Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

selam kızlar

özsev doğurunca her şey sorunsuz gitti diye bize mesaj at olur mu?

canım cuma nst ve kntrolum var cuma gunu gün verecek hafta içi bır gune erken acıl doğum olmazsa tabı.ilk fırsatta yazarım tabıkı.inşallah hayırlı haberlerle dönerim sizlere.

özsev sakıncası yoksa göbek fotoğrafını da koyar mısın. eklenti olarak koy sonra silersin bir bakalım biz olur mu? :)

amin canım bol bol su ıc sende valla birsürü sey soyluyolar ama catlayan yıne catlıyor bende sadece bebe yagı kullanıyorum ama bu hafta kakao yagı alıcamm...
inşallah cok cok catlamayız bu arada benım gobegım ıyıce çıktı vucudum yemyesıl (yosun kaplamış gıbı) damarlardan kendımı alıen gıbı hıssedıyorum valla

özsev sakıncası yoksa göbek fotoğrafını da koyar mısın. eklenti olarak koy sonra silersin bir bakalım biz olur mu? :)

canım f.makınası arabanın bagajında dogum çantasının içinde:roflol:webcamde yokki çekıp koysam.ama karnım çok büyük gerıyerde bısey yok ama hersey karnımda.görenler ikiz sanıyor.taşıyamıyorum artık kendımı.hele oturduktan sonra ayaga kalkması bır dert.dibim çıkacakmış gıbı oluyor.:roflol::roflol::roflol:

ya bilmiyorum ama özellikle göbeğmden yukarısı damarlarla kaplandı özellikle gögüslerim.ben bıde esmerim yanii acık tenlı olsam hosgeldin E.T diyecekler valla

ayyy aklıma ne geldı kızlar ıgrencccc
hanı sekız tane doğuran kadın vardıya onun karnı geldı aklıma resımlerını gordunuzmu bılmem ama ben bakmıstım Allahım günah yazma ama cok kotuydu yaaaaaa

tamam o zaman özsev belki de doğuma giderkenki fotolarını paylaşırsın sonra :)

kızlar ben yemek yapmaya gidiyordum antalya tayfasına bir bakayım dedim. çıkıyorum şimdi. öptüm sizleri...

pembe kolay gelsın
bende fena takıldımm akşama hiç misafirim gelecekmıs gıbı durmuyorum valla..
hepinizi öptümm
özsevcim görüsürüz canım sende dinlen bol bol kafana takma temizlik olayını artıkk
byeeessskaydirigubbakcemile2

ya bilmiyorum ama özellikle göbeğmden yukarısı damarlarla kaplandı özellikle gögüslerim.ben bıde esmerim yanii acık tenlı olsam hosgeldin E.T diyecekler valla

:roflol::roflol::roflol::roflol:alemsin valla güldürdün beni.göğüslerindeki normal ama karnındakılerı bır goster bendede oldu varıs seklınde bırkaç tane.

görüşürüz canım.sende yorma kendını.kolay gelsin bye:1hug:

Aman cnm dikkatli ol.

gülmekten öldüm alemsin var ya:roflol::roflol:

kızlar siz ne güzel gündüz konuşuyorsunuz herşeyi ben bu saatlerde girebiliyorum eşim hep pc başında oluyo net üzerinden pazarlama yapıyor bende ancak akşam kalkınca girip bütün yazdıklarınızı takip ediyorum temizlikçi bulamadığınızdan şikayet etmişsiniz bnmde doğuma iki hafta kaldı bende tutucam bizim bina iki katlı zatenn 1 tane komşum var yaşlı bi teyzem ona kaç yıldır gelen biri var temizliğe 60 a geliyo bide bizim evler dubleks fiyat uygun bence çağırıcam ben komşum çok memnun isterseniz numarasını verebilirim ama semtte önemli sanırım uzağa gitmez arapsuyunda oturuyorum ben.

kızlar bu arada bugün doktora gittim bebek iri olduğu için riske atmayalım dedi sezeryan olacak 23 nisanda koca kafalıymış babası gibi normal doğumda kafa sıkışınca çok tehlikeli hem çocuk strese giriyor hemde birsürü beyin hücresi ölüyor neyse hepimiz için hayırlısı olsun

selam kızlar...bende uzun zamandır yoktum.ne çok şey kaçırmışım.mide bulantısından hiçbişey yapamıyorum.okula gitmediğim günler evde yatıyorum sürekli.özse ve azrafak allah sağlıkla kavuştursunbebeklerinize...darısı bizlerin başına.

geçmiş olsun ilk zamanlar çok oluyor ama 3. aydan sonra geçiyor benim baya azaldı ama çok fazla çekmemiştim umarım seninde çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…