Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

bende yalnızım canım allahtan başka kimsem yok 15 aydr buradayım çevre azıcık oldu ama el yaniiii.....nerde oturyosunn

bendeee bendeee antalyaya gelin geldimm 5 yıldır burdayım e beımde hıc tanıdıgım yok :uhm: kayınvaldeler dısında :umursamaz:

iyi olmaya calısıyorum .sıkılıyorum iste bol bol .sen nasılsn nasıl gidiyor hayat

aynen bende oturuyorum her zanki gibi sıkılıyoum bol bol :)) bıde gun sayıyorus ıste az kaldı goumumuza 10 gun kadarr :)
havada bugun bı degısık zaten dahada cok sıkıyo ınsanı :hulya:

saol canım aminnn :))
canım doktorum Şaban Adakan hem ssk nın doktoru oyuzden orda yapıcam sezeryan olucak nasipse :)

selam hanımlar aranızda serik özel aspendos hastanesinde doğum yapan var mı?
nasıl bir hastane izlenimleriniz nasıl paylaşırsanız sevinirim.....

selam canım uzun süredir yoksun buralarda
sana birkaç sorum olacaktı senin doğum hangi hastanede olmuştu sanırım serik aspendos hastanesi nasıldı acaba ve fiatları hakkında bilgi verebilir misin?
doktorumuz aynı seninle...
ben sezeryan olacağım büyük ihtimalle....
umarım sağlıkla büyütüyorsundur bebeğnia.s.

selam arkadaşlar...yeni katılanlara merhaba... benimde az kaldı. vakit yaklaştıkça dahada heyecanlanıyor insan. Allah herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeğine.... sevgiler...

selam kızlar bende yeni girdim aranıza alanyalı olarak nasılsınz bende hamişim 32 ci hftamdayım herkese kolay doğumlar nasıp etsin rabbim

selam arkadaşlar.ben 34 yaşındayım.12 yıl önce izmirde ikamet ederken 32.hafta gebeliğimde preeklampsi gebelik zehirlenmesi tansiyon kan değerlşerinde düşme yaşadım.şimdi oğlum 12 yaşında çok şükür sağlıklı...veee şimdi kardeş istiyor...2. gebelikte risk var tabiii...antalyalı arkadaşlar bu hastalıkla ilgili bilgisi olan varmı antalya tıpta inanç mendilcioğlu ilgileniyormuş riskli gebeliklerle. inanç bey e muayene olan var mı.ben birde dedeman tarafında aslı vural sesver e gittim.psikolojik olarak hastayı rahatlatan sorularınıza cevap alabileceğiniz bir hekim...andeva yıldız da çalışmaya başlamış...paylaşırmısınız

slm arkadaşlar bende 26+5günlük hamileyim ben yaşam hastanesinde alp beye gidiyorum kısmetse doğumumuda orda yapmayı düşünüyorum hastane doktor ve fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim şimdiden çokk teşekkürler....

Ben tıpta çalışıyorum. ınanç Hoca iyidir. eğer risk varsa devam et derim. Aslı Hn. da mükemmel ama.. bence eğer paran varsa ikisine de git. sorun olursa tıp ta doğum yaparsın. olmazsa Andeva da:)

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.. canınızın sıkıntısı bebişler olunca geçecektir. inanın hiç bir şeye vakit yetmiyor:) ben de ilk geldiğimde çok sıkılmıştım ..sonra ilk oğlum oldu koştyurmaca başladı ve şimdide diğer oğlum 5 aylık düşünün artık günde 5 saat uyku ve hiç oturmadan geçiyor zaman.. çalışıyorum da...
inanın tek çok hiç birşey çok çocuk herşey derlerdi de .. doğru... kaça bölüneceğimi şaşırdım

Bu arada Antalya da heryerden insanlar olduğundan ve sanırım hırsızlıklar çok olduğundan güven sorunu vardır ben çok yadırgamıştım selam bile vermiyor idi kimse....sizin oturduğunuz yer de öyle mi?

Bu arada Antalya da heryerden insanlar olduğundan ve sanırım hırsızlıklar çok olduğundan güven sorunu vardır ben çok yadırgamıştım selam bile vermiyor idi kimse....sizin oturduğunuz yer de öyle mi?

selam canım ben de ankaradan geldim buraya üniversite için
sonra ailem taşındı ama 19 yıl oldu artık buralı gibi hissediyorum kendimi
evet seninde dediğin gibi baya göç alan bir şehir kime güvenebileceğini
bilemiyorsun ve selam vermeye korkuyorsun...
en son antalya da yakalanan organ mafyasını falan düşünecek olursan
insanlara şüpheyle yaklaşmak daha iyi diye düşünüyorum ama allahtan annemin
apartmanında ve benim apartmanda böyle sorunlar yok herkes tanıdık gibi artık...

sen nereden gelmiştin?

arkadaşlar dünkü sorduum soruya yardımcı olucak birileri yokmu acaba?

antalyalı bir hamişde ben varım kızlar..antalyalıyım ama gurbetteyım ıstanbuldayım suan 5 senedır burdayım ama aılem antalyada antalyayı cok ozledım boyle bır konu actınızya cok duygulandım bes sendır hıc hemserı gormedım bu ıstanbulda..

antalya en kısa zamanda yerleşmek ıcın donus yapacagım ınsallah ıkıncı bebegıme hamıleyım cok super bır duygu epıdural sezeryanla dogum yaptım cok memnunum ınsallah bu ıkıncıde oyle olucak darısı cocuk bekleyen lere herkese tavsıye ederım guzel bır duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…