Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

hepetit sağol canım benim üniversiteyi düşünmemin sebebi ilk gebeliğimde risk yaşamam bu konuda uzman birilerini tanıyorsan neden olmasın...

günaydııınnnn!!!! antalyalı hamişler nasılsımız?
ben bu gün izinliyim haliyle iyiyim:)bugün dr agidicem öğleden sonra heyecanlıyım bakalım nasıl benim ördek..
bebek canım benim gittiğim dr u önerebilirim erhan bey anadolu da.bir de doç.dr gürkan zorlu var dedeman da muayenehanesi ama biraz tuzlu.hastalerle anlaşmalı çalışıyomuş.öptüm canm.

günaydın cnm nasılsın bu sitedeki sorunlar deli etti valla hiç kimse yok düzeleceğide yok sanırım bu sitenin umarım iidir bebeişin ii haberlerini bekliyorum cnm öptüm

günaydın cnm nasılsın bu sitedeki sorunlar deli etti valla hiç kimse yok düzeleceğide yok sanırım bu sitenin umarım iidir bebeişin ii haberlerini bekliyorum cnm öptüm

günaydın sanada şekercim. iyiyim şükür.bi taraftan mutfak dolaplarını temizliyom da yeni gördüm.tatil karı olsun demi:)bebiş de ii heralde bi görseydim..sen de iyisindir umarım.site yavaş yavaş düzeliyo sanki..inş. iyi haberlerle gelcem. ben de öptümopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar, dünden beri kusuyorum, dışarda sıcak süt içtim midemi mahfetti. Bi daha doğuma kadar hep evde yiyeceğim. Bebek de midemin üstünde tepiniyor bulantım iyice artıyor. Biraz dinleneyim iyi olursam nete gelirim. Öptüm siziiiii

geçmiş olsun canım yaaa.s.kötüü olmuş hemen düzelirsin inş.

kızlar nasılsınız?dün eşim evdeydi girmedim pek bu gece konuşuruz bol bol işte olcak:)
hepinizi öptüm

gecmiş olsun canım aman dıkkat et dısardan pek bısey yememek lazım aslında ama dayanamıyoruz havalarda ıyıce serınledı artık mıgdenı usutmussundur bende bugun ustum acık kalmış heryerım agrıyor kasıklarım cok agrıyor yuruyemıyorum zorlanıyorum

geçmiş olsun canım yaaa.s.kötüü olmuş hemen düzelirsin inş.

kızlar nasılsınız?dün eşim evdeydi girmedim pek bu gece konuşuruz bol bol işte olcak:)
hepinizi öptüm

Kızlar çok saolun, bugün daha iyi oldum ama bana ders olsun zaten doğuma 1 ayım kaldı. Dışardan birşey yemeyeceğim. Aman siz de dikkat edin, insan da enerji falan kalmıyor,neyseki bebişim kıpırdanıyordu da bir de onun için endişelenmedim. Ali-ye'cim artık geceleri Antalya bile soğuk oluyor, aman dikkat et canım. Benim kasıklarım da ağrıyor, magnezyum içiyor musun benim kramplarım için verdi doktor. İyi geldi

kızlar bebişinizin cıcılerını nerlerden alıyorsunuz

Lara'dan Kırcami'ye giderken İlke Bebe var oradan aldım, ben gittiğimde indirim de vardı ama şimdi nasıl bilmiyorum.

bebişimin kıyafetlerini baby keeper dan organik ve mothercare den aldım ama cok degıl
cunkü teyzemiz amerika dan amcamız da almanya dan birsürü kıyafet
getirdi sagolsunlar

tavuskusu evet içiyorum magnezyum dun gece ayagıma kramp gırdı kıvrandım gecmedı o an sıkıstım tuvaletımde geldı emekleyerek gıtım tuvalete esım ovdu ondan sonra gecti ben baby keeper den aldım bazılarınıda enesbebe dıye toptan satan magaza var ordan aldım cok uygun fıyatları hatta ınternet adreside var kalıtelı urunleri battanıyeleri falan kalıtelı

Ay kyamam sana, ama az kalmış 35 haftalık olmuşsun. Doğum tarihin belli mi canım?
Bu arada Baby Keeper ve Enesbebe nerde kızlar ?

baby kepper mezarlıgın orda koprulu kavsaga gırmeden once cok kalıtelı urunlerı var her seyı ordan bulabılırsın enes bebeyi tam olarak nerde bılemıyorum ama net adresi var enes bebe dıye gır goz at istersen az kaldı artık dogum tarihi aralıgın 7sı olarak bellı ama bırgun erken bırgun gec bellı olmaz sezeryan olucam ılkı sezeryan oldugu ıcın bayramdan sonra beklıyoruz artık

Canım aynı zamanlarda doğuracağız inşallah. Ben de sezaryen olursam 8 Aralık isteyeceğim. Sezaryenden korkuyordum ama yorumları okudukça korkmamaya başladım. Allah bizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah

amin canım neguzel sen ozeldemı yapıcan dogumu ben ssk da yapıcam da nasıl yapıcam cok korkuyorum hastaneden mıkrop kaparım dıye son gunlerın malum gribinden ama orda yapmak zorundayım dr oranın dr u ilkimi andevada yapmıştım bakım ilgi cok guzeldi temizdi devlet hastanesi ürkütüyor beni eltim orda yaptı bende orda yapmak zorundayım malum allahım korusun artık benım 13 aralık normalde ama 1hafta once alırım dedı sezeryan olacagı için korkulacak bırsey yok sezeryande ama normal olması daha guzel bence allahım hayırlısı nasılsa onu yaptırsın hayırlısı olsun

Ben Yaşam'da yapıcam doğumumu. Umarım sorunsuz geçer, normal biraz zor görünüyor bebişimin kafası büyükmüş Eltin doğum yaptığında nasıldı ortam onu hatırla canım. Memnun kalmışsınki sen de orda doğum yapmayı kabul etmişsin. Yoksa insan huzursuz olduğu ortamda ne olursa olsun doğum yapmak istemez. Hem devlet hastanesinde hergün o kadar çok doğum oluyorki artık doktor da anestezi uzmanı da hemşireler de iyice uzman olmuşlardır. Hijyene de çok dikkat ediyorlardır yoksa onların başı derde girer. O yüzden gönlünü ferah tut.
Gerçi benim de yüreğim pırpır bugünlerde neyse az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…