ya aslında görüyor doktorlar ama soylemiyorlarr olsun annesi beklersin sağlıklı olsun da kuzucunn...
listeler doluyor valla yavas yavasss
selam kızalar ben geldım.cuma knt gıttım ama hastaneden çıkamadım acılen sezeryana gırdım dogum vaktım gelmıs bebek huzursuzmus içerde acılen ogleden sonra 4te sezryan oldum.3100gr mınnacık bir meleğim oldu.hersey yolunda çok şükür.pzar gunude eve geldım.ancak gırdım nete.gırmem zor oluyor.hepınızı opuyorum.ılerde detayları anlatırım sıze.kendınızede bebıslerede ıyı bakın tekrar kocaman öptum.geçmısı pek okuyamadım ama dogumu tahmın edenler var:)şimdilik bye :teytey:
hepinize ayrı ayrı teşekkur ederim.eşimin sayesınde bende arada bakıyorum yazdıklarınıza ama malum uzun yazamıyorum.evet temızlık derken geldı kızım ama allahtan evı temızlemıslerdı ben hastaneden çıkana kadar eşim ve kız kardeşim evı temızlemısler.annem yanımda şuan o olmasa ınanın çok zor bebekle ılgılenmek sezeryan olunca kendın ılgılenemıosun ılk 2-3gun en kotusude bu.eve gelene kadar kızmı kendım tutup koklayamadım dogru durust.ama çok şükür herşey yolunda darısı başınıza kızlar allahım inşallah hepınıze nasıp eder.tek derdımız benım sutum fazla gelmıyor ılk ıkı gunde gelmedı mamaya başladık.bır benı emıyor sonra mamaya geçıyor.neyapaagımızı sasırdık mamayı bırakıp benı emsın sadece ıstıyorum.neyse kızlar hepınızı optum fırsat buldukça yazarım ama geçmısı okuyamıyorum fazla haberınız olsun.k.i.b a.s.
kızlar aranızda figen demırın hastası olan varmı
merhaba burcu hoşgeldin.ben figen demir'e gidiyorum.15 nisanda randevum var.sende mi ona gidiyorsun yoksa?memnunmusun?
evet canım cok memnunum ve herkezede tavsıye ederım cok bılgılı ve hastaları hakkında hıcbırseyı unutmuyor ve kendıne cok guvenıyor
Kızlar merhaba, ben bu cumartesi Antalya'ya taşınıyorum. 4 hafta 2 günlük hamileyim. Antalya'da tanıdığım hiç kadın doğumcu yok. Figen Demir'i tavsiye edermisiniz? Hangi hastenede çalışıyor ve muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz? Epidurel yapıyor mu acaba? Çok soru sordum dimiiii, ama çok heyecanlıyım. Bilmediğim bir şehire hamile olarak gidiyorum.
Kızlar merhaba, ben bu cumartesi Antalya'ya taşınıyorum. 4 hafta 2 günlük hamileyim. Antalya'da tanıdığım hiç kadın doğumcu yok. Figen Demir'i tavsiye edermisiniz? Hangi hastenede çalışıyor ve muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz? Epidurel yapıyor mu acaba? Çok soru sordum dimiiii, ama çok heyecanlıyım. Bilmediğim bir şehire hamile olarak gidiyorum.
canım öncelikle hoşgeldin... ben figen demir e gidiyorum ama son bi kez daha gidip bırakıcam.anadolu hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ve orada erhan bey var ona devam edicem.figen demir özel öçalışıyor ve muayene ücretide 120 lira. çok hastası var ve çok yoğun iyi bir doktor ama ben biraz kızdım o yüzden son bi kez gidip bırakıcam.erhan beyide tavsiye ederim deneyimli ve ilgili bi doktor ve anadolu hastanesi iyi bir hastane ama biraz pahalı...umarım herşey gönlünce olur...
canım öncelikle hoşgeldin... ben figen demir e gidiyorum ama son bi kez daha gidip bırakıcam.anadolu hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ve orada erhan bey var ona devam edicem.figen demir özel öçalışıyor ve muayene ücretide 120 lira. çok hastası var ve çok yoğun iyi bir doktor ama ben biraz kızdım o yüzden son bi kez gidip bırakıcam.erhan beyide tavsiye ederim deneyimli ve ilgili bi doktor ve anadolu hastanesi iyi bir hastane ama biraz pahalı...umarım herşey gönlünce olur...
canım kesınlıkle tavsıye ederım cok ıyı bır dr
dusun 3yıldır bebek ıstıyorduk 3asılama 3tupbebek tedavısınden sonra fıgen hanıma gıttım ve bır yumurtlama ılacıyla ılkonce rabbımın ıznı sonrada dogru zamanda dogru ılacla dogru doktorla hamıle kaldım :asigim: gorumcemınde kıst nedenıyle bekarken bır yumurtalıgını aldı ve evlendıgınde 1yumurtalıkla 6ay ıcınde hamıle kaldı sezeryanıda cok ıyı bır kere pansumana bıle gerek olmadan gorumcemın dıkslerı ıyı oldu sengözlerimebaksanab
120 mılyon muayenehanesı var hastahanede calısmıyor
canım kesınlıkle tavsıye ederım cok ıyı bır dr
dusun 3yıldır bebek ıstıyorduk 3asılama 3tupbebek tedavısınden sonra fıgen hanıma gıttım ve bır yumurtlama ılacıyla ılkonce rabbımın ıznı sonrada dogru zamanda dogru ılacla dogru doktorla hamıle kaldım :asigim: gorumcemınde kıst nedenıyle bekarken bır yumurtalıgını aldı ve evlendıgınde 1yumurtalıkla 6ay ıcınde hamıle kaldı sezeryanıda cok ıyı bır kere pansumana bıle gerek olmadan gorumcemın dıkslerı ıyı oldu sengözlerimebaksanab
120 mılyon muayenehanesı var hastahanede calısmıyor
Bu arada hayırlı olsun canım bebişin. Sabredip ödülünü almışsın
sen nıye kızdım fıgen hanıma canım benneyaptımki
saol canım darısı olmayanlarında basına..
anadolu hastahanesı ssk lı calısmıyor canım fıgen hanım yasamhastahanesı ve andevayla calısıyor ssk karsılıyormus..anadoluylada anlasmalıymıs ama ssk yı karsılamıyormus anadolu oyuzden kısmet olursa yasam hastahanesını dusunuyorum ben hem larayada yakın yerimseniben
gercı duygonun dedıgı doktoru bılmıyorum ama anadolu hastahanesıde cok temız ve hemsırelerı cok ıyı tupbebegı orda yapmıstım ondan bılıyorum yerimseniben
ben kızdım çünkü igisiz davrandı.hiçbişey yiyemediğimi midemin çok bulandığını söylemiştim kontrolde bana kilo verirsen gel dedi.bende kilo vermeye başlayınca aradım ve hemen gel dedi hemşireler apar topar gittim.c.tesiydi hiç hasta yoktu.muayehanenin kapısından içeriye bile almadan kaç kilo verdin diye sordu.1 kilo verdiğimi söyledim bişey olmaz deyip kapıdan gönderdi.tavrı hiç hoşuma gitmedi.okadar para veriyosun sonuçta ilgi bekliyosun ve ben yazın ilk bebeğimi kaybettim ve dolayısıyla çok endişeliyim bunu bilmesine rağmen davranışına kızdım açıkçası.son bikez daha gidip bırakıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?