Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

Evet cnm aynı kafa karışıklığı bendede var. Ama ben Andevada yapmak istiyorum doğumu. Sanırım orda Havva hanıma devam edicem.

en iyisi beklemek ama dayanmak cok zor cok güzel şeyler var bu arada arkadaşlar kipada anne bebek günleri başlamış dün gittik eşimle ama pek bişey bulamadık birde cok kalabalıktı fazla gezmek istemedik.

Real e gittik dün bizde. Ordada güzel şeyler vardı bebişler için. Ben tulum ve tek alt aldım 1 er tane.

kızlar şimdi arkadasım geldi.her gelişinde bişeyler alıyo yeğenıne sagolsun.çarşamba pazarıza uğramış bir sürü takım almıs 4tl 5tl fıyatları şapka eldıven üst ayaklı alt takım çokta güzel mağaza malı ama belli.ağız bezi ter bezi falan almıs ama çok tatlı ya.aklınızda bulunsun.yolunuz düşerse uğrayın bari.a.s.

Hadi yaaa. Güle güle giysin Yarencik. Pazarları bende seviyorum herşey uygun orda

sağol canım.çok gezmiş dolaşmış ama değmiş çok güzel şeyler almış.5tlye içi badılı jileler almış ama çok tatlı ya.çikoda sordugumda jileler 50tlydı

Ayy inanmıyorum ne kadar uygunmuş fiyatı. Çikonun yanına yaklaşılmıyor zaten ya

Ayy inanmıyorum ne kadar uygunmuş fiyatı. Çikonun yanına yaklaşılmıyor zaten ya
evet ya ilke bebeye gırmeden önce ılk çikoya gırmıstık.biberon seti ve arabalara bakmak için dolaştık falan ama çok pahalıydı.şimdi gelenler ordakılerden daha güzel hemde ucuz çok şaşırdım ya çarşamba pazarında böyle şeylerı bu kadar ucuza alacagını tahmın etmezdım.

Mağazaya gitmeye gerek yok valla. Hem kaliteliler hemde ucuz

Allahtan masa başındayım. Ama sende biliyorsun turizmi stresi yetiyor yani. Allah yardımcımız olsun ne diyelim.

slm mozijiku merak ettim hangi bölümde çalışıyorsun bende turizmciyimde order taker olarak çalıştım en on hamile kalınca ama telsizler falan çok zararlı bide bilgisayar başında oda zararlı diye bıraktım çalışmadım.

bu anakucağı pahalı birşey değil mi demir ayaklı minik beşik gibi mesela şöyle: http://www.bilgestore.com/ProductImages/53793/EBB_33338_580.jpg
böyle bir şey mi?
60 tl her şey dahil acayip bir fiyatmış..

kızlar cumartesi pazarını gidin ben 5 milyona ne takımlar aldım ve millet hayret ediyo penyeleri okadar güzelki aldıgınız zaman bana hak vericeksiniz

ben de bir tek orayı biliyorum angelcım :)
bu hafta sonu gidecektim ama yoruldum evde. gidemedim.
haftaya artık.

pembecim sen git al o takımlardan yazlılarda getiricekmiş cok kaliteli tabi cinsiyetleri belli olmadıgı için daha yeşil ,sarı .beyaz bunlardan gidiyoruz :kaydirigubbakcemile5

slm canım evet dün yoktun epey kaynattık.aldıkların çok tatlı güle güle iydir fakat ben zıın takımının 11parçasına 20tl vermıstım.içinde penye havlusuna kadar vardı.

canım ne güzel hayırlısıyla az kaldı bebişine kavuşmana Allah sağlıkla ve mutlulukla aldırsın kollarınıza.. ayy bizimde cabucak gecse zamanımız

kızlar günaydın.

hava güzel başladı ama kapanacak gibi değil mi... ya şöyle güzel tam bir bahar gelsin değil mi? kış uzun sürdü. aman olsun yağış aldı ya. neyse...

özsev 11 parçalı takımı enes'den mi aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…