ben serikteyim belki benimle tanış olabilirsin arkadaşım.bende şuan hamiş değillim çalışmalar haziranda zannedersem yani öyle umuyorum
ben arkadaşlar sizleri yakalayamam sizler belkide doğum yaparsınız topicteki tüm hamişlerin rahat bir doğum yapmaları ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını yürekten temenni ederim ve doğum yapanlarında allah uzun ömürler versin,hayırlı uğurlu olsun
darısıda islek07'e, bana ve tüm isteyenlere olsun :Saruboceq:
tatlım doktorunla konuş mutlaka geçmiş olsun
tebrikler canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin
bebeği nereye doğru tutucaz canım güneşemi anlamadım yoksa florasanamı ??
sağol canım aminnn
başla başal hemen yetiş bize ancak oldu oluyor derken vakit geçiyor kaydirigubbakcemile3
doktorum orhan değirmenci.çok tecrübeli bi doktordur kendisi.ben gözüm kapalı güvenirim ona her konuda.hastaneden çıktıktan sonra bile üç dört gün evimize geldi bebeği ve beni kontrol etmek için.telefonla da devamlı aradı sordu bu arada.tavsiye ederim...ok tşk ederim merak ettim de sorması ayıp doktr kimdi bende arıyorumda
ben serikli değilim 4senedir burdayım zir.müh.si olduğumdan serik ve köylerini iyi bilirim merkezde,ptt.ye yakın oturuyorum.bende çok sevindim aahhh birde meleklerimizi kucağımıza aldığımız günü görsek daha çok sevineceğim kısmet olursa inşallah.:Saruboceq:
amin amin:Saruboceq: tatlım isteyen herkeze versin allahım .
biz daha yakın haşimiz o zaman içinden misin burası küçük yer amakaydirigubbakcemile5ama yine de sevindim
merhaba arkadaşlar bende antalyadayım 10+2 günlük hamileyim nasılsınız bende katılabilirim değilmi aranıza
ben serikli değilim 4senedir burdayım zir.müh.si olduğumdan serik ve köylerini iyi bilirim merkezde,ptt.ye yakın oturuyorum.bende çok sevindim aahhh birde meleklerimizi kucağımıza aldığımız günü görsek daha çok sevineceğim kısmet olursa inşallah.
doktorum orhan değirmenci.çok tecrübeli bi doktordur kendisi.ben gözüm kapalı güvenirim ona her konuda.hastaneden çıktıktan sonra bile üç dört gün evimize geldi bebeği ve beni kontrol etmek için.telefonla da devamlı aradı sordu bu arada.tavsiye ederim...
merhabalar kızlar uzun zamandır topiğe bakamadım çünkü acil doğum yaptım kontrole gitmiştik bebeğin kalp atışları çok yavaşlamıştı hemen ertesi gün ameliyata aldı doktor yani sezeyanla doğum yaptım 12 günlük oldu kızım 3700 gr doğdu gayet sağlıklı sütümde geldi allahtan hemen 3 hafta erken doğmuş oldu lara hastanesinde yaptım doğumu çok güzel ililendiler çocuk doktoru kadın d. doktoru sürekli gelip ilgilendiler 1 gün yattım zaten ama 4.günde anca kendim yürüyebildim ama hala hamile gibiyim karnım inmedi tamamiyle allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin:):)):
Hepinize tşk.ederim. öyle yoğun bir tempoya düştüm ki ancak fırsat buluyorum uyuttum herkesi:)
....kendinize iyi bakın...
selam kızlar.umarım iyisinizdir.bende 24 nisanda bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım allahın izniyle...
mrb bende dogma büyüme antalyalıyım. kısmet olursa bebeğimide antalyada dünyaya getiricem:) Şüphesizki dünyanın en güzel yeri Antalya'dır. Atamız bile böyle düşünmüşse bize başka laf düşmez...
merhaba arkadaşlar bende antalyadayım 10+2 günlük hamileyim nasılsınız bende katılabilirim değilmi aranıza
slm kızlar nasılsınız ne zamandır giremiyorum inş. hepiniz ,iyisiniz bend ebugüb dr gittin yavrularımın cinsiyetini ögrendim bi kız bi erkek teyzeleri allahım hayırlısından kucagımızada aldırsın inş...
slm kızlar nasılsınız ne zamandır giremiyorum inş. hepiniz ,iyisiniz bend ebugüb dr gittin yavrularımın cinsiyetini ögrendim bi kız bi erkek teyzeleri allahım hayırlısından kucagımızada aldırsın inş...
ya evet bende senin yerinde olsam şüpheye düşerdim ama bencede mutlaka başka doktora gidin ona bu ilacı sorarsın ama başka doktora götürmeden böylece beklemekte tehlikeli canım geçmiş olsunslm kızlar...perşembe günü gittiğimiz kontrolde uzayan sarılık olduğunu söyledi doktor.bunun için bize luminaletten isimli bir ilaç verdi.yarımşar tablet sabah akşam sadece bir gün verdim kızıma.daha sonra internette biraz araştırdığımda okuduğum yorumlarda bu ilacın ağır ve beyinde hasara yol açan bir ilaç olduğunu öğrendim.sara ve epilepsi hastaları kullanıyormuş.yeşil reçete ile satılıyor.doktorlarda pek önermiyor zaten.bende ilacı vermeyi bıraktım.bol bol emzirerek sarılık geçer diye umuyorum.iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama kızıma o ilacı içirmeye vicdanım el vermiyor.sizin bu konuda bir bilginiz var mı?
maşallah canım ya bir taşla iki kuş oh ne güzel sağlıkla kucağına al inşallahslm kızlar nasılsınız ne zamandır giremiyorum inş. hepiniz ,iyisiniz bend ebugüb dr gittin yavrularımın cinsiyetini ögrendim bi kız bi erkek teyzeleri allahım hayırlısından kucagımızada aldırsın inş...
merhaba arkadaşlar! bugün yine götürdük kızımı doktora.allahtan korkulacak bir durumu yokmuş.hapı ister kullanın ister kullanmayın kullanırsanız sarılığın geçmesi biraz daha çabuk olur ama nihayetinde kullanmasanızda geçer dedi.içim rahatladı valla.allah hiç kimsenin yavrusuna dert verip derman aratmasın.onları hasta halleriyle görmek kahrediyor insanı.
merhaba arkadaşlar! bugün yine götürdük kızımı doktora.allahtan korkulacak bir durumu yokmuş.hapı ister kullanın ister kullanmayın kullanırsanız sarılığın geçmesi biraz daha çabuk olur ama nihayetinde kullanmasanızda geçer dedi.içim rahatladı valla.allah hiç kimsenin yavrusuna dert verip derman aratmasın.onları hasta halleriyle görmek kahrediyor insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?