E
EU2
Ziyaretçi
rica ederim ne demek şöyle canım ne yaptırmak istediğine bağlı ikili tarama ve üçlü tarama için doktora muayenesi şart bazı ölçümler alınıyor ama atıyorum kan tahlili vereceksen istemsiz direk yaptırabilirisn tabiki arayıp vezneden fiyat sorabilirisn 2493300çiğdemcim çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için,anadoluda sadece test yaptırmak istediğini söyleyince yaptırabildinmi,yoksa dr istem mi yapmalı,
bir de doktorun kim antalyada ,benimde iyi bir dr a ihtiyacım var,dilek erdoğru 'yu duydum fakat bilmiyorum hiç,çok saol yardımların içina.s.
ben doç.dr. gürkan zorluya gidiyordum ama artık anadolu hastanesi zeki beye devam edicem fiyat olarak daha makul ve doktoruda daha güvenilir ve ilgili buldum zaten doğumumuda orda yapmayı düşünüyorum benim için daha rahat olacak doktorundan memnunsan değiştirme bu memnuniyet kişiden kişiye değişiyor herkesin beklentisi faklı oluyor Gürkan zorluda çok iyi bir doktor ama zeki bey benim beklentilerime daha iyi cevap verdi ben onu tercih ettim doktoruna güvenmen çok önemli
bu kadar üzülürsen daha çok zarar veririsn bebişine söylenenlere kulaklarını tıka ve hayırlısı için dua et canım kendini bu kadar yıpratma umarım herşey yoluna girer:1hug:benım kahverengı lekelenmelerım oluyor:çok üzgünüm:dunden berı dun doktora gıttım dusuk tehlıkesı varmış gebelık kesesınınde ayrılmamı varmış neymış ben oan bebek saglıklımı dıye sorup duruyordumsenağlamayatcakmışım pruluton igne verdı pregestan kullan dedı bır cocukla kayınvalıdem bakıyor karnım agrıyor bıraz oncede lekeyle beraber sumuksu bırseyde geldı peceteye napcam ben butun herkez ustume geldı cok gezıyorsun oyuzden oldudıyesenağlama
hoşgeldin amin canımMerhaba arkadaşlar..
Bende 2 yıl önce evlenerek Antalyaya Lara ya yerleştim..yarı antalyalı sayılırız artık..
bende 10+3 hamileyim dr.um Figen Demir..drumdan şuanda memnunum..Allah hepimize saglılıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
çalışan biri olduğum için cmt pazar girmiyorum tatil günüm hafta içi boş zamanlarımda yazabildiğim kadar yazmaya çalışıyorum herzaman burayı kontrol ediyorum her soruyu cevaplamaya uğraşıyorum özetle ben buralardayımm:icecream:eee nerdesiniz bayanlar