teşekkür ederim pembemavi! doktorum orhan değirmenci.doğum andeva hastanesinde olacak.kendisi oranın doktoru değil dolayısı ile bize biraz pahalıya patlayacak ama ben doktoruma çok güvendiğim için doğumda da mutlaka yanımda olmasını istiyorum.evet sayılı günlerim kaldı ve beni de aldı mı bir telaş ve korku:)geceleri uyuyamıyorum uyuduğumda da ha bire doğum ile ilgili rüyalar görüyorum.allahın izni ile bebişimi kucağıma bir alsam başka da bişey istemiyorum.
suzan hoşgeldin :)
daha sık bekleriz.
doğum yapacağın hastaneyi belirledin mi?
selam kızalar ben geldım.cuma knt gıttım ama hastaneden çıkamadım acılen sezeryana gırdım dogum vaktım gelmıs bebek huzursuzmus içerde acılen ogleden sonra 4te sezryan oldum.3100gr mınnacık bir meleğim oldu.hersey yolunda çok şükür.pzar gunude eve geldım.ancak gırdım nete.gırmem zor oluyor.hepınızı opuyorum.ılerde detayları anlatırım sıze.kendınızede bebıslerede ıyı bakın tekrar kocaman öptum.geçmısı pek okuyamadım ama dogumu tahmın edenler var:)şimdilik bye :teytey:
selam kızalar ben geldım.cuma knt gıttım ama hastaneden çıkamadım acılen sezeryana gırdım dogum vaktım gelmıs bebek huzursuzmus içerde acılen ogleden sonra 4te sezryan oldum.3100gr mınnacık bir meleğim oldu.hersey yolunda çok şükür.pzar gunude eve geldım.ancak gırdım nete.gırmem zor oluyor.hepınızı opuyorum.ılerde detayları anlatırım sıze.kendınızede bebıslerede ıyı bakın tekrar kocaman öptum.geçmısı pek okuyamadım ama dogumu tahmın edenler var:)şimdilik bye :teytey:
angel baby hoşbuldum arkadaşım.burcu hanım sizde hoşgeldiniz.özsevi de tebrik ediyorum bu arada.allah analı babalı büyütsün.hayırlısı ile bizlere de bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?