herkese merhaba...kızlar eğer sezeryan ile doğum yapmayı düşünüyorsanız kesinlikle spinal ya da epidural anesteziyi tavsiye ederim.ben spinal anestezi ile doğum yaptım.narkoz hiç yemediğim için nasıl oluyor bilmiyorum ama çevremden duyduğum kadarıyla bir yıl boyunca tadı gitmiyormuş boğazdan.ne ağrı duydum ne da sancı doğum sırasında.hele bebeğimin karnımdan çıkışını görmek ve sonrasında onu öpüp koklamak dünyalara bedeldi.hayatım boyunca unutamayacağım harika bi olaydı benim için...
merhaba kızlar...sanırım kimse uğramıyor artık.çiğdem'i ve pembemaviyi merak ediyorum.bilgisi olan var mı?
selam kızlar.başka bi topicden okuduğum kadarıyla sanırım çiğdemin bebeğinin sakat olduğu anlaşılmış.alınacakmış bebek.ben çok üzüldüm öğrendiğimde.çiğdem ne kadar üzüldü allah bilir.kaç gündür bu olayın etkisindeyim.allahım yardımcısı olsun.kolaylıkla atlatır inşaallah...
merhaba kizlar.bende antalyadayim ve araniza katilmak istedim.burada kendime arkadas ariyorum,konusmaya ihtiyacim var
hoşgeldin canım.biz her zaman buralardayız ne zaman istersen konuşur dertleşiriz tabii.gerçi ben doğum yaptım ama yine de buraya hergün göz atmadan duramıyorum.merhaba kizlar.bende antalyadayim ve araniza katilmak istedim.burada kendime arkadas ariyorum,konusmaya ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?