Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

kızlar ben bugun duramadım baska doktr gıtım cınsıyet ogrenmek ıcın vede kullandıgım ılaclar yuzunden bebegım ne durumda dıye kıpırdıyordu cınsıyetınıde soyledı oglan dedı opuyorumnanaktankesınmı dedım pıpısı var dedı yuzde98 dedı bakalım kendı doktorumuz nedıyecek 18haftada soyluyor bekleyemedık hayırlısı artık saglıkla gelır ınsallah

ne güzel kızın vardı rbirde oğlan olucak demek çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı olsun tatlım

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

merhaba arkadaşlar.bende antalyalıyım ve antalyadayım.daha öncede yazmıştım sanırım ama o zamanlar hamileydim.1 haziranda kızımı aldım kucağıma.sezeryanla oldu.sskda yaptırdım tek kişilik özel odada kaldım herşey çok güzeldi ben çok memnun kaldım.Allah hepinize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.

merhaba mozijikucum nasılsın.sskda olupta tek kişilik oda istiyorsan drunla bir konuş çünkü özel oda az olduğu için boş oda bulmak kolay olmuyor.belki drun ayarlayabilir.

selam kızlar nasılsınız?zaten durgundu topik helede bugün pazar olunca kimsecikler yok.sahildemisiniz yoksa.çiğdem nasılsın canım.mozijiku bayadır uğramıyordun umarın herşey yolundadır.pembemavi ıkızlerımız nasıl?snm de takılmaz oldu hiç umarın hersey yolundadaır..taze anne suzan allah analı babalı büyütsün canım.allah nazarlardan saklasın.k.i.bakın meleklerinizede.:1hug:

ne güzel allah sağlıkla büyütmek nasip etsin darısı başımıza

merhaba canım hiç keyfim yok tatsızım ayrıntılı dobler taramada bebeğim ellerini açmadı amniyo sıvım fazla çıktı ne oldu bilmiyorum herşey çok güzel giderken kabus gibi günlere geçiriyorum özsev amniyo sentez oldum sonuçlarını bekliyorum çok üzgünüm

doktorun kımdı canım allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun

doktorun kımdı canım allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun

hepinize teşekkürederim kızlar.doğurmuş olanlar Allah evlatlarınızı size bağışlasın.hamile olanlarada hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.

canım benim drum serap tiryaki.ben çok memnun kaldım ama kişiye göre görüşler değişiyor.

merhaba canım hiç keyfim yok tatsızım ayrıntılı dobler taramada bebeğim ellerini açmadı amniyo sıvım fazla çıktı ne oldu bilmiyorum herşey çok güzel giderken kabus gibi günlere geçiriyorum özsev amniyo sentez oldum sonuçlarını bekliyorum çok üzgünüm[/QUOTE]

canım bence herşey iyi olacak sakın üzme kendini...

kandılınız mubarek olsun kızlarra.s.dualarınızı eksik etmeyin saglıkla kucagımıza alalım bebişlerimizi:Saruboceq:

Cnm ya geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Aslında ne zamandır aklımdaydın sen. Suzan doğurmuştur diyip duruyordum kendi kendime. Çok şekermiş kızında maşallahhhhh. Şimdi sen bunu yazdın ya benim biraz daha içim rahatladı gibi. Çünkü bende sezeryan istiyorum nasipse. Vaktin olursa daha ayrıntılı yazarmısın.? Nasıl davrandılar orda, ağrın sızın çok oldumu, odada özel tuvaleti falan varmı? Bunlarıda merak ediyorum canım.

Selam cnm. Ben iyiyim şükür. Biraz sırt ağrılarım falan başladı. Allah güç kuvvet versin 37. haftaya kadar inş. çalışıcam. Pembemavi maalesef erken doğumla yüzyüze. Şuan ıspartada hastanede. Bebekleri içerde tutmaya çalışıyolar. İnş. birkaç hafta daha dayanıcaklar . Lütfen onun içinde dua edin olurmu? Snm i bende merak ediyorum aslında. İnş. herşey yolundadır. Sen nasılsın? Bebişin nasıl cnm?

Tatlım inş. sonuçların güzel çıkıcak. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar merhaba

bende 10+2 haftalık hamileyim.

nasip olursa SSK da doğum yapmayı düşünüyorum.
ama özel oda istiyorum. ssk lıyım... özel oda fiyatı nedir bilen varmı?

birde SSK da doğum yapmayı tavsiye eden/etmeyen herkes bilgi verebilirmi lütfen...

bu arada bebek bekleyen tüm hamişlerin bebeklerini sağlıklı sihhatli kucaklarına almasını diliyorum.

merhabalar bende sskda dogum yapıcam allah izin verirse ozel oda bende ıstıyorum ama zor bulunuyormus galıba ben sezeryan olacagım ıcın gunu bellı olacak bı aksılık cıkmazsa tabı fıyatını bılmıyorum ama eltım 3ay once orda dogum yaptı boş ozel oda yokmuş 4kışılık odada yattı bomboş ona kalmış kimse yoktu yataklarıda temız hiç bır sorun olmadı cok memnun kaldı doktorumuzda muhhamet öztürk allahım kazasız belasız kucagımıza almayı nasıp etsin

:çok üzgünüm:
benim doktorumda Mehmet ŞİMŞEK, çok memnunum doktorumdan.özeline gidiyorum. çok güzel ilgileniyor.
ya SSK yı hem metheden var hem tavsiye etmeyen var. bana ebeler ve hemşireler çok itici geliyor. bir arkadaşım orda doğum yaptı pişman oldu hiç tavsiye etmedi. sancı içerisinde bağırıyorum ne bağırıyosun diye azarladılar beni diyor. ama tabi herkese aynı kişi denk gelmez. iyiside var kötüsüde.

SSK konusunda kararsızım.
olursada özel oda istiyorum.
bide hastanenin eski olması kafama takılıyor.
cihazları falan nasıl acaba.

amin... allahım herkese bebişlerine sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin.

ben ilk kızımı andeva da yaptım cok guzel ılgılendıler cok temizdi yemekler falan dortdortluktu parayı verıyon tabı oyle olacak 4sene once 5mılyar odemıştık ama doktorları ıyıdegıl kevser ceylandı benım doktorum oyle bır narkoz vermişlerki bana öglen 3de cıktım aksam sekız oldu daha gozlerımı acamadım 1hafta kendıme gelemedım bana anıbıyotık yazmış soylemedı bıle antıbıyotık yazdım kullan mutlaka bunu dıye bızde bılmıyorduk ılacların arasına kaynamış dogrulamadım eltım sskda amalıyathaneden gozlerı acık ayılmış sekılde cıktı ertesı gunude ayaga kalktı hastahane doktorunun ozel hastası oldumu doktorlardan korkularına ebeler ıyı davranıyorlar ama oylesıne bır doguma gel azarlıyorlarmış ben gormedım oyle duydum zaten sen kımın hastasısın dıyorlarmış ve tecrube var ebelerde ve doktorlarda hergun yuztane hastaya bakıyorlar artık hakkımızda hayırlısı kazasız belasız kucagımıza alırız

evet hakkımızda hayırlısı olsun. Bende ilk öğrendiğimde andevaya gittim ama memnun kalmadım. Psikolojimi bozdular.tavsiye üzerine mehmet beye gittim. iyikide gitmişim.içim çok rahat.

Araştırma hastanesinde de eşimin akrabası hemşire ona sordum, o da çalıştığı hastaneyi tavsiye etmedi lmaz:.

gene en garanti ssk görünüyor. hayırlısı...:CüvCüv:

herkese merhaba...kızlar eğer sezeryan ile doğum yapmayı düşünüyorsanız kesinlikle spinal ya da epidural anesteziyi tavsiye ederim.ben spinal anestezi ile doğum yaptım.narkoz hiç yemediğim için nasıl oluyor bilmiyorum ama çevremden duyduğum kadarıyla bir yıl boyunca tadı gitmiyormuş boğazdan.ne ağrı duydum ne da sancı doğum sırasında.hele bebeğimin karnımdan çıkışını görmek ve sonrasında onu öpüp koklamak dünyalara bedeldi.hayatım boyunca unutamayacağım harika bi olaydı benim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…