Canım hiç moralini bozma, bak 35. haftandasın. Sezaryen olsa 38. haftada alıyorlar. En fazla bir iki hafta erken doğar, küvöze bile koymazlar belki bu saatten sonra. Yatak istirahatine devam et, ilaç da vermiş doktor. Dualarım seninle a.s.
evet bol bol yat.bilgisayarda bile oturma yani oturacağına yat mutlaka. gerçi çok sıkıcı bir durum hep yatmak ama en azından 1 hafta daha sık dişini benim teyze kızı 9 ay yatmıştı hep onları düşün... bir tek wc için çık yataktan.. yemeğini bile yatakta ye...
sık dişini az kaldı. ayakların genelde aşağı doğru değil ya düz ya da yukarı olsun derim. düşük tehlikesi olan arkadaşıma ayakların yuklarıda olsun demiş doktor...
inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz.
bebek olduktan sonra buralara uğramak çok zor okuyorum tam cevap verecekkken bebiş durmuyor.. ancak işteyken cevap yazabiliyooom...
yani ilk çocuğu 4-5-6 yaşlarında olan falan :)
yazmissin zaten 4,5 diye allh bagislasin
sagol canim surekli yatiyorum gerci daha 3 gun oldu hayirlisi olsun
senin bebek ne kadarlik oldu ise baslamissin ?a.s.
HOŞGELDİN ARAMIZA BEN DE HAMİŞ DEĞİLİM ARTIK oğlum 6 aylık oldu ve bir de 4,5 yaşında oğlum var...
maddi olanaklar hiç elvermiyor inan... rahatlayayım da çocuk yapayım dersen yıllar geçiyor ve cesaret de kaçıyor:)
ben de çalışıyorum maaşım kreşe gidiyor:) bebişe anane bakıyor ama yaşlı. bakıcı bulsam ayrı dert... kreşe getirsem onu o da ayrı dert:) napacam bilmem...
görüşmek üzere..
Merhaba canım, ben de Yaşam Hastanesi'nde Cemil beye gidiyorum. Artık doğumum yaklaştığı için başka doktora gitmeye cesaret edemiyorum ama dediğin gibi çok yoğunlar.
valla iyi dr. dediler gittim aslında alp bey varmış o çok iyiymiş ama ondan randevu almak dahi mümkün değil.Offf na yapıcaz böyle yaaa mafoldumben
Canım yoğun olsalar da genelde zamanında alıyorlar muayeneye, öğleden sonra randevu alınca daha rahat oluyor. Sabah saatlerinde doğum falan oluyor o zaman bekletiyorlar. Genel olarak memnunum,
Merhaba canım, ben de Yaşam Hastanesi'nde Cemil beye gidiyorum. Artık doğumum yaklaştığı için başka doktora gitmeye cesaret edemiyorum ama dediğin gibi çok yoğunlar.
Merhaba canım, ben de Antalya'ya 8 ay önce taşındım. Hangi doktora gidiyorsun?
slm bayanlar bugun iyiyim ama kabizlik sorunum var sabah ac
karnina kuru kayisi yiyip 1 bardak su iciyorum ama 2 gundur ise
yaramiyor bu da rahatsiz ediyor dogrusu...
sizler kabizlik icin napiyorsunuz?
kızlar bişey sorcam size
kışlahan dan başka hamile elbiisesi satan yer var mı bir de ben daha bebek için de hiç bişey almadım nereler var bilgisi olan söylerse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?