Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

cok guzel ama ben cesaret edemem bayılırım heralde ilkinde bıle doktor yatırıyor masaya ben kalkıyordum aglamaktan ve korkudan tıtremekten oldum oldum dırıldım tansıyonumda cok duşuk zatenonada cesaret lazım valla

aynı korkuları bende yaşamıştım canım hatta doktoruma da bunu söyledim ve lütfen bana sakinleştirici bi iğne yapın demiştim.ama içeri girince hiçte düşündüğüm gibi olmadı.ne heyecan ne bişey sadece merak vardı bende.bence ikincide daha sakin olursun ne de olsa tecrübelisin bu konuda:)

merhaba kızlar...sanırım kimse uğramıyor artık.çiğdem'i ve pembemaviyi merak ediyorum.bilgisi olan var mı?

Selam cnm. Çiğdemi bende merak ediyorum ondan haberim yok ama. Pembe hastanede bebekleri içerde tutmaya çalışıyorlar. Erken doğum tehlikesi var yani..

selam kızlar.başka bi topicden okuduğum kadarıyla sanırım çiğdemin bebeğinin sakat olduğu anlaşılmış.alınacakmış bebek.ben çok üzüldüm öğrendiğimde.çiğdem ne kadar üzüldü allah bilir.kaç gündür bu olayın etkisindeyim.allahım yardımcısı olsun.kolaylıkla atlatır inşaallah...

Ben de çok üzüldüm, ama erkenden öğrenmeleri iyi olmuş, sakat doğsaydı çok daha zor olacaktı. İnşallah en kısa zamanda Çiğdem yeniden hamile kalır ve sağlıklı bir bebeği dünyaya gelir. Gerçi şimdi biz ne söylesek de onu teselli edemeyiz. Allah sabır versin.

merhaba kizlar.bende antalyadayim ve araniza katilmak istedim.burada kendime arkadas ariyorum,konusmaya ihtiyacim var
hoşgeldin canım.biz her zaman buralardayız ne zaman istersen konuşur dertleşiriz tabii.gerçi ben doğum yaptım ama yine de buraya hergün göz atmadan duramıyorum.

merhabalar kızlar uzun zaman dır ugrayan yoktu buraya cıgdeme cok uzuldum allah yardımcısı olsun

a.s. slm ben izmirliyim ama antalyaya gelen gelinlerdenim gerçi 4 yıl oldu ama alısmak zor oldu gamyoncuiremsu bende 7 aylık hamileyim doktorum şaban adakan harika bı doktor tavsıye ederım

slm kızlar bende hamişim ve aranıza yeeni katılıyorum:CüvCüv:
bu topiği yeni gördüm nasıl farketmedim anlamadım canım hemşehrilerim opuyorumnanaktan

kızlar merhaba,

mozinin de dediği gibi uzun süredir buralarda değildim. hastanede yatıyorum, 39 gün oldu. erken doğum riskiyle 25. haftam biterken yattım. ama allah'a şükür bugüne kadar geldik.

antalyalı arkadaşlarım başınıza gelebilecek olumsuzluklar için hazırlıklı olun. (allah kimseye göstermesin gerçi) biz çok erken doğarsa yeni doğan yoğun bakım hizmeti alamayacağımız için çıktık ankara ya geldik. ankara'da bir hastanede yatıyorum şu an. akdeniz üni. de yer yoktu. özellerin de zaten gecesi 1000 ytl gibi bir rakam.(beğenilen ancak sgk anlaşması olmayan bir hastanenin gecelik küvöz ücretinden bahsediyorum)

velhasıl antalya sağlık hizmetleri için tam bir fiyasko ve korkunç bir hayal kırıklığı oldu benim için. Isparta bile daha iyiymiş. düşünün artık ilk haftamda ısparta'da yatmıştım ve o hastane Antalya'dan gelen ya da gönderilmiş gebelerle doluydu. koskoca antalya!! inanabiliyor musunuz???

gebeliğimi takip eden ve sözde o çok iyi doktoru da artık allah'a havale ediyorum. rahim ağzı uzunluğunu taa 24. haftamda ve de benim sormam, talep etmem üzerine ölçtüğü için.

neyse 30. haftayı doldurdum ya bin şükür. daha rahatım. yine de benim için dua edin.

bu arada çiğdemi okudum ve üzüldüm. allah beterinden korusun. inşallah bir an önce atlatırsın sen de çiğdem... dualarımız seninle...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…