Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

dilek epidural sezeryenı hangi hastanede yaptın doktorun kimdi ziyeretçi yada özel mesaj yazabilirsin teşekkürler

arkadaşlar kimse cvp vermiyomu ya kimse yokmu yardımcı olucak aşk olsun...senağlama

ben İstanbulda büyüdüm, sonra Eskişehir de okudum okulda tanıştım ve eşimle evlendim:) 2 yıl orada oturduk ve sonra buraya geldik iş dolayısyla...çocuğuma bakmak için annemler geldi ve aynen senin gibi sonra taşındılar buraya:) güzel şehir Antalya...

arkadaşlar dünkü sorduum soruya yardımcı olucak birileri yokmu acaba?

Yaşam hast. fiyatlar uygun diye duymuştum. Olabilir tabi. ama benim evime yakın olmasına rağmen Andeva da yapmıştım daha eski ve doktorları da iyi diye. ama doktorları Jinefem e geçti ve yeni doktorları tanımıyorum. Jinefem de doğum olayı var mı bilmiyorum.

arkadaşlar kimse cvp vermiyomu ya kimse yokmu yardımcı olucak aşk olsun...senağlama

valla fikrim olsa yazacagim ama yok ki
benim ozel doktorum var ve serik aspendos hastanesi var belek
tarafinda orayla anlasmasi varmis orada dogum yapacagim zamaninda gelirse
erken gelirse allah korusun anadolu hastanesi olacak

selam kıslar ben 5 aylık hamileyim antalyada yaşıyorum medical parka gidiyorum aranızda varmı giden medicale

çok teşekkür ederim arkadaşlar cvplarınız için ama yinede bilgisi olan olursa yazsın lütfen...

Anadolu hastanesinde Erhan Mulluk'u tavsiye ederim.riskli gebelikler konusunda deneyimli ve ilgili bir doktor.umarım herşey yolunda gider senin için.

duygu sen de riskli gebelik mi yaşadın senin doktorunmuydu...ayrıca ben dedeman tarafında muayene hanesi var dr.aslı vural sesver ve andeva yıldız da doğum yapanlardan yorum bekliyorummm

eskıden burası cok hareketlıydı sımdı pek kımse ugramıyor sordugun soru hakkında hıc bılgım yok ben sskda yapıcam doktorum oranın doktoru oldugu ıcın

duygu sen de riskli gebelik mi yaşadın senin doktorunmuydu...ayrıca ben dedeman tarafında muayene hanesi var dr.aslı vural sesver ve andeva yıldız da doğum yapanlardan yorum bekliyorummm

canım ben geçen yaz bi düşük yaşadım ama çok şükür bu gebeliğim normal gidiyor. Ben Erhan Bey'e gidiyorum ve çok memnunum ilgili bir doktor ama anadolu hastanesi özel hastane olduğu için biraz maliyetli fakat devlet memurlarıyla anlaşması var. Doktorumu tavsiye ederim kesinlikle. Umarım herşey güzel olur...

Selam kızlar, topik bayağı sakin bu günlerde sanırım, kimsecikler yok. Bebişimin doğumuna 2 ay gibi bir süre kaldı. Bebek şekeri almak istiyorum ama nereden alacağım konusunda bir fikrim yok. Ne kadar zaman önce almak gerekir sizce. Şİmdiden alırsam bayatlar mı?

kapalı yoda var ara sokakta tam yerını unutum havuzun karsısında sımıtcını oldugu ara sokakta olması lazım hani loya dıye ıc camasırcı var orlara sorsan bulursun dogum tarihin bellimi kendınmı yapıcan orda hazırda satılıyor malzeri alıp evde yapacaksın havalar serinledı ıyıce agırlasmadan alabılırsın

selekler carsisini biliyorsan onun alt katinda da var cok cici seyler oraya da bakabilirsin canima.s.

evet ya antalyadan hiç hamile yok sanırım konuşucak bu topiği yenilemekmi lazım ne hiç kimsecikler birbirine yardımcı olmuyo konuşmuyo amalmaz:

selekler carsisini biliyorsan onun alt katinda da var cok cici seyler oraya da bakabilirsin canima.s.

Kızlar çok saolun iki yere de bakacağım. Aralık 15 gibi görünüyor doğum tarihi, hazır alacağım çikolataları, malzemelerini alıp kendim yapacak cesaretim yok :))

Kızlar çok saolun iki yere de bakacağım. Aralık 15 gibi görünüyor doğum tarihi, hazır alacağım çikolataları, malzemelerini alıp kendim yapacak cesaretim yok :))

allahım kazasız belasız saglıkla kucagına almayı nasip etsin zaten hazırla kendın yaptıgın hemenhemen aynı fıyata gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…