Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

selam arkadaşlar.şimdi doktordan geliyorum.bebek hala aşağı inmemiş.yarın sezaryene giriyorum mecbur.beklesen bile değişeceği yok diyor.benim için dua ederseniz sevinirim.görüşmek üzere sevgilerimle...

selam arkadaşlar.şimdi doktordan geliyorum.bebek hala aşağı inmemiş.yarın sezaryene giriyorum mecbur.beklesen bile değişeceği yok diyor.benim için dua ederseniz sevinirim.görüşmek üzere sevgilerimle...

Canım benim Allah yardımcınız olsun. Dualarımız seninle. Nerde yapıcaksın doğumu?

Hoşgeldin kikoleyim. :) hem Antalya'ya he de Antalyalılar forumumuza.

yukarıda da dediğim gibi Antalya'ya taşınan taşınana. Ben de dahil :)
hoşbulduk canım saolasın

hoşbuldum canım saolasın.yaşam hastanesini bende çok istedim ama malesef bayan doktoru yoktu oyüzden eledim.bazılarına ters gelecek ama ben bayan doktordan yanayım.şimdide yeni öğrendim topçular andevada kevser hanım varmış ona gitmeyi düşünüyom ama bir hafta sonraya randevü verdiler gidersen yazarımbide konyaaltında bi özel hastane varmış onada bakıcam artık

merhaba arkadaslar bende 6haftalık hamıleyım doktorum muhamed öztürk ataturk devlet hastanesının karsısında kendısıde ataturk devlet hastanesının doktoru cok ıyı bır doktor tavsıye ederım ben ılk hamılelıgımde doktor bulamadım 4 5 doktora gıttım her ay memnun kalmadım sonra gunum gectı 9ay 11gun gectı andevaya gıttım kevser ceylana bası ınmemış sezeryan dedı dogum yaptım hastane cok guzel doktordada sorun cıkmadı ama eltım hamıle olunca aynı doktora gıttı 3aylıkken bebek karnında olmuş doktor hanım gel alayım neolcakı lıse ogrencılerı sabah aldırıyor oglen okula gıdıyor gıbı laflar soylemış ters davranmış bıdaha odoktora gıtmedı muhamed beyı bulduk suan dogum yaptı sorunlu hamılelık gecırdı cok memnunuz doktorumuzdan

Selam cnm. Öncelikle tebrik ederim. Bende muhammet beye gidiyorum. Bende memnunum doktorumdan

Selam cnm. Öncelikle tebrik ederim. Bende muhammet beye gidiyorum. Bende memnunum doktorumdan

tesekkurederım canım iyidoktor bulmak cak zor ben ılk hamılelıgımde cok aradım cok doktor gezdım allahtan kazasız belasız dogdu kızım sımdı cok şukur içim rahat

Merhaba perşembe günü sezeryan oldum. ayrıntıları sonra anlatırım. zor oldu ama sağlıklıyız Allah a şükür..

bebekten fırsat bulunca yazacağım ilk fırsatta...hiç uyumuyoruz. emme sorunu da var tabi... hoşçakalın...

Gözünaydın cnm. Allah güle güle büyütmk nasip etsin

canım ya bizler iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl ?

maşallah canım ya güle güle büyüt meleğini darısı başımıza

amin canım aminnnn

aynı endişe bendede var neden bilmiyorum hepsi sezeryan yanlısı gerçi benim doktorum ne sezeryan ne normal birşey demiyor sen nasıl istersen diyor ama ben anormal birşey olmadıkça normali teşvik etmesini bekliyorum ama maalesef böyle bir doktor duymadım henüz buda bende güvensizlik yaratıyor off ya bu doktorlar neden böyleeee

duyguso merhaba benimde kız gibi dedi ama net olarak bugün belli olacak saat beşte randevumuz var heyecanla bekliyorum bakalım zeynebim geliyormu acaba kız olursa zeynep koymayı çok istiyorum

selam kızlar nasılsınız
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın

slm kızlar nasılsınız?hayırdır bu topiğe kimse uğramaz olmuş.senağlama
ya evet ben nasıl bıraktıysam öyle kalmış bir haftadır giremedim memelekete gittik döndüm grip oldum ancak yazabiliyorum ama bir iki sayfa ancak geçmiş kızlarr nerdesiniz yahu

Selam kızlar. Çok boş kaldı topiğimiz ya herkes nerelerdeeeee ?????

ben burdayımmm

canım ya tebrik ederim allah analı babalı büyütsün güle güle büyütün canım nerde yaptın doğumu anlatsana neler oldu merak ettim

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de daha önce kadın doktor tercih ediyordum. Ama Antalya'ya yeni taşındık, eşimin arkadaşının önerisiyle bu doktoru tercih ettik çünkü Antalya'daki hastane ve doktorları hiç bilmiyorum. Şimdilik memnunum.

gözün aydınnnnnn
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

merbalar ;:CüvCüv:
antalyalı hamiş olarak bende aranıza yeni katıldım herkese selamlar

herkese günaydın nasılsınız benimde 19 mayısta sezeryanım Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

maşallah ve gözünüzaydın. allah analı babalı büyütsün :)

merbalar ;:CüvCüv:
antalyalı hamiş olarak bende aranıza yeni katıldım herkese selamlar

hoşgeldin :) her zaman bekleriz.

sen de hoşgeldin aliye. doktorun yorumu korkunçmuş hakikaten. böyle duyarsız kaba saba konuşmalara sinirleniyorum ben de.

:bbo:BENDE ÜZLDÜM NASIL LAFLAR ÖLE ONLARR ALLAH HERKESİN GÖNÜLE GÖRE VERSİN ARKDŞLAR DOKTORUMUZU İYİ SEÇMEMİZ LAZIM :1closedeyes:
BU ARADA KZIMIZ YOLDA YAKLAŞTI MAYIS 17 İ BEKLİORUS :1hug::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…