ayy cnm bnm ya nie utanıyosun benim bildiim çok ii ve temiz bi güzellik salonu var cnm randevuyla çalışıo yalnz doğu garajında eda güzellik salonu sahibi nuray hanım eğer gidersen nosunu verebilirim ayrıca gittin zamn mutlaka onu iste zaten başka tecrübeli yok sanırım işinde çook ii arakadaşlarımda çook memnun?
canım sen sürekli hastaysan olmaz öyle şey rahat ol.dr la da aran iyiyse konuş derim ben.
ben de fener mah. deyim.iş yerim de muratpaşa camisinin orda.
hehe bugün yarım gündü ama evimdeyim çok güzel ya evde olmak:lepi:
kızın olacak demek:) hayırlı olsun.ben de korkuyorum dr daha bişey demedi erken ya doğum için ben de düşünmemeye çalışıyorum..sen de ööle yap bence düşünme.kolayca olsun doğumun inşallah.
tarifi de anladım teşekkürler kolay yerdeymiş.
biraz işim var sonra gene görüşürüz çok öptüm canım bebişi de öptümmm opuyorumnanaktan
mrb canım benim arkadaşlarımdan var yaşamda doğum yapan.biri cemil bey e gidiyodu diğeri özele ama yaşamda doğum yaptılar. memnun kaldı ikisi de.alp bey daha tecrübeli diye duydum.belki sana fikir verir.hayırlı doğumlar..sağlıkla gelsin bebişin inş.a.s.[/QUOTE
Canım ben de Cemil beye gidiyorum. Arkadaşların sezaryen mi yaptılar doğumlarını?
kimse var mııı ben geri geldim:)
Ben varımmmm kaydirigubbakcemile5
mrb canım benim arkadaşlarımdan var yaşamda doğum yapan.biri cemil bey e gidiyodu diğeri özele ama yaşamda doğum yaptılar. memnun kaldı ikisi de.alp bey daha tecrübeli diye duydum.belki sana fikir verir.hayırlı doğumlar..sağlıkla gelsin bebişin inş.a.s.[/QUOTE
Canım ben de Cemil beye gidiyorum. Arkadaşların sezaryen mi yaptılar doğumlarını?
Ben varımmmm kaydirigubbakcemile5
mrb canım site çok yavaş ancak görüp yazabildim.nasılsın?
ya bu sivrisinekler hala bitmedi yemedikleri yerim kalmadı valla.nerde oturuyosun oralarda da var mı?hiç bişey çözüm olmadı.kaşınmaktan deli oldum -tatlicadiarzu-
Muratpaşa'da canım, sinek yok ama. Sinek ilacı tak, kıyamam yaamrb canım site çok yavaş ancak görüp yazabildim.nasılsın?
ya bu sivrisinekler hala bitmedi yemedikleri yerim kalmadı valla.nerde oturuyosun oralarda da var mı?hiç bişey çözüm olmadı.kaşınmaktan deli oldum -tatlicadiarzu-
evet canım ikisinin de 2. ydi.ikisi de sezaryen oldu mecburen.sende mi sezaryen düşünüyosun? ne kadarlık oldunuz bu arada?
Ben normal istiyorum ama bebişimin kafası büyükmüş, Zor olur dedi doktor. Biraz moralim bozuldu33 haftalığım, sen?
Muratpaşa'da canım, sinek yok ama. Sinek ilacı tak, kıyamam yaa
Ben normal istiyorum ama bebişimin kafası büyükmüş, Zor olur dedi doktor. Biraz moralim bozuldu33 haftalığım, sen?
sağlıklı doğsun da inş. bişekilde doğurcaz nasılsa demi:) maşallahaz kalmış senin de.ben daha 21 deyim.çook yol yani bekle bekle bitmiyo.
sinek ilacını dadenedim ona da kanmadılar valla tuhaf bu sivrilerr yine de yediler beni ayak tabanlarımı bile
cemil bey mi yaptıracak doğumunu?orayı mı istiyosun.?
merhaba arkadaşlar allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...ben 2.gebeliği düşünüyorum 12 yıl önce oğlumuzu gebelik zehirlenmesi sonucu 33 haftalık 2 kg. dünyaya getirdim.2.gebelikte riskli gebelik doktoruna ihtiyacım var.üniversitede inanç mendilcioğlu varmış.bilgisi olan var mı paylaşırmısınız....[/QUOTE
hiç ilmiyorum canım ya üniversite hasatnesine hiç gitmedim ben.ordan bilal bey varmış ama duyduğum yanlış hatırlamıyosam.başka yer düşünürsen bi kaç dr söyleyebilirim..
sağlıklı doğsun da inş. bişekilde doğurcaz nasılsa demi:) maşallahaz kalmış senin de.ben daha 21 deyim.çook yol yani bekle bekle bitmiyo.
sinek ilacını dadenedim ona da kanmadılar valla tuhaf bu sivrilerr yine de yediler beni ayak tabanlarımı bile
Valla zaman o kadar çabuk geçiyorki, 21. hafta daha çok var diye düşünme bir bakıcaksın doğuruyorsun :) Cemil bey yaptıracak doğumumu. Ama yine sezaryen derse başka bir doktorun da görüşünü alacağım. Hep normal diye hazırlamıştım kendimi, neyse sağlıklı doğsun da. Bebişin alışverişlerini yaptın mı canım?
Valla zaman o kadar çabuk geçiyorki, 21. hafta daha çok var diye düşünme bir bakıcaksın doğuruyorsun :) Cemil bey yaptıracak doğumumu. Ama yine sezaryen derse başka bir doktorun da görüşünü alacağım. Hep normal diye hazırlamıştım kendimi, neyse sağlıklı doğsun da. Bebişin alışverişlerini yaptın mı canım? Bu arada internet çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?