Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

slm kızlar bende antalyadan.ikinci bebeğime hamileyim.hepinize sağlıklı bebekler kolay doğumlar versin yüce rabbim.Bu arada doktor ve hastahane işi şans işi.Ben ilk doğumumu vakıfta yaptım çok memnun kaldım.Epidural anestezi ile doğum yaptım.Bence anne ve bebek için çok güzel bir yöntem.Doğumda doktordan çok anestezi uzmanıda çok önemli.Tabii sezaryanla doğum yapıcaksanız.Benim doğumum normal olmadı mecbur sezaryana girdim.Doktorum yelda doğan.Şimdi yine ona gidiyorum.5 haftalık hamileyim.Herkese sevgiler

a.s. slm ben izmirliyim ama antalyaya gelen gelinlerdenim gerçi 4 yıl oldu ama alısmak zor oldu gamyoncuiremsu bende 7 aylık hamileyim doktorum şaban adakan harika bı doktor tavsıye ederım
Merhaba canım, benim ailem de İzmir'de yaşıyor, birkaç ay önce İstanbul'dan taşındım. Hala alışamadım, çevrem hep İzmir ve İstanbul'da kaldı. 5 aylık hamileyim, bulantılarım bittiği için keyfim yerinde.
Merhaba, foruma yeni katıldım. 11 haftalık hamileyim ve Antalya' ya 1 ay önce taşındım.
Foruma ve Antalya'ya hoş geldin canım. Ben de 7 haftalık hamileyken taşındım Antalya'ya. Hamileyken taşınmak çok zor oluyor değil mi.
slm kızlar bende hamişim ve aranıza yeeni katılıyorum:CüvCüv:
bu topiği yeni gördüm nasıl farketmedim anlamadım canım hemşehrilerim opuyorumnanaktan
Merhaba canım. Hoş geldin, keşke topik canlansa, hatta hep beraber buluşma ayarlasak. Yeni taşınanlar da var benim gibi. En azından sosyalleşmiş olurduk.

Merhaba canım. Ben de Yaşam hastanesi'ne gidiyorum, şimdilik memnunum. Ama doğumu İzmir'de annemlerin yanında yapmak istiyorum

çiğdem çok üzüldüm canım.allah ikincisine sağlık sıhhat versin.PEMBEMAVı umarım sende sağ salim bebeklerini kucağına alırsın.Antalyalı tüm anneler bebeklerinize ve size tüm annelere sağlık sıhhat versin rabbim.

merhaba antalyalı hamişler ve taze anneler.mozijikudan haberi olan var mı acaba.doğum yaptı mı.

merhaba arkadaşlar.ben antalyada degil alanyada yaşıyorum.16 haftalık hamileyim ve bu ikinci bebegim

arkadaslar gebelik basligi altinda antalyada dusuk diye bir baslik acilmis orda antalyada on gun once dusuk yapan bir arkadasin arkadasi acmis basligi hastanede demisler ayni gunlerde 33 kayip oldu boyle, sularda mi var bir seyler diye. sizi kesinlikle korkutmak istemem ama o basliga bir bakin isterseniz, Allah korusun sizin basligi gorunce ardindan hemen yazayim dedim, konuya bakin ve ne olur ne olmaz cesme sularindan uzak durun, guzeller, saglikli hamilelikler hepinize.

evet canım bende okudum boyle bır olay duymadım ama zaten dr suları içmeyın dıyorlar ama yemeklere kulanıyorum allah korusun

selam kızlar 3aydır memleketteydik sıcaklardan kaçtık kızımla birlikte.3gun oldu geleli.önce çiğdemciğimi okudum şok oldum çok üzüldüm.kendisinede yazdım yinede tekrar geçmiş olsun demek istiyorum.yeni arkadaşlar yeni anneler katılmış herkes hoşgelmiş.doğum yapan anneler allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatlı bir şekilde inşallah.pembemavi canım senıde yenı okudum umarım hersey yolundadır canım.moji canım umarım sende iyisindir herşey yolundadır umarım. arada yazın haberlerinizi boş bırakmayın.öpüyorum şimdilik byea.s.

kızlar ben iyiyim. çok şükür çok güç olsa da 35. haftayı da bitirdik 36 da ilerliyoruz:)

mozi de 5 gün önce doğum yaptı. güzel kızı dünyaya sağlıkla merhaba dedi. onun için de her şey yolunda. maşallah.

özsev sen de hoşgeldin. :)

hoşbulduk canım iyi olmana sevındım.moji demek dogum yaptı aldı melegını kucagına onun adına çok sevındım.allah analı babalı buyutmek nasıp etsın mojı.sağlıcakla büyüt bebegını tatlım.

selam pembemavi buralarda olmana sevindim bir ara hastanede
yattığını okumuştum. Herşeyin yolunda olduğuna da sevindim...

Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim. uzun zamandır bakamamıştım çünkü bebeğim 4 aylık, canıma okudu:) sütüm yetmediğinden hiç uyumadı ağladı tabi gaz sorunu da... şimdi uyuyabildiğiniz kadar uyuyun:) uykusuz geceler sizi bekliyor...

selam canım allah güç kuvvet mi versin denir artık bilmiyorum
ben de 30 haftadayım ve bir sorum olacak acaba sütün yetmediğini
nasıl anlıyorsun?

off o kadar uzun bir cevap yazmıştım ki. ama sayfa hata verdi ve gitti yazdıklarım...

savaşarak emiyordu ve yutkunmasından anladım ben ve süt gelişini damarlardan hissedebiliyorsun zaten....

hastaneye giderken hemen süt gelmediği için süt pompası bulunsun yanınızda... bebek boş boş çekerken yoruluyor ve uyuya kalıyor sonra beslenemediğinden şekeri düşüyor hep uyuyor.. ben ilk çocuğumda yapmıştım bu hatayı ikincisinde pompaile süt gelen kadar sağıp bebeğe verdim ve hiç sorun yaşamadık...aventin manuel pompası avr bende elektriksiz oldupundan daha pratik..

HAYIRLI OLSUN.
benim de ikinci çocuğum oldu şimdi 4,5 aylık oldu zor günler seni ebkliyor :) diğer oğlum 4,5 yaşında ve ben çok zorlandım yorgunluktan da sütüm yetmedi bu sefer.. herkes 2.çocuk deneyimlisin zorlanmazsın dedi hiç te öle olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…