kızlar bu arada bugün doktora gittim bebek iri olduğu için riske atmayalım dedi sezeryan olacak 23 nisanda koca kafalıymış babası gibi normal doğumda kafa sıkışınca çok tehlikeli hem çocuk strese giriyor hemde birsürü beyin hücresi ölüyor neyse hepimiz için hayırlısı olsun
kızlar bu arada bugün doktora gittim bebek iri olduğu için riske atmayalım dedi sezeryan olacak 23 nisanda koca kafalıymış babası gibi normal doğumda kafa sıkışınca çok tehlikeli hem çocuk strese giriyor hemde birsürü beyin hücresi ölüyor neyse hepimiz için hayırlısı olsun
Günaydın şekerle. Ne var ne yok? İnşallah iyisinizdir.
Azrafak hayırlı doğumlar dilerim sanada. Allah sağ salim kurtarsın ikinizide. Nerde doğum yapıcaksın cnm sen?
kızlarrr nerelerdesinizz
günaydın mozicimmmm,,,
sen nasılsınnn bebişinle iyisinizdir umarımm
merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl :CüvCüv:
selam kızlar...bende uzun zamandır yoktum.ne çok şey kaçırmışım.mide bulantısından hiçbişey yapamıyorum.okula gitmediğim günler evde yatıyorum sürekli.özse ve azrafak allah sağlıkla kavuştursunbebeklerinize...darısı bizlerin başına.
Günaydın şekerle. Ne var ne yok? İnşallah iyisinizdir.
Azrafak hayırlı doğumlar dilerim sanada. Allah sağ salim kurtarsın ikinizide. Nerde doğum yapıcaksın cnm sen?
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 8 haftalık hamilegim:teytey: ve cok heyecanlıyım antalyada yaşıyorum. benim migde bulantılarım cok olmaya basladı ve yemeklerden tat alamıyorum insallah kısa zamanda gecer .
azra hayırlı dogumlar olsun canım allahım sagsalim inş.... ayyy allahım hayırlısından bizlere o günü gösterir inş.. bende lara has. gidiyorum ordaki dogum dr doktorun bana bilgi verirsen cok sevinirimmm
mozi, özsev doğum yaptı belki de 2 gündür sesi çıkmadı. öyleyse allah yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?