Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

özsevcim nerelerdesin nasılsın bebeğin nasıl tatlım bira ra yaz müsait olunca emi öpüyorum çok seni

selam canım ikimizde iyiyiz çok şükür canım.sadece bebegımın göbegınde sorun vardı tam kapanmamaıstı içten kururmamıs gecen persembe dr.gıttık tekrar bagladı canı yanacak dıye çok korktum oturdum agladımbırde.ama hıssetmedı bıle çok şükür.gobegı erken dusmus ondan kaynaklanmıs.başka bır sorunuzmuz yok çok sukur canım.arada gırıp bakıyorum ama kımsecıkler olmuyor geçmısı okumayada zamanım olmuyor.pc başka odada benım oyuzden arada gırebılıyorum.sen nasılsın nasıl gıdıyor hamıleleık umarım sende iyisindir minik zeynebimizde.:1hug:

Son düzenleme:

selam canım benim kıyamıyor insan değilmi allahtan ağlamamış annesini üzmemiş malesef burası çok durgun oluyor az kişi geliyor az yazılıyor bende çok iyiyim canım sağol zeynebimizde büyüyor teyzesi herşey yolunda şükürler olsun öpüyorum çok tatlım

çiğdem neden üstüme alındığımı şu şekilde açıklayayım:

begonvil amniyosenteze dair herhangi bir şey duyduğundan ya da mevcut yargılarından bahsetmemiş. bunun üstüne amniyosentez konusunda begonvilden sonra yazılan ilk ve tek yorum bana ait olduğu için sen "kimseyi dinleme" dediğin zaman normal olarak benim yorumum üstüne konuştuğunu düşündüm.

zaten sen yazmasan ben yazacaktım; isteyen herkes fikirlerini istediği gibi söyleyebilir diye. bu konuda seninle hemfikirim. benim de senin de yaptığımız bu zaten. ortadaki konuya dair görüş bildirilir ama kişilere dair görüş bildirirken biraz daha dikkatli olmalı. yani o bakımdan her konuda isteyen istediğini söyler ama kişiler hakkında isteyen istediğini söyleyemez. bu da benim görüşüm. zaten diyorsun ki senin yazdığını görmedim. bunu da ben bilemezdim. o yüzden bunu hesap sormak olarak değil yanlış anlamamak /anlaşılmamak üzere sorulmuş bir soru olarak görmeni de ben rica ediyorum. :)

tabiki ricanı kabul ederim uzatmak değil niyetim sadece anlam veremedim demekki anlaşmazlık oldu neyse umarım allah hepimize sağlıklı bebekler verir pembe mavi kendine iyi bak

kızlar bebişelrin hareketlerini hissetmeye basladınız mı ben daha hissedemedim ya kafama cok takılıyo dr bebeklerin saglıklı diyo gecen zamanlar seyirmegibi oluyodu şimdilerde hiç olmuyo acaba takıntı hali,ne getirdiim diyemi offf offf

Selam arkadaşlar amniyoesentez yapılacak dedim ama içim çok
rahat sonuçta iyi olacağını düşünüyorum bu arada arkadaşlarımda kendi fikirlerini
söylemişler saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum ama inanın ben çok rahatım
sonuç iyi olacak. Herkese sevgiler.

Angelbaby tebrik ederim öncelikle bebeklerini benden 3 hafta öncesina.s

selam canım ilk gebelıklerde geç hissedebılırsın hemen panık yapma.yakınında bır salıkocağı varsa gıt dopplerle dınlesınler.için rahatlar enazından.a.s.

angelbaby cisiyetleri belli oldu mu acaba? olduysa ne zaman oldu
benim mucizem daha göstermedi deeee meraktayım tabi ki öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun da önemli değil de merak etmiyor değil insan yaaaaniiii:smiley-cool:

canım erken daha panik yapma ben 19. haftadayım daha birşey hissetmedim 22. haftada falan ancak diyorlar

merhaba canım...öncelikle nasıl resim koyacağımı pek bilmiyorum.öğrendikten sonra tabii ki koyarım.

merhaba canım...öncelikle nasıl resim koyacağımı pek bilmiyorum.öğrendikten sonra tabii ki koyarım.

slm canım kullanıcı panelinine gittiğinde albüm ekleyi seçmen gerekiyor orda resim ekle var sonra göz at diye bir şey çıkıyor eğer bilgisayarında kayıtlı resmin varsa seçip ekliyorsun ama bilen biri olursa daha rahat olur eklemen tabi

günaydın canım yanlış hatırlamıyorsam 16. hafta yada 17. haftada zeynebimizin olacağını öğrenmiştik :CüvCüv:

nasıl heyecanlanmışsındır öğrenince kimbilir zeynebini, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaniii benim daha var beklemem gerek kaydirigubbakcemile3

antalyada testlerinizi nerede yaptırdınız,2li ve 3 lü test var bildiğim,başka test varmı,bir de bu testler kaçıncı haftalarda yaptırılıyor,
benim doktorum sadece muayenesinde çalışıyor,hastanede çalışmıyor,ilk başta yaptırdığım testler bile çok zor oldu,bazısını medikalde bazısını anadoluda yaptırdım ama çok pahalı tabi,şimdi de yazdırmam gereken bazı ilaçlar oluyor,ve korkunç sıkıntı yaşıyorum,bilgi verebilirseniz çok sevinirim

benim doktorum ikili taramayı gerek görmediği için yaptırmadı.üçlü taramayı da yanlış hatırlamıyorsam 16. haftada yaptırdık.benim doktorumda hastanede çalışmıyor.testler için bizi meditalyaya yönlendirdi.ama orası çok pahalı olduğu için biz testlerimizi meydan tıp merkezinde yaptırmıştık.meditalyaya göre çok daha hesaplı.diğer hastanelere göre fiyatı nasıl bilemiyorum tabii..

canım ben ıkılı testı hıfsıssıhada yaptım bedavaya 3lu testı yapmadım ama gorumcem dogu garajında yaptı 100mılyona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…