Arkadaşımın özelsigortası var idi Anadolu da yaptı ödememiş idi ve hatta doktoru dışarıdan idi onu bile bir şekilde birşeyler gösterip özel sigorta ödemişti.
özel sigorta en azından 5-6 ay önce yapılması gerekiyormuş. ben hamile kalınca araştırmıştım..1 yıl olduğu halde karşılamasına da çok şaşırdım...demekki sigortadan sigortaya fark var.
Hamileliği 1 yıl dolmadan karşılamıyorlar çoğu sigorta şirketi, benim en büyük hatam 9 yıllık özel sigortam vardı, işi bıraktım eşimin sigortasıyla devam ederim deyip kendi sigortamı iptal ettim. Meğerse ancak 1 yıllık sigortamın olması gerekiyormuş. Neyseki SSK geçiyor Yaşam'da
Arkadaşımın özelsigortası var idi Anadolu da yaptı ödememiş idi ve hatta doktoru dışarıdan idi onu bile bir şekilde birşeyler gösterip özel sigorta ödemişti.
özel sigorta en azından 5-6 ay önce yapılması gerekiyormuş. ben hamile kalınca araştırmıştım..1 yıl olduğu halde karşılamasına da çok şaşırdım...demekki sigortadan sigortaya fark var.
canim sigortadan sigortaya degisiyor tabi ki limitli ve limitsiz
limitli ise yuzde 20 sen oduyorsun gerisini sigorta gibi
selam kıslar ben 5 aylık hamileyim antalyada yaşıyorum medical parka gidiyorum aranızda varmı giden medicale
bu arada ben daha 6,5 haftalık hamileyim ve acil sürekli gideceğim bi dr veya hastane arıyorum.yaşamdan sıkıldım çok.sürekli acil ameliyat var diye randevuları iptal ediyorlar.Cemil beye gidiyorum çok da ilgili gelmedi bana.İş arkadaşım da hamile tıpa gidiyor kalp atışlarını dinlemiş bebeğinin,biz cemil beye gidiyoruz sadece gösterebilirim dinletemem ultrasonumuz sınırlı diyor akannehir
bu arada ben daha 6,5 haftalık hamileyim ve acil sürekli gideceğim bi dr veya hastane arıyorum.yaşamdan sıkıldım çok.sürekli acil ameliyat var diye randevuları iptal ediyorlar.Cemil beye gidiyorum çok da ilgili gelmedi bana.İş arkadaşım da hamile tıpa gidiyor kalp atışlarını dinlemiş bebeğinin,biz cemil beye gidiyoruz sadece gösterebilirim dinletemem ultrasonumuz sınırlı diyor akannehir
ben sana muhammet özturku tavsıye ederım kendısı ssk doktoru muayeneside ssk acıl karsısı dortboyutlu dopler ultrasyonu cd verıyor her ay gıttıgımızde bebegi tek tek heryerını olcup ıncelıyor ısınde cok tıtız zaten en onemlısı o ozel cep nosunu verıyor her an arayabılesın dıye ona ulasamazsan sekreterıne ulastımı o senın ıcın ulasıyor yanlız tek zor olanı yanı benım ıcın zor tum tahlılerı ssk hastanesınde yaptırmanı istıyor tarama testlerını hıfzıssıhha yaptıyorsun sonucları senın ıcın sekreter alıyor sen telfonla ogrenıyorsun burda bazı arkadaşlarda gıdıyor galıba ucretı 100tl reklam yapmış gıbı oldum :) ben cok memnun oldugum ıcın ve hamılelık cok hasas bırsey oldugu ıcın her doktora gıdılmez en ıyısını secmek lazım:CüvCüv:
Allah Allah randevunu mu iptal ediyorlar, benim hiç başıma gelmedi. Acaba sabah mı alıyorsun randevularını, sabah böyle durumlar olabiliyormuş. Öğleden sonra bir sorun yaşamadım ben. Bebeğin kalp atışlarını dinletmişti bana, ama ilerleyen aylarda istemedim. Yine de memnun değilsen değiştir çünkü hamileliğinde doktor kontrolüne stres olarak gitmemelisin, zaten yeterince şeye hormonlarımız yüzünden kafamız takılıyor a.s.
vay adiye bak sen.İyice sinir oldum şimdi bana niye dinlettirmiyo madem.çok da mülayim davrandım haa gıcıklık falanda yapmadımişine gelmiyo demek ki
Canım çok sağolasın da özel dr.tuzluya gelir diye korkuyorum.yaşam da sigortalıya bakıyorlar.her muayene için 20 tl ödüyorum,katkı payıyla birlikte.3 haftada bir çağırıyor.aylık 40 tl ye geliyor bana yani.Sen doğumu sigortada yapacaksın herhalde?
Bana da bir iki kere dinlettirdi. Sana hiç mi dinletmedi. Kızma kızma dur hamilesin sen kaydirigubbakcemile5
oylede canım tahlıllere yukluyorlar paraları ılk kızımda özel hastanede3lüben taramayı 90tl ye yaptırmıstık dogumumda 4sene once 5mılyara maal olmuştu kuvezde falan yatmıştı 2gun simdi anlasmaları var tabi simdikinde ıkılı taramayı bedava yaptırdım seker yuklemelerını bedava sskda yaptırıyorum doktorun ıstegıyle ve burda okuduguma gore ayrıntılı ultrasyonlar bayagı palıya bakıyorlar bızim hep ayrıntılı bakıyor doktorumuz evet sskda yapıcam eltım 6ay once yaptı sskda temızde geldı bana nerde olursa olsun kazasız belasız kucagımıza alırız ınsallah kuzularımızı
Bu arada bir türlü uyuyamıyorum ben yaaaaaaaa
bende bir türlü uyanık kalamıyorum kafayı zor tutuyorum ayakta.Bıraksalar her dk uyuyacağım mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?