Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

selekler carsisini biliyorsan onun alt katinda da var cok cici seyler oraya da bakabilirsin canima.s.

ışıklarda stadın arka sokağında da bir yer varmış. arkadaşım ordan almış. Antalya da çoğu pastane falan ordan alıyormuş. ama seleklerin ordakini de duymuştum fiyat olarak aynılar galiba.

kızlar bende varımmm
ama katılamadım kaç gündürrr iinşallah güzel geçiyordr bebişlerle günlerinizzz.....

kızlar bende varımmm
ama katılamadım kaç gündürrr iinşallah güzel geçiyordr bebişlerle günlerinizzz.....

tesekkurler canim pek guzel gecmiyor benim bebegin basi dogum kanalina girmis
bir kac gun sancim oldu doktor erken dogum olabilir buyuk ihtimal dedi
o yuzden de celeston igne yapti bebegin ciger gelisimi icin ve erken dogumu
onleyici bir ilac verdi ve kesinlikle yatak istirahati dedi.....
umarim biraz daha kalir henuz dogmak icin cok kucuk:1no2::1no2::Saruboceq:

Canım hiç moralini bozma, bak 35. haftandasın. Sezaryen olsa 38. haftada alıyorlar. En fazla bir iki hafta erken doğar, küvöze bile koymazlar belki bu saatten sonra. Yatak istirahatine devam et, ilaç da vermiş doktor. Dualarım seninle a.s.

evet bol bol yat.bilgisayarda bile oturma yani oturacağına yat mutlaka. gerçi çok sıkıcı bir durum hep yatmak ama en azından 1 hafta daha sık dişini benim teyze kızı 9 ay yatmıştı hep onları düşün... bir tek wc için çık yataktan.. yemeğini bile yatakta ye...
sık dişini az kaldı. ayakların genelde aşağı doğru değil ya düz ya da yukarı olsun derim. düşük tehlikesi olan arkadaşıma ayakların yuklarıda olsun demiş doktor...

inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz.

bebek olduktan sonra buralara uğramak çok zor okuyorum tam cevap verecekkken bebiş durmuyor.. ancak işteyken cevap yazabiliyooom...

bende aranıza yeni katıldım hem antalyalıyım hemde yeni hamileyim daha 6 haftalık.Benden daha tecrübeli olduğunuz için sizden yardım alabileceğimi düşündüm.Şu anda yaşam hastanesinde cemil karakuşa gidiyorum ama çok yoğunlar fazla ilgilenmiyorlar ve hiç hoşuma gitmiyor bu durum.Sigortalıyım ama ssk da beklemek bi ölüm evimde uzak zaten.Akıl verin kızlar napsın bu yeni hamiş ?

selam kızlar sayfanız sımdı gozume carptı bir antalyalı olarak sıze merhaba demek istedim..hamılelerımız umarım bebişlerını sağsağlım ellerıne alırlar ben hamıle değilim beş aydır olmak için calışıyorduk ama ekonomı yuzunden seneye erteledık kısmet...........

merhaba allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsi ben ssk dr muhamet öztürke gıdıyorum özel muayenesine tam ssk acıl karsısı cok cok memnum 4boyutlu ultrasyonu ınce detayına kadar ıncelıyor tahlıller ssk da yapılıyor o bıraz zoroluyor ama sekreterı randevuyu alıyor tahlıl sonuclarınıda sekreterı alıyor bıraz sıra beklıyoruz sskda ama onemlı olan dr alanında ıyı olması tecrubesı ve ılgılenmesı

merhaba canım allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar versina.s.

merhaba ben de aranıza yeni geldim.antalyalı değilim ama antalyada yaşıyorum. 20 haftalık hamileyim.
herkese mutlu günler:)

hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah.
ben anadolu hastanesine gidiyorum erhan bey e çok da memnunum.ssk ile anlaşmalı mı bilmiyorum ama anadolu hastanesi.tavsiye ederim.

Merhaba canım, ben de Yaşam Hastanesi'nde Cemil beye gidiyorum. Artık doğumum yaklaştığı için başka doktora gitmeye cesaret edemiyorum ama dediğin gibi çok yoğunlar.

merhaba ben de aranıza yeni geldim.antalyalı değilim ama antalyada yaşıyorum. 20 haftalık hamileyim.
herkese mutlu günler:)

Merhaba canım, ben de Antalya'ya 8 ay önce taşındım. Hangi doktora gidiyorsun?

hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah.
ben anadolu hastanesine gidiyorum erhan bey e çok da memnunum.ssk ile anlaşmalı mı bilmiyorum ama anadolu hastanesi.tavsiye ederim.

canım anadolu hastanesi çok pahalı diye duydum doğum için :bbo:

HOŞGELDİN ARAMIZA BEN DE HAMİŞ DEĞİLİM ARTIK oğlum 6 aylık oldu ve bir de 4,5 yaşında oğlum var...

maddi olanaklar hiç elvermiyor inan... rahatlayayım da çocuk yapayım dersen yıllar geçiyor ve cesaret de kaçıyor:)

ben de çalışıyorum maaşım kreşe gidiyor:) bebişe anane bakıyor ama yaşlı. bakıcı bulsam ayrı dert... kreşe getirsem onu o da ayrı dert:) napacam bilmem...

görüşmek üzere..

herkese merhaba.rabbım hepınıze kolay doĞumlar nur topu gıbı ÇoÇuklar versın ınŞallah.bende antalyalıyım.bır kızım var allah ızın verırse bırde oĞlum olacak.Önce vakıfta doĞum yapmıŞtım doktorumda sÜperdı.ama malumunuz vakıf yıkıldı aynı doktoruma gıdıyorum her Özelde doĞum yaptırıyomuŞ hangı hastahaneyı seÇıcem bılmıyorum doĞum martta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…