tek kadın gelırse 70istedıler ama temızlık malzemem benden ve halı koltuk yıkamıyor.erkekle bırlıkte gelırse ıkı kişi yanı kadın butun ev temızlıgını aklına ne gelırse mutfaktan banyona kadar erkekte halı ve koltuklarını yıkıyor temızlık malzemelerıde onlardan.normalde200mus ama 150yaparız dedıler.aslında ihtiyacım var ama doğumda yakın her an extra bır ücret çıkabılır.oyüzden kararsız kaldım.
Günaydın şekerler. Nabersiniz?
tünaydın şeker hoşgeldin senden nbr
İyim bende cnm nolsun çalışmaca işte. Bugünde hava süper ya insanın ofise kapanası gelmiyor :çok üzgünüm:
iyiyim canım bende...
anladım canım ya aslında birsey değil diyoruz ama bebişde gelicek haklısın cok acılmamak lazım bu aralar.sen en ıyısı bir kadın ayarla 60 lira en uygunu benim eşimin babannesine aldık bir kadın 40 liraya geldi ama arkasından kaynanamlar tekrar temizlk yaptı
bende birkaç kadın buldum ama hep dolular.bir türlü ayarlayamadıkk bulsam inan hemen sana yönlendiricem canım senın bızden daha cok ıhtıyacın var
evet nerdeyse günlük temizliğe gelmiş gibi olacak.şimdi bebiş içinde cok onemli bulundugu yerin temiz olması..
Valla aslında iyimiş heryer temizlencek . Ama dediğin gibi parayada ihtiyacın olacaktır şu sıralar. Yada tek kadın al cnm şimdilik. En azından birsüre seni idare eder.
İyim bende cnm nolsun çalışmaca işte. Bugünde hava süper ya insanın ofise kapanası gelmiyor :çok üzgünüm:
evet ya aynen evde olsam kısır yapar sahile inerdim yaaaa senağlamasenağlama
evet ya aynen evde olsam kısır yapar sahile inerdim yaaaa senağlamasenağlama
bende kadın alıyorum 70 tl ye geliyor ama maalesef başka yere gitmiyor burda kadın bulmak çok zor ben 3 senedir aynı kadınla devam ediyorum çok memnunum ama 2 kişiye gidiyor başka yere gitmiyor duyarsam bende haber veririm ama referanslı olmayıncada insan güvenemiyor en güzeli eşinin yapması çokta takma canım ya elbet işler yapılır sen bebeğini düşünbende birkaç kadın buldum ama hep dolular.bir türlü ayarlayamadıkk bulsam inan hemen sana yönlendiricem canım senın bızden daha cok ıhtıyacın var
çiğdemcim çatlaklar için kakao yağı jajoba yağı bir de bebe yağı ıyı geliyor diyolar.
ben elime geldikçe bebe yağı kullanıyorum.benim annem bana hamilelğinde 32 kilo almış ama maşallah 48 yasında hala catlağı yok hemde bırsey kullanmamıs bunyeden de kaynaklanıyor..
birde bolbol su içelim artık yaz geliyor doktorlar 2-3 litre içmelisiniz diyor.
evet ya bır hafta kalmış daha kendı temızlıgımı yapmadım evi düşünüyorum.bebeişimiz tertemız bir eve gelsın hastaneden sonra istıyorum.bırde malum gelen gıden olacak.
ayyyyyy özsev çok heyecanlandım ya. Sen böyle diyorsun 1 hafta kaldı diye. Allah sağ salim kurtasın canım sizi.
ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz
afiyet olsun canım görüşürüz...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?