Ben Yaşam'da yapıcam doğumumu. Umarım sorunsuz geçer, normal biraz zor görünüyor bebişimin kafası büyükmüşEltin doğum yaptığında nasıldı ortam onu hatırla canım. Memnun kalmışsınki sen de orda doğum yapmayı kabul etmişsin. Yoksa insan huzursuz olduğu ortamda ne olursa olsun doğum yapmak istemez. Hem devlet hastanesinde hergün o kadar çok doğum oluyorki artık doktor da anestezi uzmanı da hemşireler de iyice uzman olmuşlardır. Hijyene de çok dikkat ediyorlardır yoksa onların başı derde girer. O yüzden gönlünü ferah tut.
Gerçi benim de yüreğim pırpır bugünlerde neyse az kaldı
doğum yapacak arkadaşlara kolay doğumar diliyorum ben hala hastahane konusunda kararsızım belekteki aspendos hastanesimi yoksa antalyadaki herhengi bir özelmi?
doktoruma cok cok guvenıyorum zaten onun da buyuk katkısı var hastanedekı en ıyı kadın dogumcu temızlık gelıncede tertemiz ama kalabalık son zamanlarda cıkan domuz gırıbı bulasırsa dıye korkuyorum allaha emenetız artık ınsallah ozel oda buluruz tek kısılık odada kalırız az kaldıya heyecan sardı tedırgın oluyorum gecenlerde bebek sekerı soruyorladı kımdı unutum 30tane kucuk boy bıblo 30tane organze tul kese ve kurdele 20 tl tutu badem sekerını kendımız alıcaz yarım kılo alsak yeter oda heralde kendım yapıcam hazırı 1,5tlmiş cok almadım mevlut yapmıcam akrabalarımda burda degıl pek gelenımız olmaz
doktoruma cok cok guvenıyorum zaten onun da buyuk katkısı var hastanedekı en ıyı kadın dogumcu temızlık gelıncede tertemiz ama kalabalık son zamanlarda cıkan domuz gırıbı bulasırsa dıye korkuyorum allaha emenetız artık ınsallah ozel oda buluruz tek kısılık odada kalırız az kaldıya heyecan sardı tedırgın oluyorum gecenlerde bebek sekerı soruyorladı kımdı unutum 30tane kucuk boy bıblo 30tane organze tul kese ve kurdele 20 tl tutu badem sekerını kendımız alıcaz yarım kılo alsak yeter oda heralde kendım yapıcam hazırı 1,5tlmiş cok almadım mevlut yapmıcam akrabalarımda burda degıl pek gelenımız olmaz
slm arkadaşlar nasılsınız?
İyiyiz canım, bebişleri büyütüyoruz göbişimizde a.s.
Ben de domuz gribinden çok korkuyorum. Bugün doktora kontrole gittim. Hemşireler maske takmıştı. Aslında hastaneye falan giderken maske mi taksak, asansörde bile insanlar hapşırıp duruyordu, normal grip bile olmamamız gerek bizim. Neyse Allah korusun artık.
Bebek şekerini ben sormuştum canım a.s. Ne güzel bayağı iyi fiyata almışsın. Selekler Çarşı'sındaki dükkandan mı aldın? Mevlütü ben de İzmir'de yapacağım, burda bizim de akrabamız yok
aaa cnm sen yaşama gidiyodun dimi bende bugün gitmiştim nst için kaç gibi ggitmiştin karşılaşmışızdır belki ama benm doktor alp bey...[/QUOTE
Hay Allah belki de karşılaşmışızdır. Öğleden sonra 15:15 gibi ordaydım. Nstye 15:45 gibi girdim. Artık her hafta gidecekmişim, belki karşılaşırız :) Doktorum bebeğin kafası hala büyük bu gidişle sezaryen olacak dedi. Senin ne durumda bebeğin?
slm kızlar nasılsınız...12. haftaya girdim bugün veee hapşırıyorumm ve korkuyorum grip olmaktannnn...limonlu kuşburnu çayı içiyorumm mandalina filan ayyy olmak istemyroum grip filannn...
mafoldumben başka ne yapsam kiii
aaa cnm sen yaşama gidiyodun dimi bende bugün gitmiştim nst için kaç gibi ggitmiştin karşılaşmışızdır belki ama benm doktor alp bey...[/QUOTE
Hay Allah belki de karşılaşmışızdır. Öğleden sonra 15:15 gibi ordaydım. Nstye 15:45 gibi girdim. Artık her hafta gidecekmişim, belki karşılaşırız :) Doktorum bebeğin kafası hala büyük bu gidişle sezaryen olacak dedi. Senin ne durumda bebeğin?
hımm ben 11 buçuk gibi gittim cnm bende herhafta gidicem artık ben epidural sezeryn istiyorum cnm bebeğimin sağlığı ii çok şükür nese belki birgün karşılaşırız senin sezeryansa konuştunuzmu hiç doğumun hakkında falan?akannehir
hımm ben 11 buçuk gibi gittim cnm bende herhafta gidicem artık ben epidural sezeryn istiyorum cnm bebeğimin sağlığı ii çok şükür nese belki birgün karşılaşırız senin sezeryansa konuştunuzmu hiç doğumun hakkında falan?akannehir
Bebişinin sağlığının iyi olmasına çok sevindim canım. Şimdilik bekleyelim dedi, ama sezaryen olursa epidurel isteyeceğim. Gerçi ondan da korkuyorum,, korkudan bayılırmışım bi de delikafadulden
Ben de domuz gribinden çok korkuyorum. Bugün doktora kontrole gittim. Hemşireler maske takmıştı. Aslında hastaneye falan giderken maske mi taksak, asansörde bile insanlar hapşırıp duruyordu, normal grip bile olmamamız gerek bizim. Neyse Allah korusun artık.
Bebek şekerini ben sormuştum canım a.s. Ne güzel bayağı iyi fiyata almışsın. Selekler Çarşı'sındaki dükkandan mı aldın? Mevlütü ben de İzmir'de yapacağım, burda bizim de akrabamız yok
canım ben belek aspendos hastanesinde doğum yapacağım
dr umun anlaşması orayla cunku temiz güzel bir hastane odaları da geniş
dedi doktorum bakalım hayırlısızemuszemus
herkese iyi akşamlar :) ne zamandır bakamadım herkes iyidir umarım.
kızlar bebek arabasını ve beşiği nereden aldınız?bir de ne zaman aldınız??daha erken mi diyorum ama eşim heves ediyor.bu arada eşim yine göreve gitti allahtan bu sefer .ok uzun değil ve yurtiçinde yine de zor geldi valla
Canım ben bebek arabasını Jane diye bir marka var, travel set ondan aldım. Beşiği de İlke Bebe'den aldım. Bebeğin eşyalarını almaya 4. aydan itibaren başladım. Ondan öncesi biraz erken gibi geldi bana. Eşinin gitmesine üzüldüm, aynı dertten muzdaripiz. Benimki yurtdışında hem de doğuma iki hafta kala (umarım önce doğurmam) gelecek. Annemler yanımda, umarım sen de yalnız değilsindir[/QUO
canım yaa allah kavuştursun.benimki de görevden yeni geldi sayılır dışardaydı.sıksık gidiyo işi böyle ne yapayım.allahtan bu ara çok dışarı gitmiyo:)eşinde yetişir sana inşallah.
yalnızım evde işde olunca da vakti anlamıym ama..
ya ben 5 aylık oldum ama bişey almadık daha.bakıyoruz öyle netten falan.ne bileyim biraz da korkudan alamıyorum.ya bebeğime bişey olursa die(bu ara karamsarım da biraz
hatta ya dr cinsiyetini yanlış baktıysa diye de taktım forumda epeyce şey okudum da...
üff uzun oldu demi çenem düştü
sen iyisindir umarım bebiş de iyidir..benimki bu gün tadilat yapıyo sanki içerdekaydirigubbakcemile2
herkese iyi akşamlar :) ne zamandır bakamadım herkes iyidir umarım.
kızlar bebek arabasını ve beşiği nereden aldınız?bir de ne zaman aldınız??daha erken mi diyorum ama eşim heves ediyor.bu arada eşim yine göreve gitti allahtan bu sefer .ok uzun değil ve yurtiçinde yine de zor geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?