sağol canım darısı başına valla her an doğurabılırım agrılarım kasılmalarım iyice arttı.çabucak geçiyo güzelim sıkma canını.son unler gelincede elin ayağına dolaşıyo.canım ne güzel hayırlısıyla az kaldı bebişine kavuşmana Allah sağlıkla ve mutlulukla aldırsın kollarınıza.. ayy bizimde cabucak gecse zamanımız
evet canım ene bebeden aldım.15tlyede 20tlyede olanları var.kızlar günaydın.
hava güzel başladı ama kapanacak gibi değil mi... ya şöyle güzel tam bir bahar gelsin değil mi? kış uzun sürdü. aman olsun yağış aldı ya. neyse...
özsev 11 parçalı takımı enes'den mi aldın?
siz hamılelıkten yırtacaksınız.asıl ben bu kılora nasıl gırecegım onu düşünüyorum.karaya vurmuş balina misali olacağım kesin...a.s.günaydın sanada canımmm,
evet hava bir garip artık rüyalarımda bile denizi görmeye basladım bir ısınsa havalar da girsek söyle denize serin serinnn..:CüvCüv: iyice şişince o mayolar nasıl giyilir bilemiyorum artıkk
evet canım annesıne çekmış galiba çok sabırsız.37bıttı artık her an olabılır.fakat bende tansıyon sorunu oldugu için serzyan olacagım buyuk ıhtımalle nrmal dıye yırtınıyorum ama dr.um kendıne garezınmı var dıyo 38.haftanda sezryan yapalım dıyor.a.s.ay ayy ayy yarencik sabırsızlanıyormu annesiii dikkat et kendine canım
allah bağışlasın maşallaş canım.benımde son ana kadar herşey normaldı hatta bebek dogum kanalına bıle gırmıs sekılde duruyo 1aydır.çatım müsait.ama sırf tansıyon yükselecek dıye ıkınma anında risk faktörü saylılıyor.tabıkı hangısı hayırlıysa o olsun.erken sancım olmazsa 10gün içinde sezeryana girecegım dua edın benim için kızlar.a.s.canım ikiniz içinde sağlıklısı neyse o olsun bence cok sartlandırma kendini hepimiz normal olsun istiyoruz ama bakalaım hayırlısı simdiden birsey demek Tabii bizim için erken..
sende doktorunu dinle canım benim...
benim kuzenim 28. haftada erken yaptı doğumu kuzucuğumuz neredeyse el kadardı ama Allaha şükür 2 hafta önce doğumgününü yaptık hanfendinin
haklısın canım risk almayı düşünmüyorum zaten stres yapmıyorum ama şuan tek derdim ev temizliği yaptıracak birinide bulamadım.kendımde yapamıyorum.10gun içinde doguma gıdersem neolur evın halı bılmem.güzel annecik dualarımız seninle aman risk alma arkadasım zaten stres herseye yetiorr
canım akraba aile yok zaten arkadaşlarımda çalışıyolar.komşular beş para etmezmiş gebelıkte anladım bunuda.herkes işi düşene kadarmış.bir kaıdn vardı çalışırken temızlıge çağırdıgım oda memleketıne taşınmış.herkesede güvenemiyorum nasıl yapacak yarım yamalakmı dıye.zaten etraftada yok temızlık yapan kımse.canım yok mu tanıdığın birisi cevrende
evet apartman öyle canım.çalışırken sorun degıldı evde kalınca anlıyosun komusuluk ilişkısını.en genç bendım bınada gebelıkten önce herseye benı çağırırlardı yok perde takmaya yok çocuk bakmaya hatta bırının hastanede başında bıle kaldım doğumunda.ama 9aydır bır kere olsun kapımı çalan olmadı asonsörde denk gelırsek ancak öyle.hele bır komsum vardı benımle ısrf halı yıkama makınam için muhattap oluyomus.bır sene benım makınayı kullandı sonra aramaz sormaz oldu duydumkı kendısı makına almıs:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:çok komik şeyler bunlar ya...neyse haber verdım bırkaç kışıye bulurlarsa sağlam bırı yollıyacaklar ama hala bulunamadı.bende alıcam bu aralar ayarlamaya calışıyorum ama bulmak cok zor.komsuluk kalmamıs artık ya ben apartmanımda doğru duzgun kımseyı tanımıyorum bir üst komsum var onunlada arasıra gorusuyorum...olsek kalsak kımsenın haberi olmayacak valla
yuhhh bile az gelir bu tür insanlar için canım.ama kendı ayıpları kendılerı bılır.allah muhtaç etmesın bızı öyle insanlara ne dıyelim.buarada ben bır ara bır sey duydum ama sonuca ulaşamadım.antalyada temızlık fırması varmış 80tlye 4kışı gonderıyolarmıs eve evın halısından camından vıtrınınden mutfak dolabının içine kadar heryerı temızlıyolarmıs.makınayla halı ve koltuklarıda yıkıyolarmıs.sen bır sorustur bakalım egr bılgı edınırsen banada haber ver.ben temılıge 40verıyodum ama halı koltuk yıkamıyodu.sadece halıları yıkamaya versem 200den aşagı tutmaz.çok uygun gelmıstı bana ama kımın soyledıgını bıle unuttum.bır sor etrafına bakalım.yaniii biraz argo olacak ama tutamıcam kendimii yuhhhhhhh yani insanlar ne kadar çıkarcı.canım ben de bulursam guvenılır sana özelden atarım nosunu bilmiyorum ne kadar güvenirsin ama yardımcı oluabilirsem sevinirim
tamam canım sağol...canım o şirketi biliyorum ama 200 e geliyorlar annem gecen sene yeni eve tasınmıstı dediğin gibi takım halinde geliyolar ama bal dok yala oluyor her yer biz bos eve 200 vermiştik ben yınede araştırayım bir.
normal kadınlarda 60 a 70 geliyor ama halı cam koltuk hepsi içinde bi araştıralım bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?