kıyamam sana tavuskuşu yaa.Bıraksaydın eşin taksaydı perdeleri.ya da başka birisi
Medical Park'ta kime gidiyorsun canım, memnun musun?
ben anadoluya gidiyorum dr zeki salar çok memnunum. her türlü aletleri var istediğiniz saatte doktorunuza ulaşabiliyorsunuz. dr ve hemşireler çok ilgili. doktorumuzla arkadaş gibi olduk. ben emekli sandığına bağlıyım 2 muayenede bir 45 tl ödüyorum 3 haftada bir kontrole gidiyorum 1.5 ayda 45tl ye mal oluyor. testlerimi tahlillermi dışarıda yaptırdım hep maddi anlamda sarsmadı ama doğumda biraz pahalı olacak galiba. hiç bir ektra çıkmazsa. normal doğum 1000 epidural normal 1500 sezeryan 2000 dediler ama ssk için geçerlimi bilmiyorum emekli sandığına uygulanan tarife bu. taii extralar çıkarsa ne olur bilmiyorum. sanırım extralar çok pahalıya mal oluyormuş.
cnm ben medicalparkta dilek hanıma gidiyorum çok memnununum
Elifcim ben şu anda hamiş değilim ama size epeyce adından sözedilen benimde 2 aydır gittiğim bir dr tavsiye edeceğim.
Andeva Yıldız Hastanesinde Fatma Seda SOYLU.
Benim için branşı ne olursa olsun doktorun hastaya yaklaşımı çok çok önemlidir,Seda hanımçok güleryüzlü,sevimli,espirili vede gerçekten başarılı.Ben artık hep aynı yere gitmeyi,şartlar elverirsede aynı hastanede doğum yapmayı düşünüyorum.
Son gittiğimde birkaç gün sonra doğum yapacak bir bayan vardı ona doğum ücretini sormuştum sezeryan 550 tl gibi bir rakamdı yalnış hatırlamıyorsam dedi.
Epidüral sezeryan da biraz daha fazla ücret ödeniyormuş bilgilerinize
Sen ne için gidiyorsun portakalcım,bende üçüz kistler varmış biri patladı.Tedavi için ilaç kullanıyordum birkaç gün önce bitti regl olduğumda kontrolüm var.Kistleri hallettikten sonra bebiş için uğraşacağızdaha doğrusu sorun varsa tedavi olacağım
slm arkadaşlar hiç yaşam hastanesine gidip doğum yapan yokmu acaba ap çelikere giden?
mrb canım benim arkadaşlarımdan var yaşamda doğum yapan.biri cemil bey e gidiyodu diğeri özele ama yaşamda doğum yaptılar. memnun kaldı ikisi de.alp bey daha tecrübeli diye duydum.belki sana fikir verir.hayırlı doğumlar..sağlıkla gelsin bebişin inş.a.s.
çok saol cnm verdiin bilgi için çook teşekkür ederim peki doğum yapan arkadaşların fiyat konusunda sonradan bi problem yaşadılarmı cnm bi bilgin varmı bu arada antalyanın neresindensin cnm?
inan fiyat konusunu sormadım hiç.ama duyduğum yaşam çok pahalı değilmiş.sosyal güvencen varsa daha uygun oluyormuş.öğrenirsem yazarım.
ben antalya merkezdeyim canım.sen de mi?
ya evet ii bir ağda salonu güzellik salonu ne olursa özellikle özel bölge için:kedi:çok utandım da açık yazamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?