Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

günaydın annişler hava güzel diye herkes kendını dışarı attı galiba.

nerde nereye atıyoz kendimizi özsev canım ya iş var malum evde olsam sporları giydiğim gibi deniz kıyısına yürüyüşe giderdimsenağlama

nerde nereye atıyoz kendimizi özsev canım ya iş var malum evde olsam sporları giydiğim gibi deniz kıyısına yürüyüşe giderdimsenağlama
kolay gelsin sana canım.bende yürümek istıyorum ama bana yürüyüş yasak heran doğurabılırım öyüzden evde yim.ancak balkonda çıkarıyorrum havanın tadını...

özsev çatlak kremi ne kullanıyorsun
canım karın basen için bir kreme bağlı kalmadım ben badem yağından tut fito dıye bır krem var o ve almanyadan gelen bır krem vardı onuda kullandım.aktarda karışım hazırlattım bıtkısel yağların karısımı ama en iyisi bazdem yağı ve bebe yağı.ama ne kullanırsan kullan çatlayacak olduktan sonra çatlıyo.sen sadece bıraz olsun nemlendırıp çatlakları azaltıyosun.benım karnım okadar şiştıkı sankı ikiz var gibi.çatladıda tabi.alt kasık bölgelerim.göğüs ve basenlerde çatlak yok ama.

anladım canım sende karnın büyüklüğüne görede değişiyor demekki bakalım şans o zaman hayırlısı olsun :) allahtan seninde çok gözükmeyecek yerlerin çatlamış olsun varsın sağlıklı doğurda gerisi önemli değil sen işi bıraktınmı ne yaptın evdemisin tekrar çalışacakmısın?

evet canım evdeyim ben işi bıraktım.bebişi 1yaşına kadar büyüttükten sonra tekrar çalışmayı düşünüyorum.birde çatlaklar bünyeye göre oluyor canım hiç krem kullanmayıp çatlağı olmayanda var mesela görümcem 30kılo aldı ama hiç çatlağı olmadı.sen her duştan sonra yağlarla nemlendır kendını.hem gergınlık hissini alır hemde çok çatlamasını engeller.bu arada evde oturmak hiç bana göre degılmış çok sıkıcı.en fazla1hafta keyfını yaşadım sonra çok sıkıldım.bebeişim gelsede hayırlısyla bana yoldaş olsa.

Bu arad antalay uyuyor yalnız bu ne yaokyup kaçmak yok öyle gelenler yazsın lütfen bu ne ya bir özsev bir ben böyle topikmi olur yaww

hamileyken sıkıcı oluyormuş ama bebek gelince eminim oyalar seni bende bebek doğduğunda bırakmayı düşünüyorum 2 sene sonra falan yeni iş bakıcam artık niyetim öyle am abakalım hayırlısı

kızlar merhabaaa,kaydirigubbakcemile2
hava harika sıcacık mis gibi ama bende evdeyim akşama kuzenlerim gelecek hazırlık yapıyorumm.. bugun gec gırdım bırazdan da cıkıcam ama yıne de bır goz atayım dedimm...
hepiniz iyisinizz dimiiii???

hamileyken sıkıcı oluyormuş ama bebek gelince eminim oyalar seni bende bebek doğduğunda bırakmayı düşünüyorum 2 sene sonra falan yeni iş bakıcam artık niyetim öyle am abakalım hayırlısı

en iyisini düşünmüşsün sende.allah maddi sıkıntı vermez inşallah ta 1-2yılda olsa vakıt ayırırız bebişlerimize.burda kımsem yok benım.bakıcıya verememde neyaparız bılmem artık.

slm canım sağol.sende iyisindir umarım.temızlık şirketını aradım.2kışıye 150ytle istıyolar.hersey dahıl tabı ama karar veremdım henuz dogum yakın para lazım onuda düşünüyorum.

Günaydın şekerler. Nabersiniz?

slm canım sağol.sende iyisindir umarım.temızlık şirketını aradım.2kışıye 150ytle istıyolar.hersey dahıl tabı ama karar veremdım henuz dogum yakın para lazım onuda düşünüyorum.

Cnm herşey dahil derken neler var içinde?

merhaba ohh börekler çörekler yapılıyor desene evde olanlara imreniyprum walla belkide çalışınca daha cazip geliyor bilmiyorum darısı başımıza

en iyisini düşünmüşsün sende.allah maddi sıkıntı vermez inşallah ta 1-2yılda olsa vakıt ayırırız bebişlerimize.burda kımsem yok benım.bakıcıya verememde neyaparız bılmem artık.

inşallah canım bakalım hayırlısı

Günaydın şekerler. Nabersiniz?

Cnm herşey dahil derken neler var içinde?

tek kadın gelırse 70istedıler ama temızlık malzemem benden ve halı koltuk yıkamıyor.erkekle bırlıkte gelırse ıkı kişi yanı kadın butun ev temızlıgını aklına ne gelırse mutfaktan banyona kadar erkekte halı ve koltuklarını yıkıyor temızlık malzemelerıde onlardan.normalde200mus ama 150yaparız dedıler.aslında ihtiyacım var ama doğumda yakın her an extra bır ücret çıkabılır.oyüzden kararsız kaldım.

iyiyim canım bende...
anladım canım ya aslında birsey değil diyoruz ama bebişde gelicek haklısın cok acılmamak lazım bu aralar.sen en ıyısı bir kadın ayarla 60 lira en uygunu benim eşimin babannesine aldık bir kadın 40 liraya geldi ama arkasından kaynanamlar tekrar temizlk yaptı

merhaba ohh börekler çörekler yapılıyor desene evde olanlara imreniyprum walla belkide çalışınca daha cazip geliyor bilmiyorum darısı başımıza

merhaba canımmm,
bende keşke evde olmasam diyenlerdenim ama hamilelliğimin ilk ayları cok kotu gecti calışsamda herhalde kovulurdumm o yuzden sukredıyorum sımdılık..:CüvCüv:
ama öğrencilerim var bir kac tane onlarla oyalanıyorum işte..
canınız cekmesin birsey yapmıyorum kuru kuru cayla idare edecekler aaa hamile kadından hızmet mı beklenir dimii amaaakötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…