Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

günaydın mozicimmmm,
hayırlı olsun senınde prensesin kızlar bastırdı valla...
iyiyim şekerler biraz bulantılarım var ama olsun idare ediyoruzz

Saol cnm . Sorma benimde bulantılar geri döndü. Dün gece uyuyamadım bulantıdan. Hala devam etmekte. Senin ne zaman belli olcak cinsiyeti?

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için allahım cümlemize nasip etsin hayırlısyla kucağımıza almayı inşallah.canım irem bebe ne zaman kampanya başlattıkı bana denk gelmedı bak.bende gırdım oraya ilke bebeye gıtmeden önce bayb max oyun parkı 200un uzerındeydı ama ilke bebede kampanya vardı aynı ürün 160tlydı.demekkı ben ugradıktan sonra kampanyaya gırmısler.kaçırdık fırsatı desene.ben kaçırdım siz faydalanaın bari.ama ben bebek odası olmaktan vazgeçtım son onda 4-5yaşa kadar oyun park yatagını kullanacagım sonrada genç odası almayı dusnuyorum nasıpse.a.s.

özsevcim ben haftaiçi gittim oraya.ilke bebeye de girdim ama iremdekiler cok uygundu ya fiyatını versem sorun olmaz galiba park yatak seti 469tl kredi kartına taksitte yapıyolar. mobilyalı yatak seti 569tldi.
bende senın gibi düşünüyorum belirli bir yaşa kadar park yatak cok mantıklı. sonra genc odası alınır..sen araba falan almadıysan bir bak canım istersen cok anlamam ama kullanışlıya benzıyordu

Ayy maşallah cnm. Hayırlı olsun senin prensesinde.
sağol canımm doktoru değiştiriyormuşsun galiba. ben drumdan cok memnunum ama nerede doğum yaparım bilmiyorum doktoruma sordum hele bi o zman gelsin kafanı simdiden yorma böyle seylerle ayarlarız dedii:uhm:

Evet bende sanırım park yatak alıcam. Banada çok uygun geliyor o. 3 yaşına kadar yatar. Sonrada genç odası alırım diye düşünüyorum

canım benım aldıgım park yatak setınde park yatagı içinin yatagı ve yorgan nevresım takımı yastıgı hepsı270tl.ilke bebe den aldım.sen irem bebede set derken neler vardı içideki.

sağol canımm doktoru değiştiriyormuşsun galiba. ben drumdan cok memnunum ama nerede doğum yaparım bilmiyorum doktoruma sordum hele bi o zman gelsin kafanı simdiden yorma böyle seylerle ayarlarız dedii:uhm:

Evet cnm önümüzdeki hafta 1 kere daha gidicem doktoruma. Sonra değiştiricem sanırım. E tabi şimdi öyle diyecekler. Son dakikaya kadar kaybetmek istemezler hastalarını. Ama işte baya para alır başka hastaneye giderse.

canım onun içinde park yatak, içinde yastığı yorganı yani uyku seti,kanz bebek telsizi,
çift yönlü bebek arabası, alt değiştirme yeri,taşıma çantası tam hatırlamıyorum ama galiba kol çantasıda vardı.

ya benim doktorum öyle değil öncede demiştim ya yengem ebe sskda diye ama hiçbir hastasından şikayet duymadım.
ben gecen sene kist ameliyatı olmuştum o zman sosyal guvencemde yoktu özelde cok uygun fiyata yaptı yani ssk bile daha fazla istemişti.

E iyimiş ya o fiyata birsürü şey var içinde. Yani size görede iyi dimi fiyat?

O zaman şanslısın cnm. Sen ssk damı yapmayı düşünüyorsun?

ya dedimya ben başka yerlere sordum nette baktım sadece park yataklar 200-250 arası
bana uygun geldi ama annemler daha cok erken bekle diyolar..

anladım canım ben taşıma setını ayrı aldım .çantası kangurusu anakucagı, sallanan ana kucagı.alt açma seti hepsı 60tl.ydı.bebek arabasınıda 3teker almak ıstıyorum ama onlarda epey tuzlu ındıreme gırmesını beklıyorum.a.s.

vallahi karar veremiyorum canım ya annem tıpta çalısıyor ama hiç adını bile andırmıyor bana.yengem ssk da ama bende bilemiyorum kafam cok karısık.
araştırma hastanesindekiler ne kadar doğru bilmiyorum ama çok kotu davranıyolarmış

en iyisi beklemek ama dayanmak cok zor cok güzel şeyler var bu arada arkadaşlar kipada anne bebek günleri başlamış dün gittik eşimle ama pek bişey bulamadık birde cok kalabalıktı fazla gezmek istemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…