Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim:)evet haklısın özelede güven olmuyor ama okadar özel doktora gittim muayenehanesinde gayet iyiler hastanede suratına bakmıyolar yine birsürü sıra bekle eziyet çek özel hastenede en azından cüzi bi miktarla ilgileniyorlar bekleme derdin olmuyor o yüzden söyledim ben.birazda gurur yapıyorum sanırım bu özel muayenehanesi olan doktorların çoğuna kızıyorum sonuçta çalışıyorum her ay bnm maaşımdan sigortaya birsürü para kesilliyor ama hala sağlık ücretsiz değil ne eğitim ne sağlık madem bana bu hizmetleri vermeyecekler neden her ay sigortaya para kesiliyor çok sinirleniyorum çok doktorlar mecburmuşuz gibi davranıyor özeline gidip 100-150 ytl vermeye kızım olacak inşallah doktor olur çocuğum çünkü hastanelerden çok çektim

azrafak muayene - tedavi süreçlerinde haklısın. kamudaki ve özeldeki ilgi farklı. ama ben özellikle laboratuar ve tanı için söylemiştim. ama bir de şunu düşün hepimiz son yasal düzenlemelerden sonra özele gitmeye başladık. bir kısmını devlet ödüyor ve özel sektör üstünde fiyat baskısı kuruyor diye oldu bu. yoksa sırf özel sektöre kalsa yanardık. yani kötünün iyisi bu kısaca.ha br de şu var tabi; maaşlarımızdan her ay kesilen para özel sigorta kuruluşlarına gitseydi hekikopterle alırlardı bizi evden hastaneye muayeneye giderken :)

naber tatlı antalyalı hamişler giremiyorum nezamandır
ben geldigimde de sizler oluyonuz görüşemiyoruz
neysa iyi olunda kendinize bebişlerinize iyi bakın
hepiciginiz öpüldünüzzzzz

merhabalar bende antalyada yaşıyorum ve 2.bebeğimi 23 ocakda burda doğurdum. Andeva hastanesinde epidural sezeryan oldum. hastaneden memnun olduğumu söyleyemem.doktorum ve anestezi uzmanı iyiydi ,şu ana kadar ameliyatımla ilgili bir sorun yaşamadım.ama hastane şartları hiç iyi değil. doğumdan sonra bebekle hiç ilgilenilmiyor ve yenidoğanda solunumla ilgili bir sorun olursa acil küvöz yokmuş. gerçi 37.haftadan sonra solunum sorunu fazla olmazmış. daha donanımlı bir hastaneyi tercih etmeni öneririm.

yeni doğan konusunda bir bılgım yok canım andevayla ilgili.ama anadolunun yenı dogan bolumu eksıksız mukemmmel boldugunu bılıyorum.tıpta dogum yapan arkadasımın bebegıne küvez bulamadılar ve anadoluya yolladılar ordan bılıyorum.sen birde yaşam hastanesının fıyatlarını öğren bıde oraya bak derim oraya gıdenlerde memnun baya.

tuğçe cevabın için çok teşekkür ederim. aslında evet ameliyat da önemli ama sonrasındaki bakım da en az o kadar önemli. ikizlerin prematüre doğma olasılığı var. bu olasılığı gözönünde bulundurarak doğumu planlamak zorundayım. yani küvöz çok çok önemli benim için.

ayrıca tebrik ederim. iki çocuğunu da allah analı babalı ve sağlıcakla büyütsün...:)

özsev teşekkür ederim. anadolu iyi hoş da kulaktan dolma da olsa bildiğim küvözün bir gecesi 1000 tl. iki bebek 5 gün kalsa 10.000, 10 gün kalsa 20.000 tl sırf küvöz masrafı. öyle düşününce çok acayip rakamlar bunlar. allahım hepimize zamanında doğum nasib etsin...

yaşamı soracağım. teşekkür ederim tekrar.

oyyy yerim ben senin ikizlerini maşallah bende çok ikiz istedim ama nasip işte.allah hayırlısyla kucağına aldığın günü nasip etsin canım.daha öncede soylemıstım fıyatları çok uçuk haklısın okunuda.anlattıgım arkadas preeklemsı yuzunden 28haftalık dogum yapmıstı.sıgorta dr.larından bırının muayenesıne gıdıyordu ama o gece adama ulaşamadılar bır turlu güya özelıne gıtıler.devlete koştular küvez yok ssk dada yokmuş tıpa gıtıler orda ana bılımdalı uzmanına paralı hem muayene hemde sezryanını oldu.ama ordada boş küvez bulamadılar.ne kadar zor durumda kaldılar anlatamam.bızımıklerın haberı yok tabı anabılım dalı uzmanı bebegı acılen anadoluya yollatmıs.14gun küvezde kaldı 16000 istemişler.tabı onlarda hazırlıksız çok rezil oldular.düşünsene antalyada devletın hastanelerınde boş küvez yok pes valla.ama özel hastanede yığınla.allah zor durumda olanların yardımcısı olsun ne dıyelım.sen şimdıdıen dr.la görüş başka hastane ayarlamaya çalış.alah yardımcın olsun canım.çok kafana takıpta strese sokma kendını allah kımseyı bu yolda koymasın.a.s.

özsev biraz da alışverişten bahsedelim neme lazım her an doğurabilir ve bizi unutabilirsin. :) nerelereden ne aldın ne tavsiye edersin
mobilya - kıyafet araba vs...

özsev biraz da alışverişten bahsedelim neme lazım her an doğurabilir ve bizi unutabilirsin. :) nerelereden ne aldın ne tavsiye edersin
mobilya - kıyafet araba vs...
ben 8.5aylık olduktan sonra almaya başladım canım.sadece7alık oldugunda hastane için zıbın falan aldım erken dogum olur belkı dıye.sonra netten baya arastırdım.ama gözümle görmeyınce netten spariş vermek istemedım.farklı bişey çıkar karşıma dıye.sonra belis bebenın ürünlerıne bakerken antalyadakı mağazasına baktım gıtmeye karra verdım adı ilke bebe.çok güzel ürünler var.taşıma setinden tutta nevresım uyku seti hepsını ordan aldım.bebek odası almaktan son anda vazgeçtim.park yatak alacağım hem seyehat açısından hem taşıma açısından hemde kullanış açısından çok iyi.sonradan oyun parkı olarakta kulanıyor.en fazla 4veya5yaşa kadar yatıyor.sonrada genç odası almaya karar vredım allah nasıp ederse tabı.ama senin kuzular iki tane oda şart sana kıyafetlerını malzemelerını hıç bıryere sıgdıramazsın.ilke bebede çok güzel bebek odalarıda var.oto koltugu aldım ama bebek arabasını almadım daha.kıyafaetlerınıde her onume çıkan mazgazan aldım.çikodan çetınkayadan.enes bebe var bırde ordan aldım.

peki 8,5 aylıkken alışveriş zor olmadı mı? ilke bebe nerede? fiyatları nasıl? park yatak marka ve modelin ne? oto koltuğunun markası ne? kaç yaşa kadar kullanılabiliyor?

bilgiye açım anlıyor musun

peki 8,5 aylıkken alışveriş zor olmadı mı? ilke bebe nerede? fiyatları nasıl? park yatak marka ve modelin ne? oto koltuğunun markası ne? kaç yaşa kadar kullanılabiliyor?

bilgiye açım anlıyor musun
yok canım hiç zr olmadı şuan bıle 3km yureyebılırım.canım ilke bebe yaz googleden bır göz at sitesi var adreside var.ben adres anlatma özürlüyüm biraz.taşıma setının fıyatını unuttum.fakat park yatak nevresım ve içinin yatagı 270ytl bayb max ve cihhco satıyolar yanılmıyosam.ben bayb max aldım.oto koltugunuda babası aldı arabada duruyo şuan inan markası aklımda degıl.bebek odalarıda 1000den başlıyo.bebek arabalarıda 160dan başlıyo ama dedıgım gıbı bıkaç marka var aklımda degıl şuan.enes bebe demıstım ya orasıda ucuz baya.onunda sıtesı var googleden bakabılırsın.bır peluş bır penye bırde kadıfe pattanıye aldım.peluş 20tl penye7tl kadıfede10tl idi.banya kuvetı 17tl.şimdılık aklıma gelenler bunlar.zıbın takımınıda 20tl 11parça 30tlyede var.enes bebedende 2ytlye ve 5ytlye hastanede gıymesı için ucuz zıbın takımlarından aldım.bırde enes bebede bebek arabaları ucuz baya bır goz at derım.bu cuma bız park yatagımızı almak için ılke bebeye gıdecegız aldık ama şuan magazada bır kaç şey daha alıcaz dıye dursun sımdılık hepsını bır goturelım dedık.gıttıgımde yıne bakarım sana haber verırım.

özsevcim çok sağol peki enes bebe bugün açık mıdır? (son sorum ) :)
canım istediğin kadar sorabilirsin aşk olsun.eşim işten erken geldi oy kullanmaya gittik sonrada biraz dolaştık eve geldık yemek falan derken ancak açtım pc yi.yeni gördüm yazdıklarını.gittinmi yoksa alışverişe.bu arada hemen acele etme her ay mutlaka her üründe kampanya indirim oluyo onları bekle araştır.enes bebe diğerlerine göre çok ucuz.ama tabi ürün kalıtesını bılmıyorum ordan fazla bişey almadım.görüşürüz canım.k.i.b sormak istedıgın bısey olursa sorabılırsın özeldende msj yazabılırsın dırek e-mail geldıgı için görmem daha erken olur.byea.s.

Özsev ne güzel bilgiler vermişsin canım ya. ılke bebeyi bende biliyorum. Çeşit çokmuş orda. Ama enes bebeyi bilmiyordum bende gidip bir gözgezdiricem neler var diye. saolasın

Özsev ne güzel bilgiler vermişsin canım ya. İlke bebeyi bende biliyorum. Çeşit çokmuş orda. Ama enes bebeyi bilmiyordum bende gidip bir gözgezdiricem neler var diye. saolasın
slm canım teşekkür ederim faydalı olabildiysem ne mutlu bana nasılsın?umarım herşey yolundadır.evet git bir gör enes bebeyi çok ucuz şeyler var mesela ben ağız bezlerini çoraplarını ayakkabı falan ordan aldım.2tl 5tl ye.eminim girince oraya birkaç şey almadan çıkmayacaksın.alt üst bebe pijamaları var 5tlye onlardanda aldım.ilk gıyecegı şeylere fazla para vermek istemedım nasılsa çok az gıyebılecek dıye.iç çamasır yerıne daha kullanıslı dıye çıtçıtlı iç zıbınlardan aldım.batanıyelerıde ordan aldım gerçekten dıger yerlere göre çok ucuzdu.çikoda bebek ayakkabısı30tl ne gerek varkı sankı kosup eskıtecekmı enes bebeden 5tlye aldım çokta cıcı.a.s.

Ya gerçekten çok ucuzmuş. İlk fırsatta gidicem. Buarada bende ilk giyeceği şeylere çok para vermek istemiyorum . Çünkü hemen büyüyecekler nasıl olsa. Sen bece maantıklı alışveriş yapmışsın.Güle güle giysin yarencik sağlıkla inşallah. Buarrada benim yeğenimin ismide yaren. Yarenlere karşı acaip zaafım vardır :asigim:

sağol canım inşallah allah sağlıcakla gıydırmeyı nasıp etsın cümlemızede.ben acayıp özay gönlüm hastasıyım onunda üçlü sazı vardı yaren adı ordan esınlendık.canım işten ayrıldım artık tek maaş geçinecegız.daha bır suru ihtıyacı olacak mantıklı düşünmek gerekıyor tabıkı.hemen küçülecek çok gıyemeyecegı seylere gereksız harcama yapmak yanlış bence.ne olur olmaz dıye çok erken alişverıse çıkmadım ben son aylarımda alacagım dedım.sadece7.ayda erken olur belkı dıye hastane zıbını falan almıstım.bu arada yeğenınıde allah bağışlasın.inşallah bizimki olsunda senıde beklerız teyzesı .bu arada senin mınığın cinsiyet bellimi?

Son düzenleme:

Evet cnm tek maaşa düşünce herşeyi düşünmek lazım. Sıra bizede gelicek. Şimdiden düşünmeliyiz dediğin gibi. Benimde minik bir kızım olucak nasipse :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…