Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

kızlar bende bu konularda baya tecrübeliyim şu an 35 haftalık hamileyim ilk aylarda özel bi doktora gidiyordum dedemanda ama oda özel bi hastaneyle anlaşması oduğu için bütün testlerde oraya yönlendirdi ve çok pahalıya mal oluyorduayrıca doktor bağımsız çalışıyordu o yüzden gitmeyi bıraktım ve hastanedede çalışan bi doktor olsun istedim doğumumuda yaptırması için ve son kez gittiğimde 2li 3lü tarama testi zamanı geldiğini söyledi özel hastanede çok masraflı olduğu için hıfzısıhhada yaptırdım down sendorumu riski çok yüksek çıktı ve sigortanın doktoru olan suat kayalppe gitmeye başladım sonucu götürdüm artık çok geç dedi doğuma kadar beklicez sonucu görmek için dedi sabah akşam ağladım bi düşünün çocuğunun sağlıklı olup olmadığıını bilmeden 6 ay geçireceksin çevremde bazı kişiler başka doktorlarada git dediler ve antalyada gitmediğim özel hastane özel doktor kalmadı mdical park berbat bi yer iyi bir özel doktorda yok denecek kadar az en iyisi özel hastanel konuda lara kalp hastanesi,meditalya ve konyaaltı tıp merkezi doktorları ve ebeleri çok iyi.ben en sonunda akdeniz üni.amniyosentez yaptırdım ve sonuç temiz çıktı şimdi konyaaltı tıpda devam ediyorum ordada doğum yapmayı planlıyorum akdeniz üni. özel doktorları hocalara yani çok soğuk kanlılar çok geriliyorsunuz.muayene ücretide 150 ytl.özel hastanelerde sadece 10 ytl veriyorsunuz muayene ücreti testler falan en fazla aylık 30 u buluyor ve çok güzel ilgileniyorlar doğumda çok ucuz konyaaltı tıpda 200 ytl normal doğum tecrübeli ebe giriyor doktor girerse 600 ytl.lara hastanesinde sezeryan doğum 350 ytl.ayrıca devlet hastanesi ve sigortada kadın doğum bölümlerinde yer bile zor buluyorsunuz.

Teşekkür ederim çiğdem.aradım hastaneyi ssk'la anlaşmalı değil kadın doğum bölümü ücrette 95 lira. ben haziran gibi yeni bir hamilelik düşünüyorum allah nasip ederse inşallah ve nisan ayı içinde giderim erhan beye hamilelik öncesi.benim hamilelikte ilk üç ayım riskli oluyor ve serklaj olmam gerekli .ilgili olduğunuda görürsem devam ederim artık.tekrar teşekkür ederim

ÇıĞDEM79selam belek anadolu hastanesine gıdıyorum.elbette normal doğum düşünüyorum bir aksılık çıkmazsa son anda tabıkı.andevayada gıttım son gunlerde işi garantıye almak için.sonuçta belek yetısemeybılırız.epidural normal hakkında düşüncelerımı sormuşsun.bılımın yenılıklerınden,avantajlarından nıye yararlanmayalımkı gerçi epidural çıkalı 30yıl olmus ama bıze yenı ulaştı.tansıyn hastası olmaman gerekıyor yanlız.eger tansıyonun çok duşukse epidural yapmıyolar.

Son düzenleme:

canım sen belekteki dr.dan memnun musun?ben serikteyim ama antalya anadoluda erhan beye mutlaka gidicem 2.bir dr olarak görüşebilirim seninde dediğin gibi yakınlık açısından

canım sen belekteki dr.dan memnun musun?ben serikteyim ama antalya anadoluda erhan beye mutlaka gidicem 2.bir dr olarak görüşebilirim seninde dediğin gibi yakınlık açısından
slm canım ben antalyada oturuyorum fakat işim belekte oldugu için ilk aylarda belek anadoluya başlamıstım ve oylede devam etti gitti.işten ayrıldım fakat dr.degıstırme geregı duymadım.ama son haftalar yaklaştıkça işi garantıye almak istedım.oyuzden andevaylada gorustum.antalya anadolunun sskyla anlaşması yok oyuzden uçuk rakamlar istıyolar.normal2500tl sezryan3000tl demıslerdı4ay önce.ama belek anadolun hem sskyla hemde benım işyerımle anlaşması var.dr.iyi bence ama sana gore nasıl olur bılmem çünkü okuyorum bazen bırının iyi dedıgını dıgerı kotuluyor.başkasının memnun kaldıgı kısıyı obur kışı begenmıyor.öyüzden bısey dıyemıyecegım.bence iyi.eğer serıkteysen yakınlarda bır yere gıt sonra benım gıbı ıkıncı bır yer aramak zorunda kalırsın canım.bu arada andevyı dusunursen fıkrın olsun.normal250 epıdural normal705 sezryanı bılmıyorum ama.sormak ıstedıgın başka bısey olursa yardım cı olurum.öptüm.

evet canım belek ssk'la anlaşmalı tabii doğru söylüyorsun göreceli bir durum bu işler. bakalım mustafa hacı süleymanada giderim belki kafamda acabam olsun istemiyorum.sana hayırlı doğum nasip etsin allahım.sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini arkadaşım

teşekkür ederim cümlemiz inşallah..

aynen ben de bütün tahlillerimi hıfzısıhhada yaptırıyorum tek kuruş ödemeden.. doktora da andevaya gidiyorum.. bu arada doğum için burada başka bir topicte araştırma hastanesini tavsiye etmişler.. sizin bir bilginiz var mı bu konuda kızlar? ben ya tıp fakültesi ya da araştırma hastanesi düşünüyorum ama açıkcası tıp fakültesi çok sıcak gelmiyor.

Cidden baya deneyim kazanmışsın Allahtan sonuçların temiz çıkmış çok geçmiş olsun tatlım Konyalatı tıp benim oturduğum yere çok yakın çok ilgili ve güleryüzlüler doğru ama doğum yaparken yenidoğan ünitesi olması cihazların gelişmiş olmasıda çok önemli ben orayı bu konuda yetersiz gördüm bu ara dedemanda kime gidiyordun isminide yazsaydın keşke benimde yakında 2 li tarama testim var doktorum istersen anadoluda istersen hıfzıssıhhada yaptırabilirsin dedi sanırım 2 li taramayıda hıfzısıhhada yaptırıcam güvenilir olmasa orayı söylemezdi sanırım ne diyorsun sonuçları güvenilirmidir hıfzısıhhanın

nedemek canım rica ederim burda hepimiz birbirimize yardım edicez tabikide sonrada sağlıklı minik yaramazlar getiricez dünyaya inşallah:Saruboceq:

tansiyonum 11-8 falan umarım düşük değildir epidural içindoktorumla dün konuştum epiduralde ağrıyı tamamen kesemeyiz yoksa doğum uzar dedi ıkınma hissinin kalması için ilaç dozunu o andaki durumuna göre ayarlıyoruz dedi aksilik çıkmaz ise normali çokistiyorum hayırlısı bakalım

bir arkadaşım doktor doktor gezdiğini ve profların bile bilemediği bir problemini cemil beyin çözdüğünü söyleyince ona güvenerek hamilelikten çok önce birkaç kez gitmiştim hatta benim yanımda önceden doğum yapan bir hastasıyla konuşmasına da şahit olmuştum, çok ilgili bir doktor gerçekten... hamileliğimde ona gitmediğim için pişman oldum hatta :)

nedemek canım rica ederim burda hepimiz birbirimize yardım edicez tabikide sonrada sağlıklı minik yaramazlar getiricez dünyaya inşallah:Saruboceq:

tansiyonum 11-8 falan umarım düşük değildir epidural içindoktorumla dün konuştum epiduralde ağrıyı tamamen kesemeyiz yoksa doğum uzar dedi ıkınma hissinin kalması için ilaç dozunu o andaki durumuna göre ayarlıyoruz dedi aksilik çıkmaz ise normali çokistiyorum hayırlısı bakalım

tansiyonum 11-8 falan umarım düşük değildir epidural içindoktorumla dün konuştum epiduralde ağrıyı tamamen kesemeyiz yoksa doğum uzar dedi ıkınma hissinin kalması için ilaç dozunu o andaki durumuna göre ayarlıyoruz dedi aksilik çıkmaz ise normali çokistiyorum hayırlısı bakalım[/QUOTE]çiğdem79 canım normal doğumda 4santin açılma olmadan epidural yapmıyorlar en az 4cm açılman olması gerek zaten önemli olanda 4cm açıldaktan sonraki sancılarını dındırmek.10cm açılman olana kadar seni ağrıdan sancıdan kurtaracak.bu arada epidural yapıldıktan sonra hemen uyuşuyosun sadece hafıf kasılmaları hissedeceksın sancıyı değil.ve epiduralden sonra iş doktoruna veya ebeye düşüyor anların ıkın dedıgı zaman ıkınacaksın.kimi dr.kendıne bu konuda guvenemesede çogu dr.bu yontemı tavsıye edıyor.ben normal ıstıorum evet ama eger sezeryanda olsa epıdural istıyorum.sen bunları kafana ço takma hamılelıgının tadını çıkarmaya bak.bende takıyordum kafama amaallaha şükür 9ay bıttı her an beklıyorum hayırlısyla kendını kasma hersey olacagına varır sen sadece dr.unu ve hastanenı iyi ayarla yeter.bu arada tansiyonun iyi ne düşük nede yüksek.sağlıcakla kal.

çiğdem79 canım normal doğumda 4santin açılma olmadan epidural yapmıyorlar en az 4cm açılman olması gerek zaten önemli olanda 4cm açıldaktan sonraki sancılarını dındırmek.10cm açılman olana kadar seni ağrıdan sancıdan kurtaracak.bu arada epidural yapıldıktan sonra hemen uyuşuyosun sadece hafıf kasılmaları hissedeceksın sancıyı değil.ve epiduralden sonra iş doktoruna veya ebeye düşüyor anların ıkın dedıgı zaman ıkınacaksın.kimi dr.kendıne bu konuda guvenemesede çogu dr.bu yontemı tavsıye edıyor.ben normal ıstıorum evet ama eger sezeryanda olsa epıdural istıyorum.sen bunları kafana ço takma hamılelıgının tadını çıkarmaya bak.bende takıyordum kafama amaallaha şükür 9ay bıttı her an beklıyorum hayırlısyla kendını kasma hersey olacagına varır sen sadece dr.unu ve hastanenı iyi ayarla yeter.bu arada tansiyonun iyi ne düşük nede yüksek.sağlıcakla kal.[/QUOTE]

çok sağol canım ne güzel sen mutlu sona yaklaşmışsın maşallah allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah epidural normal kısmet olur her isteyene doktorum çok iyi ve çok güveniyorum oda aynısını söyledi 4 cm açılma olayını biliyorum o kadar sancıya dayanırım umarım çabuk açılır pırt diye doğuruveririz cümlemizkaydirigubbakcemile2:dance:

Özsev sen nerde doğum yapacaksın doktorum kim ? daha öncede sormuştum ama görmedin sanırım

zaten sancın başladı hasteneye gıdene kadar 2-3santim açılıyo en zor anlarında yapıyolar epıdurali sen sıkma canını kafana takma bunları.son ana kadar neyın ne olacağı belli olmaz.belki çatın dar olacak başka şeyler çıkacak karsına herseye hazırlıklı ol en hayırlısı hangısıyse o olsun dıye dua et.bende tansıyon yukseklıgı var.şimdılık normal ama anı bır yukselıste sezeryana alacak dr.yanı son ana kadar hiç bırsey belli olmaz.dun dr.knt gıttım hersey yolundaydı sabah tansıyonum yukseldı ebelerı çağırdım geldıler sağolsun muayene attıler tansıyon yuksek ve odem var dedı.dr.aradım yarın gel 1gun yatış yapacam sana nst ve tansıyon takıbı yapacam dedı.bakalım neolacak dua edın benım için.sende hiç takma sadece bebegımi sağlıkla kucagıma alayım dıye dua et.yolun çok başındasın tahlillerını taramalarını ve şeker özellikle mutlaka yaptır takip et.allah başka sorun vermesın varsın sezryan olsun varsın acı çekelım.k.i.b öpüyorum.

Özsev sen nerde doğum yapacaksın doktorum kim ? daha öncede sormuştum ama görmedin sanırım
belek anadolu hastahanesıne gıdıyorum canım cvp yazmıştım aslında.antalyada oturuyorum fakat belekte çalışıreken başlamıstım anadoluyo öylede devam ettim.dr.adı mustafa hacısüleyman.

çok doğru söylüyosun hayırlısı neyse o olsun bende öptüm doğumunu yazmayı unutma olur mu merakla bekliyorum burdan bir iki satır yazmaya çalış bizlere
belek anadolu hastahanesıne gıdıyorum canım cvp yazmıştım aslında.antalyada oturuyorum fakat belekte çalışıreken başlamıstım anadoluyo öylede devam ettim.dr.adı mustafa hacısüleyman.

doğru ya canım ben hatları karıştırdım hatırladım şimdi belekti.

lara has. bir tane varmıs dr naısl oldugunu bilen varmı arkadaşlar malum benim ikiz olunca sezeryan olucak bunuda fiyatlarını verirlermi acaba sorunca yada sezeryan fiyatlarını bilen arkadaslar varsa yazarsa cok sevinirim

konyaaltı tıpın yeni doğan ünitesi hakkında görüşlerinde çok haklısın cnm aynısını bende sordum bende düşündüm ama acil bi durum olduğu zaman hemen önlemini anldıklarını yakında hemen tıp fakültesi olduğunu söyledi birde zaten herşey ama herşey normal olmadığı sürece normal doğum demiyorum dedi en ufak bi problem görünce doğuma yaşam hastanesine yönlendiriyorlar ben zaten bebek iri olduğu için normal doğuam yapamayacağım lara kalp hastanesinde sezeryanla doğum yapmayı düşünüyorum.bu arada tabi herkesin kendi görüşü fakat ben hıfsısıhhanın hiçbir sonucuna güvenmiyorum 3lü tarama testi en son çekilen ultrason değerlerine göre yapılıyormuş aynı gün olması şartmış çünkü çocuk hergün büyüyor bnmkinin arasında 3 gün vardı ve hıfzısıhhada söylemediler bunu amniyosentez yapıldı ben o kadar üzüldüm ve sonra öğrendim aynı gün olmadığı için büyük ihtimalle sonuç yanlış çıkmıştır dedi konyaaltı tıpın doktoru.ayrıca annemde guatr olduğu için tiroid testleri istedi doktor ve bana yanlış test yapmışlar kanımda başka bişeye bakmışlar sonrada biz o kanları atıyoruz gelin tekrar yapalım dediler bana sorarsanız her testi değil ama böyle çok öenmli testleri fiyatı çok değilse iyi bi özel hastanede yada tıpda yaptırmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…