Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

muhammet bey cok ıyı bır doktor ılkzaman bıraz soguk gelıyor ama cok ıyı ınsan ve ısındede basarılı muayenesının kalabalıklıgındanda bellı zaten ben ılk kızımı andevada dogum yaptım kevser ceylanda sımdı ssk tercıh edıyorum cunku doktorum guvendıgım ıcın

hoşgeldin canım allah bebeğini sağlıkla kucağına vermek nasip etsin canımmaddi durumunuz iyiyse sıkıntı yoksa hiç düşünme erhan beyde zeki beyde çok iyi doktorlar ikisinide biliyorum ve giden arkadaşlarım var zaten bende zeki beye gidiyorum geçmiş sayfaları okursan ayrıntılı bilgileri bulursun canım ayrıca doktor değiştirmek acayip falan değil keşke gerek kalmasa ama umarım son değişikliğin olur

Bu arada hepinize hayırlı olsun, umarım bebişlerinizi sağlıklı sıhatli kucaklarınıza alırsınız.
aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar.Bende Belek'te yaşıyorum ve 8 aylık olduk bile :)Belekteki doktorlara pek ısınamadığım için Antalya'da Suat Kayaalp'e özele gidiyorum.Kendisi SSK da çalıştığı için (Allah kimseleri düşürmesin) bizde doğum için Medical Park'a gitmeyi planlıyoruz. Orası hakkında bilgisi yada tecrübesi olan varsa biraz bilgi verebilirmi ??

Son düzenleme:
selam kızlar...uzun zamandır uğrayamıyordum okulun son günleri malum sınavdı karneydi derken pek vaktim olmadı...yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz...ben anadolu hastanesinde erhan beye gidiyorum ve çok memnunum.figen demir'e de gittim bir süre ama açıkçası erhan beyden ve anadolu hastanesinden çok memnun kaldım.erhan bey çok açıklayıcı ve deneyimli bir doktor ayrıca çok ilgili en az yarım saat muayene ediyor ve ultrasonda gördüğü herşeyi açıklayıp neler yapman gerektiğini anlatıyor.figen demirde aynı ilgiyi bulamadım doğrusu.erhan beyi herkese tavsiye edebilirim.
ben henüz kızım için hiçbişey almadım.daha erken diye düşünüyorum.kısmetse 6. aydan sonra almaya başlıcam.sizler neler yaptınız?hissediyomusunuz hareketlerini bebişlerinizin?
umarım zaman çabuk geçer ve sağ salim kavuşuruz bebişlerimize...sevgiler herkese...alkisalkisalkis

Hiç merak etmeyin zaman okadar hızlı gecer ki anlayamassınız bile hele bebişlerinizi kucağınızı aldıktan sonra bir bakmışsınız 1 yaşında olmuslar benin aynene oyle oldu ve hala hızla ilerliyor. Allah sağlık sıhhat versin yeter..

Kızlar çok teşeşkür ederim, düşüncelerinizi paylaştığınız için galiba akdeniz tıp yada anadolu hastanesinden birine karar vericem. Bende oğlum için daha pek bir şey almadım, sadece bir zıbın takımı aldım o kadar, 6 aylık olunca almayı düşünüyorum bende. Çok güzel bir telaş :)
Sıcaklar başladı başlayalı yani özellikle şu 3 gündür, yaşlı nineler gibiyim, her sabah kalktığımda bir yerim ağrıyor, ayaklarım şişiyor. Sizlerde çalışıyormusunuz? Nasıl geçiyor sizin hamileliğiniz?

kapalı yolda var bebek sekerı satan ve malzemelerı satan yer orayada bakın ara sokakta lokantalar var orda
aliye merhaba, kapalı yolun hangi arka sokakları biraz daha ayrıntılı yazabilir misin rica etsem?

hoş geldin gurbetkusu :) güzel bir gebelik dönemi dilerim.

aliye bir önceki mesajına yazacaktım buna yazayım. zaten kahverengi lekelenme kırmızıya göre daha az riskli. sevindim geçmesine. ben de yaşamıştım o haftalarda bebişler bizi biraz korkutmak istiyorlar sanki. :) yatma meselesine gelince ben d eyatıyorum malesef. hiç istemesem de. benim sebep safra kesesi iltihabı. antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ama ağrılarım geçmedi yatıyorum.

hoşgeldin shera :) gebeliğin hayırlı olsun. ben de malesef birkaç dr değiştirmek zorunda kaldım. şimdi herkesin çok çok övdüğü bir doktora gidiyorum ama onunla ilgili de bazı soru işaretlerim var. yolun yarısını geçtim ve artık değiştirmeyeceğim. ne yapalım kötünün iyisi diyerek devam...

ben o hastaneden memnun kalmadım canım tavsiye etmiyorum herşey aksak gidiyor orda ssk gibi olmuştu en son gittiğimde bebeğin hayırlı olsun

evet erhan beyde çok iyi bir doktor
canım bende hissetmedim henüz sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini bu haftadan sonra yavaş yavaş başlar diyorlar ya bakalım ne zaman hissedicem miniğimi

ne mutlu sana allah sağlıklı nice yaşlarını nasip etsin darısı başımıza

selam tatlım benim gayet iyiydi ama kramplar başladı sabahları uyandırıyor ve can yakıcı umarım artmaz sıcaklarda bunaltıyor tabi ama idare ediyorum şimdilik napalım katlanıcaz artık bu yaramazlar için:CüvCüv:

merhaba pembe hangi doktora başladın merak ettim erhan beyi yada zeki beyi deneme şansın varsa dene derim

pembe sen senin miniklerin hareketlerini nezaman hissetmeye başladın daha doğrusu hissediyormusun ben çok merak ediyorum hangi haftada olduğunu gerçi kişiden kişiye değişiyor ama yinede sorayım dedim

merhaba antalyalı anne adayları,

hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız insallah.35 haftalık hamileyim.Bebeğimiz biraz tombiş olduğu için doktorum son haftalardaki kilosuna göre sezeryana karar verecek ama norrmal doğum istiyorum..

pembemavi canım sanada gecmiş olsun bebek sekerleri satan yer kapalı yolda havuzun karışısında loya iç camasır satan yer varya onun yanında simitcinin ordaki ara sokak var bırkac dukkan ilerde zaten dışarıya falan kına sepetleri nıkah sekerlerı gıbı seyler koymuşlar umarım bulursun

amin canım inşallah umarım normal doğum yaparsın ama sezeryan olursada üzülme yeterki bebekte sende sağlıklı olun eminim hepsi geçer geriye bebeğinin güzel gülücükleri kalır inşallah Allah bir avazda kurtarsın:CüvCüv:

merhaba pembe hangi doktora başladın merak ettim erhan beyi yada zeki beyi deneme şansın varsa dene derim

çiğdem, doktorum malesef benim ağrılarımın safra kesesi olabileceğini tahmin edemedi. oysa karaciğer ve safra kesesi sorunları gebelikte artarmış. bu onun aklına gelmeliydi ve beni bir dahiliyeci ya da genel cerraha baştan yönlendirmeliydi diye düşünüyorum. bir de ultrason görüntülerini cd ye çektirdim ve bundan ciddi bir para aldı. bu da beni rahatsız etti. keşke iki kat muayene para isteseydi de 25 kuruşluk cd maliyeti olan bir çekimden 40 TL para almasaydı. bunun dışında kadın doğum konusundaki yetkinlikleri konusunda şüphe duymuyorum. bir de artık 3,5 ayım kaldı artık takip etsin beni değiştirmeyeceğim.

pembe sen senin miniklerin hareketlerini nezaman hissetmeye başladın daha doğrusu hissediyormusun ben çok merak ediyorum hangi haftada olduğunu gerçi kişiden kişiye değişiyor ama yinede sorayım dedim

ben 17. haftamda hissettim kızlarımı. ama kendimi de çok dinledim :) sonra geçen her haftada daha belirgin hareketler yapmaya başladılar. hissetmenin 24. haftaya kadar yolu varmış. bir de sanırım zayıf kadınlar daha çabuk hissediyor. gerçi ben çok zayıf da değilim ama orta karar. geçen gün angel da soruyordu. biraz da bebeklere de bağlı. mesela benim sağ tarafımdaki kızım diğerine göre daha hareketli, hatta biz ona çok fena olacak bu diyoruz. :)

aliye teşekkür ederim. şu yataktan bir kalkayım. bulurum ben orayı. :)

gülsümce hoş geldin. sezeryan ya da normal hakkında hayırlısı hangisi hayırlısıysa o olur inşallah...

malesef hepsinin bir kusuru olyor dediğin gibiyse durum değiştirmememn daha iyi sanırım az kalmış doğumuna umarım herşey gönlünce olur Allah bir avazda kurtarsın pembecim

demek biri daha yaramaz olucak :) maşallah sağlıklı olsunlarda kıpır kıpır olsunlar bende çok kilolu değilim ama sanırım bizimki biraz tembel bakalım bekleyip görücez artık nazlı kızımızın hareketlerini teşekkür ederim

günaydın arkadaşlar
ya arkadaşım bende şimdi kevser hanıma gidiyorum da sen memnun kalmadığın için mi şimdi başaksına gidiyorsun yoksa memnunmuydun merak ettim

günaydın arkadaşlar
ya arkadaşım bende şimdi kevser hanıma gidiyorum da sen memnun kalmadığın için mi şimdi başaksına gidiyorsun yoksa memnunmuydun merak ettim

merhabalar ben sadece kızımda dogum için ona gıttım sezeryan oldum sorun yasamadım ama eltım gıdıyordu 3aylıkken bebegı karnında ölmüştu istersen 1hafta sonra gel kurtaj yapayım ne aglıyorsunkı lıselı kızlar sabah aldırıyorlar oglen derse gıdıyorlar dıye ters ters soguk soguk cevaplar vermiş soguk bır kadın daha vukatlarıda cokmuş cevremden duyduguma gore bende gıtmedım ozel hastane güzel bakım cok guzel ama doktor daha onemlı ssk doktoru muhammet öztürk ama özel hastaneye cagıra bılıyorsun dogum ıçın kendı muayeneside var hastanenın tam karsısında suan 12 haft hamıleyım

çok geçmiş olsun inşallah bidaha tekrarlamaz sağ sağlim bebişini kucaklarsın
ben kendim yapmak uğraşmak istiyorum canım öle dükkanlar bulmalıyımki gez gez inciği boncuğu tülü herşeyleri alabilmeliyim oyüzden sordum
ben denizliden geldim orda böle şeyleri satan yerler hep biyerde oluyo acaba burdada ölemi olur diye sorduydum yinede ilgine teşekkür ederim canım
günaydım arkadaşlar bende antalyadayım nasılsınız ben andevada kevser hanıma gidiyorum ama kafamda soru işaretler var siz duydunuzmu hiç kevser ahnım hakkında iyi yada kötü şeyler
canım ben 5 ay meydana gittim ama orda doğum yokmuş sonra öğrendim ordan medicale gittim ve en son kevseri önerdiler
gittim gayet güzel geldi bana ama benimde kafama takılan şeyler var kafasını pc den kaldırmıyo soruyo yazıyo bişiler ben sormasam cevaplamıyo
şimdi salı gene kontrolüm var bakalım bu sefer nasıl olacak
ama artık zamanımda azald doktorda değiştiremem

ya bende bakıyorum herkesin bebişleri yeni bi ben varım doğuma yakın sanıyodum siz bendende önde çıktınız hepinize hayırlı doğumlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…