Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

ben anadoluya gidiyorum dr zeki salar çok memnunum. her türlü aletleri var istediğiniz saatte doktorunuza ulaşabiliyorsunuz. dr ve hemşireler çok ilgili. doktorumuzla arkadaş gibi olduk. ben emekli sandığına bağlıyım 2 muayenede bir 45 tl ödüyorum 3 haftada bir kontrole gidiyorum 1.5 ayda 45tl ye mal oluyor. testlerimi tahlillermi dışarıda yaptırdım hep maddi anlamda sarsmadı ama doğumda biraz pahalı olacak galiba. hiç bir ektra çıkmazsa. normal doğum 1000 epidural normal 1500 sezeryan 2000 dediler ama ssk için geçerlimi bilmiyorum emekli sandığına uygulanan tarife bu. taii extralar çıkarsa ne olur bilmiyorum. sanırım extralar çok pahalıya mal oluyormuş.

cnm bizde emekli sandığıyız medicale 5 tl fark ödüyoruz ama hiç doğumu sormadım daha bende bi soruyim hangisi kaça

Elifcim ben şu anda hamiş değilim ama size epeyce adından sözedilen benimde 2 aydır gittiğim bir dr tavsiye edeceğim.
Andeva Yıldız Hastanesinde Fatma Seda SOYLU.
Benim için branşı ne olursa olsun doktorun hastaya yaklaşımı çok çok önemlidir,Seda hanımçok güleryüzlü,sevimli,espirili vede gerçekten başarılı.Ben artık hep aynı yere gitmeyi,şartlar elverirsede aynı hastanede doğum yapmayı düşünüyorum.
Son gittiğimde birkaç gün sonra doğum yapacak bir bayan vardı ona doğum ücretini sormuştum sezeryan 550 tl gibi bir rakamdı yalnış hatırlamıyorsam dedi.
Epidüral sezeryan da biraz daha fazla ücret ödeniyormuş bilgilerinize

Canım bende hamile değilim ama Andeva Yıldız ilk açıldığından bu yana fatma hanım'a gidiyorum.Doktor hakkındaki teshısine de katılıyorum.Başka bir doktora gitmeyi düşünmüyorum.

Sen ne için gidiyorsun portakalcım,bende üçüz kistler varmış biri patladı.Tedavi için ilaç kullanıyordum birkaç gün önce bitti regl olduğumda kontrolüm var.Kistleri hallettikten sonra bebiş için uğraşacağızdaha doğrusu sorun varsa tedavi olacağım

slm arkadaşlar hiç yaşam hastanesine gidip doğum yapan yokmu acaba ap çelikere giden?

Bende her ay tekrarlayan mantar vardı hem onun tedavisi için hem de bebek istediğimiz için gitmiştim.Fatma hanım' a gelene kadar 5-6 doktora gittim.İçlerinde en iyi fatma hanımı gördüm.Dün burada bahsedince akşam rüyama girdi doktor.Yakın zaman da tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Geçmiş olsun,dilerim en kısa sürede tedavinizden sonuç alır ve sağlıklı bir şekilde anne olursunuz.

slm arkadaşlar hiç yaşam hastanesine gidip doğum yapan yokmu acaba ap çelikere giden?

mrb canım benim arkadaşlarımdan var yaşamda doğum yapan.biri cemil bey e gidiyodu diğeri özele ama yaşamda doğum yaptılar. memnun kaldı ikisi de.alp bey daha tecrübeli diye duydum.belki sana fikir verir.hayırlı doğumlar..sağlıkla gelsin bebişin inş.a.s.

çok saol cnm verdiin bilgi için çook teşekkür ederim peki doğum yapan arkadaşların fiyat konusunda sonradan bi problem yaşadılarmı cnm bi bilgin varmı bu arada antalyanın neresindensin cnm?

arkadaşlar 21 haftalık hamileyim ve artık beden temizliğimde zorlanıyorum.önerebileceğiniz güvenilir ve temiz bir yer var mı? daha önce hiç ihtiyaç duymamıştım nasıl olcek bilmiyorum valla :kedi: herkesi öpüyorumm

çok saol cnm verdiin bilgi için çook teşekkür ederim peki doğum yapan arkadaşların fiyat konusunda sonradan bi problem yaşadılarmı cnm bi bilgin varmı bu arada antalyanın neresindensin cnm?

inan fiyat konusunu sormadım hiç.ama duyduğum yaşam çok pahalı değilmiş.sosyal güvencen varsa daha uygun oluyormuş.öğrenirsem yazarım.
ben antalya merkezdeyim canım.sen de mi?

inan fiyat konusunu sormadım hiç.ama duyduğum yaşam çok pahalı değilmiş.sosyal güvencen varsa daha uygun oluyormuş.öğrenirsem yazarım.
ben antalya merkezdeyim canım.sen de mi?

evet cnm bende merkezdeyim bahçelievlerde cnm yaşamın fiyatları uygun cnm evet doktorumdanda memnunum ama bir kaç nette yazı gördüm fiyatları deiştiriyolar çıkarken falan die o yüzden sordum cnm ama sanmıyorum sürekli hastalarıyız sonuçta nese cnm çook teşekkür ederrim bilgin için

ya evet ii bir ağda salonu güzellik salonu ne olursa özellikle özel bölge için:kedi:çok utandım da açık yazamadım.

ya evet ii bir ağda salonu güzellik salonu ne olursa özellikle özel bölge için:kedi:çok utandım da açık yazamadım.

ayy cnm bnm ya nie utanıyosun benim bildiim çok ii ve temiz bi güzellik salonu var cnm randevuyla çalışıo yalnz doğu garajında eda güzellik salonu sahibi nuray hanım eğer gidersen nosunu verebilirim ayrıca gittin zamn mutlaka onu iste zaten başka tecrübeli yok sanırım işinde çook ii arakadaşlarımda çook memnun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…