Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

rica ederim ne demek şöyle canım ne yaptırmak istediğine bağlı ikili tarama ve üçlü tarama için doktora muayenesi şart bazı ölçümler alınıyor ama atıyorum kan tahlili vereceksen istemsiz direk yaptırabilirisn tabiki arayıp vezneden fiyat sorabilirisn 2493300
ben doç.dr. gürkan zorluya gidiyordum ama artık anadolu hastanesi zeki beye devam edicem fiyat olarak daha makul ve doktoruda daha güvenilir ve ilgili buldum zaten doğumumuda orda yapmayı düşünüyorum benim için daha rahat olacak doktorundan memnunsan değiştirme bu memnuniyet kişiden kişiye değişiyor herkesin beklentisi faklı oluyor Gürkan zorluda çok iyi bir doktor ama zeki bey benim beklentilerime daha iyi cevap verdi ben onu tercih ettim doktoruna güvenmen çok önemli

bu kadar üzülürsen daha çok zarar veririsn bebişine söylenenlere kulaklarını tıka ve hayırlısı için dua et canım kendini bu kadar yıpratma umarım herşey yoluna girer:1hug:

hoşgeldin amin canım

eee nerdesiniz bayanlar
çalışan biri olduğum için cmt pazar girmiyorum tatil günüm hafta içi boş zamanlarımda yazabildiğim kadar yazmaya çalışıyorum herzaman burayı kontrol ediyorum her soruyu cevaplamaya uğraşıyorum özetle ben buralardayımm:icecream:

kızlar lekelenmelerım kesıldı sukur karın agrılarımda bugun azaldı doktorum sagolsun cok memnunum ama yatıyorum hala cok sıcak dayanamıyorum bırde 4yasında kızım var kayınvalıdemı parmagında oynatıyor kadıncagızı haftaya doktora gıtcez bakalım tehlıke gecmışmı bakıcaz ıkılı tarama yapılcak hıfsısıhada olucam

Canlarım dr vede hastane isimlerinizi yaza mısınız?
Gürkan ZORLU yu epeyce duydum.
Zeki beyi bilmiyorum.
Figen DEMıR'in kürtajda çok ii olduğunu işittim.
Başka?

orhan değirmenci arkadaşlarımın doktoru benim de tabi çok iyi bir dr bilgili almanya dan gelmiş
ben öok memnunum sadece muayenehanesi var....

ÇİĞDEMCİM bir de merak ettiğim birşey var,gürkan bey ilk başta muayene ücreti alıyorya sonra tekrar ne kadar sürede bir alıyor,ben daha 2 kere gittim,1kere ödedim,az para değil,her kontrolde almıyordur dimi,zeki beyin muayenesi ne kadar,o nekadar da bir yeniden ücret alıyor,yoksa tekrar kontrol parası diye birşey yok mu ben bilmiyorum da,merak ediyorum:1rolleyes:

çok geçmiş olsun canım sık dişini ne güzel ikinci miniğin geliyor desene Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım

şimdi farkettim sizde doktormuşsunuz aslında bu piyasayı hepimizden iyi bilirisiniz ne doktorusunuz ??

günaydım arkadaşlar bende antalyadayım nasılsınız ben andevada kevser hanıma gidiyorum ama kafamda soru işaretler var siz duydunuzmu hiç kevser ahnım hakkında iyi yada kötü şeyler

hazan 007 merhaba selam vermeden geçmeyin okuyup okuyup kaçmayın kızlar herekes bilgi versin paylaşsın ben elimden geleni yapıyorum ama maalesef aynı şeyi burda görmüyorum hadi antalyalılar nerden ne alıyorsunuz bebişlerinize neler aldınız vss.. paylaşalımm

çiğdemcim çok saol cevapların için,ben de katılıyorum sana,sanki çok aceleye getiriliyormuşum hissi var bendede,5-10 dakikada bitiveriyor muayene,ilk defa muayeneye gitmişim ilk gebeliğim daha aydınlatıcı olmasını isterdim,fikirlerim böyle,ben pratisyen hekimim,uzmanlığa hazırlanıyorum,çalışma hayatım olmadı henüz,evet doktor olmak belki daha iyi bilmek gibi geliyor herkese ama değil işte,mesela gebelik çok ama çok yabancı olduğum bir konu,sürpriz planlı olmayan bir hamilelik geldi başıma,eşimle henüz düşünmüyorduk,o yüzden çok ama çok afalladım,para konusu ayrı ilgi tatmin konusu ayrı,sanki birşeyler çok oturmuyor kafamda doktorumla ilgili,sanırım anlıyorsun beni,neye karar vereceğimi bilemiyorum,sanki başka doktora gidersem gürkan beye ayıp olacak gibi geliyor o yüzden çekiniyorum,neyse çok ama çok teşekkür ederim yardımın için,umarım en kısa zamanda bende benim için en iyi olacak kararı verebilirim,sanki içimden bi ses sen doktor falan değiştiremiceksin diyorya bakalım

günaydım arkadaşlar bende antalyadayım nasılsınız ben andevada kevser hanıma gidiyorum ama kafamda soru işaretler var siz duydunuzmu hiç kevser ahnım hakkında iyi yada kötü şeyler

günaydın hazan maalsefe sen ve benden başka şu an kimse yok zaten burası durgun oluyor genelde kevser hanımı duymadım hiç maalesef birşey diyemicem sen memnunsan kimseye sormana gerek yok herkesin fikri değişik oluyor çünkü kafan karışır içine siniyorsa devam et derim

ne demek rica ederim en doğru kararı sen veririsn bence istersen biraz daha bekle ama sakın o ne der bu ne der bu kırılırmı diye düşünerek hareket etmen bu çok özel bir an ve rahat geçirmen gerek güven şart diye düşünüyorum doktorunu bırakmadan başka doktor deneyebilirsin karar vermen daha kolay olur ayrıca zeki bey gürkan beyi tanıyor gürkan hocamda çok iyidir diye başladı konuşmaya hiç farketmez dedi nereye devam etmek isterseniz orya devam edin siz rahat olun dedi buraya devam etmeseniz bile her konuda yardımcı olabileceğini söyledi bunlarda beni çok rahatlattı tabi sonuçta gürkan beyinde ben sana küstüm diyeceğini sanmam ama ikna etmeye uğraşır tabi kimse hastasını kaybetmek istemez umarım hakkında hayırlısı olur canım sağlıkla kucaklarımıza alırız umarım miniklerimizi

anladım canım ama yani benimle ilgilenmiyor gibi o kadar kısa sürüyorki muayene hiç birşey söylemiyor anlatmıyor ben sorarasam cevap veriyor valla kafam karışıyor bilmiyorum

anladım canım ama yani benimle ilgilenmiyor gibi o kadar kısa sürüyorki muayene hiç birşey söylemiyor anlatmıyor ben sorarasam cevap veriyor valla kafam karışıyor bilmiyorum

maalesef çoğu böyle doktorların sanırım bıkkınlıktan bilmiyorumgerçeketn iyi bir doktor bulmak zor zırt pırt değiştirmekte iyi değil umarım kafana göre birini bulursun

Merhaba Kızlar;
Bende 6 senedir Antalya'da yaşayan evlenen ve 3 senin sonunda hamile kalmayı başaran Antalyalı hamişlerdenim, sizleri bulduğuma çok sevindim. Şu an 19+3 deyim. Akdeniz tıp fakültesinde ömür taşkına gittim ilk muaynelerimde sonra dr.muhammet öztürkü önerdiler ssk doktoru oraya başladım, ama ne bileyim doktoruma pek ısınamadım, aslında adam çok iyi biri, detaylı bakıyor, bilgi veriyor ama çok pipirikli ve beni devamlı endişelendiriyor, zaten bende her şeyden nem kapan biriyim. Birde ssk nın doğum hanesine girdim nöbetçiyken doktorum ve gerçekten çok itici ve korkutucu geldi bana, orada doğum yapamayacağımı anladım. bende anadolu hastanesi Zeki Bey'in birde Erhan Bey'in methini çok duydum.3. bir doktora gitmek, yada şimdi doktor değiştirmek çok mu acayip olur korkuyorum.

hoşgeldin canım.hayırlı olsun hamileliğin.allah hayırlısı ile kucağına da almayı nasip eder inş... ömür beye bi akrabam gitmişti doğumuna da girmişti o çok memnun kalmıştı sanırım sen pek memnun kalmadın ondan.benim doktorum da pimpirikliydi ama ben memnundum...ssk hakkındaki tespitlerine katılıyorum orada doğurmanı tavsiye etmem.mesela bi akrabam doğumdan sonra servise alındığında gelen geçen dr hemşire ebe vs.açıp açıp bakıyorlarmış altına:1rolleyes:düşünsene ne kadar utanç verici.doktorun karşısında bile utançtan yerin dibine girerken herkesin bakması.hastanenin hali de rezalet zaten...bi tanıdığımda doğumhaneye iki kişi olarak almışlar.kadını karşısındaki diğer hastanın kesilip biçildiğini görecek şekilde yatırmışlar.gel de doğur artık o manzarayı gördükten sonra.ben aspendos hastanesinde doğum yaptım.doğumhaneden korkacağım için aşırı derecede heyecanlanacağımı düşünüyordum hatta bunun için doktorumdan sakinleştirici yapmasını bile istemiştim.ama oraya girince hiçte doğumhanelerin anlatıldığı gibi olmadığını gördüm.sakinleştirici bi yana bebek doğduktan sonra seni biraz uyutacağız demişlerdi de onu bile istememiştim.benim için doğum unutulmaz ve çok güzel bir anı olarak kaldı hafızamda.bu da tabii başta doktorum olmak üzere oradaki görevli dr.ve hemşirelerin yakın ilgisi ve alakası yüzünden.inş. sende gönlüne göre bi dr bulursun.

günaydın canım.allah tamamını erdirsin.hayırlısyla sağsağlım bebeğie kavusursun inşallah.keşke ömür beye devam etseydin.sonuçta ana bılım dalı uzmanı.sıgortanın halı malum.eger durumun müsaitse anadoluya git derim sana hemde hiç düşünmeden.anadolu hastanesı normal doguma2500 sezeryana3000tl alıyor.normalde olsa sezeryanda olsa doguma dr.um gırıyor.ama sıgortada olursan eger normal dogum olursa muhammet öztürk gırmıyor.belkıde dogum anında hastaneden çıkana kadarda hiç ugramayacak yanına.benım komsulardan ona gıdenler oldu.ordan bılıyorum.dr.degıştırmek sorun degıl şimdıye kadar bır problem çıkmadıysa hamıleleıgınde tahlıllerınle bırlıkte gıdersın.daha youn yarısıındasın.öpyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…