selam kızlar ben de medicalpark sanem hanıma basladım bugün acaba giden varmı memnunmu benim için cok önemli
selam kızlar bende bu tpği yeni buldum.antalyalılar nerde diyordum uzun zamandır.geçmişi okudum.çoğu yeni anne adayı.sorulan sorular,kararsızlıkları okuyunca ilk aylarım geldi aklıma.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız.
Merhaba Angel bende ilk oraya gitmiştim doktor olayı kişiden kişiye değişiyor tabi ama ben o kadındanda suratsız kendini beğenmiş sekreterindende nefret ettim hatta hastaneye şikayet ettim benden binbir özür dilediler halkla ilşkiler gene gelin vs.. benim şikayetim şuydu gittiğimde sekreteryada kayıt için çok bekledik birde benim sıram gelmesine rağmen sekreter kız başka birini içeri aldı tam o sırada ben benim sıramdı dedim kız bana sert bir ses tonuyla bekleyin gibisinden konuştu eşim sakinleştiridği için sustum orda muayene 10 ytl ama inasn yerine konmuyorsun maalesef ayrıca sanem hnm denilen kadın 6 haftalık bebeği göremedi sadece rahim duvarların kalınlaşmış dedi bana dış gebelik olmadığını görmem için 10 gün sonra gel dedi kafama abuk sabuk kuşkular yerleştirid şimdiki aklım olsa o dakika çıkardım lafımıda esirgemezdim ama geldi geçti şimdi doç.dr. gürkan zorluya gidiyorum ve memnunum biraz pahalı ama imkanı oalna tavsiye ederim muayene 140 tl
kızlar ya cok kararsızım ben yaaaa kafamçokkarıştı
selam kızlar ben de medicalpark sanem hanıma basladım bugün acaba giden varmı memnunmu benim için cok önemli
selam kızlarrrrrrrr özel anadolu hastanesinde erhan muluk varmış birkaç kişiden duydum,ilgili bir dr.diye
selam kızlar,
uzun zamandır giremiyordum ne güzel aramıza yeni annişler katılmış hayırlı olsun onların melekleride....
bu arada ben dün öğrendim meleğim küçük bir prensesmişçok mutluyum eşimle ne yapacağımızı şaşırdık gülmekle aglamak arası bir durum yasadık.:asigim:darısı tüm bekleyenlerin başına...:Saruboceq:
geçen hafta sonu 4 boyutlu için gittim medicalparka.. iki hafta öncesinden ultrason randevumuz olduğu halde ve bunu defalarca belirtmeme rağmen bana doktor randevusu vermişler.. önce doktora muayene olmak gerekiyormuş, doktor uygun görürse çekiliyormuş vs vs.. buraya kadar sorun yok.. parasını ödedik, sıramızı bekledik.. leyla hanıma ultrason için geldiğimizi söyledik, direkt oraya yönlendirdi bu arada dr. leyla hanım çok güleryüzlü birisi.. her neyse sonuçta ultrasonun yoğun olduğunu, randevumuz olmadığı söyleyip bizi sepetledikleri gibi herhangi birşey yaptırmadığmı, muayene de olmadığımı söyleyip paramı istedim onu da geri vermediler.. bu olayı kime anlattıysam orayla ilgili kötü bir anısı var.. senem hanımı bilemem ama medicalpark için şimdiye kadar hiç iyi bir şey duymadım.. bu arada telefonla fiyat vermiyorlar.. illa oraya gitmen gerekiyor, gerçi gidip yüzyüze görüşüp randevu aldığım halde bana başka yerden randevu vermişler... bu ciddiyette bir hastane (!)
evet çok iyi bir doktor ben daha önce gitmiştim çok kibar ve ilgili tavsiye ederim giden arkadaşlarımda var bende ona gidecektim ama görümcem ısrarla şimdiki doktorumu önerince ona başladım
çiğdem peki ssk.lıya bakılıyormu.nasıl bir hastanedir bir bilgin varmı? uygun olursa mutlaka gidicem bende
cigdem canım sen tahlileri nerede yaptırıyosun hıfzısıhha nerde yaaa?????*[/QUOTE
Hıfzıssıhha Antalya deftarlığının yanında yeri çok kolay araba mezarlığının yanı sayılır ama daha iyi bir tarif için google da hıfzıssıhha antalya yaz sayfasına gir orda iletişim bilgileri falan var siteyi incele Burdan yarralanman içinSSK lı olman yeterli doktorunun yazdığı tahlil kağıdını ilkönce hıfzıssıhahnın hemen yakınındaki sağlıkocağına götürüyorsun kayıtta tahlil yazdıracaktım deyip sıra alıyorsun sıran geldiğinde doktor sitediğin tahlilleri yazıp seni hıfzıssıhhaya gönderiyor sonra hıfzısıhhadan sıra alıyorsun numaratik var bankalardaki gibi erken gidersen çok sıra olmuyor hemen geliyor zaten sıran geldiğinde kan idrar ne yapılacaksa yaptırıyorsun bir gün sonra sonuç çıkıyor gidip alıyorsun yada internetten öğrenebiliyorsun bu kadar basit yani bir kuruşta ödemiyorsun bilmeyen herkese tavsiye ederim
kızlar önerilerinizi bekliyorum ben lara tarafındayım bana en yakın has. yaşam has. ve medikalparktı ama bilginiz gibi medicalpark silindi benim içinn yaşam has. güden varmı aranızda ya benistiyorum 9 ay boyunca baksın ve dogumumu orada yapayım offff offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?