Merhaba canım, benim ailem de İzmir'de yaşıyor, birkaç ay önce İstanbul'dan taşındım. Hala alışamadım, çevrem hep İzmir ve İstanbul'da kaldı. 5 aylık hamileyim, bulantılarım bittiği için keyfim yerinde.a.s. slm ben izmirliyim ama antalyaya gelen gelinlerdenim gerçi 4 yıl oldu ama alısmak zor oldu gamyoncuiremsu bende 7 aylık hamileyim doktorum şaban adakan harika bı doktor tavsıye ederım
Foruma ve Antalya'ya hoş geldin canım. Ben de 7 haftalık hamileyken taşındım Antalya'ya. Hamileyken taşınmak çok zor oluyor değil mi.Merhaba, foruma yeni katıldım. 11 haftalık hamileyim ve Antalya' ya 1 ay önce taşındım.
Merhaba canım. Hoş geldin, keşke topik canlansa, hatta hep beraber buluşma ayarlasak. Yeni taşınanlar da var benim gibi. En azından sosyalleşmiş olurduk.slm kızlar bende hamişim ve aranıza yeeni katılıyorum:CüvCüv:
bu topiği yeni gördüm nasıl farketmedim anlamadım canım hemşehrilerim opuyorumnanaktan
slm kızlar bende antalyadan.ikinci bebeğime hamileyim.hepinize sağlıklı bebekler kolay doğumlar versin yüce rabbim.Bu arada doktor ve hastahane işi şans işi.Ben ilk doğumumu vakıfta yaptım çok memnun kaldım.Epidural anestezi ile doğum yaptım.Bence anne ve bebek için çok güzel bir yöntem.Doğumda doktordan çok anestezi uzmanıda çok önemli.Tabii sezaryanla doğum yapıcaksanız.Benim doğumum normal olmadı mecbur sezaryana girdim.Doktorum yelda doğan.Şimdi yine ona gidiyorum.5 haftalık hamileyim.Herkese sevgiler
kızlar ben iyiyim. çok şükür çok güç olsa da 35. haftayı da bitirdik 36 da ilerliyoruz:)
mozi de 5 gün önce doğum yaptı. güzel kızı dünyaya sağlıkla merhaba dedi. onun için de her şey yolunda. maşallah.
özsev sen de hoşgeldin. :)
kızlar ben iyiyim. çok şükür çok güç olsa da 35. haftayı da bitirdik 36 da ilerliyoruz:)
mozi de 5 gün önce doğum yaptı. güzel kızı dünyaya sağlıkla merhaba dedi. onun için de her şey yolunda. maşallah.
özsev sen de hoşgeldin. :)
slm bende varım kızlar...gelin olarak geldim
Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim. uzun zamandır bakamamıştım çünkü bebeğim 4 aylık, canıma okudu:) sütüm yetmediğinden hiç uyumadı ağladı tabi gaz sorunu da... şimdi uyuyabildiğiniz kadar uyuyun:) uykusuz geceler sizi bekliyor...
hoşgeldin...kaç aylık hamilesin? ben 30.haftaya geleceğim allah kısmet ederse...
slm kızlar bende antalyadan.ikinci bebeğime hamileyim.hepinize sağlıklı bebekler kolay doğumlar versin yüce rabbim.Bu arada doktor ve hastahane işi şans işi.Ben ilk doğumumu vakıfta yaptım çok memnun kaldım.Epidural anestezi ile doğum yaptım.Bence anne ve bebek için çok güzel bir yöntem.Doğumda doktordan çok anestezi uzmanıda çok önemli.Tabii sezaryanla doğum yapıcaksanız.Benim doğumum normal olmadı mecbur sezaryana girdim.Doktorum yelda doğan.Şimdi yine ona gidiyorum.5 haftalık hamileyim.Herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?