Canım sende aramıza hoşgeldin emin ol güzel paylaşımlar oluyor....
slm kızlar aranıza yeni katılıyorum sırf antalya diye bebeğim abla oldu benim 9 aylık
Selam ben de antalya dan katılıyorum 13+2 hamileyim konyaaltı tarafındayım
umarım güzel paylaşımlar olur herkese merhabaaaaa.s.
Arkadaşlar merhaba başka bir topikte antalyalı annelerle görüşüyorduk saolsun uğurumbenim buranın linkini vermiş ve bende geldim. 2008 Mart 31 annesiyim 1 tane kızım var, hepimizin bebişlerini allah bağışlasın. Hamişlere hayırlı doğumlar diliyorum..
canım hoşgeldın...iyi oldu bu topiğe katılman.bılgıye muhtaç anne adaylarımız ve annelerımız var bende dahıl.tecrübelerine ihtıyaç duyulacak emınım.gerçi ben daha öncede fıkır aldım senden sağolasın.buarada ibrahım beye gittim dedıgın kadar varmıs.ılk metehan beye gıtmıstık oda fena degıldı.tekrar hoşgeldın.a.s.
amn canım cümlemizin evlatlarına inşallah.alah bozmasın canım.ilk metahan beye gıttık.ıbrahım beyın rezndevuları doluydu çünkü.ıkıncı gıdısımız ıbrahım beye oldu ama dedıgın gıbı ibrahım bey daha yakın geldi bana nasıpse ona devam edecegız bızde.allah sağlığınızı sihatinizi bozmasın canım.:1hug:Evet canım herkesin belli dönemlerde bilgiye tecrübelere ihtiyacı oluyor bende bu siteden cok faydalandım gercekten. Evet İbrahim bey gercekten bana göre iyi bir doktor bizim zamanımızda metehan bey yoktu daha sonra gelmiş onu hiç bilmiyorum ama iyi oldugunu soyluyorsan iyidir. Benimki artık 14 aylık oldu o yuzden cok sık doktora gitmiyoruz birsey olmadıgı surece aylık kontrol değilde arada boyu kilosu vs. genel bir kontrole gidiyoruz okadar. Cok sukur saglıgımız yerinde allah bozmasın. Hepimizinkilere allah saglık sıhhat huzur versin...
selam antalya da oturan anneler ve benim gibi anne adayları
iyi bir gün diliyorum hepinize kaydirigubbakcemile3
selam nahla aranıza yeni katıldım daha önceki yazılarınıza bakarken doktorumuzun aynı olduğunu gördüm benimde dr um orhan değirmenci snin gibi ben de memnunum. Ama benim daha doğuma çoooook var 13+3 üm şu anda. Sen kızını kucağına almışsın allah analı babalı büyütsün
Bütün doğum yapmış olanlara allahım hayırlısıyla büyütmek nasip etsin.
bizlere de bir an önce kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.a.s.
amin canım aminnselam nahla aranıza yeni katıldım daha önceki yazılarınıza bakarken doktorumuzun aynı olduğunu gördüm benimde dr um orhan değirmenci snin gibi ben de memnunum. Ama benim daha doğuma çoooook var 13+3 üm şu anda. Sen kızını kucağına almışsın allah analı babalı büyütsün
Bütün doğum yapmış olanlara allahım hayırlısıyla büyütmek nasip etsin.
bizlere de bir an önce kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.a.s.
slm canım rica ederizmerhabalar teşekkürler CİGDEM79 ve SANESNİ hoşbulduk.benim yanlış yazılmış ankara diye yer olarak sen demesen fark etmeyecektim ii mi :)
tatlım ben mayomu aldım cmt günü migros boynerden aldım çok ucuz değil ama çok rahat ettim içinde 137 tl ye aldım komun göbeği örten etekli bir model siyah beyaz giyince çok hoş durdu göğüs yeride rahat bir iki beden büyük aldım orda bir kaç modelvar bakabilirisn özellikle komda varselam kızlar...çiğdemcim tesekkur ederım cnm... hamıle bikinisi düşünüyprsan..normalden bır bede falan buyuk alırsın olur... canım...ben göbegıme günes gelsın istemıyorum pek
ne demek canım ya hepimiz için var bu forum paylaşalımki sevinçler artsın bilgiler çoğalsınhoşbulduk çiğdem79
aranızda olmaktan çok mutluyum beni aranıza kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim
arkadaşlar
nahlacım sen deneyimlisin merak ediyorum benim bebeğim inşallah ekim 20 de doğacak yani kış bebeği olacak hastane çıkışı ve 0-3 ay kıyafetleri kaç adet alınmalı sence 3-6 ayı fazla lın 0-3 az alın diyorlar ama kaç adet mesela tulummu,ayaklı alt mı nasıl bir şeyler kullanışlı oluyor canım bize biraz anlatır mısınaramıza hoşgeldin canım.orhan bey mükemmel bir doktordur.benim allahın izni ile orhan beyin sayesinde hamileliğim doğumum çok kolay ve güzel geçti.allah herkese benim gibi hamilelik ve doğum versin diyorum her zaman.benim kızım artık nerdeyse bir aylık olacak.günler o kadar hızlı geçiyor ki...allah sana da hayırlısı ile yavrunu kucağına almayı nasip etsin...
günaydın tatlım güzel haberlerle gelmisindir umarım neler yaptın anlat bakalım miniğin nasılmış annesiGünaydın bayanlar nasılsınız neler yapıyor sunuz?
biz de bugün kontrole gideceğiz bebeğimi bir kere daha
göreceğim hayırlısıyla heyecanlıyım ve mutluyum
nahlacım sen deneyimlisin merak ediyorum benim bebeğim inşallah ekim 20 de doğacak yani kış bebeği olacak hastane çıkışı ve 0-3 ay kıyafetleri kaç adet alınmalı sence 3-6 ayı fazla lın 0-3 az alın diyorlar ama kaç adet mesela tulummu,ayaklı alt mı nasıl bir şeyler kullanışlı oluyor canım bize biraz anlatır mısın
ay ne güzel canım hep böyle güzel haberler al inşallah bizde ikili ve üçlü taramayı bitiridk şükür sonuçlarımız iyi allah hepimize böyle haberler nasip etsin kendine çok dikkat et bebeşinede öpüyoruma.s.Merhaba sevgili bayanlar nasılsınız ? iyisiniz umarım
biz kontrole gittik bebeğimizi bir kere daha gördük ben çok heyecanlandım
onu orada kımıldıyor ayak ayak üstüne atıyor görünce daha da heyecanlandım
neredeyse ultrason aletine zor bakıldı heyecanım yüzünden.
Dr çok güzel şeyler söyledi bebek durması gereken en iyi yerde duruyormuş
haftalık olarak tam da tahmin ettiği kadar büyükmüş yürüyüş yapabilir yüzebilir mişim
yani bebeğim şimdiden annesini hiçç üzmüyor rahat etsin istiyor demekki.
Allhım bana böyle bir mucizeyi yaşattığı için hergün binlerce kere şükrediyorum.
ve isteyen herkese bu duyguları tattırsın allahım diye herkese dua ediyorum
canım çok sağol inan bende böyle düşünmüştüm çünkü kıyafetler minicik bir iki parça için makina çalıştırılmaz ya elde yıkamak gerek yada yedekte fazlaca tulum vs.. tutmak en iyisi ben 2-3 adet daha yedek birşeyler alayım canım çok sağol bebeişinin resimlerini koy bir arada bakalım ya merak ettim meleğini :1hug:a.s.günaydın canım...bir aylık anne olarak tecrübelerimi paylaşayım hemencecik:dance:bana da bebek çabuk büyüdüğü için fazla kıyafet almamı söylemişlerdi hatta annem ve kuzenlerimle birlikte yapmıştık alışverişi aldırmadılar fazlaya gerek yok diye.ama benim bebiş her emzirmeden sonra kustuğu için günde üç dört kez kıyafet değiştirdiğimiz oluyor.dolayısı ile çok fazla kıyafete ihtiyaç duyuyoruz.ben 21 parçalık 11 parçalık ve 5 parçalık hastane çıkış takımları almıştım.önümüz yaz olacağı için bol bol da çıt çıtlı bady almıştım.ama yetmedi maalesef.kuzenim getirdi kendi kzıının küçük kıyafetlerini.daha sonra bende aldım bi kaç kat daha.ama iki günde bir çamaşır yıkamadığım zaman yetmiyor.bana göre tulumlar daha kullanışlı.çünkü bebek daha derli toplu oluyor.zaten benim kızım küçük doğduğu için hepsi bol geldi kıyafetlerin dolayısı ile tulumlara daha rahat ettik.umarım yardımcı olmuşumdur.sevgilerimle...
ay ne güzel canım hep böyle güzel haberler al inşallah bizde ikili ve üçlü taramayı bitiridk şükür sonuçlarımız iyi allah hepimize böyle haberler nasip etsin kendine çok dikkat et bebeşinede öpüyoruma.s.
en zor testlerden hayırlısiyle geçmene çok sevindim derin bir ohh
çekmişsindir alkisalkisalkis şu ikili üçlü test olayı sanırım çok zor zamanlarmış. Ben bu testleri
es geçip direk amniyosentez yaptıracağım dr um yaştan dolayı direk
yapalım dedi ben de kabul ettim bakalım 17. haftada olacakmış hayırlısı
ay ne güzel canım hep böyle güzel haberler al inşallah bizde ikili ve üçlü taramayı bitiridk şükür sonuçlarımız iyi allah hepimize böyle haberler nasip etsin kendine çok dikkat et bebeşinede öpüyoruma.s.
en zor testlerden hayırlısiyle geçmene çok sevindim derin bir ohh
çekmişsindir alkisalkisalkis şu ikili üçlü test olayı sanırım çok zor zamanlarmış. Ben bu testleri
es geçip direk amniyosentez yaptıracağım dr um yaştan dolayı direk
yapalım dedi ben de kabul ettim bakalım 17. haftada olacakmış hayırlısı
ttalım doktoruna güveniyorsan hiç kimseye kulak asma ayrıca yaştan dolayı görümcemde yaptırdı hiç korkma genelde sonuçlar temiz çıkıyor işlem yapıldığında bir iki gün hareketlerine dikkat et yeter zaten doktorun sana bilgi verir zor diye bir şey yok herşey çok rahat olur bityer kafanda büyütme iyi düşün iyi olsun bazen bazı şeyler abartılıyor o yüzden herşeyi dinleme kulaklarını tıka kendi hislerine ve doktoruna güven derim :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?