Benim de sezaryen olacakmış galiba, bebeğimin kafası büyükmüş normal yapamazsın dedi Cemil bey, moralim bozuldu ama napalım kader. Doğum için konuşan var mı diye sormuşsun canım, ne kadara mal oluyor diye mi sordun?slm arkadaşlar nihayet topik canlanmış gibi görünüyor bende yaşam hastanesinde alp beye gidiyorum doğumuma 2 ay kaldı allah kısmet ederse benim epidural sezeryan olcak kısmetse doğum için konuşan varmı acaba?bu arada alp beyden randevu aalıcaksanız gitmeden 3 gün önce falan arayın gerçekten çok yoğun bende alamıyorum çoğu zamn gecikiyorum muayenelere
Ben de yanıyorum sıcaktan, zaten ateş basıyor şu sıralar. Neyse şükredelim Temmuz falan değil kaydirigubbakcemile5gunaydın kızlar kac gundur havalar sıcakmı benmı yanıyorum bugun bıraz serın geldı ama opuyorumnanaktan
Senin doktorun da çok iyiymiş diyorlar canım, hayırlı doğumlaryeni gördüm canım, yğun olunca hemen yazamadım kusura bakma:)
erhan muluk benim dr um anadolu hast. a.s.
kızlar bişey sorcam size
kışlahan dan başka hamile elbiisesi satan yer var mı bir de ben daha bebek için de hiç bişey almadım nereler var bilgisi olan söylerse sevinirim
slm bayanlar bugun iyiyim ama kabizlik sorunum var sabah ac
karnina kuru kayisi yiyip 1 bardak su iciyorum ama 2 gundur ise
yaramiyor bu da rahatsiz ediyor dogrusu...
sizler kabizlik icin napiyorsunuz?
kızlar bişey sorcam size
kışlahan dan başka hamile elbiisesi satan yer var mı bir de ben daha bebek için de hiç bişey almadım nereler var bilgisi olan söylerse sevinirim
Merhaba kızlar, topik canlanmış gerçekten ne güzel :)
Benim de sezaryen olacakmış galiba, bebeğimin kafası büyükmüş normal yapamazsın dedi Cemil bey, moralim bozuldu ama napalım kader. Doğum için konuşan var mı diye sormuşsun canım, ne kadara mal oluyor diye mi sordun?
evet cnm onu sormuştuum?
cnm kafanın karışıklığnı anlıyorum bende yaşam hastanesine alp beye gidiyorum senin gibi bende düşündüm bi ara ama sonrada doğum yaklaştıı için mantıksız geldi doktoru ve hastaneeyi deiştirmek o yüzden bence deiştirme derim cnm ama yinede sen bilirsin çünkü başından beri herşeyini o biliyor ve güveniyosan doktoruna boşver az kalmış zaten hakkında hayırlısı nese o olsun cnm inş umarım yardımcı olabilmişimdir azda olsa:teselli:
Merhaba kızlar, topik canlanmış gerçekten ne güzel :)
Benim de sezaryen olacakmış galiba, bebeğimin kafası büyükmüş normal yapamazsın dedi Cemil bey, moralim bozuldu ama napalım kader. Doğum için konuşan var mı diye sormuşsun canım, ne kadara mal oluyor diye mi sordun?
evet cnm onu sormuştuum?
Ben de SSK var, epidurel normal ve sezaryeni sormuştum. 1500 dediler yanılmıyorsam. Oda dahilmiş. Ama VİP odada kalmak istiyorsan günlüğü 250 diye duymuştum.
kızlar bişey sorucam 31 haftalık hamileyim bebeğim iri gidiyor.tontiş bi bbek doğuracam. bunun dışında hiçbir sorun yok allaha şükür. kontrollerimi anadolu hastanesinde yaptırıyorum. doğumada fazla kalmadı. doğumuda orada yapmayı planlıyorum ama son zamanlarda aklım karıştı biraz. anadolu hastanesi tuzlu biraz. gerek varmı acaba bu kadar masrafa diyorum? herşey yolunda gidiyor tıpamı gitsem acaba diyorum. ama doktorumdanda hastanedende çok memnunum. fazla zamanda kalmadı bu vakitten sonra doktor değiştirmekte mantıksız geliyor. siz olsanız ne yapardınız? bana ne önerirsiniz?
Ben de SSK var, epidurel normal ve sezaryeni sormuştum. 1500 dediler yanılmıyorsam. Oda dahilmiş. Ama VİP odada kalmak istiyorsan günlüğü 250 diye duymuştum.
evet cnm çok saol bendede ssk var bende hastaneye sormuştum ama güvenemedim okadar şey duyuyorumki kafam karışıyo biri diyo çıkarken fiyatlar deişiiyo biri diyo deişmiyo çok kafam karıştı ama saçmlaık ekstra bişey olmadıı sürece nie deişsin saçmalık bence ama tabi bütçe deişirse ne kadar zor durumlarda kalırız dimi ama düşünsenemafoldumbenmafoldumben
evet cnm çok saol bendede ssk var bende hastaneye sormuştum ama güvenemedim okadar şey duyuyorumki kafam karışıyo biri diyo çıkarken fiyatlar deişiiyo biri diyo deişmiyo çok kafam karıştı ama saçmlaık ekstra bişey olmadıı sürece nie deişsin saçmalık bence ama tabi bütçe deişirse ne kadar zor durumlarda kalırız dimi ama düşünsenemafoldumbenmafoldumben
anadoluyu ben de duymustum sunu yaptik bunu yaptik diye
baya extra cikariyorlarmis sigortan olsa bile... doktorum soyledi...
istersen yine de orada yapabiliriz dogumu dedi...fisfisfis
Kızlar bir şey diyecem ...
ablam İstanbulda böyle bir forumdan bir sürü arkadaş edinmiş ve en sonunda görüşmüşler. tanışmışlar ... gerçi sizler gibi şiş göbek iken:) ve benim gibi 4,5 ve 6 aylık 2 çocuklu bayanlar için zor ama :) böyle güzel güzel yazışınca insanın sizleri göresi geliyor... ben deneyimliyim sizlere göre tavsiyeler edesim geliyor.. ilk 3 ay çok zorlandım 2.çocuğum olmasına rağmen...bambaşkaydı çünkü...
sütüm yetmedi yetmediğini tahmin ettim ama emin olamadığım için ikna edemedim hiç durmadı bebek ve hiç uyumadım.ilk çocuğumla da çok uğraştım falan... ne bilim benim yaşadıklaırmı yaşamanızı istemem.. keşke bana da yol gösteren birileri olsaydı.. ya da şu an ki bilgilerim olsaydı çekemzdim onları..çok zor günlerdi...
Çıkarken fiyatlar değişiyor muymuş, ay Allah korusun yav :1shok: Küvöz falan olursa artar herhalde. Onun dışında sanmıyorum çok değişsin
anadoluyu ben de duymustum sunu yaptik bunu yaptik diye
baya extra cikariyorlarmis sigortan olsa bile... doktorum soyledi...
istersen yine de orada yapabiliriz dogumu dedi...fisfisfis
Canım ben Yaşam'a gidiyorum, özel sigortam bir yılı doldurmadığı için SSK olan Yaşam Hastanesi'ni seçtim ama Anadolu da çok iyi diyorlar, özel sigortan varsa hepsini karşılar belki
Canım ben Yaşam'a gidiyorum, özel sigortam bir yılı doldurmadığı için SSK olan Yaşam Hastanesi'ni seçtim ama Anadolu da çok iyi diyorlar, özel sigortan varsa hepsini karşılar belki
Arkadaşımın özelsigortası var idi Anadolu da yaptı ödememiş idi ve hatta doktoru dışarıdan idi onu bile bir şekilde birşeyler gösterip özel sigorta ödemişti.
özel sigorta en azından 5-6 ay önce yapılması gerekiyormuş. ben hamile kalınca araştırmıştım..1 yıl olduğu halde karşılamasına da çok şaşırdım...demekki sigortadan sigortaya fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?