tamam canım çok sağol k.i.b görüşmek üzere.a.s.canım ben ssimdilik cıkıyorum görüsürüz yinee
henüz aramadım canım...canım aradın mı sirketleri
burası cvp ermıyor canım ılk aradıgımda ıkı kere çaldı meşgule düştü sonrada sankı gsm aramısım gıbı aradıgınız kısıye ulaşılamıyor dıor.
peki 8,5 aylıkken alışveriş zor olmadı mı? ilke bebe nerede? fiyatları nasıl? park yatak marka ve modelin ne? oto koltuğunun markası ne? kaç yaşa kadar kullanılabiliyor?
bilgiye açım anlıyor musun
hakkında hayırlısı olsun canım ama doktorlarada güven olmuyor hemen kolaya kaçıyorlar sadece bizim ülkemizde bu kadar çok sezeryan varmış bu yüzden bazen çokkızıyorum bizi normale teşvik etmedikleri içinevet canım annesıne çekmış galiba çok sabırsız.37bıttı artık her an olabılır.fakat bende tansıyon sorunu oldugu için serzyan olacagım buyuk ıhtımalle nrmal dıye yırtınıyorum ama dr.um kendıne garezınmı var dıyo 38.haftanda sezryan yapalım dıyor.a.s.
Dua ederiz tabi sen korkma iyi düşün iyi olsun eminim herşey çok güzel olur rahat olmaya çalış canımallah bağışlasın maşallaş canım.benımde son ana kadar herşey normaldı hatta bebek dogum kanalına bıle gırmıs sekılde duruyo 1aydır.çatım müsait.ama sırf tansıyon yükselecek dıye ıkınma anında risk faktörü saylılıyor.tabıkı hangısı hayırlıysa o olsun.erken sancım olmazsa 10gün içinde sezeryana girecegım dua edın benim için kızlar.a.s.
teşekkür ederim canım sağolasın.benımkı mecburı sezeryan olacak guzelım hiç bır dr. tansıyon vardıye rıske atmıyo ne kendını nede benı.başka dr.larada danıstım ıkınma anında tansıyon fırlayıp beyın kanamasına kadar gıdıyormus.ben dırendım ama kendı saglıgım ve bebısım için en sağlıklısı bu olacak.şuan bıle tansıyon ilacı kullanıyorum.a.s.[/QUOTE]hakkında hayırlısı olsun canım ama doktorlarada güven olmuyor hemen kolaya kaçıyorlar sadece bizim ülkemizde bu kadar çok sezeryan varmış bu yüzden bazen çokkızıyorum bizi normale teşvik etmedikleri içinklava:
Dua ederiz tabi sen korkma iyi düşün iyi olsun eminim herşey çok güzel olur rahat olmaya çalış canım
teşekkür ederim canım sağolasın.benımkı mecburı sezeryan olacak guzelım hiç bır dr. tansıyon vardıye rıske atmıyo ne kendını nede benı.başka dr.larada danıstım ıkınma anında tansıyon fırlayıp beyın kanamasına kadar gıdıyormus.ben dırendım ama kendı saglıgım ve bebısım için en sağlıklısı bu olacak.şuan bıle tansıyon ilacı kullanıyorum.a.s.
evet para hırsı dolu bırçok dr.var anladım ben senı.benım dr.um sen normal yapacaksın dıyodu ama sonradan tansıyon illetı çıktı.sızde dıkkat edın 5.aydan sonra özellıkle.sezryandan korkum yok ama sonuçta amelıyat dogum seklı degıl.neyse hakkımızda hangısı hayırlıyla o olsun.[/QUOTE]tabiki sağlığın için bu gerekiyorsa böyle olacak canım benim buna lafım yok zaten sezeryan çok kötü birşey değil ama gerek kalmadıkça yapanlara kızıyorum sonuçta normal doğum daha sağlıklı eğer bir tehlike yoksa tabi yoksa sağlıklı olmaktan çıkıyor eminim seninkide kolayca olacak üzülme canınıda sıkma bebeğini koklayınca herşeyi unutursun eminim
evet para hırsı dolu bırçok dr.var anladım ben senı.benım dr.um sen normal yapacaksın dıyodu ama sonradan tansıyon illetı çıktı.sızde dıkkat edın 5.aydan sonra özellıkle.sezryandan korkum yok ama sonuçta amelıyat dogum seklı degıl.neyse hakkımızda hangısı hayırlıyla o olsun.
evet farkındayım canım kusra bakma.senın soyledıın kremı bende kullandım hiç çatlak yok şuana kadar ama meme uçlarında acıma hissi geçmıyor.bu arada en kısa zamanda cınsıyetını ögrenır cicileri almaya başlarsın umarım.[/QUOTE]Özsev yazdıkların karışıyor alıntı yap dedikten sonra enter yapıp benim yazının altına yazarsan daha kolay olur canım
slm mozijiku merak ettim hangi bölümde çalışıyorsun bende turizmciyimde order taker olarak çalıştım en on hamile kalınca ama telsizler falan çok zararlı bide bilgisayar başında oda zararlı diye bıraktım çalışmadım.
pembecim sen git al o takımlardan yazlılarda getiricekmiş cok kaliteli tabi cinsiyetleri belli olmadıgı için daha yeşil ,sarı .beyaz bunlardan gidiyoruz :kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?