selam canım ben de ankaradan geldim buraya üniversite için
sonra ailem taşındı ama 19 yıl oldu artık buralı gibi hissediyorum kendimi
evet seninde dediğin gibi baya göç alan bir şehir kime güvenebileceğini
bilemiyorsun ve selam vermeye korkuyorsun...
en son antalya da yakalanan organ mafyasını falan düşünecek olursan
insanlara şüpheyle yaklaşmak daha iyi diye düşünüyorum ama allahtan annemin
apartmanında ve benim apartmanda böyle sorunlar yok herkes tanıdık gibi artık...
sen nereden gelmiştin?
arkadaşlar dünkü sorduum soruya yardımcı olucak birileri yokmu acaba?
arkadaşlar kimse cvp vermiyomu ya kimse yokmu yardımcı olucak aşk olsun...senağlama
selam arkadaşlar.ben 34 yaşındayım.12 yıl önce izmirde ikamet ederken 32.hafta gebeliğimde preeklampsi gebelik zehirlenmesi tansiyon kan değerlşerinde düşme yaşadım.şimdi oğlum 12 yaşında çok şükür sağlıklı...veee şimdi kardeş istiyor...2. gebelikte risk var tabiii...antalyalı arkadaşlar bu hastalıkla ilgili bilgisi olan varmı antalya tıpta inanç mendilcioğlu ilgileniyormuş riskli gebeliklerle. inanç bey e muayene olan var mı.ben birde dedeman tarafında aslı vural sesver e gittim.psikolojik olarak hastayı rahatlatan sorularınıza cevap alabileceğiniz bir hekim...andeva yıldız da çalışmaya başlamış...paylaşırmısınız
duygu sen de riskli gebelik mi yaşadın senin doktorunmuydu...ayrıca ben dedeman tarafında muayene hanesi var dr.aslı vural sesver ve andeva yıldız da doğum yapanlardan yorum bekliyorummm
Selam kızlar, topik bayağı sakin bu günlerde sanırım, kimsecikler yok. Bebişimin doğumuna 2 ay gibi bir süre kaldı. Bebek şekeri almak istiyorum ama nereden alacağım konusunda bir fikrim yok. Ne kadar zaman önce almak gerekir sizce. Şİmdiden alırsam bayatlar mı?
Selam kızlar, topik bayağı sakin bu günlerde sanırım, kimsecikler yok. Bebişimin doğumuna 2 ay gibi bir süre kaldı. Bebek şekeri almak istiyorum ama nereden alacağım konusunda bir fikrim yok. Ne kadar zaman önce almak gerekir sizce. Şİmdiden alırsam bayatlar mı?
kapalı yoda var ara sokakta tam yerını unutum havuzun karsısında sımıtcını oldugu ara sokakta olması lazım hani loya dıye ıc camasırcı var orlara sorsan bulursun dogum tarihin bellimi kendınmı yapıcan orda hazırda satılıyor malzeri alıp evde yapacaksın havalar serinledı ıyıce agırlasmadan alabılırsın
selekler carsisini biliyorsan onun alt katinda da var cok cici seyler oraya da bakabilirsin canima.s.
Kızlar çok saolun iki yere de bakacağım. Aralık 15 gibi görünüyor doğum tarihi, hazır alacağım çikolataları, malzemelerini alıp kendim yapacak cesaretim yok :))
allahım kazasız belasız saglıkla kucagına almayı nasip etsin zaten hazırla kendın yaptıgın hemenhemen aynı fıyata gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?