ben kızdım çünkü igisiz davrandı.hiçbişey yiyemediğimi midemin çok bulandığını söylemiştim kontrolde bana kilo verirsen gel dedi.bende kilo vermeye başlayınca aradım ve hemen gel dedi hemşireler apar topar gittim.c.tesiydi hiç hasta yoktu.muayehanenin kapısından içeriye bile almadan kaç kilo verdin diye sordu.1 kilo verdiğimi söyledim bişey olmaz deyip kapıdan gönderdi.tavrı hiç hoşuma gitmedi.okadar para veriyosun sonuçta ilgi bekliyosun ve ben yazın ilk bebeğimi kaybettim ve dolayısıyla çok endişeliyim bunu bilmesine rağmen davranışına kızdım açıkçası.son bikez daha gidip bırakıcam...
Kızlar moralimi düzelttiniz. Çünkü Antalya bana çok yabancı. Figen hanıma bir gitmek istiyorum çok ilgisiz olursa elerim. Epidural da yapıyor mu acaba? Muayenesi nerde? Lara'ya uzak mı?
yeri doğu garajında canım ama randevu almak için hemen aramalısın 1 hafta sonraya ancak randevu alabiliyorsun çünkü.tel:3111191 di heralde.yarın ara istersen.inşallah iyi olur senin için...
günaydın canım nasılsın ? hayırlısı olsun diyorum etrafımda herkes erkek diyor kız diyen nadir kişilerden oldun :) beklemekten başka çare yok bende çok merak ediyorumGünaydın Çiğdemcim. Ohhh ana kız gezeceksiniz bugün ne güzel . Diyordumki ağzımdan kız çıktı valla içimemi doğdu acaba :ecrin_bebek:
Canım cevabını şimdi gördüm. Galiba çok yoğunmuş,ama muayenesi nerde? Tahlilleri başka bir yerden istiyor sanırım. Benim hayalim Allah izin verirse edidurel normal yapmak.
günaydın canım nasılsın ? hayırlısı olsun diyorum etrafımda herkes erkek diyor kız diyen nadir kişilerden oldun :) beklemekten başka çare yok bende çok merak ediyorum
benim hayalimde epidural normal inşallah allah nasip eder canım ya sezeryan olmayı hiç istemiyorum
günaydın canım nasılsın ? hayırlısı olsun diyorum etrafımda herkes erkek diyor kız diyen nadir kişilerden oldun :) beklemekten başka çare yok bende çok merak ediyorum
tavuskusu, hoşgeldin ve tebrikler.
antalya'ya taşındığın için panik yapma. güzel bir şehir burası mutlu olacaksın inşallah. :)
bu arada antalyalı arkadaşlarım, burada söylemedim sanırım. benim bebeklerin cinsiyetleri belli oldu.
iki kızımız olacak ! :)
bu arada antalyalı arkadaşlarım, burada söylemedim sanırım. benim bebeklerin cinsiyetleri belli oldu.
Allah bizeede öyle doğum nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:Günaydın kızlarrrr :)
Benim kuzenim İzmir'de epidural normal oldu. Sadece son 10 dakika sancı çekmiş o da bebeği rahatça ıkınabilsin diye. Çok memnun
pembe mavi kesinlikle sana katılıyorum bu manzara bu deniz nerde vartavuskusu, hoşgeldin ve tebrikler.
antalya'ya taşındığın için panik yapma. güzel bir şehir burası mutlu olacaksın inşallah. :)
öyle tabi amin canımSaol cnm bizde yuvarlanıyoruz kızımla :) Hakkında hayırlısı tabi. Evlat bu kızı erkeği farketmez sağlıkları yerinde olsun yeter.
gözün aydın canım bu süper bir haber iki tane can yoldaşın olacak cicili bicili süsleyeceksin harikaa:sm_cool: allah sağlıkla kucağın almak nasip etsin canım tebriklerbu arada antalyalı arkadaşlarım, burada söylemedim sanırım. benim bebeklerin cinsiyetleri belli oldu.
hamileliğin çok yeni endişe etmene gerek yok burda da bir sürü iyi doktor var denersin memnun kalmassan başka bir yere gider orayı denersin bu kadar stres yapma bence bebeğede sanada pek iyi gelmez şu sıra rahat olman önemliHoş bulduk canım, Antalya çok güzel bir şehir ben de sıcağı çok severim.Kedi gibi güneş görsem mayışırım :) Paniğim sadece hamile olarak gelmekten dolayı. İyi bir doktor ve hastane bulmak istiyorum.
pembemavi çok sevindim senin adına.kız bereketlidir derler.benimde kızım olacak kısmetse.gerçi neyin olacak diye sorduklarında kız dediğim zaman olsun varsın ya da o da iyiymiş:) gibisinden teselli etmeye çalışıyorlar ama ben çok memnunum kızım olacağı için.sağlıklı sıhhatli olsunlar da...
tavuskuşu 77 slm.benim akıntım hamile kaldığımdan beri sarı ve daha yoğun.doktorum bana rahim ağzında hafif bir kızarıklık var demişti.doğumdan sonra tedavi edeceğini söyledi.seaangel hoşgeldin arkadaşım.bu sene kız yılı sanırım.duyduğum hamilelerin kızı olacak veya oluyor.mevlam hayırlısından versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?