Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

ben belekte çalışırken başladım belek anadoluya orayada devam ettim.yanı belek anadolu gorunuyor.fakat normal dogumda belkı yetısemeyız dıye andevaylada gorusmustum.fıyatlar hakkında arkadasımdan fıkır almıstım.normal 250tl epıdural normal ıstersen 705 hastane masraflarıda dahıl hapsı içinde.ama benımkı sezeryan gorunuyo dun hastanedeydım 24saat musade altında kaldım tansıyon ve nst takıbı yapıldı.baştan berı normal yapacagım dıye yırttım kendımı ama nasıp degıl galıba tansıyon sorunum çıktı çünkü 2hafta sonra sezeryan yaparız dedı dr.um.bakalım hayırlısı olsun.bu arada kararına sevındım en dogrusunu yaparsın.hem muayenesıne para ver hemde baska hastaneye çagır extra ücret öde banada saçma gelıyo bu olay.hiç gerek yok bence.o parayla bebişinin ihtıyaçlarını karsılarsın ne gerek var hüzülü masrafa.
 

Geçmiş olsun cnm ya. Tabiki sağlığın doğrultusunda hangisini yapman gerekirse onu yapıcaksın. Bende normal doğum istiyorum ama son dakikaya kadar belli olmuyor maalesef. Doğu garajı andevayımı düşünüyorsun? Sezeryan ücreti ne kadarmış orda?
 
hayır canım eger normal olsaydı andevaya gıdecektım yetısebımek açısından evım antalyada ama sezryan olacagı için gunu anceden bellı zaten yetısme derdı olmayacak.oyuzden belek anadoluda olacak sezeryanım.andevada sadece normal dogumu dusundugum için sezeryan fıyatlarını sormadım bır bılgım yok canım oda olsa olsa 1100 taş çatlasa1500 tur dıye dusnuyorum ama tabıkıbu bır tahmın emın degılım.havva hanıma gıttıgınde gırıste kızlara sor bılgı edın mutlaka.istege baglı sezryan daha yuksek oluyo ama normal doguma gırmıssındır acılen sezryana alırlar son dakıka bellı olmaz ozaman mecburı sezryan deyıp az ücret alıyolar.sen sor arastır.butçene hangısı mantıklı gelıyorsa öyle yap.
 

Saol canım bilgiler için. Senin az kaldı artık. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Buarada kızmı erkekmi?
 
Saol canım bilgiler için. Senin az kaldı artık. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Buarada kızmı erkekmi?
teşekkür ederim canım sağol.amin cümlemizin inşallah.kız olacak nasıpse teyzesi.ya haftaya yada sonrakı hafta sezryana alacak duruma gore haftalık nst musyanası var zaten son ay muayene tek haftaya dusuyor.persembe tekrar nst var ondan sonra gunumuz bellı olacak nasıpse.darısı hayırlısyla başına.
 

Amin cnm ya. Biran önce geçse şu haftalarda bizde kavuşsak bebeciklerimize.
 
Amin cnm ya. Biran önce geçse şu haftalarda bizde kavuşsak bebeciklerimize.
hiç sıkma canını günler geçmiyor gıbı gelıyor fakat aslında su gibi geçiyor.hamıleliğinin tadını çıkarmaya bak.benım son gunler yaklaştıkça elım ayagıma dolaştı bak sımdı.ev temızlenecek yakınımda kımse yok guvenecegım temızlıkçı ulmak zor.ne yapacagım sasırdım kaldım.eşim sagolsun yapıyor ama yüzeysel sonuçta dip köşe bızım kadar ince detaylara gıremıyor.bır kaç kişiye haber saldım temızlıkçı için bakalım haber gelecekmı.
 

Seninde ailen yanında değil galiba. Benimkilerde İzmirde. Bende seninle aynı durumdayım
 
Seninde ailen yanında değil galiba. Benimkilerde İzmirde. Bende seninle aynı durumdayım
malesef yanımda değiller canım.aynı kadaeri paylaşıyoruz.annem çalıştığı için ancak dogumda gelecek zaten annemede temızlık yaptırmayı düşünmüyorum.sağolsun komsularımda çok vefakar çıktılar.ben hepsının yanındaydım gebelık dogum boyunca ama benım gebelıgım suresınce bırıde sormadı bişeye ıhtıyacın varmı yardıma gerek varmı dıye.insan oğlu işte işi düşen arayıp soruyor.gerçek dostlar böyle zamanlarda belli oluyor.şimdıde dogum yaklaştı ya yalakalıga başladılar ilgılı komsu ayaklarına yatıyolar hiçte yüz vermıyorum valla:)kötü günümde yanımda olmayan insanlar uzak dursun benden.off dertlendım yahuneyse senınde kafanı sısırdım kusura bakma bazen ınsan içini boşaltma ihtıyacı duyuyor.
 

Aynı dertten bende muzdaribim cnm. Dediğin gibi benim komşularda çok vefakarlar :roflol: hamile kaldığımdan beri biri hariç hiçbiri sormadı bile birşeye ihtiyacın varmı diye. Karşı komşumdan beklerdim ama yapmadı. Bende artık onlara karşı tavrımı aldım. Herkese ederi kadar değer veriyorum. Napalım bu işler böyle oluyormuş .
 
ahh ahh ev alma komşu al demışler ya büyüklermiz:roflol:en iyisini yapmışsın sinirini iyice bozacaklarına uzak durmak daha iyi.allah hayırlı komşular nasip etsin ne dıyelim.ben kaçar canım belim ağrıdı.sonra yine devam ederiz dedıkoduyadelikafadulden k.i.b görüşmek üzere.öptüm byea.s.
 

Tamam şekerim. Çok öptümmm a.s.
 

özsev teşekkür ederim. evet anadolunun bu kadar pahalı olması da çok acayip. ben doktorumu andevaya çağırmayı düşünüyorum. maliyeti fazla olacak ama aklıma da başka yol gelmiyor. normal doğum olsa ben de ekonomik davranırım aslında ama ikizler korkutuyor. hani doktorum takip edecek o girsin istedim. acaba andevanın yendoğan servisi nasıl? küvöz var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…