Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

canım sen sürekli hastaysan olmaz öyle şey rahat ol.dr la da aran iyiyse konuş derim ben.
ben de fener mah. deyim.iş yerim de muratpaşa camisinin orda.
hehe bugün yarım gündü ama evimdeyim çok güzel ya evde olmak:lepi:

nosunu verirsen çok iyi olur valla.bi dedoğu garajının tam neresinde? 3 yılı geçti antalyadayım ama ne nerde tam öğrenemedim

hımm uzakmış evlerimiz biraz evet cnm doktorumla konuşucam zaten şurda 8 haftam var kısmetse doktor konuşur heralde yakında doğum hakkkıında ozamn bende dile getiricem bu konuyu ben zaten epidural sezeryan istiyorum inş kısmet bakalım allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucaımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

3217693 cnm nosu doğu garajında bim var biliyosan cnm onun tam karşı çaprazında 2 kat altındada kıyafet satan bi mağza var zaten görürsün?bende tarifi pek beceremem ama idare et artık:bbo:

ayy az kalmış.rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah:Saruboceq:
bana sanki zaman geçmiyor gibi geliyor. zorunlu mu sezaryen yoksa tercihin mi?

ben tercih ettim cnm zaten tersti bayadır aama dönmüş kızım ama ben yinede sezeryan düşünüyorum cnm normalden tırsıyorumda biraz gerçi zamn yalaştıkça bundanda tırsmaya başladım ama hayırlısı allah yardımcımız olsun cnm

kızın olacak demek:) hayırlı olsun.ben de korkuyorum dr daha bişey demedi erken ya doğum için ben de düşünmemeye çalışıyorum..sen de ööle yap bence düşünme.kolayca olsun doğumun inşallah.
tarifi de anladım teşekkürler kolay yerdeymiş.
biraz işim var sonra gene görüşürüz çok öptüm canım bebişi de öptümmm opuyorumnanaktan

evet cnm inş kolay sorunsuz bişekilde olsun bebeklerimizi kucağımıza alalım senin cinsiyeti bellimi cnm nese daha sonra yine görüüşürüz cnm buu arada sennin doktorun kim cnm?

evet canım ikisinin de 2. ydi.ikisi de sezaryen oldu mecburen.sende mi sezaryen düşünüyosun? ne kadarlık oldunuz bu arada?

merhaba arkadaşlar allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...ben 2.gebeliği düşünüyorum 12 yıl önce oğlumuzu gebelik zehirlenmesi sonucu 33 haftalık 2 kg. dünyaya getirdim.2.gebelikte riskli gebelik doktoruna ihtiyacım var.üniversitede inanç mendilcioğlu varmış.bilgisi olan var mı paylaşırmısınız....

Hepatit sivrisinek yok ama birkaç gündür sarı renkli büyük sinekler sardı etrafı. Yoksa onlar sivrisinek mi. Kapıyayım pencereleri

yok daha bişey almadım
erken diye bi de pek fırsat olmadı işten filan.
bu arada benim kociş geldi işten ben kaçayım fırsat bulursam girerim yine
öptüm canım..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…