evet bende doktorumdan çok memnunum maşallahkordon kanı olayını iyi hatırlattın bunu doktoruma sorayım diğer gidişimde bu arad sanırım kızımız olacak tamkesin değil ama 30 nisanda cinsiyet için tekrar gidicem dün kontrolüm vardı çıkıntılar kız gibi dedi:teytey: çok mutluyum
Merhaba kızlar, bir haftadır yoktum bu süre zarfında Antalya'ya taşındım, internette anca dün bağlandı. Bu arada Lara'dayım ve bana cennet gibi geldi. Bebişimin kontrolüne daha hiç gidememiştim. Eşimin arkadaşının eşinin gittiği bir doktora gittim ve şimdilik memnun kaldım. Yaşam Hastanesi'nden Cemil bey. Eşimin özel sağlığı yeni yapıldığından özel sağlık sigortam doğumu ve muayeneleri karşılamıyor ama Yaşam hastanesi fiyatları nispeten iyi geldi. Taşınma olayı hamileliğin 5. haftası olunca çok yorucu oluyor. İster istemez bir şeyler kaldırıyorsun, bir haftadır ordan oraya koşturdum. Neyseki doktor keseyi gördü şu an için sorun yok dedi. İnanın taşınma stresi insanda ne bel ağrısı ne akıntı bırakıyor -tatlicadiarzu- Şimdi artık dinlenebirim sanırım
Anam içime doğmuş demekki kız olcağı :) inş. kesinleşir tekrar gittiğinde canım.
selam kızlar nasılsınız ben geldim.sonunda fırsat bulabıldım gelen gıden mısafır derken sonunda kızımla başbaşa kalabıldım:)eee nasılsınız bakalım göüşmeyelı umarım herkes ve bebişlerıde iyidir.
Kızlar merhaba
Ben antalya'ya yeni geldim, 24 haftalık ham,leyim ve iyi bir doktor arıyorum tıp fakültesi tercihim çünkü devlet memuruyum doğumu orada yapabilirim bana bir öneriniz var mı?????
Canım biz iyiyiz. Sen nasılsın? Yaren nasıl? ayyyyyyy anlatsana neler yapıyorsun? Resim eklesene canım çok merak ediyorum ben bebişini kaydirigubbakcemile2
çok şükür canım kzımda bende iyiyiz.pc başka odada oldugundan kızı yanlız bırakıp nete gıremıyorum fazla.şuan bıle arada knt.edıyorum.sürekli yarenle uğraşıyorum guzelım hayatın anlamı aslında evlatmış anne olmadan anlayamıyormus bunu insan.allahım ısteyen herkese nasıp etsın inşallah.canım fotoları yuklemem gerek once pcye en yakın zamanda koyarım umarım.senın bebiş nasıl cınsıyet bellımı?a.s.
Teşekkürler cnm peki nereyi tavsiye ediyorlar? Bir de ben doktor olarak rahime aydilek falan dediler nasıl birisi biliyor musunuz?
Allah analı babalı büyütsün inş. Tüm güzellikler onunla olsun. Benimde kızım olucak canım. Çok mutluyum. Allah senin gibi kucağıma almayı nasip etsin. Nasıl uyku durumu, emiyor dimi? Gece çok kalkıyormusunuz?
çok teşekkür ederim güzelim amin cümlemizinkını.demek kızıma arkadaş geliyor.çok sevındım guzelım.inşallah hayırlısıyla kucağına almak nsaıp eder allahım.şuan 18günlük oldu canım genelde uyuyor zaten.karnını doyuruyoruz altı temızlenıyor gazı çıkarılıyor derken 1.5-2saat uyanık kalıyor sonra tekrar uykuya dalıyor.evet canım emıyor kızımda azım var maşallah ama tabı tam doymuyor.mama takvıye edıyoruz.sol gogsumu daha yenı yenı tam kavramaya basladı agzına tam alamıyordu.ememmıyordu makınayla sagdım sureklı.sımdı iyiyiz emme konusunda çık sukur.bıraz daha alışşın sol gogsume tam emsın.mamayı bırakacagım ınsallah.gece saat 3te kalkıyor hergun aynı saatte sankı saat kuruyor. pek ezıyetı yok çok şükür gazı olmassa tabıkı.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?