Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

kızlar nasılsınız hava cok güzel ama ben evde yatıyorum halim hiç yok nedense bebişler nasıl

hıc sorma havalar guzellesmeye basladı ama ben evden cıkamıyorum dınlenmem gerek dr oyle dedı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı hayırlısıyla su bebıslerı kucagımıza alsakta fellik fellik dolansak sırnaşık şeysırnaşık şey

he vallahi ya canım gidiyo dısarıya ama bebişler varya ne yapak dogsunlar ben denizin yanına kulube kurucam zati :roflol:

kızlar nasılsınız hava cok güzel ama ben evde yatıyorum halim hiç yok nedense bebişler nasıl
merhaba canım evet havalar çok güzelleşti ama hamilelikten dolayı halsizlik oluyor o yüzden insan evden çıkmak istemiyor normal yani 12. haftadan sonra daha rahat oluyor sanki benim eski halsizliğm pek kalmadı şu sıralar bebişte bende iyiyiz maşallah perşem be kontrolümüz var sabırsızlıkla perşembeyi bekliyoruz:CüvCüv:
bana öyle geliyorki asıl şimdi dolaştık dolaştık bebekler olunca öyle fellik fellik zor dolaşırız etrafımdakiler biraz zor diyor zırt dedimmi emzirmek zırt dedimmi altını değiştirmek dışarıda çok kolay olmuyormuş (

he vallahi ya canım gidiyo dısarıya ama bebişler varya ne yapak dogsunlar ben denizin yanına kulube kurucam zati :roflol:
hatta suda doğur sen bencekaydirigubbakcemile3

Çok üzgünüm çoook ılk aylarda kanamam yuzunden yangel usmanlık yaptım sımdıde plesenta onde yıne yangel usmanlık yap dedı dr eee ben nezaman gezecem kafamçokkarıştı

Çok üzgünüm çoook ılk aylarda kanamam yuzunden yangel usmanlık yaptım sımdıde plesenta onde yıne yangel usmanlık yap dedı dr eee ben nezaman gezecem kafamçokkarıştı

tatlım geçmiş olsun napıcaksın bebeğin için katlanıcaksın artık doğsun sonra birlikte gezersiniz sık dişini anlıyorum seni evde tıkılı kalmak çok sinir bozucu ama bebek için herşeye değer sağlıklı doğsunda bu günlerin acısını çıkarırsın hem bilgisayarın varsa evde oyalanırısn işte birde akvaryum kuş falan bişey al iyi gelir bence:CüvCüv:

Merhaba burayı yeni gördüm. ben de Antalyadanım:) kısmetse perşembe sezeryan olacam.. 2. oğlumu bekliyorum. diğeri 4 yaş 2 aylık :)
Andeva da Havva Hn. a gidiyorum. önceki mesajları okumadım. siz nereye gidiyorsunuz? 1 aydır ç.ok hasta idim ki hala geçmedi. sol ve sağ kulak iltihabı oldum 3 kutu antibiyotik içtim.. inşallah ebbeğim sağlıklıdır. kötü kötü rüyalar görüyorum.... Ki hala kulaklarım çok ağrıyor. öksürüğüm biraz azladı gibi.. herşey üst üste geldi....
yine yazarım. hoşçakalın...

ee kızlar sesiniz soluğunuz kesilmiş yine ne var ne yok ? :)
evet gene kimse uğramamış bende nbakıyorum bakıyorum yazan yok bakıp çıkıyorum daha yaz gelmeden ne bu mayışıklık hatunlar

çok geçmiş olsun canım ya hamileyken bu kadar çok antibiyotik veriliyormu peki yada mecbur kaldınız galiba umarım iyidir bebeişin iyi düşün iyi olsun hayırlı doğumlar ben Do.Dr. gürkan zorluya gidiyorum özlede hastanede değil hastaneyi kendimiz seçiyoruz daha hastaneye kararvermedim henüz

çok geçmiş olsun.aklına kötü şeyler getirme.iyi düşün ki iyi olsun.bende aşırı evhamlı yapımdan dolayı aklıma hep kötü şeyler getiriyorum.hele birde hasta olan veya doğumda sorun yaşamış bebekler ile ilgili şeyler duyayım keşke hiç hamile kalmasaymışım bebek benim neyime gibi saçma sapan şeyler düşünmeye başlıyorum.bundan kurtulmanın en etkili yolu kişinin kendi kendini telkin etmesi.değilse hayat çekilmiyor.

bebek büyüdüğü için soın haftalar olduğu için sorun olmaz dediler ama tabi denenmiş çalışma yok ilacın bebek üzerinde etkileri hakkında... aslında acıya dayanıp kullanma taraftarı değildim önce bebek dedim ama enfeksiyon varken ameliyat olmaz ya da memenjit olursun falan dediler..... o zaman bebeğe daha zararlı dediler. mecbur kaldım hala da kötü rüyalar görüyorum o yüzden... 4 yaşında oğlum okuldaki bütün mikropları eve taşıyor .. ve yine 2 gündür hasta... 1 haftam kaldı inşallah bana bulaşmaz diyorum... o kadar sıkıldım ki hastalıktan... herşey kötü olacak gibi karamsar olmaya başladım.... şu günleri hayırlısıyla atlatsak...

Gürkan Zorlu evet çok iyi bir doktor gebe kalmadna önce 3-5 ay önce özel sağlık sigortası yaptırabilseydim ben de ona gitmek isterdim... Antalya da sayılı doktorlardan.. Anadolu çok iyi ama ücret bakımından biraz fazla sanırım... para sıkıntın yoksa arkadaşım Gürkan Zorlu ve Anadolu da yaptı... banyosuna varıncaya kadar saçına varıncaya kadar ilgilendiler... bebekle hele herşeyiyle kendileri ilgileniyor. refakatçiye de gerek yok böle olunca :)

Bugün kordon kanı saklatabilmek için torbamı da hazırladım. sözleşmeyi de yaptım... bavulum hazır....tekrar gözden geçireceğim... ilk çocukta anlamamıştım hiç birşeyi hemen geçmişti..., 2. çocukta bayağı zorlandım...

Hoşçakalın...

hoşgeldin ve çok geçmiş olsun. hayırlısıyla, kolayca, sağlıkla atlat doğumunu da inşallah.
kordon kanını saklama torbası derken neyi kastettin. onlar özel malzemeler değil mi? sen nasıl hazırladın bilgi verirsen sevinirim. ha bir de nerede saklatacaksın ve maliyeti nedir?

Evet ailede hastalık yok ise ücretli oluyor... isim versem reklam olurmu bilmiyorum...Bir çok yer var...yurtdışına bile gönderenler var.. kan alındıktan sonra 48 saat dayandığından nerede saklandığı önemli değil mesafe açısından...özelden belki isim vermem de sakınca yoktur... yada site kurallarını çok iyi bilmiyorum isim verirsem sorun olurmu?

evet bende doktorumdan çok memnunum maşallah kordon kanı olayını iyi hatırlattın bunu doktoruma sorayım diğer gidişimde bu arad sanırım kızımız olacak tamkesin değil ama 30 nisanda cinsiyet için tekrar gidicem dün kontrolüm vardı çıkıntılar kız gibi dedi:teytey: çok mutluyum

hayır canım birşey olmaz sonuçta doktor ,hastane marka isimleri süreki geçiyor

Akdeniz Üni. şu an yeni yapılanmada GMP için bana yetişmeyecek o yüzden Ege ye göndereceğim. Babylife ilgileniyor. 2500 YTL malzeme ücreti yıllık 100$ kira bedeli var. ama siz yine telefon edip sorun fiyat konusunu...taksit falan konusunu... oğluştan bana bilgisayar sırası gelmiyor...fırsat buldukça bakıyorum.. Pzt kayınvalidemler gelecekmiş bir yandan da evi toparlamaya çalışıyom ama belim ağrıyor yatıyom hemen...hoşçakalın.

merhaba bende antalya kemerde yaşıyorum antalyadaki yaşam hastanesine çok gittim ve tam teşekküllü bir hastane bende 36.haftamdayım ve kararsızım doğumu antalya yaşamdamı yapsam yoksa kemer yaşamdamı yapsam diye arada kaldım kemerdeki doktorumdan çok memnunum ama yeterli donanım yok doğumum epidural sezeryan olack kısmetse. tavsiyeniz varmı hayırı doğumlar.

arkadaşlar kordon kanı saklanması olayını ilk defa duyuyorum kaç yıl saklanıyor yada niçin neye lazım oluyor bilgilendirirseniz sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…