- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
burcu h. bende alışverişimin bir çoğunu irem bebeden yapmıştım.ama aldığım o kadar şeye rağmen hiç indirim yapmadılar.bende sonradan çok pişman oldum keşke bırakıp gitseydim diye.parasından değil de sahibesi olan kadının davranış şeklinden hiç hoşlanmadım.alırsan al almazsan sen bilirsin havasındaydı.bende o kadar uğraştım seçtim diye parasını ödeyim çıkmıştım ama bir daha gideceğimi zannetmiyorum.konyaaltında pier cardin in kendi mağazası var.belki oradan da uygun fiyata alınabilir.bana fiyatları son derece makul gelmişti.
selam kızalar ben geldım.cuma knt gıttım ama hastaneden çıkamadım acılen sezeryana gırdım dogum vaktım gelmıs bebek huzursuzmus içerde acılen ogleden sonra 4te sezryan oldum.3100gr mınnacık bir meleğim oldu.hersey yolunda çok şükür.pzar gunude eve geldım.ancak gırdım nete.gırmem zor oluyor.hepınızı opuyorum.ılerde detayları anlatırım sıze.kendınızede bebıslerede ıyı bakın tekrar kocaman öptum.geçmısı pek okuyamadım ama dogumu tahmın edenler var:)şimdilik bye :teytey:
hoşgeldin burcu günaydına.s.hayırlı olsun canım gozun aydınhihoyyyt
kızlar benıde aranıza alırmısınız bende antalya merkezdeyım:CüvCüv:
ben arabayı set halinde düşünüyorum ama daha erken olduğu için araştırmaya devam ediyorum şimdilik en çok hoşuma giden chico trio 3 lü set 912 tl fiyat aldımkızlar araba almayı dusunuyorsanız kıslaganda ırem bebe var orda pıercardın ındırıme gırmıs baska yerde 530 dedıler kıslagandakı ırembebe magazasında 390 mılyona aldım ılgılenenlerın emınım ısıne yarayacak
pijamalara bakmak lazım ama son ay almak daha iyi galiba çünkü ne kadar olacak bedenim kestiremiyorum balina gibi olmam inşallahkaydirigubbakcemile3ben gittiğim zaman kampanya vardı puset ve arabalarda.mesela ben irem bebeden kraft marka puseti 123 tl ye aldım ama orda pier cardin puset kampanya dolayısı ile 87 tl falandı.arabayı daha sonra alacağım için onun fiyatını bilmiyorum ama.keşke biraz dolaşsaymışım diye pişman oldum açıkçası ilk girdiğim yerden aldım diye.pier cardinin kendi ürünlerini bilemiyorum da hastane çıkışları ve yataklar hatta aynı marka yataklar irem bebeden daha ucuzdu.yine kışlahan çarşısında ilker bebe var.orda da fiyatlar çok uygun.büyükler için pijamalar çok uygun fiyatta.ben sabahlıklı lohusa takımını 50 tl ye aldım.pijamayı bırakıyoruz ihtiyacınız varsa alın bu kalitede bu fiyatı asla bulamazsınız demişti satıcı bayan.
kızlar aranızda figen demırın hastası olan varmı
hoşbulduk guzelım sağolasın allah arazı olsun.darısı başına canım.öpüyorum sızı ben kaçmak zorundayım şimdı .byea.s.ozsev burdaaaaaaaaa canım hoşgeldinnn gözün aydınnn
kızlar aranızda figen demırın hastası olan varmı
hepinize ayrı ayrı teşekkur ederim.eşimin sayesınde bende arada bakıyorum yazdıklarınıza ama malum uzun yazamıyorum.evet temızlık derken geldı kızım ama allahtan evı temızlemıslerdı ben hastaneden çıkana kadar eşim ve kız kardeşim evı temızlemısler.annem yanımda şuan o olmasa ınanın çok zor bebekle ılgılenmek sezeryan olunca kendın ılgılenemıosun ılk 2-3gun en kotusude bu.eve gelene kadar kızmı kendım tutup koklayamadım dogru durust.ama çok şükür herşey yolunda darısı başınıza kızlar allahım inşallah hepınıze nasıp eder.tek derdımız benım sutum fazla gelmıyor ılk ıkı gunde gelmedı mamaya başladık.bır benı emıyor sonra mamaya geçıyor.neyapaagımızı sasırdık mamayı bırakıp benı emsın sadece ıstıyorum.neyse kızlar hepınızı optum fırsat buldukça yazarım ama geçmısı okuyamıyorum fazla haberınız olsun.k.i.b a.s.
merhaba canım bende iyiyim Allaha şükür bebişimde iyi 16 nisanda randevumuz var sabırsızlıkla bekliyorum o günü 2 li tarama yapılacak artık 3 ay bitiyor senin bebiş nasıl tatlımçigdemcim iyiyim canım sen nasılsın bebişin nasıll
sağol canım amin görüşürüz tatlımhoşbulduk guzelım sağolasın allah arazı olsun.darısı başına canım.öpüyorum sızı ben kaçmak zorundayım şimdı .byea.s.
ohh ohh topik ne kalabalık maaşallahh
pembe nasılsınn bebişelr nasıl
iyi canım benim prensesim artık hissediyorum bazı hareketlerini ınanaılmaz bir duyguu darısı basınıza ınşallah...
canım inşallah iyi çıkar sonucların belki cinsiyetide belli olur bebişininn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?