Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

Merhaba kızlar, topik canlanmış gerçekten ne güzel :)

Benim de sezaryen olacakmış galiba, bebeğimin kafası büyükmüş normal yapamazsın dedi Cemil bey, moralim bozuldu ama napalım kader. Doğum için konuşan var mı diye sormuşsun canım, ne kadara mal oluyor diye mi sordun?
gunaydın kızlar kac gundur havalar sıcakmı benmı yanıyorum bugun bıraz serın geldı ama opuyorumnanaktan
Ben de yanıyorum sıcaktan, zaten ateş basıyor şu sıralar. Neyse şükredelim Temmuz falan değil kaydirigubbakcemile5
yeni gördüm canım, yğun olunca hemen yazamadım kusura bakma:)
erhan muluk benim dr um anadolu hast. a.s.
Senin doktorun da çok iyiymiş diyorlar canım, hayırlı doğumlar

kızlar bişey sorcam size
kışlahan dan başka hamile elbiisesi satan yer var mı bir de ben daha bebek için de hiç bişey almadım nereler var bilgisi olan söylerse sevinirim

Arkadaşın dediği gibi Selekler Çarşısı ve Güllük Caddesi'nde Ebru Maternaty diye bir hamile mağazası var. Kot pantalonumla eteğimi ordan aldım canım. Bebek mağazaları da Laura Alışveriş Merkezi'nden Kırcamiye giderken İrem Bebe ve İlke Bebe mağazaları var. Oralarda çok çeşit bulabilirsin.İlke Bebe daha uygun oluyor maddi açıdan

slm bayanlar bugun iyiyim ama kabizlik sorunum var sabah ac
karnina kuru kayisi yiyip 1 bardak su iciyorum ama 2 gundur ise
yaramiyor bu da rahatsiz ediyor dogrusu...

sizler kabizlik icin napiyorsunuz?

Ben hergün sütle yulaf yiyorum canım, bağırsakları çok çalıştırıyor

kızlar bişey sorcam size
kışlahan dan başka hamile elbiisesi satan yer var mı bir de ben daha bebek için de hiç bişey almadım nereler var bilgisi olan söylerse sevinirim

güllükten bir mağazadan pantolon almıştım ben çok pahalı ve seçenekleri az bir mağaza kışlahanda daha fazla çeşit var.genelde kışlahandan aldım ben. bebiş içinde kışlahandan ilke bebeden alışveriş yaptım genelde ama sonra pahalı olduğunu farkettim evde giydirebileceğim basit tulum, pijama body gibi şeyleri çarşamba pazarından aldım. çok uygun ve bol çeşit var pazar deyip geçme fırsat bulunca bir bak. birde bikaç parçada konyalatında baby keeper var oradan aldım oradada güzel şeyler var sanırım biraz daha uygun. özdilekte idil baby var harika şeyler var ama pahalı. özdileğin kendi mağazasında bebek bölümüne de bakabilirsin.

kızlar bişey sorucam 31 haftalık hamileyim bebeğim iri gidiyor.tontiş bi bbek doğuracam. bunun dışında hiçbir sorun yok allaha şükür. kontrollerimi anadolu hastanesinde yaptırıyorum. doğumada fazla kalmadı. doğumuda orada yapmayı planlıyorum ama son zamanlarda aklım karıştı biraz. anadolu hastanesi tuzlu biraz. gerek varmı acaba bu kadar masrafa diyorum? herşey yolunda gidiyor tıpamı gitsem acaba diyorum. ama doktorumdanda hastanedende çok memnunum. fazla zamanda kalmadı bu vakitten sonra doktor değiştirmekte mantıksız geliyor. siz olsanız ne yapardınız? bana ne önerirsiniz?

cnm kafanın karışıklığnı anlıyorum bende yaşam hastanesine alp beye gidiyorum senin gibi bende düşündüm bi ara ama sonrada doğum yaklaştıı için mantıksız geldi doktoru ve hastaneeyi deiştirmek o yüzden bence deiştirme derim cnm ama yinede sen bilirsin çünkü başından beri herşeyini o biliyor ve güveniyosan doktoruna boşver az kalmış zaten hakkında hayırlısı nese o olsun cnm inş umarım yardımcı olabilmişimdir azda olsa:teselli:

teşekkür ederim cevapladığın için aşağı yukarı aynı fikirdeyim ama net karar veremiyorum bir türlü ama galiba anadolu hastanesine devam edeceğim doktorumdan çok memnunum çünkü.

memnunsan devam et cnm en iisini yaparsın güvenebileceğin iyi bir doktor bulmak çok zor çünkü cnm

az zaman kalmış evet ben tıpta çalışıyorum burda da hoca katkı parası oluyor ama hocaya göre değişiyor. Anadolu da ne kadar pahalı olduğunu duydum ama fiyatını bilmiyorum tabi. Anadoluda arkadaşım yaptı banyosuna varıncaya kadar hemşireler yaptırıyor bebeğin altını bile hemşireler falan almış annesi var idi yanında refakatçi olarak ama hiç birşey yapmamış.. refakatçiye bile gerek yok diyorlar orada bakım iyi. buranın evet doğumu iyi ama sonrası için aynı şeyi diyemem anadolu biraz fazla ilgi gösteriyor. doğum sonrası bunalımdan da insan ilgi bekliyor tabi:)

gerçi yanında kalacak kişiye de bağlı ama ne kadar bilgili de olunsa insan unutuyor zamanla... özellikle emzirme meme ucunu yakalama konusunda bir hemşireden destek geerkiyor... bilgili bir hemşireden..yanınızda pompa mutlaka götürün hastaneye meme ucunuz hele yoksa...sezeryanda zaten süt geç geliyor ve meme ucu da olmayınca bebek emmiyor... ben saatte bir pompa ile uyardım süt getirmeye çalıştım ve tam damla da olsa sütüt görünce bebeği emzirdim hem süt kokusuna bir de meme ucu pompa ile biraz çıktığı için bebek daha çabuk kaptı. ilk çocuğumda böyle birşeyden ahberim yoktu sütüm çok geç gelmişti ve meme ucum da 1 ay çıkmamış işkence olmuştu...tabi yara da olmuştu...ben aventin manuel pompasını hala kullanıyorum. elektriksizolduğu için elektrik arama derdi de yok. wc de bile işteyken mecbur sağdım ilk çocuğumda düşünün...
yoksa hemen mamaya başlayacaktık...

hoşçakalın.

Bu arada ben Andeva da yapmıştım Anadolu gibi olmasa da güzel double oda lar da var. (epidural yapacaksanız eğer anestezi uzmanı iyi...) gelen ilk yerde oturuyor sizi rahatsız etmiyrolar. çünkü sürekli emdiğinizden doktor gelip oran buran açık olduğundan gelen direk odaya pat diye girmiyor ve rahat oluyor. tıpta tek oda ayarlayabilirsiniz tabi ama önceden başvurmanız lazım.. boş olursa falan.. VIP odalar da pahalı özel hast. ile aynı paraya geliyormuş ama tam fiyat bilmiyorum..Ancak andeva nın doktorları değişti Jınefem e geçtiler..gerçi jinefem e gidip yne Andeva da doğum yapabilirsiniz...

Bu arada en iyi doktora bile gitseniz acaba sorusu mutlaka olacaktır.hamileliğin verdiği bir psikoloji sanırım.ben ikinci de daha telaşlanmıştım..hem tıp a hem andevaya gitmiştim düşünün:)erken doğum yaparsam küvöz açısından tıp , normal zamanında olursa andeva diye karar vermiştim. özel hastane oda rahatlığı açısından ayrıcalıklar oluyor. hele geleniniz gideniniz çok olacaksa hastaneye özel hastane mantıklı. refakatçiniz yok veya bilgisiz ise de Anadolu derim özetle.. off sabah sabah ne çok konuştum.. iş yoğunluğu yok bu sabah:)

Kızlar bir şey diyecem ...
ablam ıstanbulda böyle bir forumdan bir sürü arkadaş edinmiş ve en sonunda görüşmüşler. tanışmışlar ... gerçi sizler gibi şiş göbek iken:) ve benim gibi 4,5 ve 6 aylık 2 çocuklu bayanlar için zor ama :) böyle güzel güzel yazışınca insanın sizleri göresi geliyor... ben deneyimliyim sizlere göre tavsiyeler edesim geliyor.. ilk 3 ay çok zorlandım 2.çocuğum olmasına rağmen...bambaşkaydı çünkü...
sütüm yetmedi yetmediğini tahmin ettim ama emin olamadığım için ikna edemedim hiç durmadı bebek ve hiç uyumadım.ilk çocuğumla da çok uğraştım falan... ne bilim benim yaşadıklaırmı yaşamanızı istemem.. keşke bana da yol gösteren birileri olsaydı.. ya da şu an ki bilgilerim olsaydı çekemzdim onları..çok zor günlerdi...

günaydın arkadaşlar...nasılsınızzz...(maşallah)diye başlıyorum ama benim hiç belirtim yok koku duymazsam çok iyiyim ve gayet güzel iştahım çok korkuyorum kilo almaktannnn ve 2,5 aylık hamiileyim daha çok erken almamam lazım dimi kilo bu aylarda kilo alanınız var mııı

cevapladığınız için teşekkürler arkadaşlar. haklısınız anadolu hastanesine devam etmeye karar verdim. aslında refakatçi olarak annem ve ablam gelecekler ikiside hemşire bebek bakımı konusunda sorun çıkmaz ama yinede doktorumu hemşiremi tanıyorum tanıdığım insanlarla daha rahat olurum. Anadolu hastanesinde doğum yapan varmı nasıl olduğunu neler yaşadığını anlatabilir mi acaba?

Canım ne güzel aydınlatmışsın bizi. Özellikle süt pompası tavsiyene uyacağım. Gerçi ben elektrikli aldım ama hastanede fiş vardır. Buluşma fikrine ise bir program olursa severek katılacağımı söylemek isterim. Yalnız 1,5 ay sonra doğuracağım ona göre :teytey:

benim doktorum da yaşamm da rahat çalışabiliyor büyük ihtimalle allah izin verirse sanırım orada doğum yapacağımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…