hoşgeldin nisa... serik teki doktorlar hakkında bir bilgim yok ama sana burada kendi doktorumu tavsiye edebilirim(figen demir).gerçekten çok iyi bir doktor.umarım zaman çok çabuk geçer ve sende meleğine kavuşursun...[/QU
hoşbulduk duyguso.inşallah zaman çabuk geçerde isteyen herkes ve ben biran önce sağsalim meleklerimize kavuşuruz :CüvCüv:
merhaba kızlar
bende antalyada yaşayan biri olarak aranıza katılmak istedim gerçi ben serikte oturuyorum. şuanda hamile değilim ocak ayında erken doğumum oldu.yaşam hastanesinde alp çeliker'e gidiyordum iyi bir dr. ama prematüre bebekler için akdeniz tıpa yönlerdi tam bir kabustu orası:mymeka: hamilelikten dolayı işi bırakmıştım.şimdi iş arıyorum ziraat mühendisiyim.3ay oldu tekrar hamilelik için 3ayımız daha var allah nasip ederse tabii
bundan sonraki hamilelik için serikteki aspendos hastanesindeki dr.ümmü özkaya'ya gideceğim tanıyanınız var mı acaba
sağlıkla kalın
nisanurhak hoş geldin. ve çok geçmiş olsun. kaç haftalıkken doğum yaptın arkadaşım? erken doğum için akdeniz tıp neden kabustu dedin çok merak ediyorum. ben ikizlerim olacağı için bu endişeyi hep taşıyorum.
akdeniz tıp derken üniversite hastanesini diyorsun değil mi? peki akdeniz tıptan başka alternatif neresi olabilir sence?
arkadaşın da dediği gibi inşallah zaman çabuk geçerve tez zamanda sağlıcakla kucaklarsın bebeğini. tekrar geçmiş olsun.
merhaba arkadaşlar. ben de artık hamileyim (Rabbime sonsuuuz şükürler olsun 20 aydan sonra...)
şu an 6+3 günlük hamileyim. yarın kalp atışlarını duymak için çağırdı doktor. dualarınızı bekliyorum inşallah bi sorunla karşılaşmadan duyarız..
beyzanur, hoş geldin hayırlı olsun ve allah tamamına erdirsin.
nisanurhak, teşekkür ederim. özel hastaneler de çok pahalı erken doğum açısından yani küvözler mesela 1 gecesi 1000 lira imiş düşün artık. allah yaşatmasın ve zamanında sağlıkla doğsunlar inşallah bebeklerimiz.
çiğdem , hamilelik haftamız sürekli değişiyor ama. hep değiştirecek misin zahmetli olur sana. bir de benin yorumlarımın altında gebelik çizelgesi var kaçıncı hafta olduğumu gösteren. ona göre şu an ben 10 hata 2 günlüğüm. istersen SAT ları yaz ya da tahmini doğum tarihlerini, güncellemek zorunda kalmazsın.
23 eylülü hedefledim ben :) ikiz oldukarı için tam kırk hafta çok zor öyle olmasaydı 7 ekim olacaktı.
canlarım benim bende,bebeğimde artık antalyalıyız hamileliğimin 5 haftasındayım.tıp merkezinde çalıştığım için kadın doğum doktoruna çok yakınım her şikayetimde yardımcı oluyor sağolsun..sizlerle bigün biyerde buluşmak isterim..
Beyzanur hangi doktora gidiyorsun ?
arkadaşlar hoşbuldum hepinize teşekkürler. bugün bebişi de gördük kalp atışlarını da.. Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?