yok daha bişey almadım
erken diye bi de pek fırsat olmadı işten filan.
bu arada benim kociş geldi işten ben kaçayım fırsat bulursam girerim yine
öptüm canım..opuyorumnanaktan
günaydın cnm nasılsın bu sitedeki sorunlar deli etti valla hiç kimse yok düzeleceğide yok sanırım bu sitenin umarım iidir bebeişin ii haberlerini bekliyorum cnm öptüm
Günaydın kızlar, dünden beri kusuyorum, dışarda sıcak süt içtim midemi mahfetti. Bi daha doğuma kadar hep evde yiyeceğim. Bebek de midemin üstünde tepiniyor bulantım iyice artıyor. Biraz dinleneyim iyi olursam nete gelirim. Öptüm siziiiii
Günaydın kızlar, dünden beri kusuyorum, dışarda sıcak süt içtim midemi mahfetti. Bi daha doğuma kadar hep evde yiyeceğim. Bebek de midemin üstünde tepiniyor bulantım iyice artıyor. Biraz dinleneyim iyi olursam nete gelirim. Öptüm siziiiii
geçmiş olsun canım yaaa.s.kötüü olmuş hemen düzelirsin inş.
kızlar nasılsınız?dün eşim evdeydi girmedim pek bu gece konuşuruz bol bol işte olcak:)
hepinizi öptüm
gecmiş olsun canım aman dıkkat et dısardan pek bısey yememek lazım aslında ama dayanamıyoruz havalarda ıyıce serınledı artık mıgdenı usutmussundur bende bugun ustum acık kalmış heryerım agrıyor kasıklarım cok agrıyor yuruyemıyorum zorlanıyorum
kızlar bebişinizin cıcılerını nerlerden alıyorsunuz
kızlar bebişinizin cıcılerını nerlerden alıyorsunuz
tavuskusu evet içiyorum magnezyum dun gece ayagıma kramp gırdı kıvrandım gecmedı o an sıkıstım tuvaletımde geldı emekleyerek gıtım tuvalete esım ovdu ondan sonra gecti ben baby keeper den aldım bazılarınıda enesbebe dıye toptan satan magaza var ordan aldım cok uygun fıyatları hatta ınternet adreside var kalıtelı urunleri battanıyeleri falan kalıtelı
baby kepper mezarlıgın orda koprulu kavsaga gırmeden once cok kalıtelı urunlerı var her seyı ordan bulabılırsın enes bebeyi tam olarak nerde bılemıyorum ama net adresi var enes bebe dıye gır goz at istersen az kaldı artık dogum tarihi aralıgın 7sı olarak bellı ama bırgun erken bırgun gec bellı olmaz sezeryan olucam ılkı sezeryan oldugu ıcın bayramdan sonra beklıyoruz artık
Canım aynı zamanlarda doğuracağız inşallah. Ben de sezaryen olursam 8 Aralık isteyeceğim. Sezaryenden korkuyordum ama yorumları okudukça korkmamaya başladım. Allah bizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah
amin canım neguzel sen ozeldemı yapıcan dogumu ben ssk da yapıcam da nasıl yapıcam cok korkuyorum hastaneden mıkrop kaparım dıye son gunlerın malum gribinden ama orda yapmak zorundayım dr oranın dr u ilkimi andevada yapmıştım bakım ilgi cok guzeldi temizdi devlet hastanesi ürkütüyor beni eltim orda yaptı bende orda yapmak zorundayım malum allahım korusun artık benım 13 aralık normalde ama 1hafta once alırım dedı sezeryan olacagı için korkulacak bırsey yok sezeryande ama normal olması daha guzel bence allahım hayırlısı nasılsa onu yaptırsın hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?