Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

ben 1cocuk annesı olarak ve eltımın bebegınede bakarak bıberonla vermeyın benım kızım sarılık olmuştu hastanede bıberonla mama verdıler sadece 2ay emdı bırde kuvet kullanıslı ama fıle degıl ben hıç kullanmadım ıslanınca buzgıbı oluyor ıslak ıslak soguk oluyor almayın gereksız ilk ayda krem kesınlıkle sebamed kullanın dıgerlerınde cınko varmış yagınıda eltımın bebegının heryerı kızardı ısılık oldu doktor sebamed kullan demış bırde ozelıkle kız cocugunun altını ıslak mendılle degıl ılık su ıle pamukla temızleyın idraryolu ıltıhabı ve pişik olmasın dıye benım kuzum 40cıkmadan ıdraryolu ıltıhaplandı 10gun ıgne yedı senağlamasonra 3ay antıbıyotık kullandı aman dıyeyım a.s.kuzularınızı saglıkla buyutun ınsallah

canım çok sağaol ayrıntılarıyla yazmışsın ellerine sağlık allahtan göğüs uçlarım fazlasıyla çıkık füze gibi oluyorlar üşüyünce falan sanki sütümde bol olacak gibi hissediyorum ama hayırlısı bakalım göğüslerim çok şişti şimdiden sanırım montofon ineği gibi olucam sağıp dururum kendimi artık eşimde fazlasını ben içerim diyorkaydirigubbakcemile3
pişik kremini not aldım demek bebek yağı önermiyorlar 3 aya kadar bunu bilmiyordum ohh ne güzel kendin yağlandın demek iyi yapmışın canım allah bizede sağlıkla nasip etsin inşallah anne olmayı bebeğimi çok merak ediyorum :CüvCüv:

evet ılık su ve pamukla silmek gerekmiş çok geçmiş olsun gerçi geçeli baya olmuş ama kaydirigubbakcemile3
inşallah canım inşallah sağlıkla doğurup büyütmek nasip olur canım hepimize:Saruboceq:

ayy alemsın güldürdün beni allahta seni güldürsünkaydirigubbakcemile3inşallah canım bol bol sütün olur.zaten bebeklerın tenı kadife gıbı oluyor guzelım ılk haftalar bıraz kepeklenme seklınde dokuntuler oluyor ozellıkle ılk banyodan sonra o normal zaten.hemen bebek kuru degıpte bebeyagına sarılamayın dıyolar.bırde ben karınca yumurtası yagını duydum ama kendım denemedım.bebege ılk banyodan sonra uygulanırsa tüysüz kılsız oluyormus.ıran yada ıraklı kadınlar hep boyle yaparmıs ve onlarda hiç tuy olmazmıs.aklında bulunsun.eger bebegın cıldıne yag surmek ıstersen kayısı yagı surecekmıssın.bunuda çocuk dr.soylemıstı.az kaldı canım hayırlısyla merakını gıderecksın dogduktan sonra herssey geçmıste kalıyor.bebegımın usg resmınde bana benzedıgını soylemıslerdı gercektende oyle oldu:roflol:tek şaşırtan tarafı bızde renklı goz yok kızımın gozlerı ılk mavıydı şimdı sankı elaya yesıle dondu.ılerde degışmesse tabı.sen dogumu nerde yapacaksın karar verdınmı?:uhm:

merhaba kızlar,
ben kızımı Şubat 2008 de yaşam hastanesinde doğurdum,ilk önce en üst kattaki vip odasında kaldım fakat hiç memnun kalmadım, paramla rezil oldum diyebilirim,başınıza bir hemşire veriyolar güya sana özel ama hemşire yeni mezun ne yapacağını bilmiyo. idaresiyle bu yüzden tartıştığımız bile oldu...sonra 4. kata servise geçtim orda çok daha rahattım, aranızda orayı düşünen varsa kesinlikle normal odaya çıksın derim, 2000 civarı tutmustu masraflar galiba, kızım sarılıktan dolayı fototerapi almıştı,bu miktarın içinde o da var,doktorumda devlet hastanesinin doktoruydu neslihan hazar..tavsiye ederim.a.s

Allah'ım hepinize yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,öpüyorum hepinizi...

merba arkdşlar bende bu aya sonu doğum yabcam kızmız duru gelicek allahın izniyle öle güzel şeyşer yazmışisınzki duygulandım açıkcası bi an kendimi kızmla ilgilenir gibi hissettim :):teselli: sayenizde güzel vede tücrebyle yaşanmış bilgiler edinioruss teşekkürler kk annleri yiyki varsınız :CüvCüv:

çok teşekkür ederim canım,malesef haberler kötü,bebeğimin kalp atışları yok,10gün sonra kontrol edecek doktorum,eğer yoksa yine alacaklar,senin ne zaman duyulmuştu kalp atışları

kalp atışları için bekleyin mutleke.. bana da ilk çocuğumda yok demişlerdi.. ama okadar araşyırdım ki.. tam kürtaj olacakları sırada son kez bakıp ta duyanlar varmış son anda... bakmasalar aldıracaklar düşünün... arkadaş ta aldırdı bebeği kalp atışı yok diye.. doktor aldığında bebeğe benziyordu tüh demiş ve patolojiye göndermişler kafayı yedi...zaten boş ise kendi kendine de düşüyoröuş sanırım.. bence bekleyin kesin olana kadar... acele etmeyin....

Arkadaşlar merhaba başka bir topikte antalyalı annelerle görüşüyorduk saolsun uğurumbenim buranın linkini vermiş ve bende geldim. 2008 Mart 31 annesiyim 1 tane kızım var, hepimizin bebişlerini allah bağışlasın. Hamişlere hayırlı doğumlar diliyorum..

çok teşekkür ederim canım,malesef haberler kötü,bebeğimin kalp atışları yok,10gün sonra kontrol edecek doktorum,eğer yoksa yine alacaklar,senin ne zaman duyulmuştu kalp atışları
tatlım umarım kontrolde duyarsınız hakkında hayırlısı olsun canım ben 6 haftalıkken duymuştum kalp atışlarını ama bu değişebiliyor kişiden kişiye sanırım umarım iyi haberler veririsn bize öpüyorum

merhaba canım hoşgeldin allah hayırlı doğum nasip etsin bir avazda kurtarsın canım :CüvCüv:hangi doktora gidiyorsun nerde nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun canım

merhaba tatlım hangi topik orası bizde arada orayada bakarız birleştirsek ya daha iyi olmazmı? amin canım allah bebişini sağlıkla büyütmek nasip etsin darısı başımıza benimde kızım olacak inşallah ekim 20 de bekliyoruz doğıumu daha çok var yani

:teytey:hayırlısıyla kucağımıza akmak nasip etsin rabbim arkdşlar bebeişlerimizi beeişleri olanlarında sağlılı sıhatli büytelimm canlarımm:CüvCüv::1hug::lepi:

Selam ben de antalya dan katılıyorum 13+2 hamileyim konyaaltı tarafındayım
umarım güzel paylaşımlar olur herkese merhabaaaaa.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/256812-antalyali-nisan-anneleri.html
bu topikte görüşüyoruz canım...

selam annişlerr...ben bırkac haftalıgına antlyaya gıdecegım..orada hamıle mayosunu satan yerler nerede...mıgrostad falan varmıdır ..bılenler yazsın lütfeennnnnnn...
tessekkkur ederimmm herkese

:teytey:hayırlısıyla kucağımıza akmak nasip etsin rabbim arkdşlar bebeişlerimizi beeişleri olanlarında sağlılı sıhatli büytelimm canlarımm:CüvCüv::1hug::lepi:
amin canım aminn:Saruboceq:

slm kızlar aranıza yeni katılıyorum sırf antalya diye bebeğim abla oldu benim 9 aylık
hoşgeldin tatlım maşallah allah bizede nasip eder inşallah:CüvCüv:

Selam ben de antalya dan katılıyorum 13+2 hamileyim konyaaltı tarafındayım
umarım güzel paylaşımlar olur herkese merhabaaaaa.s.
begonvil hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin allah kucağına sağlıkla almak nasip etsin

sağol canım burayada girerim aradaa.s.

selam annişlerr...ben bırkac haftalıgına antlyaya gıdecegım..orada hamıle mayosunu satan yerler nerede...mıgrostad falan varmıdır ..bılenler yazsın lütfeennnnnnn...
tessekkkur ederimmm herkese

selam canım bende aynı dertten muzdaribim tırım tırım hamile mayosu arıyorum maalesef çoğu yerde yok ekol hamile giyim var bir tek orda var orayada henüz gelmemişti ama internetten ve katalogdan fiyatını öğrendim baya pahalı 169 tl migrosta 120 civarında başka bir mayo gördüm oda güzeldi ben mayo istemiyorum bikini ama üstü uzun etek gibi olanlar var onlardan istiyorum burda ekol diye geçen mağaza internette ebru maternity diye yazınca çıkıyor orda modelleri görebilirisn ordan bak istersen fikrin olur

selam nahla aranıza yeni katıldım daha önceki yazılarınıza bakarken doktorumuzun aynı olduğunu gördüm benimde dr um orhan değirmenci snin gibi ben de memnunum. Ama benim daha doğuma çoooook var 13+3 üm şu anda. Sen kızını kucağına almışsın allah analı babalı büyütsün

Bütün doğum yapmış olanlara allahım hayırlısıyla büyütmek nasip etsin.
bizlere de bir an önce kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…