selekler carsisini biliyorsan onun alt katinda da var cok cici seyler oraya da bakabilirsin canima.s.
Saol canım , sen de 32 haftalık hamişsin sanırım. Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
kızlar bende varımmm
ama katılamadım kaç gündürrr iinşallah güzel geçiyordr bebişlerle günlerinizzz.....
tesekkurler canim pek guzel gecmiyor benim bebegin basi dogum kanalina girmis
bir kac gun sancim oldu doktor erken dogum olabilir buyuk ihtimal dedi
o yuzden de celeston igne yapti bebegin ciger gelisimi icin ve erken dogumu
onleyici bir ilac verdi ve kesinlikle yatak istirahati dedi.....
umarim biraz daha kalir henuz dogmak icin cok kucuk:1no2::1no2::Saruboceq:
tesekkurler canim pek guzel gecmiyor benim bebegin basi dogum kanalina girmis
bir kac gun sancim oldu doktor erken dogum olabilir buyuk ihtimal dedi
o yuzden de celeston igne yapti bebegin ciger gelisimi icin ve erken dogumu
onleyici bir ilac verdi ve kesinlikle yatak istirahati dedi.....
umarim biraz daha kalir henuz dogmak icin cok kucuk:1no2::1no2::Saruboceq:
merhaba allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsi ben ssk dr muhamet öztürke gıdıyorum özel muayenesine tam ssk acıl karsısı cok cok memnum 4boyutlu ultrasyonu ınce detayına kadar ıncelıyor tahlıller ssk da yapılıyor o bıraz zoroluyor ama sekreterı randevuyu alıyor tahlıl sonuclarınıda sekreterı alıyor bıraz sıra beklıyoruz sskda ama onemlı olan dr alanında ıyı olması tecrubesı ve ılgılenmesıbende aranıza yeni katıldım hem antalyalıyım hemde yeni hamileyim daha 6 haftalık.Benden daha tecrübeli olduğunuz için sizden yardım alabileceğimi düşündüm.Şu anda yaşam hastanesinde cemil karakuşa gidiyorum ama çok yoğunlar fazla ilgilenmiyorlar ve hiç hoşuma gitmiyor bu durum.Sigortalıyım ama ssk da beklemek bi ölüm evimde uzak zaten.Akıl verin kızlar napsın bu yeni hamiş ?
selam kızlar sayfanız sımdı gozume carptı bir antalyalı olarak sıze merhaba demek istedim..hamılelerımız umarım bebişlerını sağsağlım ellerıne alırlar ben hamıle değilim beş aydır olmak için calışıyorduk ama ekonomı yuzunden seneye erteledık kısmet...........
merhaba allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsi ben ssk dr muhamet öztürke gıdıyorum özel muayenesine tam ssk acıl karsısı cok cok memnum 4boyutlu ultrasyonu ınce detayına kadar ıncelıyor tahlıller ssk da yapılıyor o bıraz zoroluyor ama sekreterı randevuyu alıyor tahlıl sonuclarınıda sekreterı alıyor bıraz sıra beklıyoruz sskda ama onemlı olan dr alanında ıyı olması tecrubesı ve ılgılenmesı
aliyecim cevabın için teşekkür ederim.muayene ücreti ne kadar canım,bide doğumu kaça ve nerde yapacak doktorun?
bende aranıza yeni katıldım hem antalyalıyım hemde yeni hamileyim daha 6 haftalık.Benden daha tecrübeli olduğunuz için sizden yardım alabileceğimi düşündüm.Şu anda yaşam hastanesinde cemil karakuşa gidiyorum ama çok yoğunlar fazla ilgilenmiyorlar ve hiç hoşuma gitmiyor bu durum.Sigortalıyım ama ssk da beklemek bi ölüm evimde uzak zaten.Akıl verin kızlar napsın bu yeni hamiş ?
merhaba allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsi ben ssk dr muhamet öztürke gıdıyorum özel muayenesine tam ssk acıl karsısı cok cok memnum 4boyutlu ultrasyonu ınce detayına kadar ıncelıyor tahlıller ssk da yapılıyor o bıraz zoroluyor ama sekreterı randevuyu alıyor tahlıl sonuclarınıda sekreterı alıyor bıraz sıra beklıyoruz sskda ama onemlı olan dr alanında ıyı olması tecrubesı ve ılgılenmesı
aliyecim cevabın için teşekkür ederim.muayene ücreti ne kadar canım,bide doğumu kaça ve nerde yapacak doktorun?
100tl ücreti ben sskda yapıcam dr ozellerin tahlıllerıne karsı pramatüre kuvez falan yokmuş ozellerde ama duyduguma gore doktor ucretı hastane ucretı dahıl ozele cagırdımı 2mılyara mal oluyormuş ben ılkdogumu andevada yaptım hastane olarak guzel ama drlarını begenmedım 4sene oluyor ama
Merhaba canım, ben de Yaşam Hastanesi'nde Cemil beye gidiyorum. Artık doğumum yaklaştığı için başka doktora gitmeye cesaret edemiyorum ama dediğin gibi çok yoğunlar.bende aranıza yeni katıldım hem antalyalıyım hemde yeni hamileyim daha 6 haftalık.Benden daha tecrübeli olduğunuz için sizden yardım alabileceğimi düşündüm.Şu anda yaşam hastanesinde cemil karakuşa gidiyorum ama çok yoğunlar fazla ilgilenmiyorlar ve hiç hoşuma gitmiyor bu durum.Sigortalıyım ama ssk da beklemek bi ölüm evimde uzak zaten.Akıl verin kızlar napsın bu yeni hamiş ?
merhaba ben de aranıza yeni geldim.antalyalı değilim ama antalyada yaşıyorum. 20 haftalık hamileyim.
herkese mutlu günler:)
hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah.
ben anadolu hastanesine gidiyorum erhan bey e çok da memnunum.ssk ile anlaşmalı mı bilmiyorum ama anadolu hastanesi.tavsiye ederim.
Merhaba canım, ben de Yaşam Hastanesi'nde Cemil beye gidiyorum. Artık doğumum yaklaştığı için başka doktora gitmeye cesaret edemiyorum ama dediğin gibi çok yoğunlar.
valla iyi dr. dediler gittim aslında alp bey varmış o çok iyiymiş ama ondan randevu almak dahi mümkün değil.Offf na yapıcaz böyle yaaa mafoldumben
selam kızlar sayfanız sımdı gozume carptı bir antalyalı olarak sıze merhaba demek istedim..hamılelerımız umarım bebişlerını sağsağlım ellerıne alırlar ben hamıle değilim beş aydır olmak için calışıyorduk ama ekonomı yuzunden seneye erteledık kısmet...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?