Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

Günaydın canımm. Evet ya hava kötü oldu yine.
sen çalşıyomusun hala canım.erkencısın ondan sordum.ben 6ayıma kadar sabahları çok uyudum iyiki uyumuşum şimdi uyku falan yalan oldu.gece wc ye gıtmekten sancıdan bel ağrısından uyuyamıyorum.sabahta erkenden kalkıyorum uykuya hasret kaldım.

Evet canım çalışıyorum ya. Ama şimdiden ben zorlanmaya başladım. Nasıl geçer bu sezon bilmiyorum. Çalışmam lazım en azından ağustosa kadar falan. Bebeğin eksiklerini almak istiyorum o zamana kadar. Hamileyken çalışmak zormuş ya :bbo:

evet canım epey zor.ayaktamısın masa başındamı bılmıyorum ama ben ayaktaydım bırakmak zorundaydım çok yorulmaya başlamıstım.çalışmak daha iyi aslında hamıleyken ama dıkkat et kendıne işten önce bebişini düşün.

Allahtan masa başındayım. Ama sende biliyorsun turizmi stresi yetiyor yani. Allah yardımcımız olsun ne diyelim.

Allahtan masa başındayım. Ama sende biliyorsun turizmi stresi yetiyor yani. Allah yardımcımız olsun ne diyelim.
evet canım stresten bolbişey yok bu meslekte. oyüzden sana işten önce bebişini düşün dıyorum.hamılelıgını nasıl geçirirsen dogumda dogumundan sonrasıda oyle oluyo dıkat et sınırlı streslı bır kız olmasın.çokta uzun süre oturma varis oturmaktanda oluyor.yarım saate bır kalk en az5dk yürü.ayakta oyalan.hem bel ağrılarında erkenden başlamaz.allah yardımcın olsun canım.

Saol cnm. Evet arada kalkıp yürümeye çalışıyorum. İnşallah çok ağrılarım olmaz.

özsevcim Allah en hayırlı zamanda saglıkla kucagına almayı nasıp etsin meleğini.
canım ne güzel bilgiler vermişsin valla sağolasın.
haftaiçi kışlahanı gezdim biraz.insan dayanamıyor bebk eşyalarını görünce.
bebek odası almayı düşünen arkadaşlar varsa kışlahanda irem bebe cok güzel kampanyalar yapmış.
erken olmasaydı hemen alırdım set halınde yapmışlar park yatak içinde uyku seti kanz telsiz,çift yönlü bebek arabası,taşıma çantası,hastane çantası vardı fiyatı cok ama cok uygundu

Kışlahan neresi cnm ya? Çokmu cahilim ben bilmiyorum orayı

günaydın mozicimmmm,
hayırlı olsun senınde prensesin kızlar bastırdı valla...
iyiyim şekerler biraz bulantılarım var ama olsun idare ediyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…