selam arkadaşlar.şimdi doktordan geliyorum.bebek hala aşağı inmemiş.yarın sezaryene giriyorum mecbur.beklesen bile değişeceği yok diyor.benim için dua ederseniz sevinirim.görüşmek üzere sevgilerimle...
hoşbulduk canım saolasınHoşgeldin kikoleyim. :) hem Antalya'ya he de Antalyalılar forumumuza.
yukarıda da dediğim gibi Antalya'ya taşınan taşınana. Ben de dahil :)
Merhaba canım hoş geldin. Ben de senin gibi yeni geldim Antalya'ya. Yaşam Hastanesi evime yakın, SSK da geçiyor. Orda Cemil beye gidiyorum, şimdilik memnunum. Tek endişem doktorların sezeryanı tercih etmeleri. Bense normal doğum istiyorum Allah nasip ederse
merhaba arkadaslar bende 6haftalık hamıleyım doktorum muhamed öztürk ataturk devlet hastanesının karsısında kendısıde ataturk devlet hastanesının doktoru cok ıyı bır doktor tavsıye ederım ben ılk hamılelıgımde doktor bulamadım 4 5 doktora gıttım her ay memnun kalmadım sonra gunum gectı 9ay 11gun gectı andevaya gıttım kevser ceylana bası ınmemış sezeryan dedı dogum yaptım hastane cok guzel doktordada sorun cıkmadı ama eltım hamıle olunca aynı doktora gıttı 3aylıkken bebek karnında olmuş doktor hanım gel alayım neolcakı lıse ogrencılerı sabah aldırıyor oglen okula gıdıyor gıbı laflar soylemış ters davranmış bıdaha odoktora gıtmedı muhamed beyı bulduk suan dogum yaptı sorunlu hamılelık gecırdı cok memnunuz doktorumuzdan
Selam cnm. Öncelikle tebrik ederim. Bende muhammet beye gidiyorum. Bende memnunum doktorumdan
Merhaba perşembe günü sezeryan oldum. ayrıntıları sonra anlatırım. zor oldu ama sağlıklıyız Allah a şükür..
bebekten fırsat bulunca yazacağım ilk fırsatta...hiç uyumuyoruz. emme sorunu da var tabi... hoşçakalın...
canım ya bizler iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl ?selam kızlar nasılsınız ben geldim.sonunda fırsat bulabıldım gelen gıden mısafır derken sonunda kızımla başbaşa kalabıldım:)eee nasılsınız bakalım göüşmeyelı umarım herkes ve bebişlerıde iyidir.
maşallah canım ya güle güle büyüt meleğini darısı başımızaçok teşekkür ederim güzelim amin cümlemizinkını.demek kızıma arkadaş geliyor.çok sevındım guzelım.inşallah hayırlısıyla kucağına almak nsaıp eder allahım.şuan 18günlük oldu canım genelde uyuyor zaten.karnını doyuruyoruz altı temızlenıyor gazı çıkarılıyor derken 1.5-2saat uyanık kalıyor sonra tekrar uykuya dalıyor.evet canım emıyor kızımda azım var maşallah ama tabı tam doymuyor.mama takvıye edıyoruz.sol gogsumu daha yenı yenı tam kavramaya basladı agzına tam alamıyordu.ememmıyordu makınayla sagdım sureklı.sımdı iyiyiz emme konusunda çık sukur.bıraz daha alışşın sol gogsume tam emsın.mamayı bırakacagım ınsallah.gece saat 3te kalkıyor hergun aynı saatte sankı saat kuruyor. pek ezıyetı yok çok şükür gazı olmassa tabıkı.:teytey:
amin canım aminnnnmozijıku, snmrh_1303,duyguso ,çiğdem79pembemavı,angel...baby suzan,burcu_87 , nahla güzel dilekleriniz için hepınıze teşekkur edrım kızlar darısı hayırlısıyla sızlerın başına.hepinizi kocaman öpüyorum bebişlerınızıde.k.i.b esen kalın görüşmek üzere.a.s.
Merhaba canım hoş geldin. Ben de senin gibi yeni geldim Antalya'ya. Yaşam Hastanesi evime yakın, SSK da geçiyor. Orda Cemil beye gidiyorum, şimdilik memnunum. Tek endişem doktorların sezeryanı tercih etmeleri. Bense normal doğum istiyorum Allah nasip ederse
duyguso merhaba benimde kız gibi dedi ama net olarak bugün belli olacak saat beşte randevumuz var heyecanla bekliyorum bakalım zeynebim geliyormu acaba kız olursa zeynep koymayı çok istiyorumkızlar merhaba...nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik.benim mide bulantılarım oldukça azaldı.bugün doktora gittim ikili tarama için ve bebeğim %80 kızmış.çok mutluyum.Bu sene kız yılı galiba.Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... :)
selam canım biz iyiyiz sen nasılsınselam kızlar nasılsınız
ya evet ben nasıl bıraktıysam öyle kalmış bir haftadır giremedim memelekete gittik döndüm grip oldum ancak yazabiliyorum ama bir iki sayfa ancak geçmiş kızlarr nerdesiniz yahuslm kızlar nasılsınız?hayırdır bu topiğe kimse uğramaz olmuş.senağlama
Selam kızlar. Çok boş kaldı topiğimiz ya herkes nerelerdeeeee ?????
canım ya tebrik ederim allah analı babalı büyütsün güle güle büyütün canım nerde yaptın doğumu anlatsana neler oldu merak ettimMerhaba perşembe günü sezeryan oldum. ayrıntıları sonra anlatırım. zor oldu ama sağlıklıyız Allah a şükür..
bebekten fırsat bulunca yazacağım ilk fırsatta...hiç uyumuyoruz. emme sorunu da var tabi... hoşçakalın...
hoşbulduk canım saolasın
hoşbuldum canım saolasın.yaşam hastanesini bende çok istedim ama malesef bayan doktoru yoktu oyüzden eledim.bazılarına ters gelecek ama ben bayan doktordan yanayım.şimdide yeni öğrendim topçular andevada kevser hanım varmış ona gitmeyi düşünüyom ama bir hafta sonraya randevü verdiler gidersen yazarımbide konyaaltında bi özel hastane varmış onada bakıcam artık
canım ya bizler iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl ?
aynı endişe bendede var neden bilmiyorum hepsi sezeryan yanlısı gerçi benim doktorum ne sezeryan ne normal birşey demiyor sen nasıl istersen diyor ama ben anormal birşey olmadıkça normali teşvik etmesini bekliyorum ama maalesef böyle bir doktor duymadım henüz buda bende güvensizlik yaratıyor off ya bu doktorlar neden böyleeee
Canım selammm. Ben de bir haftadır nete giremiyordum. Mide bulantısı beni yatağa yapıştırdı. Dün de bebişimin kalp atışını duydum ilk kez. İçim rahatladı a.s. Sen nasılsın anlat :)
Merhaba perşembe günü sezeryan oldum. ayrıntıları sonra anlatırım. zor oldu ama sağlıklıyız Allah a şükür..
merbalar ;:CüvCüv:
antalyalı hamiş olarak bende aranıza yeni katıldımherkese selamlar
maşallah ve gözünüzaydın. allah analı babalı büyütsün :)Merhaba perşembe günü sezeryan oldum. ayrıntıları sonra anlatırım. zor oldu ama sağlıklıyız Allah a şükür..bebekten fırsat bulunca yazacağım ilk fırsatta...hiç uyumuyoruz. emme sorunu da var tabi... hoşçakalın...
merbalar ;:CüvCüv:
antalyalı hamiş olarak bende aranıza yeni katıldımherkese selamlar
merhaba arkadaslar bende 6haftalık hamıleyım doktorum muhamed öztürk ataturk devlet hastanesının karsısında kendısıde ataturk devlet hastanesının doktoru cok ıyı bır doktor tavsıye ederım ben ılk hamılelıgımde doktor bulamadım 4 5 doktora gıttım her ay memnun kalmadım sonra gunum gectı 9ay 11gun gectı andevaya gıttım kevser ceylana bası ınmemış sezeryan dedı dogum yaptım hastane cok guzel doktordada sorun cıkmadı ama eltım hamıle olunca aynı doktora gıttı 3aylıkken bebek karnında olmuş doktor hanım gel alayım neolcakı lıse ogrencılerı sabah aldırıyor oglen okula gıdıyor gıbı laflar soylemış ters davranmış bıdaha odoktora gıtmedı muhamed beyı bulduk suan dogum yaptı sorunlu hamılelık gecırdı cok memnunuz doktorumuzdan
maşallah ve gözünüzaydın. allah analı babalı büyütsün :)
hoşgeldin :) her zaman bekleriz.
sen de hoşgeldin aliye. doktorun yorumu korkunçmuş hakikaten. böyle duyarsız kaba saba konuşmalara sinirleniyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?