Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

canım hayırlı doğum dilerim sana inşallah kolayca alırsın bebişini kucağına babası gibi koca kafalı demek alemsin :)))

canım umarım kolayca atlatırsın doğumu nerde hangi doktora yaptırıcaksın canım??*

günaydın kızlarrrr,
hepimiz için bebişlerimizle güzel bir gün olsunn....

azrafak Allah bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasıp etsınn..

Günaydın şekerle. Ne var ne yok? İnşallah iyisinizdir.

Azrafak hayırlı doğumlar dilerim sanada. Allah sağ salim kurtarsın ikinizide. Nerde doğum yapıcaksın cnm sen?

Azrafak hayırlı doğumlar dilerim sanada. Allah sağ salim kurtarsın ikinizide. Nerde doğum yapıcaksın cnm sen?

merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl :CüvCüv:

yooo burdaydım ama sitede problem vardı galibaaa,,
nasılsın canım bebiş nasıll hava kotu benimde içim bayıldıı o yuzdenn

TEŞEKKÜRLER CANIM DARISI HAYIRLISIYLA BAŞINA...a.s.

iyigeceler kızlar hepinize
sıkı sık giremedigimi yazmıştım öylede oluyorrr
anca bu saatte gelebildim
geçmişi okuyamadım çok vaktim yok
ama arkadaşımızın birinin sezeryan olacagını duydum
canım olsun hayırlsı olsun banada doktor sezeryan dedi benimde bebegin eşi aşşagıda imiş
Rabbim hepimiz içinde hakkımızda herşeyin hayırlısını versin

cnm teşekkür ederim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin allah sağ salim kucağımıza alalım ben lara hastanesinde yapıcam cnm.

azra hayırlı dogumlar olsun canım allahım sagsalim inş.... ayyy allahım hayırlısından bizlere o günü gösterir inş.. bende lara has. gidiyorum ordaki dogum dr doktorun bana bilgi verirsen cok sevinirimmm

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 8 haftalık hamilegim:teytey: ve cok heyecanlıyım antalyada yaşıyorum. benim migde bulantılarım cok olmaya basladı ve yemeklerden tat alamıyorum insallah kısa zamanda gecer .

tebrikler canım hayırlı uğurlu olsun miğde bulantıları oluyor malesef dayanacaksın mecburen tuzlu kraker falan ye bastırı limonda biraz kesiyor çok artarsa doktorun ilaç verir zaten umarım benimki gibi azalır seninde benim çok aman aman olmamıştı ama yinede rahatsız ediciydi şıu an 10+4 deyim baya azaldı bu arad doktorun kim kime gidiyorsun memnunmusun çalışıyormuusn anlat azıcık kendini

Nabersiniz kızlar? Kimse uğramıyor yaw topiğimize.

Özsev seni merak ettim. Doktor hangi gün verdi acaba sezeryan için?

:Saruboceq:
azra hayırlı dogumlar olsun canım allahım sagsalim inş.... ayyy allahım hayırlısından bizlere o günü gösterir inş.. bende lara has. gidiyorum ordaki dogum dr doktorun bana bilgi verirsen cok sevinirimmm

cnm oranın doktorunu ben çok beğeniyorum ebeside arkadaşımda zaten onun vasıtasıyla tanışmıştım şimdi çıktı gerçi o ordan başka bi yere başladı ama ben doğumu yine orda yapıcam doğuma az kaldı iyimiydi değilmiydi haber veriririm artık:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…