Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

merhaba kızlar bende antalyalıyım ve de antalyadayım.
mozijiku naber, hamilelik nasıl gidiyor.diğer topicte karşılaşamıyoruz artık.

bu arada kızlar yazmayı unuttum.ınşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

mozi, özsev doğum yaptı belki de 2 gündür sesi çıkmadı. öyleyse allah yardımcısı olsun...
bencede doğum yaptı kızlar umarım sağlıklı bir şekilde rahatça olmuştur doğumu darısı başımıza fırsat bulurda yazar inşallah iyi olduğunu

bu arada kızlar yazmayı unuttum.İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
hoşgeldin suzan inşallah canım aminnn:Saruboceq:

Günaydın kızlar. Kimseler yokmu?????
günaydın genelde bakıp kaçıyor herkes o yüzden durgun topiğimiz napalım bunada şükür :) iyi haftalar

günaydınnnnnnnnnnnn,,
herkese güzel bir hafta diliyorummmmm
Günaydın iyi haftalara.s.

Hafta sonu bebek mağazalarına baktım irem bebeye ve ilke bebeye baktım dedemandaki baya birşeyler var ama mother care en çok hoşuma giden yer oldu daha modern geldi kıyafetler ayrıca hasatane çıkışları çok pahalıdır diyorduum ama uygun şeylerde vardı hepsine bayıldım hastane öçıkışları irem ve ilkede 48 ytl ve 69 ytl arasında değişiyordu bebek arabalarını inceledim en çok beğendiğim chico trio oldu ama daha dolaşıcam nakiy fiyatı 912 tl idi sizden araba oda takımı alan varmı başka nereleri gezebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum

evet kızlarrr topiğimiz sesiz sedasız duruor valla.
hafta sonunuz guzel gecmiştir umarım alışveriş yapan varmı bebişlere...
ben hafta sonunda hastane cıkıslarına baktım markaları aynı olsada yerine göre fiyatları değişiyor.11 parca seti 69 tl,37tl ve 25 tl ye buldum..mothercare de 8lisi 56tl idi.
daha almadım ama..
dün eşimle migrosta bebek arabalarına baktık. mothercare ve toyikide en uygunu ve en basiti 100 tl.ama kullanışsız yani inceceik korumasızz..

günaydın kızlar herkeze selamlar... hafta sonu tatilinden sonra işteyiz biraz zor geliyo ama napalım bebişler büyüyo ... kızlar bende hamiş kyafeti almak istiyorum havalar bazen çok sıcak oluyo yazlık bişeyler alsam iyi olucak sanki... nereyi tavsiye edersiniz... eğer bi yer yuazarsanız semtinide yazın ben bir yıldır burdayım heryeri bilmiyorum... ama semti yazarsanız kociş bulur...... herkeze hayırlı güzel haftalar....

serdicim merhaba canımm,,a
ya aslında hamile kıyafetlerinin fiyatları hep aynı ben doğugarajından bir pantalon aldım 45 lira ama indirim yapıyorlar.daha bluzlerim oluyor hamile olmadan önce tuniklerim vardı baya onlarda oluyor daha.
güllükte ki ekol hamilelik cok pahalı benim aldığım kumas pantalon aynısı orada 90 tl.
seleklerin alt katında var hamile gıyım ust kattakı gulluktekı magazanın subesi.

kızlar fiyatlar magazaya göre deişiyor...çok guzel şeyler var ama bayılıyorum hele mevlid takımı yapmışlar bebekler için aman Allahım ne kadar tatlıydı anlatamam erkeklere cepken ve papyon kızlara pullu elbise parmak kadar hepside cok siirndi..

çigdemcim irem bebedeki kampanya bitmişmi?
bbebek odası kampanyaları vardı
bazılarında vardı sanırım canım odalar çok ayrıntılı bakmadım daha var diye ama istediğim gibi birşey yoktu gözüme çarpan ben spor sade ama modern bişeyler istiyorum uyku setlerini beğenmedim kıyafet ve uyku setlerinde benim beğenime en yakın yer mother care ama bakıyorum tabi diğer yerlerede daha cinsiyet belli olmadı olsun o zaman alıcam bazı şeyleri mother care hastane çıkışlarını çok beğendim

tatlım ekol var evet ama pahalı baya khan otelin orda kapalı yolda yerler varmış ama ben henüz gitmedim pazar günü ekole baktım güllükte ve seleklerde var ikisindede aynı şeyler vardı şubesi olduğu için güzel şeyler var ama pahalı baya

ya evet o takımları bende gördüm süper çok minikler insan deliriyor:CüvCüv:

herkese selam.bende antalyalıyım ve 35 haftalık hamileyim.forumun yabancısıyım hemşehrilerimi bulunca ne kadar sevindim anlatamam.allah hepimizin yardımcısı olsun.sevgilerimle...

nahla hoşgeldin. :)
ne güzel kalabalıklaşıyoruz.

sen bayağı ilerletmişsin gebeliği ne güzel
doğum yapacağın hastaneyi belirledin mi?

serdi,

seleklerin altından aldım ben de hamile pantolonunu. kumaşı gayet güzel 40 tl. indirim yapmadılar ama.

ciğdem ben bebek arabası olarak şıunu düşünüyorum: GedikGross.com | Peg Perego Aria Twin Bambu

peg perego aria diye arasan tek bebek için olanı gelir. çok forum ve de yorum okudum. aklıma bu yatıyor. pahalı biraz ama 3-4 yıl kullanılacak diye kıyacağım biraz. zaten sanırım paraya kıyacağım nadir ürünlerden biri de bu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…