Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

ya aslında görüyor doktorlar ama soylemiyorlarr olsun annesi beklersin sağlıklı olsun da kuzucunn...
listeler doluyor valla yavas yavasss

netleşmeden söylememeleri daha iyi tabi dediğin gibi yeterki sağlıklı olsun kzı erkek farketmez canım

Yaaaaaa çok sevindim Özsev harika bir şey bu delikafadulden Ama tahmin ettik doğum yaptığını. Allaha şükür herşey yolundaymış. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bizim içinde kokla minik meleğini. Ayrıntıları isteriz he biraz ana kız birbirinize alışında :1hug:a.s.

Günaydın kızlar hava süper bende süperim bugün perşembe pazarını gezicem meltemdeki bebişede birşeyler bakıcam kendimede havada süper iştende izin aldım erken çıkıcam harika bir gün yani :):teytey:

ay ay eşeklik etmişim sizi sormayı unutmuşum ben ya nasılsınız güzeller bebişler nasıl

Günaydın Çiğdemcim. Ohhh ana kız gezeceksiniz bugün ne güzel . Diyordumki ağzımdan kız çıktı valla içimemi doğdu acaba :ecrin_bebek:

kızlar günaydın. ben de özlemişim güzel havayı. ama evde dinleniyorum. herkese güzel günler dilerim.

merhaba burcu hoşgeldin.ben figen demir'e gidiyorum.15 nisanda randevum var.sende mi ona gidiyorsun yoksa?memnunmusun?

evet canım cok memnunum ve herkezede tavsıye ederım cok bılgılı ve hastaları hakkında hıcbırseyı unutmuyor ve kendıne cok guvenıyor

evet canım cok memnunum ve herkezede tavsıye ederım cok bılgılı ve hastaları hakkında hıcbırseyı unutmuyor ve kendıne cok guvenıyor

Kızlar merhaba, ben bu cumartesi Antalya'ya taşınıyorum. 4 hafta 2 günlük hamileyim. Antalya'da tanıdığım hiç kadın doğumcu yok. Figen Demir'i tavsiye edermisiniz? Hangi hastenede çalışıyor ve muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz? Epidurel yapıyor mu acaba? Çok soru sordum dimiiii, ama çok heyecanlıyım. Bilmediğim bir şehire hamile olarak gidiyorum.

canım öncelikle hoşgeldin... ben figen demir e gidiyorum ama son bi kez daha gidip bırakıcam.anadolu hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ve orada erhan bey var ona devam edicem.figen demir özel öçalışıyor ve muayene ücretide 120 lira. çok hastası var ve çok yoğun iyi bir doktor ama ben biraz kızdım o yüzden son bi kez gidip bırakıcam.erhan beyide tavsiye ederim deneyimli ve ilgili bi doktor ve anadolu hastanesi iyi bir hastane ama biraz pahalı...umarım herşey gönlünce olur...

canım kesınlıkle tavsıye ederım cok ıyı bır dr
dusun 3yıldır bebek ıstıyorduk 3asılama 3tupbebek tedavısınden sonra fıgen hanıma gıttım ve bır yumurtlama ılacıyla ılkonce rabbımın ıznı sonrada dogru zamanda dogru ılacla dogru doktorla hamıle kaldım :asigim: gorumcemınde kıst nedenıyle bekarken bır yumurtalıgını aldı ve evlendıgınde 1yumurtalıkla 6ay ıcınde hamıle kaldı sezeryanıda cok ıyı bır kere pansumana bıle gerek olmadan gorumcemın dıkslerı ıyı oldu sengözlerimebaksanab
120 mılyon muayenehanesı var hastahanede calısmıyor

sen nıye kızdım fıgen hanıma canım benneyaptımki

Cevabın için çok saol canım. Anadolu hastanesi'nde SSK geçiyor mu? Muayene ücreti ne kadar bi de biz Lara'da ev tuttuk oraya uzak mı bilgilendirirsen sevinirim. Tahliller de isterler herhalde, ilk kontrolüm olacak a.s.

Canım cevabını şimdi gördüm. Galiba çok yoğunmuş,ama muayenesi nerde? Tahlilleri başka bir yerden istiyor sanırım. Benim hayalim Allah izin verirse edidurel normal yapmak.

Bu arada hayırlı olsun canım bebişin. Sabredip ödülünü almışsın

Bu arada hayırlı olsun canım bebişin. Sabredip ödülünü almışsın

saol canım darısı olmayanlarında basına..
anadolu hastahanesı ssk lı calısmıyor canım fıgen hanım yasamhastahanesı ve andevayla calısıyor ssk karsılıyormus..anadoluylada anlasmalıymıs ama ssk yı karsılamıyormus anadolu oyuzden kısmet olursa yasam hastahanesını dusunuyorum ben hem larayada yakın yerimseniben
gercı duygonun dedıgı doktoru bılmıyorum ama anadolu hastahanesıde cok temız ve hemsırelerı cok ıyı tupbebegı orda yapmıstım ondan bılıyorum yerimseniben

sen nıye kızdım fıgen hanıma canım benneyaptımki

ben kızdım çünkü igisiz davrandı.hiçbişey yiyemediğimi midemin çok bulandığını söylemiştim kontrolde bana kilo verirsen gel dedi.bende kilo vermeye başlayınca aradım ve hemen gel dedi hemşireler apar topar gittim.c.tesiydi hiç hasta yoktu.muayehanenin kapısından içeriye bile almadan kaç kilo verdin diye sordu.1 kilo verdiğimi söyledim bişey olmaz deyip kapıdan gönderdi.tavrı hiç hoşuma gitmedi.okadar para veriyosun sonuçta ilgi bekliyosun ve ben yazın ilk bebeğimi kaybettim ve dolayısıyla çok endişeliyim bunu bilmesine rağmen davranışına kızdım açıkçası.son bikez daha gidip bırakıcam...

Figen hanımın muayenesi nerde canım? Yaşam hastanesini tavsiye eder misin tahliller için?

Evet kapıdan göndermesi biraz tuhaf olmuş. Gerçi İstanbul'daki doktorlarda öyle ya. Çok yoğun olunca bilgiyi veriyorlar ama işin duygusallığını unutuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…