun canım..Selam cnm. Ben Muhammet Öztürke gidiyorum normalde. Ama geçen hafta Andevada Havva hanıma gittim. Çok tatlı bir kadın sorularıma falan cevap verdi. Ama ultrasonu Muhammet beyin ultrasonuna göre daha eskiydi. Sadece o biraz benim kafamı karıştırdı. Eğer Havva hanıma devam edersem doğumum için çok fazla para ödemeyeceğim oraya çünkü havva hanım oranın doktoru olduğu için ekstradan para almıyor. Ama Muhammet bey ekstradan para alır ayrıca benim mesela sabahtan sancım tutsa sskdaki hastalarını bırakıp benim doğumuma giremez muhtemelen.
selam canım muhammet özturke 4arkadasım gıttı.3unu sezryan yaptı.bırı normal dogum yaptı sadece.çok ılgılı bır okadarda paraya düşkün bır ınsan haberın olsun.normal dogum yaparsan şayet ssk da olsan bıle doguma gırmıyo haberın olsun.çunku bahsettıgım normal dogum yapan arkadasım ona gıttıgıne bın pişman.9ay boyunca paramı yedı dogumdan sonra gelıp muayene bıle etmedı dedı.havva hanımın ısmını çok duydum.iyi bir uzman için ultroson okadarda sorun degıl ultroson aletıne takılı kalma derım sana.eğer andevayı dusunuyorsan tekrar soyluyorum havva hanıma devam et bence.yok sskda dogum yaparım dersende soyledıgım gıbı sezeryanın olursa gırer ılgılenır ama normal yaparsan dogum anındada dogumdan sonrada gormez senı.karar senın canım daha yolun basındasın şimdıden kararını ver.hersey gonlunce olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?