Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

bende antalyadan 1aylık anne adayıyım.şimdi katıldım aranıza,çok güzel fikir antalyalı anne adayları bir arayaalkisalkisalkis

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.sağolun var olun....sevgilerimle...

ya zayen oradan nezaman gecsem hıc müşterı goremıyorum hıcde gırmedımklava: bayb keeper var mezarlıgı orda guzel ve kalıtelı ben herseyı kızıma ordan aldım markalı urunler satıyorlar bebek mobilyalarıda var bız cok arastırdık uygun kalıtelı ındırımde vardı hala varmı bılmıyorum

bende antalyadan 1aylık anne adayıyım.şimdi katıldım aranıza,çok güzel fikir antalyalı anne adayları bir arayaalkisalkisalkis
aramıza hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah

evet canım ya müşteri görmek mümkün değil bu tavırla kim ne alırki en azından ben sakız bile almam artık ordan baby keeper çok güzel bende ordan alıyorum çoğu şeyi bebek odası için dolaşmaya devam edicem ilke,irem ve baby keepera tekrar bakıcam onlardan birinde mutlaka birşeyler seçerim inşallah sen herşeyini aldınmı erken değilmi takvimde 9 hafta görüyorum yanlışmı gördüm kız olduğu belli oldumu? ben yanlış baktım herhalde sen kaç haftalıksın canım

orayı bizde gezdik hatta bi karyola beğenmiştik de.ama yerim dar olduğu için daha küçük bişey alayım diye vazgeçtim.ben bahsettiğin adamı görmedim bi kız ilgilenmişti bizimle.ama sana çok hak veriyorum öyle satıcılar çok sinir bozucu oluyorlar.aynı muameleyi irem bebenin sahibide yapmıştı bize.alırsan al almazsan alma tavrı.sanırım bunları kriz vurmamış.müşteri kaybetmek umurlarında bile değil.her neyse...kaybeden kendileri ve itibarları oluyor haliyle...daha almadıysan pier cardine de bakabilirsin.babys lifeden az ilerdeki mağaza hani.ordada çok güzel bebek odaları görmüştüm.fikrin olur en azından..

slm kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun.ancak yazabıldım. doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün.bizimde bugün kırkımız çıktı teyzeleri.doğum yapmamış arkadaşlarada dileğim; allahım hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin.öpüyorum herkesi k.i.b a.s.

Son düzenleme:
evet canım orası bebeji değilmi konyaaltı tıp var yanında hemen biz bu akşam ordan kızımızın arabasını alıcaz inşallah ayırtmıştım pier cardin ikili alıcaz sanırım orayı diyorsun değilmi gitmişken odalarad bakıcam iyice sağol canım

canım seninde annelre günün kutlu olsun nasılsın maşallah kırkı çıktı demek ne çabuk geçti zaman canım allah bizlered gösterir o günleri inşallah sağlıkla büyüt inşallh çok öpüyorum seni bize tavsiyelerin olursa mutlaka yaz olurmu gereksiz bir şey almayalım mesela lıpta hiç kullanmadığın şeyleri falan yazmaya çalış tatlım yan yatırma yastığı mesela aldınmı sence kullanışlı mı ?

cok teşekkür ederim kızlar,dün hemen çıkmıştım cevap yazamadım,inşallah hayırlısıyla gelebiliriz o günlere,daha çok yeni olduğu için alışamadım,yarın eşimle ilk muayeneye gideceğim,ilk defa göreceğim bebişimi,neler hissettiğimi paylaşırım sizlerle,herkese rahat bir gebelik inşallah,görüşürüz

evet canım ya müşteri görmek mümkün değil bu tavırla kim ne alırki en azından ben sakız bile almam artık ordan baby keeper çok güzel bende ordan alıyorum çoğu şeyi bebek odası için dolaşmaya devam edicem ilke,irem ve baby keepera tekrar bakıcam onlardan birinde mutlaka birşeyler seçerim inşallah sen herşeyini aldınmı erken değilmi takvimde 9 hafta görüyorum yanlışmı gördüm kız olduğu belli oldumu? ben yanlış baktım herhalde sen kaç haftalıksın canım[/QUOTE]

yok canım benım bır kızım var 4yasında onun herseyını almıştık eltımde yenı dogum yaptı onunkınıde ordan begendık yanlız mobılya besıgı annesı gencerler mobılyadan almış guzel begendım benım kızın besıgıde bayramlar mobılya dıye bıyerden almışlardı babamlar cok guzel kalıtelı sımdıkınede baby keeper den alıcaz hele bı buyusun cınsıyetı bellı olsun 9haftalık dedıgın gıbı hayırlısıyla

iyi haberlerle dönersin inşallah canım hayırlı uğurlu olsun tekrar

teşekkür ederim canım allahım inşallah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.ben almadım guzelım yan yatırma yastıgı bana gereksız gelıyordu.aldıgım nevresım takımının yastıgını kullanmadıgım için onu arkasına dayadım ben.gerek yok bence.nasılsa dogdugunda yastıga yatmayacak aldıgın yastıgı sırtına daya bence.tabı sana kalmıs yınede guzelım.bırde dogumda herıhtımala karsı bıberon al mutlaka benım 5gun sutum gelmedı mecburen mama verıldı hastanede.sana önerım ben 3ayrı bıberon kullandım ama en iyisi dr.brownun bıberonu anne memesı tarzında yavas akışlı içinde ayrıca damlalıgı var.her ihtımala karsı al bulunsun.bırde ben besık almadım park yatak aldım çokta kullanıslı.kıyafatlerde bıraz abartmısım ben onlar fazla geldı.mesela alt ust takım seklınde epey takım almıstım yaz gelıyor zaten nlar gıyılmez kalın gelır kışada kucuk gelır sanırım.anlıyacagın pek fazla alma.dogduktan sonra alırsın.pişik kremını dogum çantasına koymayı unutma.bırde sezryan olacaksan eger en fazla8saat sonra mutlaka ayaga kalk bol bol yuru dişini sık ve yürü.benı 2.cı gun ayaga kaldırdılar tansıyon var dıye çok kotu oldum nerdeyse atacaktım pencereden aşagı kendımı.bunu sakın unutma.aklıma bısey gelmıyor baska sen sor ben cevaplarım elımden geldıgınce.öptüm..a.s.

sağol canım aminnn
bunlar hep aklımda olucak biberon yerine kaşıkla verilemezmi süt yada mama ben biberon ilk başta verilmiyor diye biliyordum yanılıyormuyum acaba,birde yıkarken file kullanışlımı küvet ve file ne diyorsun canım pişik kremi ne aldın memnunmusun?göğüs pompası avent manuel var bende umarım işimi görür sen ne kullanıyosun tatlım

kaşıkla zor guzeleım bızde denedık ama olmadı.ılk gun ağı denılen sarı suyu pompayla sıkıp verdık bebege kasıkla.ıkıncı gun sutum gelemdı tabı bebegın kan şekerı düştü hemde 20lere dustu normalde 70 olması gerekırken.sureklı tepkısız uyudu.çok korktuk ama çok şükür bısey olmadı.dr.hemen mamaya baslattı.banada dedıler bıberon verme gogsunu almaz dıye ama ben mama verıyorum çunku 25gun tek gogsumu emdı kızım dıger gogsumu emmedı.ve halada benı emmeyı bırakmadı tam tersıne benı emmeye dahada duskunleştı.ılk bır hafta mememı yoksa bıberonmu dıye afallıyo bebek agzına ılk alırken ama sonra anlıyor.canım senın sutun hemen gelır belkı bıberone gerek kalmaz sadece tedbır olarak al yanına dıye soyledım.eger gogus uçların yoksa yada içe gomukse son ayında göğüs ucu çıkarma hareketı yap.özelıkke duştayken suyu gögsune tut ve parmaklarınla gögus ucunu oyna tek elınle memenı ger dıger elının parmaklarıylada meme basını tutarak dısarı çek.çok işe yarıyormus ben yapmadım bılmıyordum zaten oyuzden tek mememı emmedı kızım.pompa bende chicconun manuel var memnunum.canım fıle kuvet bende aldım ama ben tek basıma yıkayamıyorum kızımı esım tutuyor ben yıkıyorum fılesını falanda çıkardım kulanmıyorum.bıraz buyudukten sonra belkı fılesıyle tek basıma yıkarım.pişik kremıde popolin kullanıyorum çok şükür şimdıye kadar hiç pişik olmadı.bebek yagınıda 3aya kadar kullanma dedı dr.aldıklarımıda kendım kullandım:1hug:

yeni doğum yapacak arkadaşlar belki duymuşsunuzdur eğer doğumdan sonra sütünüz gelmezse hemen helva yiyin.irmik veya un helvası değil de hani hazır satılan kakaolu fıstıklı olanlardan.benim ilk günler süt değil de sarı su geliyordu.helvayı duyduktan sonra yer yemez sütüm birden hemde bembeyaz geliverdi.aklınızda bulunsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…