kızlar ben bugun duramadım baska doktr gıtım cınsıyet ogrenmek ıcın vede kullandıgım ılaclar yuzunden bebegım ne durumda dıye kıpırdıyordu cınsıyetınıde soyledı oglan dedı opuyorumnanaktankesınmı dedım pıpısı var dedı yuzde98 dedı bakalım kendı doktorumuz nedıyecek 18haftada soyluyor bekleyemedık hayırlısı artık saglıkla gelır ınsallah
kızlar ben bugun duramadım baska doktr gıtım cınsıyet ogrenmek ıcın vede kullandıgım ılaclar yuzunden bebegım ne durumda dıye kıpırdıyordu cınsıyetınıde soyledı oglan dedı opuyorumnanaktankesınmı dedım pıpısı var dedı yuzde98 dedı bakalım kendı doktorumuz nedıyecek 18haftada soyluyor bekleyemedık hayırlısı artık saglıkla gelır ınsallah
Sezeryan olursam sanırım ssk da yaparım gibi geliyor. Çünkü hem kendi doktorum yapmış olcak hemde orda özel tek kişilik oda ayarlama imkanımız var ama gidip gördükten sonra kararımı vericem bakalım hayırlısı
ne güzel allah sağlıkla büyütmek nasip etsin darısı başımızamerhaba arkadaşlar.bende antalyalıyım ve antalyadayım.daha öncede yazmıştım sanırım ama o zamanlar hamileydim.1 haziranda kızımı aldım kucağıma.sezeryanla oldu.sskda yaptırdım tek kişilik özel odada kaldım herşey çok güzeldi ben çok memnun kaldım.Allah hepinize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.
merhaba mozijikucum nasılsın.sskda olupta tek kişilik oda istiyorsan drunla bir konuş çünkü özel oda az olduğu için boş oda bulmak kolay olmuyor.belki drun ayarlayabilir.
merhaba canım hiç keyfim yok tatsızım ayrıntılı dobler taramada bebeğim ellerini açmadı amniyo sıvım fazla çıktı ne oldu bilmiyorum herşey çok güzel giderken kabus gibi günlere geçiriyorum özsev amniyo sentez oldum sonuçlarını bekliyorum çok üzgünümselam kızlar nasılsınız?zaten durgundu topik helede bugün pazar olunca kimsecikler yok.sahildemisiniz yoksa.çiğdem nasılsın canım.mozijiku bayadır uğramıyordun umarın herşey yolundadır.pembemavi ıkızlerımız nasıl?snm de takılmaz oldu hiç umarın hersey yolundadaır..taze anne suzan allah analı babalı büyütsün canım.allah nazarlardan saklasın.k.i.bakın meleklerinizede.:1hug:
merhaba arkadaşlar.bende antalyalıyım ve antalyadayım.daha öncede yazmıştım sanırım ama o zamanlar hamileydim.1 haziranda kızımı aldım kucağıma.sezeryanla oldu.sskda yaptırdım tek kişilik özel odada kaldım herşey çok güzeldi ben çok memnun kaldım.Allah hepinize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.
merhaba mozijikucum nasılsın.sskda olupta tek kişilik oda istiyorsan drunla bir konuş çünkü özel oda az olduğu için boş oda bulmak kolay olmuyor.belki drun ayarlayabilir.
doktorun kımdı canım allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun
cıgdemcim merak etme ınsallah hayırlı sonuçlar alırsın kalbını ferah tuta.s.
merhaba arkadaşlar.bende antalyalıyım ve antalyadayım.daha öncede yazmıştım sanırım ama o zamanlar hamileydim.1 haziranda kızımı aldım kucağıma.sezeryanla oldu.sskda yaptırdım tek kişilik özel odada kaldım herşey çok güzeldi ben çok memnun kaldım.Allah hepinize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.
selam kızlar nasılsınız?zaten durgundu topik helede bugün pazar olunca kimsecikler yok.sahildemisiniz yoksa.çiğdem nasılsın canım.mozijiku bayadır uğramıyordun umarın herşey yolundadır.pembemavi ıkızlerımız nasıl?snm de takılmaz oldu hiç umarın hersey yolundadaır..taze anne suzan allah analı babalı büyütsün canım.allah nazarlardan saklasın.k.i.bakın meleklerinizede.:1hug:
ne güzel allah sağlıkla büyütmek nasip etsin darısı başımıza
merhaba canım hiç keyfim yok tatsızım ayrıntılı dobler taramada bebeğim ellerini açmadı amniyo sıvım fazla çıktı ne oldu bilmiyorum herşey çok güzel giderken kabus gibi günlere geçiriyorum özsev amniyo sentez oldum sonuçlarını bekliyorum çok üzgünüm
kızlar merhaba
bende 10+2 haftalık hamileyim.
nasip olursa SSK da doğum yapmayı düşünüyorum.
ama özel oda istiyorum. ssk lıyım... özel oda fiyatı nedir bilen varmı?
birde SSK da doğum yapmayı tavsiye eden/etmeyen herkes bilgi verebilirmi lütfen...
bu arada bebek bekleyen tüm hamişlerin bebeklerini sağlıklı sihhatli kucaklarına almasını diliyorum.
merhabalar bende sskda dogum yapıcam allah izin verirse ozel oda bende ıstıyorum ama zor bulunuyormus galıba ben sezeryan olacagım ıcın gunu bellı olacak bı aksılık cıkmazsa tabı fıyatını bılmıyorum ama eltım 3ay once orda dogum yaptı boş ozel oda yokmuş 4kışılık odada yattı bomboş ona kalmış kimse yoktu yataklarıda temız hiç bır sorun olmadı cok memnun kaldı doktorumuzda muhhamet öztürk allahım kazasız belasız kucagımıza almayı nasıp etsin
ben ilk kızımı andeva da yaptım cok guzel ılgılendıler cok temizdi yemekler falan dortdortluktu parayı verıyon tabı oyle olacak 4sene once 5mılyar odemıştık ama doktorları ıyıdegıl kevser ceylandı benım doktorum oyle bır narkoz vermişlerki bana öglen 3de cıktım aksam sekız oldu daha gozlerımı acamadım 1hafta kendıme gelemedım bana anıbıyotık yazmış soylemedı bıle antıbıyotık yazdım kullan mutlaka bunu dıye bızde bılmıyorduk ılacların arasına kaynamış dogrulamadım eltım sskda amalıyathaneden gozlerı acık ayılmış sekılde cıktı ertesı gunude ayaga kalktı hastahane doktorunun ozel hastası oldumu doktorlardan korkularına ebeler ıyı davranıyorlar ama oylesıne bır doguma gel azarlıyorlarmış ben gormedım oyle duydum zaten sen kımın hastasısın dıyorlarmış ve tecrube var ebelerde ve doktorlarda hergun yuztane hastaya bakıyorlar artık hakkımızda hayırlısı kazasız belasız kucagımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?