günaydın annişler hava güzel diye herkes kendını dışarı attı galiba.
evlendim bende yerleştim antalyaya..artık bebişimle beraber antalyalıyız..ama yinede ankaralıyız:)))
kolay gelsin sana canım.bende yürümek istıyorum ama bana yürüyüş yasak heran doğurabılırım öyüzden evde yim.ancak balkonda çıkarıyorrum havanın tadını...nerde nereye atıyoz kendimizi özsev canım ya iş var malum evde olsam sporları giydiğim gibi deniz kıyısına yürüyüşe giderdimsenağlama
canım karın basen için bir kreme bağlı kalmadım ben badem yağından tut fito dıye bır krem var o ve almanyadan gelen bır krem vardı onuda kullandım.aktarda karışım hazırlattım bıtkısel yağların karısımı ama en iyisi bazdem yağı ve bebe yağı.ama ne kullanırsan kullan çatlayacak olduktan sonra çatlıyo.sen sadece bıraz olsun nemlendırıp çatlakları azaltıyosun.benım karnım okadar şiştıkı sankı ikiz var gibi.çatladıda tabi.alt kasık bölgelerim.göğüs ve basenlerde çatlak yok ama.özsev çatlak kremi ne kullanıyorsun
canım karın basen için bir kreme bağlı kalmadım ben badem yağından tut fito dıye bır krem var o ve almanyadan gelen bır krem vardı onuda kullandım.aktarda karışım hazırlattım bıtkısel yağların karısımı ama en iyisi bazdem yağı ve bebe yağı.ama ne kullanırsan kullan çatlayacak olduktan sonra çatlıyo.sen sadece bıraz olsun nemlendırıp çatlakları azaltıyosun.benım karnım okadar şiştıkı sankı ikiz var gibi.çatladıda tabi.alt kasık bölgelerim.göğüs ve basenlerde çatlak yok ama.
evet canım evdeyim ben işi bıraktım.bebişi 1yaşına kadar büyüttükten sonra tekrar çalışmayı düşünüyorum.birde çatlaklar bünyeye göre oluyor canım hiç krem kullanmayıp çatlağı olmayanda var mesela görümcem 30kılo aldı ama hiç çatlağı olmadı.sen her duştan sonra yağlarla nemlendır kendını.hem gergınlık hissini alır hemde çok çatlamasını engeller.bu arada evde oturmak hiç bana göre degılmış çok sıkıcı.en fazla1hafta keyfını yaşadım sonra çok sıkıldım.bebeişim gelsede hayırlısyla bana yoldaş olsa.anladım canım sende karnın büyüklüğüne görede değişiyor demekki bakalım şans o zaman hayırlısı olsun :) allahtan seninde çok gözükmeyecek yerlerin çatlamış olsun varsın sağlıklı doğurda gerisi önemli değil sen işi bıraktınmı ne yaptın evdemisin tekrar çalışacakmısın?
evet canım evdeyim ben işi bıraktım.bebişi 1yaşına kadar büyüttükten sonra tekrar çalışmayı düşünüyorum.birde çatlaklar bünyeye göre oluyor canım hiç krem kullanmayıp çatlağı olmayanda var mesela görümcem 30kılo aldı ama hiç çatlağı olmadı.sen her duştan sonra yağlarla nemlendır kendını.hem gergınlık hissini alır hemde çok çatlamasını engeller.bu arada evde oturmak hiç bana göre degılmış çok sıkıcı.en fazla1hafta keyfını yaşadım sonra çok sıkıldım.bebeişim gelsede hayırlısyla bana yoldaş olsa.
Bu arad antalay uyuyor yalnız bu ne yaokyup kaçmak yok öyle gelenler yazsın lütfen bu ne ya bir özsev bir ben böyle topikmi olur yaww
hamileyken sıkıcı oluyormuş ama bebek gelince eminim oyalar seni bende bebek doğduğunda bırakmayı düşünüyorum 2 sene sonra falan yeni iş bakıcam artık niyetim öyle am abakalım hayırlısı
kızlar merhabaaa,kaydirigubbakcemile2
hava harika sıcacık mis gibi ama bende evdeyim akşama kuzenlerim gelecek hazırlık yapıyorumm.. bugun gec gırdım bırazdan da cıkıcam ama yıne de bır goz atayım dedimm...
hepiniz iyisinizz dimiiii???
slm canım sağol.sende iyisindir umarım.temızlık şirketını aradım.2kışıye 150ytle istıyolar.hersey dahıl tabı ama karar veremdım henuz dogum yakın para lazım onuda düşünüyorum.
kızlar merhabaaa,kaydirigubbakcemile2
hava harika sıcacık mis gibi ama bende evdeyim akşama kuzenlerim gelecek hazırlık yapıyorumm.. bugun gec gırdım bırazdan da cıkıcam ama yıne de bır goz atayım dedimm...
hepiniz iyisinizz dimiiii???
en iyisini düşünmüşsün sende.allah maddi sıkıntı vermez inşallah ta 1-2yılda olsa vakıt ayırırız bebişlerimize.burda kımsem yok benım.bakıcıya verememde neyaparız bılmem artık.
Günaydın şekerler. Nabersiniz?
Cnm herşey dahil derken neler var içinde?
Günaydın şekerler. Nabersiniz?
tünaydın şeker hoşgeldin senden nbr
merhaba ohh börekler çörekler yapılıyor desene evde olanlara imreniyprum walla belkide çalışınca daha cazip geliyor bilmiyorum darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?