Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

tavuskusu77 anadolu hastanesi hakkında arayıp bilgi alabilirsin ama doktor kişiye göre değişiyor canım.ben figen hanıma bütün komşularımı, arkadaşlarımı götürmüştüm onlarla çok güzel ilgilendi hepsi çok memnun kaldı ama şans işta ben aynı ilgiyi göremedim.yani kimine iyi olan kimine kötü olabiliyor.sen kimi beğeniyosan ona git bence...bide dünya tıp ta eda hanım var oda iyi bir kadın.sskda geçerli sanırım.

eger oyle yaptıysa haklısın canım ama ne bana nede gorumceme oyle bısy yapmadı ve cok ılgılı oldugundan memnunum amelıyatıda cok ıyı oldugunu bırebır bıldıgımden fıgen hanımı ıstedım cunku gercekten sezeryanı cok basarılı normal dogum neysede hamılelıkte sezeryan cok onemlı sonucta amelıyat oluyorsun :bbo::bbo:

tavuzkusu eger ıkılı testı vs soruyorsan burda ucretsız hıfsızsıha var orda yaptım ben 3lu testıde aynı apartmanda labarotuar var orda yapılıyor ıstersen zaten gerıye tetanoz ve seker yuklemesı kalıyor onlarıda saglık ocaklarıda yapıyor yanı sadece hastahanedekı dr lara baglı kalman sart degıl yerimseniben yeterkı dr ıyı olsun yerimseniben

Kızlar moralimi düzelttiniz. Çünkü Antalya bana çok yabancı. Figen hanıma bir gitmek istiyorum çok ilgisiz olursa elerim. Epidural da yapıyor mu acaba? Muayenesi nerde? Lara'ya uzak mı?

Kızlar moralimi düzelttiniz. Çünkü Antalya bana çok yabancı. Figen hanıma bir gitmek istiyorum çok ilgisiz olursa elerim. Epidural da yapıyor mu acaba? Muayenesi nerde? Lara'ya uzak mı?

yeri doğu garajında canım ama randevu almak için hemen aramalısın 1 hafta sonraya ancak randevu alabiliyorsun çünkü.tel:3111191 di heralde.yarın ara istersen.inşallah iyi olur senin için...

yeri doğu garajında canım ama randevu almak için hemen aramalısın 1 hafta sonraya ancak randevu alabiliyorsun çünkü.tel:3111191 di heralde.yarın ara istersen.inşallah iyi olur senin için...

Saol canım. Umarım hepimiz için iyi olur. Belim bugün çok ağrıyor, yatayım artık. İkinize de iyi geceler. Yarın görüşürüz

Günaydın Çiğdemcim. Ohhh ana kız gezeceksiniz bugün ne güzel . Diyordumki ağzımdan kız çıktı valla içimemi doğdu acaba :ecrin_bebek:
günaydın canım nasılsın ? hayırlısı olsun diyorum etrafımda herkes erkek diyor kız diyen nadir kişilerden oldun :) beklemekten başka çare yok bende çok merak ediyorum

Canım cevabını şimdi gördüm. Galiba çok yoğunmuş,ama muayenesi nerde? Tahlilleri başka bir yerden istiyor sanırım. Benim hayalim Allah izin verirse edidurel normal yapmak.

benim hayalimde epidural normal inşallah allah nasip eder canım ya sezeryan olmayı hiç istemiyorum

Günaydın kızlarrrr :)
Benim kuzenim İzmir'de epidural normal oldu. Sadece son 10 dakika sancı çekmiş o da bebeği rahatça ıkınabilsin diye. Çok memnun

tavuskusu, hoşgeldin ve tebrikler.
antalya'ya taşındığın için panik yapma. güzel bir şehir burası mutlu olacaksın inşallah. :)

günaydın canım nasılsın ? hayırlısı olsun diyorum etrafımda herkes erkek diyor kız diyen nadir kişilerden oldun :) beklemekten başka çare yok bende çok merak ediyorum

Saol cnm bizde yuvarlanıyoruz kızımla :) Hakkında hayırlısı tabi. Evlat bu kızı erkeği farketmez sağlıkları yerinde olsun yeter.

bu arada antalyalı arkadaşlarım, burada söylemedim sanırım. benim bebeklerin cinsiyetleri belli oldu.

iki kızımız olacak ! :)

antalya'ya taşındığın için panik yapma. güzel bir şehir burası mutlu olacaksın inşallah. :)

Hoş bulduk canım, Antalya çok güzel bir şehir ben de sıcağı çok severim.Kedi gibi güneş görsem mayışırım :) Paniğim sadece hamile olarak gelmekten dolayı. İyi bir doktor ve hastane bulmak istiyorum.

bu arada antalyalı arkadaşlarım, burada söylemedim sanırım. benim bebeklerin cinsiyetleri belli oldu.

pembiş pembiş pembe kız allahım negüzel cıtıpıtı allahım uzun ömürler versinn hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bakalım ben ne zaman ögrenicem CADIARZU

pembemavi çok sevindim senin adına.kız bereketlidir derler.benimde kızım olacak kısmetse.gerçi neyin olacak diye sorduklarında kız dediğim zaman olsun varsın ya da o da iyiymiş:) gibisinden teselli etmeye çalışıyorlar ama ben çok memnunum kızım olacağı için.sağlıklı sıhhatli olsunlar da...

Günaydın kızlarrrr :)
Benim kuzenim İzmir'de epidural normal oldu. Sadece son 10 dakika sancı çekmiş o da bebeği rahatça ıkınabilsin diye. Çok memnun
Allah bizeede öyle doğum nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

pembe mavi kesinlikle sana katılıyorum bu manzara bu deniz nerde var
Saol cnm bizde yuvarlanıyoruz kızımla :) Hakkında hayırlısı tabi. Evlat bu kızı erkeği farketmez sağlıkları yerinde olsun yeter.
öyle tabi amin canım

gözün aydın canım bu süper bir haber iki tane can yoldaşın olacak cicili bicili süsleyeceksin harikaa:sm_cool: allah sağlıkla kucağın almak nasip etsin canım tebrikler

hamileliğin çok yeni endişe etmene gerek yok burda da bir sürü iyi doktor var denersin memnun kalmassan başka bir yere gider orayı denersin bu kadar stres yapma bence bebeğede sanada pek iyi gelmez şu sıra rahat olman önemli

o insanları anlamaya çalışmayın bence cahillikten ileri geliyor öyle konuşmalrı kendileri bayan değil sanki cahillik işte hala böyle düşünen insanlar oldukça kan beynime sıçrıyor klava:

Peki kızlar sizin de 4. haftanızda çok akıntınız olur muydu? Bugünlerde akıntılarım arttı rengi de sarı gibi. Taşınma stresi derken çok koşturdum. Umarım önemli bir şey değildir

tavuskuşu 77 slm.benim akıntım hamile kaldığımdan beri sarı ve daha yoğun.doktorum bana rahim ağzında hafif bir kızarıklık var demişti.doğumdan sonra tedavi edeceğini söyledi.seaangel hoşgeldin arkadaşım.bu sene kız yılı sanırım.duyduğum hamilelerin kızı olacak veya oluyor.mevlam hayırlısından versin inş.

Evet diğer topiklerde de arkadaşlar sarı akıntıdan şikayetçi. Sanırım normal birşey, içim rahatladı. Kesesini de salı günü göreceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…