Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

alırsan al tavrı yoktu ama gercekten hıc ındırım yapmıyolar ama bıraz ben ındırımı yaptırdım. zaten arabada kampanyada oldugundan ordan alın dedım yoksa dıger urunler ucuz oldugundan demedım. konyaaltındakı pıercardın bana cok pahalı geldı aynı arabayı orda sordum ıkı mıslını soyledıler ve dıger urunlerıde cok pahalıydı mıgrosun asagısından sozedıyorum ben

ben gittiğim zaman kampanya vardı puset ve arabalarda.mesela ben irem bebeden kraft marka puseti 123 tl ye aldım ama orda pier cardin puset kampanya dolayısı ile 87 tl falandı.arabayı daha sonra alacağım için onun fiyatını bilmiyorum ama.keşke biraz dolaşsaymışım diye pişman oldum açıkçası ilk girdiğim yerden aldım diye.pier cardinin kendi ürünlerini bilemiyorum da hastane çıkışları ve yataklar hatta aynı marka yataklar irem bebeden daha ucuzdu.yine kışlahan çarşısında ilker bebe var.orda da fiyatlar çok uygun.büyükler için pijamalar çok uygun fiyatta.ben sabahlıklı lohusa takımını 50 tl ye aldım.pijamayı bırakıyoruz ihtiyacınız varsa alın bu kalitede bu fiyatı asla bulamazsınız demişti satıcı bayan.

canım benim gözün aydın okuyunca çok heyecanlandım Allah bebeğinle ailenle bir ömür sağlıklı mutlu zamanlar nasip etsin geçmiş olsun canım meleğini bizim yerimizede kokla emi a.s.a.s.

hayırlı olsun canım gozun aydınhihoyyyt
kızlar benıde aranıza alırmısınız bende antalya merkezdeyım:CüvCüv:
hoşgeldin burcu günaydına.s.

ben arabayı set halinde düşünüyorum ama daha erken olduğu için araştırmaya devam ediyorum şimdilik en çok hoşuma giden chico trio 3 lü set 912 tl fiyat aldım

pijamalara bakmak lazım ama son ay almak daha iyi galiba çünkü ne kadar olacak bedenim kestiremiyorum balina gibi olmam inşallahkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrrrrrr,,
aramaıza yeni katılanlarr hosgeldinizzzz güzel bir hamilelik geçirmenizi diliyorummmmm...
veee topiğimizin ilk annesiiii Özsevcimm hayırlı ugurlu olsun yarenin Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsinn biz temizlikçi ararken sabredemedi küçük hanımmmm
çiğdemcim günaydın canımmma.s.

kızlar aranızda figen demırın hastası olan varmı

geçmişi okuyabilirsen orda bir arkadaş vardı figen demire giden çok ta memnundu ben hamile değilken gitmiştim genel kontrol için baya oldu çok iyiydi ama acayip yoğun yinede hastaları çokmemnun hep öyle duyuyorum

hepinize ayrı ayrı teşekkur ederim.eşimin sayesınde bende arada bakıyorum yazdıklarınıza ama malum uzun yazamıyorum.evet temızlık derken geldı kızım ama allahtan evı temızlemıslerdı ben hastaneden çıkana kadar eşim ve kız kardeşim evı temızlemısler.annem yanımda şuan o olmasa ınanın çok zor bebekle ılgılenmek sezeryan olunca kendın ılgılenemıosun ılk 2-3gun en kotusude bu.eve gelene kadar kızmı kendım tutup koklayamadım dogru durust.ama çok şükür herşey yolunda darısı başınıza kızlar allahım inşallah hepınıze nasıp eder.tek derdımız benım sutum fazla gelmıyor ılk ıkı gunde gelmedı mamaya başladık.bır benı emıyor sonra mamaya geçıyor.neyapaagımızı sasırdık mamayı bırakıp benı emsın sadece ıstıyorum.neyse kızlar hepınızı optum fırsat buldukça yazarım ama geçmısı okuyamıyorum fazla haberınız olsun.k.i.b a.s.

ayyyy taze anneee hosgeldinnn
canımm ne mutlu sana yaa Allaha sukurler olsun aldın bebişi kucagına...
özsevcim süt sagma makinesini denedinmi

kızlar aranızda figen demırın hastası olan varmı

canım bu kadar yazman bile müthiş bize cesaret verdin sağol canım sen iyisin bebiş iyi gerisi zaten iyi olur sezeryanda maalesef bu dediklerin oluyor ama onlarda geçecek hemen iyileşirisn inşallah bu arada süt arttırmak için alkolsüz bira var eczanelerde satılıyor mutlaka alsın eşin çok faydası oluyormuş ve bol su iç canım kendine iyi baka.s.

çigdemcim iyiyim canım sen nasılsın bebişin nasıll
merhaba canım bende iyiyim Allaha şükür bebişimde iyi 16 nisanda randevumuz var sabırsızlıkla bekliyorum o günü 2 li tarama yapılacak artık 3 ay bitiyor senin bebiş nasıl tatlım
hoşbulduk guzelım sağolasın allah arazı olsun.darısı başına canım.öpüyorum sızı ben kaçmak zorundayım şimdı .byea.s.
sağol canım amin görüşürüz tatlım

iyi canım benim prensesim artık hissediyorum bazı hareketlerini ınanaılmaz bir duyguu darısı basınıza ınşallah...
canım inşallah iyi çıkar sonucların belki cinsiyetide belli olur bebişininn

ohh ohh topik ne kalabalık maaşallahh
pembe nasılsınn bebişelr nasıl

bugün iyiyiz maşallah kızlar tırnak makası alırken bebişlere bir şey tavsiye ettiler çıt çıtlı olanlardan değilde makas şeklinde olanlar var ince uçlu onlar çok rahat oluyormuş aklınızda olsun ben elimde liste yavaş yavaş eksikleri alıyorum nuk marka çok iyi dediler haberiniz olsun birde çatlak kremi mustelayı kullanıyorum çok memnunum kızlar

iyi canım benim prensesim artık hissediyorum bazı hareketlerini ınanaılmaz bir duyguu darısı basınıza ınşallah...
canım inşallah iyi çıkar sonucların belki cinsiyetide belli olur bebişininn

çok erken canım sanmıyorum 16 hafta demişti doktorum ben daha 12 yim çatlıyorum meraktan :CüvCüv:

ya aslında görüyor doktorlar ama soylemiyorlarr olsun annesi beklersin sağlıklı olsun da kuzucunn...
listeler doluyor valla yavas yavasss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…