merhaba kızlar bende antalyalıyım ve de antalyadayım.
mozijiku naber, hamilelik nasıl gidiyor.diğer topicte karşılaşamıyoruz artık.
bencede doğum yaptı kızlar umarım sağlıklı bir şekilde rahatça olmuştur doğumu darısı başımıza fırsat bulurda yazar inşallah iyi olduğunumozi, özsev doğum yaptı belki de 2 gündür sesi çıkmadı. öyleyse allah yardımcısı olsun...
hoşgeldin suzan inşallah canım aminnn:Saruboceq:bu arada kızlar yazmayı unuttum.İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
günaydın genelde bakıp kaçıyor herkes o yüzden durgun topiğimiz napalım bunada şükür :) iyi haftalarGünaydın kızlar. Kimseler yokmu?????
Günaydın iyi haftalara.s.günaydınnnnnnnnnnnn,,
herkese güzel bir hafta diliyorummmmm
bazılarında vardı sanırım canım odalar çok ayrıntılı bakmadım daha var diye ama istediğim gibi birşey yoktu gözüme çarpan ben spor sade ama modern bişeyler istiyorum uyku setlerini beğenmedim kıyafet ve uyku setlerinde benim beğenime en yakın yer mother care ama bakıyorum tabi diğer yerlerede daha cinsiyet belli olmadı olsun o zaman alıcam bazı şeyleri mother care hastane çıkışlarını çok beğendimçigdemcim irem bebedeki kampanya bitmişmi?
bbebek odası kampanyaları vardı
tatlım ekol var evet ama pahalı baya khan otelin orda kapalı yolda yerler varmış ama ben henüz gitmedim pazar günü ekole baktım güllükte ve seleklerde var ikisindede aynı şeyler vardı şubesi olduğu için güzel şeyler var ama pahalı bayagünaydın kızlar herkeze selamlar... hafta sonu tatilinden sonra işteyiz biraz zor geliyo ama napalım bebişler büyüyo ... kızlar bende hamiş kyafeti almak istiyorum havalar bazen çok sıcak oluyo yazlık bişeyler alsam iyi olucak sanki... nereyi tavsiye edersiniz... eğer bi yer yuazarsanız semtinide yazın ben bir yıldır burdayım heryeri bilmiyorum... ama semti yazarsanız kociş bulur...... herkeze hayırlı güzel haftalar....
ya evet o takımları bende gördüm süper çok minikler insan deliriyor:CüvCüv:kızlar fiyatlar magazaya göre deişiyor...çok guzel şeyler var ama bayılıyorum hele mevlid takımı yapmışlar bebekler için aman Allahım ne kadar tatlıydı anlatamam erkeklere cepken ve papyon kızlara pullu elbise parmak kadar hepside cok siirndi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?