Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

:Saruboceq:
amin amin:Saruboceq: tatlım isteyen herkeze versin allahım .
biz daha yakın haşimiz o zaman içinden misin burası küçük yer amakaydirigubbakcemile5ama yine de sevindim

başlıcam başlıcam görüşmeler başladıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bende antalyadayım 10+2 günlük hamileyim nasılsınız bende katılabilirim değilmi aranıza

ok tşk ederim merak ettim de sorması ayıp doktr kimdi bende arıyorumda
doktorum orhan değirmenci.çok tecrübeli bi doktordur kendisi.ben gözüm kapalı güvenirim ona her konuda.hastaneden çıktıktan sonra bile üç dört gün evimize geldi bebeği ve beni kontrol etmek için.telefonla da devamlı aradı sordu bu arada.tavsiye ederim...

:Saruboceq:

amin amin:Saruboceq: tatlım isteyen herkeze versin allahım .
biz daha yakın haşimiz o zaman içinden misin burası küçük yer amakaydirigubbakcemile5ama yine de sevindim
ben serikli değilim 4senedir burdayım zir.müh.si olduğumdan serik ve köylerini iyi bilirim merkezde,ptt.ye yakın oturuyorum.bende çok sevindim aahhh birde meleklerimizi kucağımıza aldığımız günü görsek daha çok sevineceğim kısmet olursa inşallah.

biliyormusun annemlerde orada oturuyor ama sen apt oturuyorsundur olsun bak aynı mah. çıktık ne güzel amin amin o da olacak inş:1hug:

tşk ederim cici

kılzar günaydın nasılsınız. bazı sorunlar olsa da şükür yine de iyiyim. gebelik yolunu yarıladım. geçmez diyordum ama geçecek galiba günler haftalar :)

azra hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. 3 hafta erken doğmuş bir bebek için kilosu da harika. sütün de gelmiş hemen maşallah ne güzel darısı başımıza.

Hepinize tşk.ederim. öyle yoğun bir tempoya düştüm ki ancak fırsat buluyorum uyuttum herkesi:)
....kendinize iyi bakın...

uğurum ne kadar güzel detaylıca anlatmışsın. yaşamış gibi oldum okurken neredeyse. genel olarak iyi geçmiş görünüyor ama. tekrar gözünaydın. yalnız başına bir de bir küçük çocukla daha zordur elbet. annelerimiz hep öyleymiş gerçi ama biz yeni kuşak için zor tabi. allah yardımcı olsun canım.

selam kızlar.umarım iyisinizdir.bende 24 nisanda bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım allahın izniyle...

nahla senin de gözün aydın allah analı babalı büyütsün. aşmışsınızdır inşallah sarılık sorununuzu.

pakize hoş geldin... sen gebeliğin kaçıncı haftasındasın acaba?

merhaba arkadaşlar bende antalyadayım 10+2 günlük hamileyim nasılsınız bende katılabilirim değilmi aranıza

hazan hoşgeldin. elbette katılabilirsin ne demek. memnuniyetle :)

slm kızlar...perşembe günü gittiğimiz kontrolde uzayan sarılık olduğunu söyledi doktor.bunun için bize luminaletten isimli bir ilaç verdi.yarımşar tablet sabah akşam sadece bir gün verdim kızıma.daha sonra internette biraz araştırdığımda okuduğum yorumlarda bu ilacın ağır ve beyinde hasara yol açan bir ilaç olduğunu öğrendim.sara ve epilepsi hastaları kullanıyormuş.yeşil reçete ile satılıyor.doktorlarda pek önermiyor zaten.bende ilacı vermeyi bıraktım.bol bol emzirerek sarılık geçer diye umuyorum.iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama kızıma o ilacı içirmeye vicdanım el vermiyor.sizin bu konuda bir bilginiz var mı?

nahlacım bence başka bir doktora görün kafana göre davranma. ama o başka doktora da bu ilaçla ilgili endişeni söyle.

slm kızlar nasılsınız ne zamandır giremiyorum inş. hepiniz ,iyisiniz bend ebugüb dr gittin yavrularımın cinsiyetini ögrendim bi kız bi erkek teyzeleri allahım hayırlısından kucagımızada aldırsın inş...

oy oy ne güzel angelcım her iki lezzetten de tadacaksın allahın izniyle :)

hihoyyyt ne güzel canım sağ sağlim eline almanı nasip etisn yüce rabbimm sağlıklı günlerde büyüt yavrucuklarını :CüvCüv:

ya evet bende senin yerinde olsam şüpheye düşerdim ama bencede mutlaka başka doktora gidin ona bu ilacı sorarsın ama başka doktora götürmeden böylece beklemekte tehlikeli canım geçmiş olsun
maşallah canım ya bir taşla iki kuş oh ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah

[

merhaba arkadaşlar! bugün yine götürdük kızımı doktora.allahtan korkulacak bir durumu yokmuş.hapı ister kullanın ister kullanmayın kullanırsanız sarılığın geçmesi biraz daha çabuk olur ama nihayetinde kullanmasanızda geçer dedi.içim rahatladı valla.allah hiç kimsenin yavrusuna dert verip derman aratmasın.onları hasta halleriyle görmek kahrediyor insanı.

ah canım ya allah acil şifalar versinn insanın canından cann nede olsaa geçmişler olsun canım şimdidenn :1hug::1hug:

sanırım anne olunca daha iyi anlıyor bunu insan annem hep ben hasta olunca ben olsaydım derdi bu annelik böyle birşey galiba çok geçmiş olsun canım öpüyorum çok

geçen hafta sonu eşimle bebek odalarına baktık babys life diye bir yer var migrosu geçince orda bir oda beğendim ama adam öyle soğuk ve itici bir satıcıki işkimizde sinir olup çıktık oda için eşim nakit ödemeyi düşünüyorum iki adet oda alıcaz dedi görümcemede gerekiyor 1750 yaparmısınız dedi adamda benim o fiyata malım yok bu mağazada dedi çok sinirlendim insan gibi yok abi bu fiyat beni kurtarmaz dese tamam ama böylede denmezki ya ayıp eşimde aynısı söyledi hadi kalk çıkalım dedim sanki başka yerde oda yok değil oda almak sakız bile almam ordan yemin ettim bir daha adımımı atmam böyle mağaza sahiplerine deli oluyorum ne biçim ticarettir ne biçim üşteri ilşkisidir anlamıyorumklava: dayaklıktı resmen adam bizden kazanacağı 4 milyara yakın parayı kaybetti akılsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…