Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

ben de buraya taşınalı 20 ay oldu. :) ankara'dan geldim. memnunum hayatımdan.

pembiş pembiş pembe kız allahım negüzel cıtıpıtı allahım uzun ömürler versinn hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bakalım ben ne zaman ögrenicem CADIARZU

angel sanki oğlun olacak gibi geliyor ama artık tahmin yapamayacağım. benimkini hiç kimse tutturamadı desem yeridir. ben bile :)

ah nahla sorma, aynı tondaki yorumları ben de yaşadım. ama önemsemedim :) gelsin bebelerimiz sağlıklı cici bici, herkes görsün de sesleri kesilsin inşallah değil mi :)
nahla sen de bir gebelik takip çizelgesi koysana. takip edelim birbirimizi.

evet çiğdem. ne güzel söyledin can yoldaşım olacak değil mi :) ne hayaller kurmaya başladım bir bilsen...

Peki kızlar sizin de 4. haftanızda çok akıntınız olur muydu? Bugünlerde akıntılarım arttı rengi de sarı gibi. Taşınma stresi derken çok koşturdum. Umarım önemli bir şey değildir

tavuskuşu 15. haftadayım. aynı akıntı hala devam. kültür falan da bakıldı bir şey çıkmadı neyse ki.

merhabalar bende antalya kemer de yaşıyorum 28,5 haftalık hamileyim ve bir kızım olacak:)

seaangel hoşgeldin. ne güzel bayağı ilerlemiş gebeliğin. sağlıkla ve güzel tamamla inşallah. :)

Son düzenleme:
pembemavi tebrik ederim çok mutlu oldum inşallah sağlıkla gelirler.bende 2 hafta sonra öğrenicem kısmetse cinsiyetini.çok merak ediyorum ama herşeyden önce sağlıklı olsun...

duyguso, çok teşekkür ederim :)

angel, dr.un ultrasonla bakıyor zaten o sırada elbetteki ölçecek enseyi. niye başkasına yönlendirsin. kendi yapamıyor mu ki? ilk defa senden dydum canım.

pembemavi sana kesinlikle katılıyorum.kızmış erkekmiş hiç önemli değil.hatta peygamber efendimiz hadis-i şeriflerinde buyuruyor ki:'erkek çocuklarınızı seviniz.çünkü kızlar zaten kendilerini sevdirirler.'doğru söze ne denir değil mi?bu arada ben çizelge koymak istedim hatta biraz uğraştım da ama sanırım beceremedim.çokta uğraşmadım ama.neyse zaten benim günümde yaklaştı iyice.36+3 bugün.yavaş yavaş karnıma adet sancısı gibi sancı girmeye başladı.ne derece bilemiyorum ama kız bebekler erken doğar diyor çevremdekiler.angel benim doktorumda her muayenede ense kalınlığını ölçüyor.muayene bitiminde boyunu kilosunu bize söyler.

angel, dr.un ultrasonla bakıyor zaten o sırada elbetteki ölçecek enseyi. niye başkasına yönlendirsin. kendi yapamıyor mu ki? ilk defa senden dydum canım.[/QUOTE]

evet canım şimdi daha yaptırmadım ya acaba dedim hani testler gibi baska yerlermi yönlendiriyolar kacıncı haftada ölçüyolar

Peki kızlar sizin de 4. haftanızda çok akıntınız olur muydu? Bugünlerde akıntılarım arttı rengi de sarı gibi. Taşınma stresi derken çok koşturdum. Umarım önemli bir şey değildir
benim çok akıntım olmadı başta ama şimdi başladı tabi bu akıntılar normal endişe etmene gerek yok

merhabalar bende antalya kemer de yaşıyorum 28,5 haftalık hamileyim ve bir kızım olacak:)
hoşgeldin allah sağlıkla kucağına lmak nasip etsin kızını

hayallerin gerçek olsun inşallah bende şimdiden çok güzel hayaller kuruyorum birde cinsiyetini öğrensek süper olucak birşeyler alırken daha rahat olucam

nahla ne kadar şanslısın az kalmış meleğine kavuşmana Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin nerede nasıl doğum yapacaksın bellimi daha önce yazmışsanda unutmuş olabilirim takrar sorduysam kusura bakma:CüvCüv:

kusurmu olur canım aşkolsun!benim doktor andeva ile anlaşmalıydı ve doğumu orda yaptırıyordu.son gittiğimiz kontrolde anlaşmayı karşılıklı olarak bitirdik dedi.sebebi de hastanenin kendi doktor ve personelinden memnun olmayışı.öyle ki sabah gelip bebeği kontrol etmesi gereken çocuk doktoru akşam anca geliyormuş.hastane iyice laçkalaşmış dedi.şuan nerde doğum yapacağım belli değil.iki hastane ile görüşüyorum belli olunca sizi haberdar ederim dedi.ben epidural normal doğum istiyorum ve şimdilik de herşey normal seyrediyor ama son ana kadar da değişebilir yani.hayırlısı bakalım.

hangı dr a gıdıyorsun andevanın cocuk dr ılgılı degılmıymıs

anladım canım hayırlısı olsun bende epidural normal istiyorum inşallah hemen rahatça yapıverirsin bizede anlatır bizide cesaretlendirirsin:CüvCüv:

günaydın kızlaaaarr...keyifler iyidir inş.ben bir haftadır annemin yanındaydım kalabalığa iyice alışınca eve geldiğimde bunalıma girdim yine :1rolleyes: yalnızlık zor yaa! bebişim bir an önce doğsa da kurtarsa beni şu sıkıntılardan.burcucum doktorumun ismi orhan değirmenci.kendisi çok titiz ve hastasına düşkün bir doktor olduğu için hastane ile anlaşamamış.bize söylediğine göre sabah gelip bebeği kontrol etmesi gereken çocuk doktorunun akşam olupta hala gelmemesine sinirlenip ben ayrılıyorum deyip ayrılmış.ama tek sebep de bu değildir herhalde.başka şeylerde vardır muhakkak.zaten andeva hastanesi ile ilgili forumda okuduğum olumsuz yorumlarda beni biraz ürkütmüştü.sevinmedim de değil yani.düşünsene hastanede küvöz dahi yokmuş.çiğdemcim umarım iyi ve olumlu şeyler olur size anlatacaklarım.zira normal doğum yapacağım dediğim zaman herkes yüzüme şöööyle bir bakıyor emin misin diye :roflol:ama doktoruma göre hiç acı duymayacakmışım.herkes beş acı duyuyorsa sen bir acı duyacaksın diyor.bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete:teytey:

günaydınn kızlarr,
güzel bir gün olsun hepimiz içinn...
siz hangi andevadan baiyorsunuz bilmiyorum ama konyaaltı andeva sağlık ocagıyla bile kıyaslanamaz.
inşallah ben normal doğum yaparm cunku en sağlıklısı bu olduğunu dusunuyorum..
benim çok yakın akrabalarım sağlıkçı ve bana hiçbiri özel hastane önermiyor :1no2:

nahlacım Allah gönlüne göre versin canım hepimiz bir yere kulak kabartıyoruz ama en ıyısı olusuna bırakmak sanırımkaydirigubbakcemile5

bence doktoruna güven ne güzel seni cesaretlendiriyor şimdiki doktorlar hep sezeryana yönlendiriyor bence şanslısın benim doktorumda ne sezeryanı ne normali konuşuyor tercihji tamamen kişiye bırakıyor sen nasıl istersen d iyor bende bu konuda sinir oluyorum neden ormale teşvik etmiyor diyeklava:umarım kolay ve acısız doğum yaparsın bol şans diliyorum nahlacım

bana önerilen anadolu hastanesi ordakiler çok memnun tabi biraz tuzluymuş ama yenidoğanı falan iyiymiş baya hepimizin hakkında hayırlısı olsun acaba ebe çağırıp evdemi yapsak rahat rahat kaydirigubbakcemile3

benım eger aksılık olmazsa yasam hastahanesı olabılır yada andeva dr um ıkı hastahaneyle anlasmalıymıs hangısıne ıstersek orda olurmusuz ben kararımdan donmezsem yasam hastahanesınde olucam kısmetse

çiğdemcim günaydın anadolu hastanesi evet çok iyi yenidoğan doktoru hakan bey mükemmel bir insan ama dediğin gibi baya tuzlu

benım eger aksılık olmazsa yasam hastahanesı olabılır yada andeva dr um ıkı hastahaneyle anlasmalıymıs hangısıne ıstersek orda olurmusuz ben kararımdan donmezsem yasam hastahanesınde olucam kısmetse

evet oranın odaları ve yenidoğanıda çok güzel ben gidip gördüm te k sıkıntı oda sayısındaymış duyduğuma göre eğer normal olursa saati günü belli olmuyor inşallah boş oda olur bu konu beni geriyor diyelimki sancın tuttu oda yok ne oluyor acaba çok merak ediyorum bu konuda bilgisi olan varmı?

snmrh çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.ben topçular andevadan bahsediyorum.diğerlerinin nasıl olduğunu bilemiyorum tabii.aslında önemli olan nerde doğum yapacağımızdan ziyade doktorumuz.benim için doktorum yanımda olsun da doğum nerde olursa olsun hiç önemli değil.beni hep normal doğuma teşvik ediyor.ben hastamın başından doğum on beş saat de sürse kesinlikle ayrılmam der.insan doktoruna güvenmeli ilk önce.çiğdemcim sana da çok teşekkür ediyorum. sevgilerimle canım...

hastahane hakkında genıs kamsamlı arastırma yapmadım ama arkadasım orda dogum yapmıstı cok memnundu hem kendı hemde bebekle cok ılgılenıyorlarmıs hemsıreler bende ona dayanarak orayı tercıh etmeyı dusunuyorum ama oda sayısının az olması yada yetmemesı bır hastahane ıcın sacma olur sonucta heran hersey olabılır CADIARZU dedıgın gıbı oda sayısı azsa ısımız ALLAHA kaldı desene CADIARZU

çiğdemcim günaydın anadolu hastanesi evet çok iyi yenidoğan doktoru hakan bey mükemmel bir insan ama dediğin gibi baya tuzlu
merhaba canım evet ben doğum içinorayı düşünüyorum yaşamda olabilir daha çok vaktim olduğundan karar vermedim ama anadoluya sıcak bakıyorum artık babamız biraz masrafa girecek napalım azıcıkta bebiş harcasın paralarıkaydirigubbakcemile3

ne demek canım iyi dileklerimiz seninle içimden bir ses çok rahat doğum yapacağını söylüyor hiç korkma bizede haber vermeyi unutma

mutlaka bir sistem vardır ama nasıl oluyor bilmiyorum hastaneyi arayıp sorucam galiba öğrenince sizede haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…