Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

doğum yapacak arkadaşlara kolay doğumar diliyorum ben hala hastahane konusunda kararsızım belekteki aspendos hastanesimi yoksa antalyadaki herhengi bir özelmi?

doktoruma cok cok guvenıyorum zaten onun da buyuk katkısı var hastanedekı en ıyı kadın dogumcu temızlık gelıncede tertemiz ama kalabalık son zamanlarda cıkan domuz gırıbı bulasırsa dıye korkuyorum allaha emenetız artık ınsallah ozel oda buluruz tek kısılık odada kalırız az kaldıya heyecan sardı tedırgın oluyorum gecenlerde bebek sekerı soruyorladı kımdı unutum 30tane kucuk boy bıblo 30tane organze tul kese ve kurdele 20 tl tutu badem sekerını kendımız alıcaz yarım kılo alsak yeter oda heralde kendım yapıcam hazırı 1,5tlmiş cok almadım mevlut yapmıcam akrabalarımda burda degıl pek gelenımız olmaz

doğum yapacak arkadaşlara kolay doğumar diliyorum ben hala hastahane konusunda kararsızım belekteki aspendos hastanesimi yoksa antalyadaki herhengi bir özelmi?

canım ben belek aspendos hastanesinde doğum yapacağım
dr umun anlaşması orayla cunku temiz güzel bir hastane odaları da geniş
dedi doktorum bakalım hayırlısızemuszemus

Ben de domuzgribinden çok korkuyorum. Bugün doktora kontrole gittim. Hemşireler maske takmıştı. Aslında hastaneye falan giderken maske mi taksak, asansörde bile insanlar hapşırıp duruyordu, normal grip bile olmamamız gerek bizim. Neyse Allah korusun artık .

Bebek şekerini ben sormuştum canım a.s. Ne güzel bayağı iyi fiyata almışsın. Selekler Çarşı'sındaki dükkandan mı aldın? Mevlütü ben de İzmir'de yapacağım, burda bizim de akrabamız yok

Ben de domuz gribinden çok korkuyorum. Bugün doktora kontrole gittim. Hemşireler maske takmıştı. Aslında hastaneye falan giderken maske mi taksak, asansörde bile insanlar hapşırıp duruyordu, normal grip bile olmamamız gerek bizim. Neyse Allah korusun artık .

Bebek şekerini ben sormuştum canım a.s. Ne güzel bayağı iyi fiyata almışsın. Selekler Çarşı'sındaki dükkandan mı aldın? Mevlütü ben de İzmir'de yapacağım, burda bizim de akrabamız yok

slm kızlar nasılsınız...12. haftaya girdim bugün veee hapşırıyorumm ve korkuyorum grip olmaktannnn...limonlu kuşburnu çayı içiyorumm mandalina filan ayyy olmak istemyroum grip filannn...
mafoldumben başka ne yapsam kiii

aaa cnm sen yaşama gidiyodun dimi bende bugün gitmiştim nst için kaç gibi ggitmiştin karşılaşmışızdır belki ama benm doktor alp bey...

Canım gerekeni zaten yapıyorsun, bol bol dinlenmeye çalış. Elevit alıyor musun mültivitamin. Bağışıklık sistemini de güçlü tutar. Bana doktorum vermişti

vala ben gıderken maske takıcam ve antıbakterıyel jel alıcam bebek sekerını satan yer kapalı yolda kıslahan carsının karsısında ordakı havuz varya loya dıye içcamasırcı var onun sag tarafında ara sokak var orda zaten dısarda kına sepetlerı malzemelerı tuller falan var kucuk bır dukkan baska dukkanlar malzemelerı ordan alıyormuş zaten ben ılk kızımda mevlut yapmıştım bu sefer yapmıcaz gelenlere sekerlerı ıkram etcez sadece

canım ben belek aspendos hastanesinde doğum yapacağım
dr umun anlaşması orayla cunku temiz güzel bir hastane odaları da geniş
dedi doktorum bakalım hayırlısızemuszemus

canım anladığım kadarıylan sen benden önce doğum yapacaksın.Aspendos hastenesinde doğum yaparsan beni bilgilendirirmisin?normalmi sezeryanmı yapacaksın doğumu?

herkese iyi akşamlar :) ne zamandır bakamadım herkes iyidir umarım.
kızlar bebek arabasını ve beşiği nereden aldınız?bir de ne zaman aldınız??daha erken mi diyorum ama eşim heves ediyor.bu arada eşim yine göreve gitti allahtan bu sefer .ok uzun değil ve yurtiçinde yine de zor geldi valla

Canım ben bebek arabasını Jane diye bir marka var, travel set ondan aldım. Beşiği de İlke Bebe'den aldım. Bebeğin eşyalarını almaya 4. aydan itibaren başladım. Ondan öncesi biraz erken gibi geldi bana. Eşinin gitmesine üzüldüm, aynı dertten muzdaripiz. Benimki yurtdışında hem de doğuma iki hafta kala (umarım önce doğurmam) gelecek. Annemler yanımda, umarım sen de yalnız değilsindir

allah kavuştursun benımkıde pazartesi günü 8gunlugune yurtdısına gıtcek işgezisine sen gelmeden ben dogurusam dıyorum bende ben besık araba vs seylerı baby keeper den aldık dıyer magazalara gore cesıt cok ve kalıtelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…