Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

Valla aslında iyimiş heryer temizlencek . Ama dediğin gibi parayada ihtiyacın olacaktır şu sıralar. Yada tek kadın al cnm şimdilik. En azından birsüre seni idare eder.

bende 40 tutuyordum tertemız yapıyordu ama tasındı gıttı.ben artık şöyle düşünüyorum.halıları yıkamaya versem metre karaeını 3ten yıkıyolar.kotuklarımı makınam var zaten onunla hallederız.gerı kalanıda eşim yapacak artık.bir haftamız kaldı yahu.

bende birkaç kadın buldum ama hep dolular.bir türlü ayarlayamadıkk bulsam inan hemen sana yönlendiricem canım senın bızden daha cok ıhtıyacın var

bende birkaç kadın buldum ama hep dolular.bir türlü ayarlayamadıkk bulsam inan hemen sana yönlendiricem canım senın bızden daha cok ıhtıyacın var

evet canım hemde çok ihtiyacım var.sağol düşündüğün için.nerdeyse3aydır sadece evi süpürüyorum koltuk altları falan kalıyo.kimyasal maddelerdende uzak duruyorum çok rahatsız edıyor.eşim yapıyo ama bıryere kadar oda.bırde halı koltuga gırmedıkten sonra 70lıra çok bence.ben kendım butun evı camlar perdeler dahı yarım gunde hallederdım önceden.yani yarım günlük iş için 70lıra çok fazla.

evet nerdeyse günlük temizliğe gelmiş gibi olacak.şimdi bebiş içinde cok onemli bulundugu yerin temiz olması..

çiğdemcim çatlaklar için kakao yağı jajoba yağı bir de bebe yağı ıyı geliyor diyolar.
ben elime geldikçe bebe yağı kullanıyorum.benim annem bana hamilelğinde 32 kilo almış ama maşallah 48 yasında hala catlağı yok hemde bırsey kullanmamıs bunyeden de kaynaklanıyor..
birde bolbol su içelim artık yaz geliyor doktorlar 2-3 litre içmelisiniz diyor.

evet nerdeyse günlük temizliğe gelmiş gibi olacak.şimdi bebiş içinde cok onemli bulundugu yerin temiz olması..

evet canım öyle.birde herseyı son aya bırakıp son ay aldık.yatagı ıvır zıvır derken şuan sadece doğuma para kaldı.bırde extradan bısey çıkar hiç belli olmaz.aslında heryerı 150ye çok uygun ama şu durumda gereksız gıbı okadar masraf.artık kendımızı degıl herseyde bebeği düşünecegız.

bende kadın alıyorum 70 tl ye geliyor ama maalesef başka yere gitmiyor burda kadın bulmak çok zor ben 3 senedir aynı kadınla devam ediyorum çok memnunum ama 2 kişiye gidiyor başka yere gitmiyor duyarsam bende haber veririm ama referanslı olmayıncada insan güvenemiyor en güzeli eşinin yapması çokta takma canım ya elbet işler yapılır sen bebeğini düşün

evet ne sürersen sür olcak olduktan sonra oluyormuş şans artık bakalım ben suyu çok içiyorum allahtan günde 3 literyi çok rahat içiyorum belki geçiyordur masamda sürekli su evded aynen devam ssuz bir yaşam düşünemiyorum yaz kış içerim

[

evet ya bır hafta kalmış daha kendı temızlıgımı yapmadım evi düşünüyorum.bebeişimiz tertemız bir eve gelsın hastaneden sonra istıyorum.bırde malum gelen gıden olacak.

evet ya bır hafta kalmış daha kendı temızlıgımı yapmadım evi düşünüyorum.bebeişimiz tertemız bir eve gelsın hastaneden sonra istıyorum.bırde malum gelen gıden olacak.

ayyyyyy özsev çok heyecanlandım ya. Sen böyle diyorsun 1 hafta kaldı diye. Allah sağ salim kurtasın canım sizi.

ayyyyyy özsev çok heyecanlandım ya. Sen böyle diyorsun 1 hafta kaldı diye. Allah sağ salim kurtasın canım sizi.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım hepimizi inşallah.içim içime sıgmıyor aslında biryerede çıkamıyorum balkonda temız hava güneş ve szilerle paylaşıyorum heyecan ve son gunlerımı.aslında yürüsem hemen doğum olacak.bebek kanalda.ama normal dogum rısklı dıye evde dınlenerek pınekleyerek beklıyorum.

düsüşünce ne kadar garip geliyor bir hafta sonra Allhın ıznıyle bebişin yanında olacak ayy cok ınanılmaz bırsey bu yaa Allaha sukurler olsun gercektenn

kızlar ben de çatlaklar için lierac kullanmaya başladım bu hafta. acı badem kremini de çok övüyorlar aslında. ikiz olunca çok şişerim diye düşünüyorum. bazen panik yapıyorum
allah yardımcım olsun. tabi hepimizin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…