mozijıku, snmrh_1303,duyguso ,çiğdem79pembemavı,angel...baby suzan,burcu_87 , nahla güzel dilekleriniz için hepınıze teşekkur edrım kızlar darısı hayırlısıyla sızlerın başına.hepinizi kocaman öpüyorum bebişlerınızıde.k.i.b esen kalın görüşmek üzere.a.s.
Antalya ya hoş geldin.. Ben de İstanbul da büyüdüm. üniversite ve evlenince 2 sene Eskişehir de oturdum.. eşimin işi dolayısıyla buraya geldik. ben de çok seviyorum Antalya yı.. hem küçük hem büyük şehirlerin artılarını taşıyor..deniz piknik olayı süper.. hele çocukla bunalınca hemen git denizde kumda stres at.. çocuk kumda suda oynasın falan...
Ben de Dedeman otel e yakın oturuyorum.. lara yolunda yani....
cumartesi doktora gittiğimde çok heyecanlandım.. o anı yaşadım sanki.. perşembe saat 2 de sezeryanım... saat 7 ye kadar en son katı yemek serbest 10 a kadar meyve suyu 11 e kadar su...
dedim benim şekerim düşüyor dayanamam falan. o zaman erken gel serum takarız dedi.... muhtemelen ben 10 gibi oralarda serum yiyor olacam....
kendinize iyi bakın...
Merhaba kızlar, bir haftadır yoktum bu süre zarfında Antalya'ya taşındım, internette anca dün bağlandı. Bu arada Lara'dayım ve bana cennet gibi geldi. Bebişimin kontrolüne daha hiç gidememiştim. Eşimin arkadaşının eşinin gittiği bir doktora gittim ve şimdilik memnun kaldım. Yaşam Hastanesi'nden Cemil bey. Eşimin özel sağlığı yeni yapıldığından özel sağlık sigortam doğumu ve muayeneleri karşılamıyor ama Yaşam hastanesi fiyatları nispeten iyi geldi. Taşınma olayı hamileliğin 5. haftası olunca çok yorucu oluyor. İster istemez bir şeyler kaldırıyorsun, bir haftadır ordan oraya koşturdum. Neyseki doktor keseyi gördü şu an için sorun yok dedi. İnanın taşınma stresi insanda ne bel ağrısı ne akıntı bırakıyor -tatlicadiarzu- Şimdi artık dinlenebirim sanırım
Antalya ya hoş geldin.. Ben de İstanbul da büyüdüm. üniversite ve evlenince 2 sene Eskişehir de oturdum.. eşimin işi dolayısıyla buraya geldik. ben de çok seviyorum Antalya yı.. hem küçük hem büyük şehirlerin artılarını taşıyor..deniz piknik olayı süper.. hele çocukla bunalınca hemen git denizde kumda stres at.. çocuk kumda suda oynasın falan...
Ben de Dedeman otel e yakın oturuyorum.. lara yolunda yani....
cumartesi doktora gittiğimde çok heyecanlandım.. o anı yaşadım sanki.. perşembe saat 2 de sezeryanım... saat 7 ye kadar en son katı yemek serbest 10 a kadar meyve suyu 11 e kadar su...
dedim benim şekerim düşüyor dayanamam falan. o zaman erken gel serum takarız dedi.... muhtemelen ben 10 gibi oralarda serum yiyor olacam....
kendinize iyi bakın...
selam kızlar.umarım herşey yolundadır herkes için.benim doğum yapacağım hastane belli oldu.özel konyaaltı hastanesi.daha yeni açılmış.eşimle gitttik gezdik.güzel bir hastane gibi.özellikle personel çok sıcak ve ilgili davrandı.ben beğendim yani.doktorum doğum için yedi mayıs demişti.ama son kontrolde bebek daha doğum kanalına yerleşmemiş dedi.çatı kemiğini muayene ettikten sonra da normal doğum için ne uygun ne değil orta genişlikte dedi.zaten plesantada ufak kistler ve biraz kireçlenme oluşmuş.çarşamba günü tekrar gideceğim.sezaryen olacak olursa haftaya yapalım demişti cumartesi günü ki ben artık normal doğumdan ümidimi kestim.büyük ihtimal sezaryen olacak.normal mi bilmiyorum ama son on gündür geceleri beni ateş basıyor.sabaha kadar üzeri açık vaziyette yatıyorum.sanırım biraz üşüttüm.zaten doğru düzgün gece uykum da kalmadı.stres ve sıkıntı ile üç günde bir buçuk kilo verdim.altı buçuk kilo alıp hamileliğimi tamamlayacağım bu gidişle.iştahım iyice kesildi.pek bişey yiyemiyorum.hayırlısı ile küçük kızımı kucağıma aldığımda bütün bu sıkıntılarımda gidecek inşaallah.allah hepimizin yardımcısı olsun.sevgilerimle...
selam kızlar nasılsınız ben geldim.sonunda fırsat bulabıldım gelen gıden mısafır derken sonunda kızımla başbaşa kalabıldım:)eee nasılsınız bakalım göüşmeyelı umarım herkes ve bebişlerıde iyidir.
Kızlar merhaba
Ben antalya'ya yeni geldim, 24 haftalık ham,leyim ve iyi bir doktor arıyorum tıp fakültesi tercihim çünkü devlet memuruyum doğumu orada yapabilirim bana bir öneriniz var mı?????
merabalarrrr
bende antalyaya yeni gelenlerdenim
şuan 26 haftalık hamileyim
ama halen kesin bi doktor ve hastane bulamadım
tavsiyeleriniz benim için çok önemli çünkü hiç kimseyi tanımıyorum burda kime ne soracağımı bilmiyorum
lütfen yardımcı olurmusunuz
Tavus kuşu hoş geldin sefa geldin Antalya'ya. İyi dinlenmeler.:)
evet sayılı günlerim kaldı.ama sayılı gün çabuk geçer lafını kim söylemişse yalan söylemiş:))nahla senin de çok az vaktin kaldı. son günlerin ve doğumun güzel geçer inşallah. hastaneyi belirleyince kocaman bir yük kalkmıştır üzerinden. darısı başımıza...
günaydınlar kızlar bende antalyadanım 23 haftalık hamileyim ama hangi doktoru tercih edeceğim daha belli değil normal mi sezeryan mı onuda bilmiyorum daha çok karmaşık kafam bi kaç hastane fiyatı sormam lazım bakalım
arkadaşlar ben sizden fikir almak istiyorum.eşimle bebek düşünüyoruz fakat benim doktor kont gebe kalmam gerekli.bende antalyada iyi bir jinekolog tanımıyorum açıkçası hiç işim düşmemişti.doğum yapan hamile olan kısacası jinekolg tavsiyesi olan arkadaşların deneyimlerini ve görüşlerini almak isterim.CADIARZU
selam.antalyada mutlaka başka iyi doktorlarda vardır ama ben doktorumdan memnun olduğum için kendisini sana gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.ismi orhan değirmenci.hastane ile çalışmıyor.özel muayenehanesi var soğuksuda.doğumları kendi anlaştığı özel hastanede yaptırıyor.şuan yeni açılan özel konyaaltı hastanesi ile anlaşmış.benim doğumum orda olacak mesela.tıp eğitimini almanyada almış çok tecrübeli bir doktor.hastasına çok düşkün ve titiz bir doktor olduğu için hemşireler onun hastası ile ilgilenirken çok korkarlar:)insan bu durumu görünce kendisini özel ve önemli hissediyor açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?