merhaba antalyalı annecıkler.
beni de aranıza alın 8 yıldır antalyadayım ama henuz bir cevrem olmadı maalesef.3 aylık hamileyim sanırım bunun da etkisi var kendimi cok yalnız hissediyorum konusacak kimsecikler yok etrafımda dogumumda da yalnız olacam ve düsündükce üzülüyorum neyse canlar allah sağlıkla versin de bebislerimizi kucağımıza kendinize bebislerinize iyi bakın
hosgeldin canım aramızaalkisalkisalkis
iyi olmaya calısıyorum .sıkılıyorum iste bol bol .sen nasılsn nasıl gidiyor hayat
aramıza hoşgeldin canım.orhan bey mükemmel bir doktordur.benim allahın izni ile orhan beyin sayesinde hamileliğim doğumum çok kolay ve güzel geçti.allah herkese benim gibi hamilelik ve doğum versin diyorum her zaman.benim kızım artık nerdeyse bir aylık olacak.günler o kadar hızlı geçiyor ki...allah sana da hayırlısı ile yavrunu kucağına almayı nasip etsin...
Bu arada Antalya da heryerden insanlar olduğundan ve sanırım hırsızlıklar çok olduğundan güven sorunu vardır ben çok yadırgamıştım selam bile vermiyor idi kimse....sizin oturduğunuz yer de öyle mi?
slm arkadaşlar bende 26+5günlük hamileyim ben yaşam hastanesinde alp beye gidiyorum kısmetse doğumumuda orda yapmayı düşünüyorum hastane doktor ve fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim şimdiden çokk teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?