selam kızlar
özsev doğurunca her şey sorunsuz gitti diye bize mesaj at olur mu?
düsüşünce ne kadar garip geliyor bir hafta sonra Allhın ıznıyle bebişin yanında olacak ayy cok ınanılmaz bırsey bu yaa Allaha sukurler olsun gercektenn
özsev sakıncası yoksa göbek fotoğrafını da koyar mısın. eklenti olarak koy sonra silersin bir bakalım biz olur mu? :)
tamam o zaman özsev belki de doğuma giderkenki fotolarını paylaşırsın sonra :)
kızlar ben yemek yapmaya gidiyordum antalya tayfasına bir bakayım dedim. çıkıyorum şimdi. öptüm sizleri...
ya bilmiyorum ama özellikle göbeğmden yukarısı damarlarla kaplandı özellikle gögüslerim.ben bıde esmerim yanii acık tenlı olsam hosgeldin E.T diyecekler valla
pembe kolay gelsın
bende fena takıldımm akşama hiç misafirim gelecekmıs gıbı durmuyorum valla..
hepinizi öptümm
özsevcim görüsürüz canım sende dinlen bol bol kafana takma temizlik olayını artıkk
byeeessskaydirigubbakcemile2
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım hepimizi inşallah.içim içime sıgmıyor aslında biryerede çıkamıyorum balkonda temız hava güneş ve szilerle paylaşıyorum heyecan ve son gunlerımı.aslında yürüsem hemen doğum olacak.bebek kanalda.ama normal dogum rısklı dıye evde dınlenerek pınekleyerek beklıyorum.
amin canım bol bol su ıc sende valla birsürü sey soyluyolar ama catlayan yıne catlıyor bende sadece bebe yagı kullanıyorum ama bu hafta kakao yagı alıcamm...
inşallah cok cok catlamayız bu arada benım gobegım ıyıce çıktı vucudum yemyesıl (yosun kaplamış gıbı) damarlardan kendımı alıen gıbı hıssedıyorum valla
selam kızlar...bende uzun zamandır yoktum.ne çok şey kaçırmışım.mide bulantısından hiçbişey yapamıyorum.okula gitmediğim günler evde yatıyorum sürekli.özse ve azrafak allah sağlıkla kavuştursunbebeklerinize...darısı bizlerin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?