Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

nasıl heyecanlanmışsındır öğrenince kimbilir zeynebini, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaniii benim daha var beklemem gerek kaydirigubbakcemile3
tabiki çok heyecanladım kız çok istiyordum allah gönlüme göre verdi allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları sende öğrenirsin yakında canım zaman çabuk geçiyor:CüvCüv:

canım hıfzısıhha var googleda antalya diye yaz çıkar adres falan orada ücretsiz yaptırabilirsin ben ikili taramayı ve üçlüyü anadoluda yaptırdım başka kan tahlilleri falan olursa sağlık ocağındada ücretsiz yaptırabilirisin ikiliyi sanırım11-14 haftaları arasında üçlüyüde 17.haftadan sonra yaptırdım net tarihleri hatırlamıyorum dosyamda var ama yanımda değil internetetn bakabilirisn yazar orda zamanları umarım yardımcı olmuşuzdur canım

begonvil canım ben 14 haftada ögrenmiştim cinsiyetlerini

ama nasıl ki daha belli olmaz diyorlar senin ikiz mi olacak cinsiyetlerini derken
kız mı erkek mi olacak?? allahım tamamına erdirsin çok sevindim. Peki renkli ultrasonda mı gördün bizim dr un renksiz ultrasonu ben kabaca görebiliyorum zaten ancak.
Ayyyy ne güzel ama hemencik öğrenebilmen ne mutlu. Güzel hamilelikler dileğimle......
iyi geceler.....a.s

canım benim ikizim bi kızım bi oglum olucak kaydirigubbakcemile5 ben 14+6günlüktüm ögrendigimde bu hafta gene dr gittim gene erkek ve kız dedi dahada kesinleşti durumum hakkında hayırlısı olsun tatlım allahım hepimizinkini tamamına erdirsin inş...

maşallah canım ya ne güzel bir kız bir oğlan bir taşla iki kuşkaydirigubbakcemile3 allah sağlıkla kucağın almak nasip etsin canım
aminn...:Saruboceq::Saruboceq:

merabalar benim biraz konu dışında sorum olacak yardımcı olursanız çok sevineceğim
daha öncede yazmıştım ben antalyada yeniyim pek biyer bildiğim yok baya bakındım ama genede bulamadım
ben bebek şekri yapıcam inşallah ama burda nerlerde satılır öle şeyler belli bi yeri varmı
şöle incik boncuk ıvır zıvır şeyler işte az bi zamanım kaldı pekte öle dolaşamıyorum malum
bilen antalyalı arkadaşlar varsa özelden bana msj çekebilirlermi acaba
bu arada hepinize hayırlı doğumlar diliyorum allah bir nefeste doğurmayı nasip etsin sağlıkla kucaklayın bebişlerinizi inşallah

selam bebek şekeri demek istedin sanırım ben bebek şekeri satan güllükte
selekler çarşısı alt katında gördüm yardımcı olursa

kızlar renkli ultrasona nereye gittiniz benim dr medikal parkta orada baya tuzlu olucak uygun bir merkez biliyormusunuz

kapalı yolda var bebek sekerı satan ve malzemelerı satan yer orayada bakın ara sokakta lokantalar var orda

kızlar renkli ultrasona nereye gittiniz benim dr medikal parkta orada baya tuzlu olucak uygun bir merkez biliyormusunuz

canım merhaba ben daha yaptırmadım erken sanırım dr um birşey demedi
ama özelde bir arkadaşına yönlendirecek sanırım ama bildiğim
kadariyle medikal park ta ssk geçiyormuş....

umarım güzel biryer bulursun...fisfisfis

benım kahverengı lekelenmelerım oluyor:çok üzgünüm:dunden berı dun doktora gıttım dusuk tehlıkesı varmış gebelık kesesınınde ayrılmamı varmış neymış ben oan bebek saglıklımı dıye sorup duruyordumsenağlamayatcakmışım pruluton igne verdı pregestan kullan dedı bır cocukla kayınvalıdem bakıyor karnım agrıyor bıraz oncede lekeyle beraber sumuksu bırseyde geldı peceteye napcam ben butun herkez ustume geldı cok gezıyorsun oyuzden oldudıyesenağlama

selam canım ayol o kadar da üzme kendini senin elinde olan birşey
değildir eminim olacağı varmış kendini daha fazla üzüp suçlaman bebeğine daha da zarar
verebilir bence sakin ol dr un verdiği ilacı ve iğneyi kullan ve dua et...
yavrularımızı bize bağışlasın rabbim onları korusun....:çok üzgünüm:

Merhaba arkadaşlar..
Bende 2 yıl önce evlenerek Antalyaya Lara ya yerleştim..yarı antalyalı sayılırız artık..
bende 10+3 hamileyim dr.um Figen Demir..drumdan şuanda memnunum..Allah hepimize saglılıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

hoşgeldin gurbet kuşu gelmene çok sevindim benden geride birisi oldu o da sen oldun
bu sitede herkesin hamileliği benden öndeydi...
ama üzülme sakın daha dün gibi 10+3 olduğum zamanlar şimdi kaç
umarım en kısa bebişlerimize kavuşuruz hayırlısiyle

geçmiş olsun tatlım sakın üzme kandini.olurmu hiç öle şey sakın aldırma kimseye dualarımız sninle sıkıp bebişi üzmeee:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…