merhaba arkadaşlar bende antalyadayım 10+2 günlük hamileyim nasılsınız bende katılabilirim değilmi aranıza
hoş geldinz hamişler aramısaa nerdensinzbende antalyadan 1aylık anne adayıyım.şimdi katıldım aranıza,çok güzel fikir antalyalı anne adayları bir arayaalkisalkisalkis
bende antalyadan 1aylık anne adayıyım.şimdi katıldım aranıza,çok güzel fikir antalyalı anne adayları bir arayaalkisalkisalkis
geçen hafta sonu eşimle bebek odalarına baktık babys life diye bir yer var migrosu geçince orda bir oda beğendim ama adam öyle soğuk ve itici bir satıcıki işkimizde sinir olup çıktık oda için eşim nakit ödemeyi düşünüyorum iki adet oda alıcaz dedi görümcemede gerekiyor 1750 yaparmısınız dedi adamda benim o fiyata malım yok bu mağazada dedi çok sinirlendim insan gibi yok abi bu fiyat beni kurtarmaz dese tamam ama böylede denmezki ya ayıp eşimde aynısı söyledi hadi kalk çıkalım dedim sanki başka yerde oda yok değil oda almak sakız bile almam ordan yemin ettim bir daha adımımı atmam böyle mağaza sahiplerine deli oluyorum ne biçim ticarettir ne biçim üşteri ilşkisidir anlamıyorumklava: dayaklıktı resmen adam bizden kazanacağı 4 milyara yakın parayı kaybetti akılsız
aramıza hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahbende antalyadan 1aylık anne adayıyım.şimdi katıldım aranıza,çok güzel fikir antalyalı anne adayları bir arayaalkisalkisalkis
ya zayen oradan nezaman gecsem hıc müşterı goremıyorum hıcde gırmedımklava: bayb keeper var mezarlıgı orda guzel ve kalıtelı ben herseyı kızıma ordan aldım markalı urunler satıyorlar bebek mobilyalarıda var bız cok arastırdık uygun kalıtelı ındırımde vardı hala varmı bılmıyorum
geçen hafta sonu eşimle bebek odalarına baktık babys life diye bir yer var migrosu geçince orda bir oda beğendim ama adam öyle soğuk ve itici bir satıcıki işkimizde sinir olup çıktık oda için eşim nakit ödemeyi düşünüyorum iki adet oda alıcaz dedi görümcemede gerekiyor 1750 yaparmısınız dedi adamda benim o fiyata malım yok bu mağazada dedi çok sinirlendim insan gibi yok abi bu fiyat beni kurtarmaz dese tamam ama böylede denmezki ya ayıp eşimde aynısı söyledi hadi kalk çıkalım dedim sanki başka yerde oda yok değil oda almak sakız bile almam ordan yemin ettim bir daha adımımı atmam böyle mağaza sahiplerine deli oluyorum ne biçim ticarettir ne biçim üşteri ilşkisidir anlamıyorumklava: dayaklıktı resmen adam bizden kazanacağı 4 milyara yakın parayı kaybetti akılsız
evet canım orası bebeji değilmi konyaaltı tıp var yanında hemen biz bu akşam ordan kızımızın arabasını alıcaz inşallah ayırtmıştım pier cardin ikili alıcaz sanırım orayı diyorsun değilmi gitmişken odalarad bakıcam iyice sağol canımorayı bizde gezdik hatta bi karyola beğenmiştik de.ama yerim dar olduğu için daha küçük bişey alayım diye vazgeçtim.ben bahsettiğin adamı görmedim bi kız ilgilenmişti bizimle.ama sana çok hak veriyorum öyle satıcılar çok sinir bozucu oluyorlar.aynı muameleyi irem bebenin sahibide yapmıştı bize.alırsan al almazsan alma tavrı.sanırım bunları kriz vurmamış.müşteri kaybetmek umurlarında bile değil.her neyse...kaybeden kendileri ve itibarları oluyor haliyle...daha almadıysan pier cardine de bakabilirsin.babys lifeden az ilerdeki mağaza hani.ordada çok güzel bebek odaları görmüştüm.fikrin olur en azından..
slm kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun.ancak yazabıldım. doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün.bizimde bugün kırkımız çıktı teyzeleri.doğum yapmamış arkadaşlarada dileğim; allahım hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin.öpüyorum herkesi k.i.b a.s.
evet canım orası bebeji değilmi konyaaltı tıp var yanında hemen biz bu akşam ordan kızımızın arabasını alıcaz inşallah ayırtmıştım pier cardin ikili alıcaz sanırım orayı diyorsun değilmi gitmişken odalarad bakıcam iyice sağol canım
evet canım konyaaltı tıpın hemen yanındaki mağazayı diyorum.arabamızı bizde almadık.en kısa zamanda almak istiyoruz.nereyi tavsiye edersin ve hangi markayı.ben çok pahalı bişey istemiyorum.çok fazla kullanmayacağız çünkü.
evet canım orası bebeji değilmi konyaaltı tıp var yanında hemen biz bu akşam ordan kızımızın arabasını alıcaz inşallah ayırtmıştım pier cardin ikili alıcaz sanırım orayı diyorsun değilmi gitmişken odalarad bakıcam iyice sağol canım
evet canım konyaaltı tıpın hemen yanındaki mağazayı diyorum.arabamızı bizde almadık.en kısa zamanda almak istiyoruz.nereyi tavsiye edersin ve hangi markayı.ben çok pahalı bişey istemiyorum.çok fazla kullanmayacağız çünkü.
tatlım ben arabayı baya araştırdım bizde hantal ağır bir şey istemiyoruz zaten çoğu yere arabayla gidiyoruz hafif bir şey tercih ettim ben pierre cardin 2020 var onu aldım taşımasıda var takım ikisini pazarlıkla 430 tl ye aldık bebejiden bu araba çok kullanışlı geldi bana beğendim ama sen yinede bak taşıma (anakucağı yani) almayacaksan tek araba daha ucuz olur mutlaka pazarlık yap 5 kadar bölüyorlar istersen baby keeper dada var kraft da çok güzel ilk başka kraft alacaktık sonra bu daha pratik hafif geldi bunu seçtik eşimle sende hepsine bak canım incele ama ben benim aldığım modeli tavsiye ederim sana şaka maka ben zeynebimin eksiklerini baya bitiridm odasıda alınsa süper olucak dolabını yavaş yavaş yerleştirmek istiyorum kısmetse en büyük işler odası boyanacak ,odaya klima ,lambası takılacak,mobilyası gelecek eşyaları yıkanıp ütülenecek bunları bitirdimmi oh be diyeceğim gerçi daha çok vaktimn var hayırlısı bakalım dün yan yatırma yastığını kovasını maşrapasını ,havlusunu,süngerini aldım hergün elim dolu giriyorum eve ama gereksiz hiç bir şey almadım hepsi kullanacağı şeyler böyle işte çenem düşmüş gene sıkmadım inşallahkaydirigubbakcemile3
cok teşekkür ederim kızlar,dün hemen çıkmıştım cevap yazamadım,inşallah hayırlısıyla gelebiliriz o günlere,daha çok yeni olduğu için alışamadım,yarın eşimle ilk muayeneye gideceğim,ilk defa göreceğim bebişimi,neler hissettiğimi paylaşırım sizlerle,herkese rahat bir gebelik inşallah,görüşürüz
canım seninde annelre günün kutlu olsun nasılsın maşallah kırkı çıktı demek ne çabuk geçti zaman canım allah bizlered gösterir o günleri inşallah sağlıkla büyüt inşallh çok öpüyorum seni bize tavsiyelerin olursa mutlaka yaz olurmu gereksiz bir şey almayalım mesela lıpta hiç kullanmadığın şeyleri falan yazmaya çalış tatlım yan yatırma yastığı mesela aldınmı sence kullanışlı mı ?
teşekkür ederim canım allahım inşallah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.ben almadım guzelım yan yatırma yastıgı bana gereksız gelıyordu.aldıgım nevresım takımının yastıgını kullanmadıgım için onu arkasına dayadım ben.gerek yok bence.nasılsa dogdugunda yastıga yatmayacak aldıgın yastıgı sırtına daya bence.tabı sana kalmıs yınede guzelım.bırde dogumda herıhtımala karsı bıberon al mutlaka benım 5gun sutum gelmedı mecburen mama verıldı hastanede.sana önerım ben 3ayrı bıberon kullandım ama en iyisi dr.brownun bıberonu anne memesı tarzında yavas akışlı içinde ayrıca damlalıgı var.her ihtımala karsı al bulunsun.bırde ben besık almadım park yatak aldım çokta kullanıslı.kıyafatlerde bıraz abartmısım ben onlar fazla geldı.mesela alt ust takım seklınde epey takım almıstım yaz gelıyor zaten nlar gıyılmez kalın gelır kışada kucuk gelır sanırım.anlıyacagın pek fazla alma.dogduktan sonra alırsın.pişik kremını dogum çantasına koymayı unutma.bırde sezryan olacaksan eger en fazla8saat sonra mutlaka ayaga kalk bol bol yuru dişini sık ve yürü.benı 2.cı gun ayaga kaldırdılar tansıyon var dıye çok kotu oldum nerdeyse atacaktım pencereden aşagı kendımı.bunu sakın unutma.aklıma bısey gelmıyor baska sen sor ben cevaplarım elımden geldıgınce.öptüm..a.s.
sağol canım aminnn
bunlar hep aklımda olucak biberon yerine kaşıkla verilemezmi süt yada mama ben biberon ilk başta verilmiyor diye biliyordum yanılıyormuyum acaba,birde yıkarken file kullanışlımı küvet ve file ne diyorsun canım pişik kremi ne aldın memnunmusun?göğüs pompası avent manuel var bende umarım işimi görür sen ne kullanıyosun tatlım
tatlım ben arabayı baya araştırdım bizde hantal ağır bir şey istemiyoruz zaten çoğu yere arabayla gidiyoruz hafif bir şey tercih ettim ben pierre cardin 2020 var onu aldım taşımasıda var takım ikisini pazarlıkla 430 tl ye aldık bebejiden bu araba çok kullanışlı geldi bana beğendim ama sen yinede bak taşıma (anakucağı yani) almayacaksan tek araba daha ucuz olur mutlaka pazarlık yap 5 kadar bölüyorlar istersen baby keeper dada var kraft da çok güzel ilk başka kraft alacaktık sonra bu daha pratik hafif geldi bunu seçtik eşimle sende hepsine bak canım incele ama ben benim aldığım modeli tavsiye ederim sana şaka maka ben zeynebimin eksiklerini baya bitiridm odasıda alınsa süper olucak dolabını yavaş yavaş yerleştirmek istiyorum kısmetse en büyük işler odası boyanacak ,odaya klima ,lambası takılacak,mobilyası gelecek eşyaları yıkanıp ütülenecek bunları bitirdimmi oh be diyeceğim gerçi daha çok vaktimn var hayırlısı bakalım dün yan yatırma yastığını kovasını maşrapasını ,havlusunu,süngerini aldım hergün elim dolu giriyorum eve ama gereksiz hiç bir şey almadım hepsi kullanacağı şeyler böyle işte çenem düşmüş gene sıkmadım inşallahkaydirigubbakcemile3
estağfirullah arkadaşım.tecrübelerimizi birbirimizle paylaşalım ki hepimize bir fikir olsun.anakucağı aldık ama biz onunla pek rahat edemedik.bi kere taşırken çok zorlanıyoruz.bebek de pek sevmedi sanırım.ne zaman koysak basıyor yaygarayı çıkarınca susuyor ancak.arabada oturma koltuğu olarak kullanacağız artık biraz daha büyüyünce.bizim anakucağı kraft.onun bebek arabası da vardı takım.senin tavsiye ettiğine bakarım önce.bende hafif ve pratik bişey düşünüyorum.ben nasıl olsa yanımda yatacak şimdilik diye bebek odası istememiştim ama böylesi de pek iyi olmadı sanırım.biz sadece beşik aldık yatağımın yanına koyacak büyüklükte.çok fazla yerim yok çünkü.ama bebeğin kıyafetlerini nereye koyacağımı şaşırdım kaldım. eşyaları nerdeyse ortalıkta.dolap alsam çocuk odası pek fazla büyük değil.zaten orda da kitaplık ve yemek odasının bi parçası var.koyacak yer orda da yok yani.zaten evimiz kira olduğu için iki üç yıl yanımda yatar sonra da nasıl olsa geniş bi ev alırız bebek odasını o vakit alırız diye düşünüyorum.sen böyle anlatınca özendim valla.allah sindirsin canım.nasıl da heyecanla bekleniyor bir an önce doğsun diye değil mi?benimde o günler geldi aklıma.hele son aylarda hiç geçmeyecek gibi geliyordu ama şimdi minik kızım yirmi günlük oldu bile.allah herkesi hayırlısıyla yavrusuna kavuştursun inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?