Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

nisanurhak hoş geldin. ve çok geçmiş olsun. kaç haftalıkken doğum yaptın arkadaşım? erken doğum için akdeniz tıp neden kabustu dedin çok merak ediyorum. ben ikizlerim olacağı için bu endişeyi hep taşıyorum.
akdeniz tıp derken üniversite hastanesini diyorsun değil mi? peki akdeniz tıptan başka alternatif neresi olabilir sence?

arkadaşın da dediği gibi inşallah zaman çabuk geçerve tez zamanda sağlıcakla kucaklarsın bebeğini. tekrar geçmiş olsun.

iyi akşamlar kızlar eve geldim gene merakıma engel olamadım doğumlar vs.. okuyup duruyorum bu kadarıda iyi değil ama elimde değil bu doğum olayı beni çok korkutuyor şimdi çok korkum yok ama doğum yaklaştıkça napıcam bilmiyorum okumasam olmuyor okuyunca da başıma gelecekleri bilmek biraz ürpertiyor beni keşke acısız bir yöntem olsa en iyisi epidural sezeryan gibi gözüktü gözüme normal doğum yapanları tebrik ediyorum gerçekten bravo ama ben asla yapamam sanırım ne olacak benim bu halim daha 2. ayda böyleyim off offf :1no2: tek tavsiyem kesinlikle benim yaptığım hatay düşüp doğum videolarını izlemeyin ben onları izleyince böyle oldumasla izlemeyin okuyun yeter

merhaba arkadaşlar. ben de artık hamileyim (Rabbime sonsuuuz şükürler olsun 20 aydan sonra...)
şu an 6+3 günlük hamileyim. yarın kalp atışlarını duymak için çağırdı doktor. dualarınızı bekliyorum inşallah bi sorunla karşılaşmadan duyarız..

hoşbulduk pembemavi.canım burada çok güzel sevinçler yaşanırken, şimdi keşke yazmasaydım diyorum.kimseyi endişelendirmek istemem.kısaca anlatayım,25haftalıktı evet üniversite hast.si. kabustu çünkü; doğum anında davranış biçimi,soru soramama durumuna gelmek,motivasyon yetersizliği gibi...:mymeka:
şuanda alternatifleri araştırıyorum tekrar başıma gelebilir endişesiyle sonucu sanada mutlaka yazarım arkadaşım
teşekkür ederim.Allah isteyen ve hamile olan herkese sağlıkla meleklerini kavuştursun:CüvCüv:

beyzanur merhaba çok güzel bir haber bu tebrik ederim sabırla beklemenin karşılığını almışsın ne güzel Allah kimseye aratmasın eminim miniğinin kalp atışlarını duyacaksın sorunsuz:sm_cool: kucak dolusu sevgiler...

Güncelleme (hadi kızlar eksik olanlarda yazsın haftasını. Duygu ve Beyzanur aynı hafta aynı günsünüz süperr en çıtır hamileler sizsiniz şu anhihoyyythihoyyythihoyyyt

1) Duygu **** 6 + 4
2) Beyzanur *** 6+ 4
3) Çiğdem **** 8 + 5
4) Sınem **** 14 + 6
5).....

Son düzenleyen: Moderatör:
beyzanur, hoş geldin hayırlı olsun ve allah tamamına erdirsin.

nisanurhak, teşekkür ederim. özel hastaneler de çok pahalı erken doğum açısından yani küvözler mesela 1 gecesi 1000 lira imiş düşün artık. allah yaşatmasın ve zamanında sağlıkla doğsunlar inşallah bebeklerimiz.

Pembe mavi hamilelik haftanı söylesene senide ekleyeyim valla kaçıncı seslenişim hepinize şurada zaten kaç kişiyiz ılgında kayboldu doğummu yaptı acaba hamilelik haftasını bilmiyorum ama onun baya olmuştu galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
çiğdem , hamilelik haftamız sürekli değişiyor ama. hep değiştirecek misin zahmetli olur sana. bir de benin yorumlarımın altında gebelik çizelgesi var kaçıncı hafta olduğumu gösteren. ona göre şu an ben 10 hata 2 günlüğüm. istersen SAT ları yaz ya da tahmini doğum tarihlerini, güncellemek zorunda kalmazsın.

23 eylülü hedefledim ben :) ikiz oldukarı için tam kırk hafta çok zor öyle olmasaydı 7 ekim olacaktı.

canlarım benim bende,bebeğimde artık antalyalıyız hamileliğimin 5 haftasındayım.tıp merkezinde çalıştığım için kadın doğum doktoruna çok yakınım her şikayetimde yardımcı oluyor sağolsun..sizlerle bigün biyerde buluşmak isterim..

Sevgili pembe mavi çizelge yeni dikkatimi çekti ne güzelmiş o zaman herkes bu çizelgeden koysun ne güzel olur nerden nasıl yapılıyor acaba zor değilse bilgi verir misin
ikiz bekliyorsun demek ne güzel yakında cinsiyetleride belli olur umarım biri kız biri erkek olur bir taşla iki kuş süpersin ikizlerini sağlıkla kucağına almanı dilerim sevgiler..a.s.

dufy merhaba çok şanslısın ne güzel kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar hoşbuldum hepinize teşekkürler. bugün bebişi de gördük kalp atışlarını da.. Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah.

sevgili yeni hemşehrilerimiz :),
hoşgeldiniz (sanki seçimlere katılan bir aday edası ile)

çiğdem, Pregnancy ticker - Graphical event tickers - pregnancy, wedding, birthday - for your signatures, message boards, blogs and web page. adresine gir. 1. adımda arka plan seç, 2. adımda işaretçi seç, 3. adımda son doğum tarihi bilgilerini ve diğer ufak tefek ayarları yap, 4. adımda bir kod çıkar o kodun sadece http ile başlayıp png ile biten kısmını kopyala ve kendi profil bilgilerinde en altta kilo-doğum takip kısmına yapıştır.

arkadaşlar hoşbuldum hepinize teşekkürler. bugün bebişi de gördük kalp atışlarını da.. Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah.

Çok sevindim Beyzanur Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Ben Dedeman'da Doç.Dr.Gürkan Zorlu'ya gidiyorum şimdilik memnunum

Antalya'nın güzel Anne adayları hepinize iyi haftalar diliyorum.Hafta sonu epidural normal doğum yapan bir arkadaşla konuştum uzun uzun Öyle kolay olmuş ki mutlaka normal yap diyor çok kolay ayağa kalkmış çok az ağrı hissetmiş onu dinleyince bana bir cesaret geldi umarım geçmez ve umarım sağlığım ve bebiş buna müsait olur korkuyorum ama normal doğum yapmayı çok istiyorum.Bu arada bulantılarım arttı ve gerçekten çok rahatsız edici olmaya başladı istifra etmesemde sürekli halsiz kalıyorum sürekli bulantı çok yoruyor umarım yakında geçer 9. haftama girdim bugün umarım bu bulantılar çok uzun sürmez kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…