Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

bu arada çocuğu 4-5-6 yaşlarında olup kreşe giden var mı?

benim 4,5 yaşında oğlum ödev yapmak istemiyor bana da küçük geliyor ama ne bilim off...

tesekkurler canim aynen yatiyorum sonradan pisman olmaktansa
rabbim hepimizin yardimcisi olsun... hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi
kucagimiza almayi nasip etsin....:Saruboceq::Saruboceq:

sagol canim surekli yatiyorum gerci daha 3 gun oldu hayirlisi olsun
senin bebek ne kadarlik oldu ise baslamissin ?a.s.

sagol canim surekli yatiyorum gerci daha 3 gun oldu hayirlisi olsun
senin bebek ne kadarlik oldu ise baslamissin ?a.s.

resmi doğum izni bitince başladım ilk çocuğumda 2,5 şimdi 3 aylıkken işe başladım..aventin süt pompası ile hala sağıyorum ve veriyorum..

ilk çocuğumda süt üm bol idi ve wc de 10 dk.da sağıp işyerinde dolaba koyuyordum ertesi günü veriyordum...

şimdi buzdolabı yok bulunduğum yerde piknikte soğuk tutan kaplar var ya içine buz kalıpları ile işe boş götürüyom sonra sağınca hemen koyuyom içine bozulmasın siye. malum sıcaklardan...

canım doğrusun inan ama ben ikinci cocuga cok hazırım ınan beni eşim ertelıyor bana kalsa hemen yapacam gecen yıl istemıstık kaldım ama gelişmedi boş gebelik oldu kurtaj oldum bu yılda eşim erteliyor yas iyice gçti anlayacağın birde kardeşlerin arası acıldı kısmet artık ne dıyelim...

slm arkadaşlar nihayet topik canlanmış gibi görünüyor bende yaşam hastanesinde alp beye gidiyorum doğumuma 2 ay kaldı allah kısmet ederse benim epidural sezeryan olcak kısmetse doğum için konuşan varmı acaba?bu arada alp beyden randevu aalıcaksanız gitmeden 3 gün önce falan arayın gerçekten çok yoğun bende alamıyorum çoğu zamn gecikiyorum muayenelere

gunaydın kızlar kac gundur havalar sıcakmı benmı yanıyorum bugun bıraz serın geldı ama opuyorumnanaktan

evet cnm çok sıcak hemde bende yanıyorum ama dediin gibi bugün daha serin şükğr ama yani ekim bitiyo hala sıcak artık kış gelsin ama dimi?

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.
eveeett çookk sıcak iş yerinde klimasız duramıyorum yanıyorum resmen...

yeni gördüm canım, yğun olunca hemen yazamadım kusura bakma:)
erhan muluk benim dr um anadolu hast. a.s.

kızlar bişey sorcam size
kışlahan dan başka hamile elbiisesi satan yer var mı bir de ben daha bebek için de hiç bişey almadım nereler var bilgisi olan söylerse sevinirim

slm bayanlar bugun iyiyim ama kabizlik sorunum var sabah ac
karnina kuru kayisi yiyip 1 bardak su iciyorum ama 2 gundur ise
yaramiyor bu da rahatsiz ediyor dogrusu...

sizler kabizlik icin napiyorsunuz?

slm bayanlar bugun iyiyim ama kabizlik sorunum var sabah ac
karnina kuru kayisi yiyip 1 bardak su iciyorum ama 2 gundur ise
yaramiyor bu da rahatsiz ediyor dogrusu...

sizler kabizlik icin napiyorsunuz?

aç karına su içiyorum büyük bardak üstüne elma yiyorum ve yine su içiyorum.. elma ben de işe yarıyor her zaman.. gece bile kalkıp elma yerdim hamile iken.

kuru incir de işe yarıyor...

kızlar bişey sorcam size
kışlahan dan başka hamile elbiisesi satan yer var mı bir de ben daha bebek için de hiç bişey almadım nereler var bilgisi olan söylerse sevinirim

Selekler de de var idi.. Güllük te de var idi bir yerler ama güzel şey bulamamıştım ben.

pazar da hamileye uygun bluzlerden almıştım.. ama pantalon tabi pazarda yok idi.

bir de ben dedeman da oturuyorum kırcami tarafındaki cadde de shell e gelmedne mi geçince miydi bir hamile mağazası var orası da güzel.. ama uzun zamandır oraya çıkmıyorum ev iş araba ile gidip geliyom üst caddeye yolum düşmüyor..hala varmıdır bilmem...

uğurumbenim teşekkür ederim.kırcaminin o tarafa bakayım bi ara.
begonvil erik falan yesen açkarnına üstüne de su içsen ben de işe yarıyor.kayısı da yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…