vallahi karar veremiyorum canım ya annem tıpta çalısıyor ama hiç adını bile andırmıyor bana.yengem ssk da ama bende bilemiyorum kafam cok karısık.
araştırma hastanesindekiler ne kadar doğru bilmiyorum ama çok kotu davranıyolarmış
en iyisi beklemek ama dayanmak cok zor cok güzel şeyler var bu arada arkadaşlar kipada anne bebek günleri başlamış dün gittik eşimle ama pek bişey bulamadık birde cok kalabalıktı fazla gezmek istemedik.
kızlar şimdi arkadasım geldi.her gelişinde bişeyler alıyo yeğenıne sagolsun.çarşamba pazarıza uğramış bir sürü takım almıs 4tl 5tl fıyatları şapka eldıven üst ayaklı alt takım çokta güzel mağaza malı ama belli.ağız bezi ter bezi falan almıs ama çok tatlı ya.aklınızda bulunsun.yolunuz düşerse uğrayın bari.a.s.
sağol canım.çok gezmiş dolaşmış ama değmiş çok güzel şeyler almış.5tlye içi badılı jileler almış ama çok tatlı ya.çikoda sordugumda jileler 50tlydıHadi yaaa. Güle güle giysin Yarencik. Pazarları bende seviyorum herşey uygun orda
sağol canım.çok gezmiş dolaşmış ama değmiş çok güzel şeyler almış.5tlye içi badılı jileler almış ama çok tatlı ya.çikoda sordugumda jileler 50tlydı
evet ya ilke bebeye gırmeden önce ılk çikoya gırmıstık.biberon seti ve arabalara bakmak için dolaştık falan ama çok pahalıydı.şimdi gelenler ordakılerden daha güzel hemde ucuz çok şaşırdım ya çarşamba pazarında böyle şeylerı bu kadar ucuza alacagını tahmın etmezdım.Ayy inanmıyorum ne kadar uygunmuş fiyatı. Çikonun yanına yaklaşılmıyor zaten ya
evet ya ilke bebeye gırmeden önce ılk çikoya gırmıstık.biberon seti ve arabalara bakmak için dolaştık falan ama çok pahalıydı.şimdi gelenler ordakılerden daha güzel hemde ucuz çok şaşırdım ya çarşamba pazarında böyle şeylerı bu kadar ucuza alacagını tahmın etmezdım.
Allahtan masa başındayım. Ama sende biliyorsun turizmi stresi yetiyor yani. Allah yardımcımız olsun ne diyelim.
anladım canım ben taşıma setını ayrı aldım .çantası kangurusu anakucagı, sallanan ana kucagı.alt açma seti hepsı 60tl.ydı.bebek arabasınıda 3teker almak ıstıyorum ama onlarda epey tuzlu ındıreme gırmesını beklıyorum.a.s.
slm canım evet dün yoktun epey kaynattık.aldıkların çok tatlı güle güle iydir fakat ben zıın takımının 11parçasına 20tl vermıstım.içinde penye havlusuna kadar vardı.kızlar bugün iyi kaynatmışsınız. kaçırmışım. :)
özsev biz dün birşeyler aldık. ama enes bebeye daha gitmedik. daha sonra.
dün de kapalı yoldaki bir mağazadan aldım adını unuttum iki katlı daha önceden yiğene almıştım oradan bak şunlar:
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=12486&d=1238398102
bu 16 tl
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=12487&d=1238398145
bu ikisi de 8,5 tl
kızlar fiyatları iyi dedi. sence?
evet canım resmını koydugun demır ayaklı anakucagı fakat bunun yanında 4parça daha var altaçmamınderı bebek malzemısı içinçanta,kanguru bırde bebegı tasıdıgın anakucagı.hepsını 60a aldım.bu anakucağı pahalı birşey değil mi demir ayaklı minik beşik gibi mesela şöyle: http://www.bilgestore.com/ProductImages/53793/EBB_33338_580.jpg
böyle bir şey mi?
60 tl her şey dahil acayip bir fiyatmış..
günaydın canıma.s.günaydın kızlarrrr
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?