Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

allah bebişine sağlıklı ve sıhhatli uzun ömürler versin canım.evet darısı bizim ve tüm anne olmak isteyenlerin başına...

Ah canım ne güzel, bebişine 3 gün sonra kavuşacaksın. Allah yardımcın olsun, darısı başımıza :teytey:

Tavus kuşu hoş geldin sefa geldin Antalya'ya. İyi dinlenmeler.:)

uğurumbenim, oldu da bitti maşallah desene. perşembe günü her şey yolunda gider inşallah.:)

nahla senin de çok az vaktin kaldı. son günlerin ve doğumun güzel geçer inşallah. hastaneyi belirleyince kocaman bir yük kalkmıştır üzerinden. darısı başımıza...

özsev senden de bir an önce bilgisayarına foto aktarmanı bekliyoruz. bize motivasyon heves olsun :)

Kızlar merhaba
Ben antalya'ya yeni geldim, 24 haftalık ham,leyim ve iyi bir doktor arıyorum tıp fakültesi tercihim çünkü devlet memuruyum doğumu orada yapabilirim bana bir öneriniz var mı?????

asistantrus, hoşgeldin :) ne çok yeni taşınan var antalya'ya. doğum konusunda henüz çok kararsızım ve şaşkınım.

merabalarrrr
bende antalyaya yeni gelenlerdenim
şuan 26 haftalık hamileyim
ama halen kesin bi doktor ve hastane bulamadım
tavsiyeleriniz benim için çok önemli çünkü hiç kimseyi tanımıyorum burda kime ne soracağımı bilmiyorum
lütfen yardımcı olurmusunuz

Hoşgeldin kikoleyim. :) hem Antalya'ya he de Antalyalılar forumumuza.

yukarıda da dediğim gibi Antalya'ya taşınan taşınana. Ben de dahil :)

Bir çok iyi doktor var. özel sağlık sigortan var mı? maddi durumun nasıl? herşeye göre kriter değişiyor tabi..normal mi sezeryan mı? epidural mı? narkoz mu istiyorsun falan? ben bir doğurayım kendimle ilgili bilgi veririm size?

Merhaba canım hoş geldin. Ben de senin gibi yeni geldim Antalya'ya. Yaşam Hastanesi evime yakın, SSK da geçiyor. Orda Cemil beye gidiyorum, şimdilik memnunum. Tek endişem doktorların sezeryanı tercih etmeleri. Bense normal doğum istiyorum Allah nasip ederse

kızlar merhaba...nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik.benim mide bulantılarım oldukça azaldı.bugün doktora gittim ikili tarama için ve bebeğim %80 kızmış.çok mutluyum.Bu sene kız yılı galiba.Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... :)

günaydınlar kızlar bende antalyadanım 23 haftalık hamileyim ama hangi doktoru tercih edeceğim daha belli değil normal mi sezeryan mı onuda bilmiyorum daha çok karmaşık kafam bi kaç hastane fiyatı sormam lazım bakalım

nahla senin de çok az vaktin kaldı. son günlerin ve doğumun güzel geçer inşallah. hastaneyi belirleyince kocaman bir yük kalkmıştır üzerinden. darısı başımıza...
evet sayılı günlerim kaldı.ama sayılı gün çabuk geçer lafını kim söylemişse yalan söylemiş:))
esas günleri saymaya başladığımdan beri geçmek bilmiyor.dün evi temizlettik.bebişimin karyolası da geldi.sabaha kadar boş bir karyolanın yanında uyumak ve en fazla on onbeş gün sonra, içinde minik bir insanın uyuduğunu düşünmek biraz garipti doğrusu...

arkadaşlar ben sizden fikir almak istiyorum.eşimle bebek düşünüyoruz fakat benim doktor kont gebe kalmam gerekli.bende antalyada iyi bir jinekolog tanımıyorum açıkçası hiç işim düşmemişti.doğum yapan hamile olan kısacası jinekolg tavsiyesi olan arkadaşların deneyimlerini ve görüşlerini almak isterim.CADIARZU

günaydın ayşem!antalya ya mı yeni taşındın yoksa daha belli bir doktorun mu yok tam anlayamadım.doğumun normal yada sezaryen olup olmayacağı doktora bırakılmalı ama, bu zamanda çoğu doktor normal doğum yapabilecek kişileri bile sezaryene yönlendirdikleri için güvenilir doktorda bulmak çok zor hale geliyor.ben daha doğum yapmadım ama önerim tercihin her zaman normal doğumdan yana olsun ve kimsenin tavsiyesine kulak asma.çünkü herkesin doğumu kendine özgü oluyor.bana da herkes farklı bişey söylediği için kafam o kadar karıştı ki ne yapacağımı ne karar vereceğimi bilemez bir hale geldim.bende kararı doktoruma bıraktım.tercihim normalden yana ama sezaryen derse de sezaryen olup kurtulurum diye düşünmeye başladım.zor bu işler yaa:)

selam.antalyada mutlaka başka iyi doktorlarda vardır ama ben doktorumdan memnun olduğum için kendisini sana gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.ismi orhan değirmenci.hastane ile çalışmıyor.özel muayenehanesi var soğuksuda.doğumları kendi anlaştığı özel hastanede yaptırıyor.şuan yeni açılan özel konyaaltı hastanesi ile anlaşmış.benim doğumum orda olacak mesela.tıp eğitimini almanyada almış çok tecrübeli bir doktor.hastasına çok düşkün ve titiz bir doktor olduğu için hemşireler onun hastası ile ilgilenirken çok korkarlar:)insan bu durumu görünce kendisini özel ve önemli hissediyor açıkçası.

yardımın için çok teşekür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…