Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

merhabalar bugun dr gıtık düşük tehlıkem geçmiş progestanı kestık yolculuk bıle verdi :uhm:bırde ıkılı tarama ıcın kan verdım hıfsısıhada bedava test oldum kızımda 4sene once özelde yaptırdık ıkılı taramayı enayi gıbı90milyona klava:zorlukta cekmedik ınsallah ıyı sonuçlarda alırız

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım umarım sonuçlarında güzel çıkar her işin acemiliği olur boşver kendine bebişe iyi bak:CüvCüv:

cigdem cok saol insallah hayırlı sonuçlar alırım ya ben öksürük oldum cok kotu dertler bıtmıyor bogazım agrıyor viks surebılırmıyım dıye sordum dr hayır dedı kılima carptı galıbabenneyaptımki

ya canım geçmiş olsun gebelikte hasta olmak çok zor biliyorum bende ağır ve uzun bir grip geçirmiştim faranjitte olmuştum maalesef gebelikte uzun sürüyor geçmesi kendine çok dikkat edip hasta olmamaya çalışacaksın allah başka dert vermesin elbet geçer öksürük falan kendini sıcak tut ılık bitki çayı iç limon ye aklıma gelenler bunlar ha birde bal ve karabiber karışımı öksürüğü kesebilir ara sıra bir tatlı kaşığı yemeye çalış canım geçmiş olsun tekrar

geçmiş olsun canım.zencefille balı karıştırıp yemeni tavsiye ederim bende.öksürüğe çok iyi geliyor.acil şifalar...

kızlar nerlerdesınız sıcaktan bayılıp gıdıyorsunuz galıba benım tarama sonuçları guzel cıktı3taramaya gerek yok dedı cok sukurr

Selam kızlar nabersiniz ? Uzun süredir gelemedim buraya. Yeni gelen hamişler varmış. Hepsi hoşgelmiş. Ben muhammet beye gidiyorum. Tanıdık bir ebe buldum ssk dan. Müsait bir zamanda gidip bakıcam doğumhaneye falan. Banada orası itici geliyor ama görmekte fayda var. yinede büyük ihtimal özelde yaparım doğumu sanırım.

kızlar nerlerdesınız sıcaktan bayılıp gıdıyorsunuz galıba benım tarama sonuçları guzel cıktı3taramaya gerek yok dedı cok sukurr
hadi gözün aydın aliyecim hep böyleiyi gidersin inşallah benimde minik kızım 358 gr olmuş teyzeleri elleri ayakları pek bir güzeldi bakmaya doyamadım opuyorumnanaktan

selam canım iyiyiz senden naber
tabi git bir gör bakalım belki fikrin değişir

Nasılsın cnm? Bebişinde iyimiş maşallah maşallah. Sen nerde düşünüosun doğumunu?

slm kızlar 24 haftalık hamişim bende oğluşuma
zaman yaklaştıkca doğumu nerde kıme yaptırcamı duşunuyorum şu anda da
tarık keskıne gıdıyorum var mı önerileriniz

bende muhamet özturke gıdıyorum sskda dogum yapmak benıde urkutuyor ılk andevada sezeryan oldum hastahane cok temız ama doktorları ıyı degıl doktoruma guvenıyorum hemde yapan nasıl yapıyor 50gun önce eltım dogum yaptı ssk da sezeryanla hastahane temız geldı bana hayırlısı artık allah saglıkla sıhatle kucagına almayı nasıp etsın

Nasılsın cnm? Bebişinde iyimiş maşallah maşallah. Sen nerde düşünüosun doğumunu?
slm canım sağol iyiyim sen nasılsın? maşallah iyi teyzesi doğumu anadolu hastanesinde yapmayı düşünüyorum canım

sagolasın insallah cıgdemcım masallah bebişine saglıkla buyusun
amin canım sağol hepimizinki inşallah

slm kızlar 24 haftalık hamişim bende oğluşuma
zaman yaklaştıkca doğumu nerde kıme yaptırcamı duşunuyorum şu anda da
tarık keskıne gıdıyorum var mı önerileriniz
başlarda bende çok pinpirikleniyordum ne yapsam nasıl yapsam diye haklıyız tabi ama birzada rahat olmak gerek bence herkes birşekilde doğum yapıyor ssk yada özel bir sürü arkadaşım var ssk da yapan hepsi maşallah turp gibi bebekleride öyle özeldede aynı birazda şans bence hepimşz bir avazda kurtuluruz inşallah

mer haba bende aranıza yeni katıldım....4 hafta 2 günlük hamileyim aşılama yöntemi ile hamile kaldığım için hala inanamıyorum hamile olduğma ....gelecek tüp bebek merkezinde mete bey di dr ilk kontrolüm ayın 27 de olucak...daha sonra kendime devlet hastanesinden bir dr istiyorum ...önerileriniz varmı....

merhabalar ben cok kotuyum kulagım ıltıhaplanmış sagkulagım tamamen tıkalı agrıyor ver acıyor dun acıle gıttık novalgın ıgne vurdu vesultamat dıye antıbıyotık verdı doktorumuza sorduk kullan dedı sabah aksam bırde ılac bugunde kbb dort gıtık cektırdı kulagımı ama hıç faydası yok cok kotuyum yedıgımı kusuyorum yapıcak bırsey yok hamılesın dedıler ben boyle acı gormedımmafoldumben bu acılara ragmen bebegıme bırsey olursa ben naparım eltım antıbıyotık yuzunden bebegını kaybetı 3aylıktı karnında oldu allahım sen koru kuzumu

bende 30+4 günlük hamileyim bende tıpta düşünüyorum doğumumu haftaya gidicem oraya başlıcam artık bakalım iyi bi doktor olur inşallah doktorum çallı meydan da idi orda doğum olmadığı için tanıdık birde doktorum o yüzden tıpa başlıcam hayırlısı. hepimizi Allah bi avazda kurtarsın.........

hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun tebrik ederim canım malesef bendevlet hastanei doktorlarını bilmiyorum ama geçmişi okursan orda yazanlar oldu sanıırm isimlere bakarsın

çok geçmiş olsun ya ne oldun böyle bu kadar ağır nasıl hasta oldun kötü düşünme umarım çabuk iyileşirisn aklına kötü şeyler getirmemeye çalış bir an önce iyileşmek için kendine dikkat et canım ya çok üzüldüm:teselli:

maşallah az kalmış yolun amin aminnnnnn:Saruboceq:

ahh cıgdemcım cok sagol sorma agrıdan duramıyorum kulagımın içi sıstı duyamıyorum yıyemıyorum ıcemıyorum agzımı acınca acıyor bugun ıyce tıkanmıs banyo yaparken su kacmış cok kotuu off allahım sabır versın sankı kulagımdan amelıyat oldum oyle acıyor:çok üzgünüm:

Sezeryan olursam sanırım ssk da yaparım gibi geliyor. Çünkü hem kendi doktorum yapmış olcak hemde orda özel tek kişilik oda ayarlama imkanımız var ama gidip gördükten sonra kararımı vericem bakalım hayırlısı

ınsallah rabbım kazasız belasız kucagına almay nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…