Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

havalar tam bir ısınsın ben de alacağım kıyafet ama bu ara dönemi şimdilik geçiştiriyorum. eskiden bol diye giyemediğim bir pantolon ve bir hamile pantolonu ile göbeğimi fazla sarmalamayan önceki üstleri giyiyorum.

sıcaklar gelince de çoğunlukla elbise giyerim. ben elbiseyi hep sevmişimdir zaten....

teşekkür ederim pembemavi! doktorum orhan değirmenci.doğum andeva hastanesinde olacak.kendisi oranın doktoru değil dolayısı ile bize biraz pahalıya patlayacak ama ben doktoruma çok güvendiğim için doğumda da mutlaka yanımda olmasını istiyorum.evet sayılı günlerim kaldı ve beni de aldı mı bir telaş ve korku:)geceleri uyuyamıyorum uyuduğumda da ha bire doğum ile ilgili rüyalar görüyorum.allahın izni ile bebişimi kucağıma bir alsam başka da bişey istemiyorum.

Cnm hoşgeldin aramıza. Bende andevada yapmayı düşünüyorum doğumu. Sen toplamda ne kadar ödeyeceksin hem doktora hem andevaya? Banada ön bilgi olsun

nahlacım hoşgeldin Allah sağlıkla kavustursun bebeğine..

kızlar aslında temel seyleri şimdiden almak daha..bizde bu hafta arştırıp alıcaz inşallah ama tercihimizi hangisinden yana kullansak bilemiyorum

hoşbulduk canım.pembemavicim bugün doktorda kontrolüm vardı.andeva ile anlaşmasını iptal etmiş.yanlış anlamadıysam andevanın ssk ile anlaşması da iptal olmuş.şuan iki tane hastane ile görüşmelerim sürüyor dedi.daha önce bize söylediği fiyat normal doğum 1000 tl sezaryen 1600 tl civarı olur demişti.şimdi normal epidural doğum için 1500 tl fiyat verdi.fiyatlar ne civarda tam bilemiyorum ama bizim doktor tanıdığımız olduğu için normal fiyatlardan daha az alacak bizden.

mozijiku özür dilerim ismini pembemavi yazmışım farketmeden.özel hastaneler dışarıdan gelen doktor için 500 küsür tl. istiyormuş.yani hastanenin doktoru değilse sezaryen için toplam 3000 tl.isteyeni duydum.kuzenim onun için kendi özel doktoruna gidip doğumu andevanın doktorlarından havva hanıma yaptırdı.sezaryen ile doğuma 400 tl ödemiş.

ben tünaydın diyeyim iyisi mi:)çünkü saat 11 den önce imkansız uyanamıyorum.bugün de 12 ye geliyordu yataktan kalktığımda.bebekle ne olacak bu uyku durumum bilemiyorum artık.

selam kızlar nasılsınız nahla h.geldin canım nasılsın inş. hayırlısından dogumunu yaparsın tatlım uykuya cok takılma elinden geldigince yat cünkü dogumdan sonra hasret kalıcaz hepimizzz

suzan hoşgeldin :)
daha sık bekleriz.

doğum yapacağın hastaneyi belirledin mi?

merhaba canım.
evet doğum yapacağım hastane başından beri belli.drumuda ona göre seçmiştim zaten.atatürk devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum.

selam kızalar ben geldım.cuma knt gıttım ama hastaneden çıkamadım acılen sezeryana gırdım dogum vaktım gelmıs bebek huzursuzmus içerde acılen ogleden sonra 4te sezryan oldum.3100gr mınnacık bir meleğim oldu.hersey yolunda çok şükür.pzar gunude eve geldım.ancak gırdım nete.gırmem zor oluyor.hepınızı opuyorum.ılerde detayları anlatırım sıze.kendınızede bebıslerede ıyı bakın tekrar kocaman öptum.geçmısı pek okuyamadım ama dogumu tahmın edenler var:)şimdilik bye :teytey:

hayırlı olsun canım gozun aydınhihoyyyt
kızlar benıde aranıza alırmısınız bende antalya merkezdeyım:CüvCüv:

kızlar araba almayı dusunuyorsanız kıslaganda ırem bebe var orda pıercardın ındırıme gırmıs baska yerde 530 dedıler kıslagandakı ırembebe magazasında 390 mılyona aldım ılgılenenlerın emınım ısıne yarayacak

canım gözün aydın allahım yaaa cok sevindim allahım yavruna uzun hayırlı ömürler nasip etsin eee artık dogum hikayeni anlat bize lara has. oldun maşallah sübhanallah

özseeeev maşallah maşallah. evet gelmeyince dedim özsev doğum yaptı. sorunsuz geçmesine çoook sevindim. darısı başımıza

allah analı babalı büyütsün. :)

gözün aydın canım.Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin.

angel baby hoşbuldum arkadaşım.burcu hanım sizde hoşgeldiniz.özsevi de tebrik ediyorum bu arada.allah analı babalı büyütsün.hayırlısı ile bizlere de bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

hosbuldum canım ya bende dedım herhalde yenılerı kabul etmıyosunuz a.s.a.s.:1hug:

burcu h. bende alışverişimin bir çoğunu irem bebeden yapmıştım.ama aldığım o kadar şeye rağmen hiç indirim yapmadılar.bende sonradan çok pişman oldum keşke bırakıp gitseydim diye.parasından değil de sahibesi olan kadının davranış şeklinden hiç hoşlanmadım.alırsan al almazsan sen bilirsin havasındaydı.bende o kadar uğraştım seçtim diye parasını ödeyim çıkmıştım ama bir daha gideceğimi zannetmiyorum.konyaaltında pier cardin in kendi mağazası var.belki oradan da uygun fiyata alınabilir.bana fiyatları son derece makul gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…